Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

yougerd

#6869519 Napisano: 11.07.2022 12:03:59
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie nieczytelne kody Zywiec

Też mnie wkurzały. Teraz się wycwaniłam i robię im zdjęcie z funkcją makro telefonem i wtedy są super czytelne na fotce. 
1 cb656 0

katee14

#6869601 Napisano: 11.07.2022 17:20:15
Kupiłam dziś sos Winiary żeby mieć paragon do Loterii. Przeglądałam w sklepie stronę loterii jakie sosy są nią objęte bo wiem, że nie wszystkie. Po zakupach zerkam na paragon, a tam napisane było ,,sos w proszku''. To mnie wkurza emotka .
0 0

bogna77

#6869715 Napisano: 12.07.2022 09:52:12
katee14 napisał(a):

Kupiłam dziś sos Winiary żeby mieć paragon do Loterii. Przeglądałam w sklepie stronę loterii jakie sosy są nią objęte bo wiem, że nie wszystkie. Po zakupach zerkam na paragon, a tam napisane było ,,sos w proszku''. To mnie wkurza emotka .

Auchan?
1 sabaka 0

katee14

#6869758 Napisano: 12.07.2022 12:37:32
bogna77 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Auchan?

Bi 1 w M1 w Czeladzi ale sprzedają produkty Auchan.  
1 Basniowa 0

Astronautka

#6869763 Napisano: 12.07.2022 12:43:28
aplikacja Peopay...próbuję od rana zaktualizować dowód osobisty bo mam nowy i nic, stanęło na autoryzuj i cisza...jak dzwonię na infolinię to automat chce jakiś pin, ale nie mam żadnego pinu noż mnie rozniesie zaraz.... a z ing bez problemu
1 ptaszyna 0

bogna77

#6869807 Napisano: 12.07.2022 14:36:35
katee14 napisał(a):

bogna77 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Auchan?

Bi 1 w M1 w Czeladzi ale sprzedają produkty Auchan.  

Pytam o Auchan bo tam tak miałam. A TicTac to u nich drażetki, czy jakoś tak. rewelacja...
0 0

atyde25

#6869939 Napisano: 13.07.2022 07:02:19
Na koniec promocji parówki Sokoliki z 2,85 zł na 3,15 (Biedra).
A mój opis to nawet nie odnosi się do sytuacji konkursowych to taka prawda życiowa (życie rodzinne ,najbliższa rodzina).
Smutne ale powoli godzę się z sytuacją,że z rodziną nawet na zdjęciu jest kiepsko.Boli jak diabli ale nie ma nadziei na  poprawę.
0 0

wojteke-konkursy

#6870055 Napisano: 13.07.2022 13:55:17
Wkurza mnie, że tak mało lepszych jakościowo produktów organizuje konkursy. Cieszyłbym się, gdyby alkohole po 200+ za butelkę robił fajne konkursy, słodycze lepsze niż milki itp.
0 0

mietowa

#6870065 Napisano: 13.07.2022 14:02:21
Zaczyna mnie trochę drażnić, że nie grałam w loterii bez ograniczeń emotka

aguagu

#6870073 Napisano: 13.07.2022 14:15:55
mietowa napisał(a):

A mnie, że grałam. emotka

pioge7

#6870250 Napisano: 14.07.2022 15:05:59
mietowa napisał(a):

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło....
0 0

@gnieszk@

#6870277 Napisano: 14.07.2022 18:47:15
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...

Masakra 
A do kiedy w ogóle można odbierać te zestawy?
1 niunia-k 0

pioge7

#6870288 Napisano: 14.07.2022 20:10:32
@gnieszk@ napisał(a):

Masakra A do kiedy w ogóle można odbierać te zestawy?

w aplikacji można do dziś czy jutra
wymienić w restauracji do końca miesiąca...
1 niunia-k 0

maverick

#6870298 Napisano: 14.07.2022 23:14:46
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mam to samo emotka

dodatkowo:

Wiesz co, to trochę dziwne, sam dziś w Mc Donalds po 17 odebrałem 4 zestawy bez problemu. Z resztą u mnie w Maku od początku problemów nie było, po tym jak zacząłem edukować personel i menadżera 🤣🤣
Korzystałem z aplikacji, miałem w apce Mcd vouchery i tylko aktywował 1 po drugim i na ekranie dotykowym na Ścianie zamówiłem 4 zestawy na 4 paragony..może to kwestia Maka..

