Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

giti

#6845655 Napisano: 19.02.2022 22:28:44
cb656 napisał(a):

giti napisał(a):

Dociekliwość godna detektywa Rutkowskiego emotka P.S. jestem mężczyzną. emotka

Jak uwierzyć takiej łani, która gdzieś bezsprzecznie kłamie?! emotka emotka

O loool emotka  nie miałem pojęcia że w ogóle gdzieś mam coś ustawione i nie zwróciłem uwagi hmm nie mam pojęcia skąd ta zmiana płci emotka  może te kilkanaście lat temu jak zakładałem konto to byłem kimś innym? hmm nic mi o tym nie wiadomo emotka
1 cb656 0

zaczytana-pola

#6845673 Napisano: 20.02.2022 09:09:32
To wczoraj był jakiś pechowy dzień. Poszłam do Rossmanna. Zrobiłam zakupy, w tym konkursowe. I co? Okazało się, że w kasie samoobsługowej pozawijały się paragony i nie wychodziły z niej. Mój paragon też się tam pozawijał w środku. Udało się go wyciągnąć,  ale okazało się, że wydrukował się tylko do końca zakupów. Dalej nie ma. Jedyne co kasjerka mogła zrobić to wydrukować mi na kartce A4 "paragon". Kasa w błoto emotka
Jedyny plus to fakt, że wyjelam z kasy 2 paragony na Rexonę. Jeden niestety już nie wygrał...

prosiaczek

#6845696 Napisano: 20.02.2022 12:04:09
Serio pechowy konkursowy dzień. Mnie Pani nadgorliwa klientka za mną świsneła podziałkę zakupową która separowała 2 paragony. Maupa jedna. Przez to by mi się konkursowo nie nabity bo zaraz odłożyła NIE  W TO MIEJSCE CO TRZEBA. w ostatniej chwili się zorientowałam 
2 cb656, monisss 0

pikawka

#6846021 Napisano: 22.02.2022 08:51:33
7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. 
Marzę o wyspaniu się. 
Wkurza mnie WSZYSTKO emotka
2 brucee, andii 0

monisss

#6846038 Napisano: 22.02.2022 10:53:16
pikawka napisał(a):

7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. Marzę o wyspaniu się. 
Wkurza mnie WSZYSTKO emotka

ja mam 7 latke i kazda noc nie przespana normalnie.. teraz choroba to spała z nami budze się co chwila, dzień zaczynam od 5-6 bo jaśnie Panna tak wstaje. Do tego muszę z nią pracować zdalnie a w konkursach praktycznie same pudła.. chciałam pracę zmienić a jak patrzę na oferty to się dosłownie NIGDZIE nie nadaje.. także tego... 
1 andii 0

mietowa

#6846041 Napisano: 22.02.2022 11:08:51
monisss napisał(a):

pikawka napisał(a):

7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. Marzę o wyspaniu się. Wkurza mnie WSZYSTKO emotka

ja mam 7 latke i kazda noc nie przespana normalnie.. teraz choroba to spała z nami budze się co chwila, dzień zaczynam od 5-6 bo jaśnie Panna tak wstaje. Do tego muszę z nią pracować zdalnie a w konkursach praktycznie same pudła.. chciałam pracę zmienić a jak patrzę na oferty to się dosłownie NIGDZIE nie nadaje.. także tego... 

A nie myślałaś, żeby popracować nad zmianami? Siedmiolatek to już nie dzidzia (mam na stanie siedmiolatka właśnie), żeby spać z rodzicami i żeby trzeba było wstawać do niego rano emotka
0 0

monisss

#6846045 Napisano: 22.02.2022 11:17:07
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

pikawka napisał(a):

7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. Marzę o wyspaniu się. Wkurza mnie WSZYSTKO emotka

A nie myślałaś, żeby popracować nad zmianami? Siedmiolatek to już nie dzidzia (mam na stanie siedmiolatka właśnie), żeby spać z rodzicami i żeby trzeba było wstawać do niego rano emotka

mój model jest wyjątkowy... śpi z nami jak jest chora, a przyłazi w nocy też dość często bo się boi... a o 5-6 wstaje, od malutkiego tak było... prośby groźby nagrody kary nic nie działa. ona wstaje o 5-6 i koniec. wiem,że rówieśnicy potrafią spać do 11 w weekendy, moje dziecko nie spało w życiu dłużej niż do 8-9. ( może z 5 razy w życiu). Teraz nawet jak po cichaczu do nas w nocy przychodzi to ja i tak już się budzę.
0 0

mietowa

#6846051 Napisano: 22.02.2022 11:25:58
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

pikawka napisał(a):

mój model jest wyjątkowy... śpi z nami jak jest chora, a przyłazi w nocy też dość często bo się boi... a o 5-6 wstaje, od malutkiego tak było... prośby groźby nagrody kary nic nie działa. ona wstaje o 5-6 i koniec. wiem,że rówieśnicy potrafią spać do 11 w weekendy, moje dziecko nie spało w życiu dłużej niż do 8-9. ( może z 5 razy w życiu) 

