Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

brucee

#6859491 Napisano: 15.05.2022 09:48:19
azaflora napisał(a):

Cudaczek121 posłuchaj dobrych rad. Jeśli nie masz suczki hodowlanej, przeznaczonej do rozrodu - ciachnij ją. Tylko wybierz porządnego weterynarza.
Mała uwaga: sterylizacja to podwiązanie jajowodów, a kastracja /tak, suczki powinno się kastrować!/ - to wycięcie macicy, jajowodów i jajników. Po sterylizacji hormony będą pracowały, po kastracji - święty spokój i żaden psi zalotnik nie będzie napastował Ciebie czy innych domowników roznoszących zapach cieczki. Sama wiele razy widziałam jak psy pokonywały ogrodzenia, byle tylko dostać się do suczki, mało tego - sąsiedzi kiedyś zamknęli swoją suczkę na werandzie, a po powrocie zastali wybitą szybę i obcego psa, zew natury emotka

emotka  W życiu bym nie przypuszczała... emotka  Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że ten portal niesie wiele dobrych i cennych uwag oraz form pomocy, niekoniecznie konkursowych. emotka
0 0

FBsebastian3

#6859517 Napisano: 15.05.2022 12:39:08
Eurowizja 

nanajka81

#6859520 Napisano: 15.05.2022 12:45:52
FBsebastian3 napisał(a):

Eurowizja 

no racja, słabe te wyniki. Takie polityczne...
2 brucee, mia 0

mixik

#6859636 Napisano: 16.05.2022 10:22:57
Żywiec... Co jest grane z tą loterią bramkową? Na +30 kapsli nic się nie udało. Rok temu też na jakieś +100 kompletnie nic. Ostatnio ze 2-3 lata temu jakiś bon/zniżka do empiku wpadła. Czy to aż taki pech, czy jest na to jakiś tajny system? Godziny/sekundy pełne? Niektórzy co i rusz coś mają, wiadomo, jak ktoś ma dojście do kapsli z knajpy itp to inna skala, no ale aż tak?
Gdzie te kreatywne Żywieckie lepieje i inne tego typu łamigłówki. Niejednego ajfona się wtedy zgarnęło, ale to było taaaak dawno, że aż nie pamiętamemotka
0 0

sledzik860

#6859638 Napisano: 16.05.2022 10:29:48
mixik napisał(a):

Żywiec... Co jest grane z tą loterią bramkową? Na +30 kapsli nic się nie udało. Rok temu też na jakieś +100 kompletnie nic. Ostatnio ze 2-3 lata temu jakiś bon/zniżka do empiku wpadła. Czy to aż taki pech, czy jest na to jakiś tajny system? Godziny/sekundy pełne? Niektórzy co i rusz coś mają, wiadomo, jak ktoś ma dojście do kapsli z knajpy itp to inna skala, no ale aż tak?Gdzie te kreatywne Żywieckie lepieje i inne tego typu łamigłówki. Niejednego ajfona się wtedy zgarnęło, ale to było taaaak dawno, że aż nie pamiętamemotka

Obecnie jestem w trakcie takiej samej złej passy - przez 40 kodów nawet monety nie wpadły. 
0 0

nanajka81

#6859643 Napisano: 16.05.2022 10:55:18
sledzik860 napisał(a):

mixik napisał(a):

Żywiec... Co jest grane z tą loterią bramkową? Na +30 kapsli nic się nie udało. Rok temu też na jakieś +100 kompletnie nic. Ostatnio ze 2-3 lata temu jakiś bon/zniżka do empiku wpadła. Czy to aż taki pech, czy jest na to jakiś tajny system? Godziny/sekundy pełne? Niektórzy co i rusz coś mają, wiadomo, jak ktoś ma dojście do kapsli z knajpy itp to inna skala, no ale aż tak?Gdzie te kreatywne Żywieckie lepieje i inne tego typu łamigłówki. Niejednego ajfona się wtedy zgarnęło, ale to było taaaak dawno, że aż nie pamiętamemotka

Obecnie jestem w trakcie takiej samej złej passy - przez 40 kodów nawet monety nie wpadły. 

Również 0 trafiłam ale kodów tylko 5 wbiłam... LECHy nie lepiej - na 10 kodów - 0.
0 0

incendio12

#6859644 Napisano: 16.05.2022 10:55:53
sledzik860 napisał(a):

mixik napisał(a):

Też mam wrażenie że w tym roku coś nie gra z tą loteria.. W zeszłym roku co kilka kodów chociaż monetki wpadały. No ale codziennie kilka wpisów w mdw jest więc ktoś tam coś trafia, tylko nie my  emotka  
0 0

agaga

#6860240 Napisano: 19.05.2022 08:48:13
Rozumiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale dziwie się czasem jak ktoś wygra dużą nagrodę, a za dwa dni pisze z żalem w wątku „dziś nic nie wygrałem” że nic nie wygrywa 🤦🏻‍♀️😅

asther

#6860244 Napisano: 19.05.2022 09:13:58
agaga napisał(a):

Rozumiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale dziwie się czasem jak ktoś wygra dużą nagrodę, a za dwa dni pisze z żalem w wątku „dziś nic nie wygrałem” że nic nie wygrywa 🤦🏻‍♀️😅