Wkurza mnie to, że mam jakieś dziwne motywy - zdjęcia na telefonie, których nie ustawiałem i nie wiem jak się ich pozbyć, aby znów była czarny ekran wygaszacza i nie było tych "zdjęć" 🙄🙈
0 0

samuraj

#6870299 Napisano: 14.07.2022 23:20:09
Ustawienia/ekran blokady/codzienne tapety i wyłącz emotka
0 0

maverick

#6870300 Napisano: 14.07.2022 23:26:42
samuraj napisał(a):

ARIGATO emotka
0 0

samuraj

#6870301 Napisano: 14.07.2022 23:50:18
maverick napisał(a):

samuraj napisał(a):

ARIGATO emotka

de nadaemotka
0 0

pioge7

#6870302 Napisano: 15.07.2022 05:28:33
maverick napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mam to samo emotka

dodatkowo:

Wiesz co, to trochę dziwne, sam dziś w Mc Donalds po 17 odebrałem 4 zestawy bez problemu. Z resztą u mnie w Maku od początku problemów nie było, po tym jak zacząłem edukować personel i menadżera 🤣🤣
Korzystałem z aplikacji, miałem w apce Mcd vouchery i tylko aktywował 1 po drugim i na ekranie dotykowym na Ścianie zamówiłem 4 zestawy na 4 paragony..może to kwestia Maka..

Wkurza mnie to, że mam jakieś dziwne motywy - zdjęcia na telefonie, których nie ustawiałem i nie wiem jak się ich pozbyć, aby znów była czarny ekran wygaszacza i nie było tych "zdjęć" 🙄🙈

Tydzien temu odbierałem zestawy w tym samym Maku, bez problemu. Wszystko było dobrze. Jednak wczoraj ok. 11 była awaria. 
w ogóle nie działały im monitory z reklamami te na ścianach za nimi, nie dało się płacić kartą tylko gotówką. Poza tym na tych ekranach dotykowych gdzie można zamówić, każdemu wyskakiwały problemy z płatnością kartą, nie dało się nic zrobić. To samo punktów dodać za inne zamówienia. 
na drzwiach wywieszona kartka. Mówili że zgłosili sprawę do centrali i mieli naprawić.
Nie wiem czy kwestia była tylko tego 1 Maka czy wielu.
takze to nie wina personelu, tylko większa awaria była… 
0 0

glena

#6870383 Napisano: 15.07.2022 12:45:27
pioge7 napisał(a):

maverick napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mam to samo emotka

dodatkowo:

Tydzien temu odbierałem zestawy w tym samym Maku, bez problemu. Wszystko było dobrze. Jednak wczoraj ok. 11 była awaria. 
w ogóle nie działały im monitory z reklamami te na ścianach za nimi, nie dało się płacić kartą tylko gotówką. Poza tym na tych ekranach dotykowych gdzie można zamówić, każdemu wyskakiwały problemy z płatnością kartą, nie dało się nic zrobić. To samo punktów dodać za inne zamówienia. 
na drzwiach wywieszona kartka. Mówili że zgłosili sprawę do centrali i mieli naprawić.
Nie wiem czy kwestia była tylko tego 1 Maka czy wielu.
takze to nie wina personelu, tylko większa awaria była… 

Problem z płatnościami kartą był wczoraj w wielu miejscach, bo PolCard miał jakąś grubszą awarię - niestety też tego doświadczyłam, również od drugiej strony (w tym pół dnia dobijania się na infolinię, ktora również nie działała)
1 pioge7 0

atyde25

#6870405 Napisano: 15.07.2022 13:32:59
Nie będę chodzić cała ubrana na czarno nie będę:P
I znowu cała na czarno nie umiem nad tym zapanować.
Chciałabym być kolorowa i radosna i niestety nic z tego:(
1 kumulacja 0