E tam, nic wyjątkowego, typowy siedmiolatek emotka . Następnym razem niech rano ogarnie swój pokój, umyje zęby i się ubierze, a potem Cię budzi emotka

fineessa

#6846135 Napisano: 22.02.2022 16:40:48
Czy tylko ja nie lubię konkursów w których trzeba dodać odpowiedz pod postem na Fb? Zazwyczaj nie biorę w nich udziału ale spodobał mi się ten naszyjnik z Eti..,emotka  

pioge7

#6846136 Napisano: 22.02.2022 16:43:52
fineessa napisał(a):

Czy tylko ja nie lubię konkursów w których trzeba dodać odpowiedz pod postem na Fb? Zazwyczaj nie biorę w nich udziału ale spodobał mi się ten naszyjnik z Eti..,emotka  

też nie lubię. Jakoś wolę nie widzieć ile osób "gra". A później zagrasz, mając paragon, nie wygrasz i będą zwycięzcy wypisywać czy możesz sprzedać paragon jak nie wygrałeś emotka

anialistopad

#6846169 Napisano: 22.02.2022 20:39:52
Właśnie doczytałam w regulaminie Princessy ,że to muszą być 3 wafelki na paragonie,a ja sobie ubzduralam ,że 1 i tak z 10-15 paragonow wyslalam. Dobrze,że nic nie wygralam ,bo bym się wkurzyła na swoje gapiostwo. 
0 0

Claudia77

#6846170 Napisano: 22.02.2022 20:42:12
wkurzają mnie loterieemotka
0 0

rainbowdash

#6846172 Napisano: 22.02.2022 21:08:53
anialistopad napisał(a):

Właśnie doczytałam w regulaminie Princessy ,że to muszą być 3 wafelki na paragonie,a ja sobie ubzduralam ,że 1 i tak z 10-15 paragonow wyslalam. Dobrze,że nic nie wygralam ,bo bym się wkurzyła na swoje gapiostwo. 

Mam tak samo emotka
0 0

anialistopad

#6846174 Napisano: 22.02.2022 21:29:00
rainbowdash napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mam tak samo emotka

Pocieszenie jest takie,że jesteśmy 2 takie mądre emotka
0 0

dany-duszek

#6846175 Napisano: 22.02.2022 21:31:34
anialistopad napisał(a):

w pierwszym dniu gdy pojawiła się informacja o konkursie na naszym portalu była informacja że należy kupić 1 wafelek, dopiero kolejnego dnia ktoś poprawił na 3 sztuki

incendio12

#6846176 Napisano: 22.02.2022 21:33:21
anialistopad napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mam tak samo emotka

Lepiej chyba napisać do agencji z pytaniem czy mogą usunąć takie zgłoszenia z puli, bo co jeśli ktoś wygra główną na taki paragon  emotka  Trauma przez pół życia potem
1 DAIKOKU 0

incendio12

#6846263 Napisano: 23.02.2022 12:24:43
9sabanerro napisał(a):

incendio12 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mam tak samo emotka

Lepiej chyba napisać do agencji z pytaniem czy mogą usunąć takie zgłoszenia z puli, bo co jeśli ktoś wygra główną na taki paragon  emotka  Trauma przez pół życia potem

Ja pisałam z takim problemem na początku do nich. Odpisali że nie mogą usunąć, kazali wysłać zgłoszenie jeszcze jedno z prawidłowym nr paragonu

To niedobrze, bo ja się raz pomyliłam w dacie i wysyłałam z datą inna niż na paragonie. I chciałam właśnie pisać żeby usunęli zgloszenie  emotka
0 0

maria1980

#6846369 Napisano: 24.02.2022 07:47:42
Putin….😡😡😡

atyde25

#6846373 Napisano: 24.02.2022 08:21:27
Od 4:45 odechciało mi się już nawet grać w cokolwiek.Smutny ten świat,smutne czasy.Nie mogę przestać myśleć o tych rakietach co spadają na domy ludności cywilnej.Tak nie powinno być:(

isana123

#6846374 Napisano: 24.02.2022 08:23:49
atyde25 napisał(a):

Od 4:45 odechciało mi się już nawet grać w cokolwiek.Smutny ten świat,smutne czasy.Nie mogę przestać myśleć o tych rakietach co spadają na domy ludności cywilnej.Tak nie powinno być:(

emotka
0 0