W sumie niektórzy ten wątek traktują jako magiczna stronę, że jak sie wpiszą to wygrają. Niczym wróżki, magiczne kamienie i tarot. Ale w moim przypadku się w sumie sprawdza, zazwyczaj coś spoko wygrywam w ciągu 3 dni od pomarudzenia tam  
1 sabaka 0

asther

#6860259 Napisano: 19.05.2022 10:26:47
Wkurza mnie, że ludzie nie spłacają kredytów, a windykacja to miesiące szarpania się, by odzyskać własne pieniądze.
Ale z obecną inflacją to jeden z niewielu sensownych sposobów walki z nią emotka  
0 0

cb656

#6860675 Napisano: 21.05.2022 12:54:39
Wkurza mnie, że na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane konkursy pojawiają się z opóźnieniem. emotka
W bazie już jest widoczny, a na tej stronie brak mimo odświeżania.
Teraz przynajmniej wiem dlaczego tak wiele konkursów mi umykało - dowiadywałem się o ich istnieniu dopiero z wpisów na forum o wygranych. emotka Muszę chyba zmienić metodę przeglądania bazy i zrezygnować z tej strony jako startowej bo to nie ma sensu! emotka emotka

domika

#6860735 Napisano: 22.05.2022 09:19:21
Wkurza mnie desperacja ludzi.
Dla nagrody są w stanie ukraść nawet czyjeś wspomnienie z mamą i opublikować je w konkursie jako swoje emotka

pionas

#6860738 Napisano: 22.05.2022 09:52:23
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane konkursy pojawiają się z opóźnieniem. emotka W bazie już jest widoczny, a na tej stronie brak mimo odświeżania.
Teraz przynajmniej wiem dlaczego tak wiele konkursów mi umykało - dowiadywałem się o ich istnieniu dopiero z wpisów na forum o wygranych. emotka Muszę chyba zmienić metodę przeglądania bazy i zrezygnować z tej strony jako startowej bo to nie ma sensu! emotka emotka

w celach wydajnościowych strona główna, konkursy dzisiaj dodane czy kalendarz są cacheowane (do 30minut)

w temacie - wkurza mnie pogoda za oknem, głowę urywa emotka
0 0

cb656

#6860739 Napisano: 22.05.2022 10:05:25
pionas napisał(a):

w celach wydajnościowych strona główna, konkursy dzisiaj dodane czy kalendarz są cacheowane (do 30minut)

Muszę w związku z tym zmienić zwyczaje emotka Gdy kończył się dzień, zaglądałem na tę stronę święcie przekonany, że jestem na bieżąco z dodanymi do bazy danego dnia, no a później wychodziły takie kwiatki, że ludzie chwalą się fajnymi wygranymi, a ja tylko szeroko otwieram oczy, co to za konkurs?! emotka No przecież sprawdzałem o północy stan bazy i go nie było!
Lipa. emotka
0 0

atyde25

#6860867 Napisano: 23.05.2022 10:34:12
Wszystkie telewizory 2015-2016 rocznik powinny mieć ten nowy standart DVB-T2 oczywiście mój 2016 nie ma:P Dzięki Philips.Kupiłam dekoder ale i tak nie łapie programów.Mi to nie przeszkadza bo nie oglądam tv ale mam fana jednego programu i ma stres:(Tak mamy tv tylko dla 1 programu hahahha:P
0 0

ziolko

#6860919 Napisano: 23.05.2022 15:08:58
atyde25 napisał(a):

Wszystkie telewizory 2015-2016 rocznik powinny mieć ten nowy standart DVB-T2 oczywiście mój 2016 nie ma:P Dzięki Philips.Kupiłam dekoder ale i tak nie łapie programów.Mi to nie przeszkadza bo nie oglądam tv ale mam fana jednego programu i ma stres:(Tak mamy tv tylko dla 1 programu hahahha:P

Też oglądam TVP, TYLKO Ranczo emotka
Za każdym razem zdumiewa mnie geniusz scenarzysty... 

southlander

#6860923 Napisano: 23.05.2022 15:19:31
domika napisał(a):

Wkurza mnie desperacja ludzi. Dla nagrody są w stanie ukraść nawet czyjeś wspomnienie z mamą i opublikować je w konkursie jako swoje emotka

To nie desperacja, tylko bezczelność i elementarny brak przyzwoitości. 

tomasz3

#6860925 Napisano: 23.05.2022 15:41:31
southlander napisał(a):

domika napisał(a):

Wkurza mnie desperacja ludzi. Dla nagrody są w stanie ukraść nawet czyjeś wspomnienie z mamą i opublikować je w konkursie jako swoje emotka

To też, mnie wkurza że swoich gęb nie pokazują w konkursach za to dzieci własne są w każdym konkursie.

domika

#6860930 Napisano: 23.05.2022 16:23:38
tomasz3 napisał(a):

southlander napisał(a):

domika napisał(a):

To też, mnie wkurza że swoich gęb nie pokazują w konkursach za to dzieci własne są w każdym konkursie.

A czasem jest tak że w każdym konkursie inne dziecko , przeważnie nie swoje tylko pożyczone od kogoś innego emotka
0 0

tomasz3

#6860938 Napisano: 23.05.2022 17:07:33
domika napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

southlander napisał(a):

domika napisał(a):

A czasem jest tak że w każdym konkursie inne dziecko , przeważnie nie swoje tylko pożyczone od kogoś innego emotka

Ten temat to od lat mnie wkurza a dzisiaj to powiedziałem, dziećmi się niektórzy zasłaniają całe życie żeby cos zdobyć,zyskać,wykręcić się. Albo zostawić dzieci dziadkom na całe dnie emotka