Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

pawelkoo

#6826389 Napisano: 29.11.2021 11:45:18
Wkurza mnie, że nie ma już takich loterii emotka

Kto pamięta? emotka

nanajka81

#6826417 Napisano: 29.11.2021 12:33:47
pawelkoo napisał(a):

Kto pamięta? emotka

pamiętam ale nie tęsknię bo żadnej z tych nagród nie wygrałam (a coli popiłam równo)
2 nelunia, cb656 0

cb656

#6826427 Napisano: 29.11.2021 12:43:47
pawelkoo napisał(a):

Kto pamięta? emotka

A afery emotka z Mercedesami w ERZE i BMW od ORANGE pamiętasz? Tam w pierwszej edycji było autek 150 emotka emotka W drugiej edycji 104 auta, a w trzeciej edycji 100. emotka

ERA wróciła później jeszcze ze SMARTAMI, też ich trochę było... Jeden z samochodów - ,,Nagrodę dla wytrwałych" - odebrał gracz, który wysłał największą liczbę SMS-ów - ponad 13 tysięcy. emotka

1 kumulacja 0

fineessa

#6826551 Napisano: 29.11.2021 19:06:25
Wkurza mnie że wszystko tak strasznie drożeje. Chleb to chyba co dwa tygodnie idzie w górę, dziś byłam w C4 po Tyskie, które jeszcze w tamtym tygodniu kosztowało 2,99zł, dziś już 3,29zł. To straszne co się dzieje, jak te ceny lecą w górę. Jestem przerażona. 
1 kumulacja 0

anialistopad

#6826553 Napisano: 29.11.2021 19:15:43
 ciasteczkowe koło fortuny nic z rezerwy nie wpadlo,a tyle zgłoszeń poszło. 
0 0

masza

#6826557 Napisano: 29.11.2021 19:24:30
ziolko napisał(a):

cudaczek121 masz aplikację lidla i korzystasz z niej?Jeśli tak, to tam masz elektroniczne paragony emotka  

dokładnie, zrób skan i podłącz w razie wygranej. A jeśli nie masz aplikacji to Lidl Ci wystawi duplikat
0 0

cb656

#6826591 Napisano: 29.11.2021 21:24:47
tereniagno napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

A afery emotka z Mercedesami w ERZE i BMW od ORANGE pamiętasz?

Czy chodzi o ta aferę z Misiorkami, co było dużo do wygrania aut w Lidlu, obstawiona rodziną ? emotka emotka emotka

emotka No po prostu bajka... emotka
Człek się stara być precyzyjnym, pisze czarno na białym bladozielonym emotka że chodzi o aferę z sieci komórkowej ERA, wkleja nawet linka do strony z jej opisem, by w efekcie przeczytać pytanie,

czy chodzi o coś zupełnie innegoemotka

emotka   Nie, nie wkurza mnie to (już), jedynie bawi. Dawno bowiem to forum dowiodło, że ludzie w swojej masie do tekstów pisanych podchodzą jakoś tak automatycznie, bezrefleksyjnie - zawsze ważniejsze okazuje się to, co w głowie szumi, a nie to, co podane na tacy. emotka
0 0

mia

#6826620 Napisano: 29.11.2021 23:15:47
Fajną zwrotkę dostałam właśnie z Tchibo: "Konkurs Tchibo zakończył się 29.11..." itd.emotka
A miałam wysłać godzinę temu, ale nie miałam czasu...
0 0

delfinka101

#6826625 Napisano: 29.11.2021 23:37:47
mia napisał(a):

Fajną zwrotkę dostałam właśnie z Tchibo: "Konkurs Tchibo zakończył się 29.11..." itd.emotka A miałam wysłać godzinę temu, ale nie miałam czasu...

Mam tak samo ale jeszcze czas jest. Chyba  trzeba do nich napisać
1 mia 0

sasaaabp

#6826637 Napisano: 30.11.2021 02:01:30
masza napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie,że Lidl też zaczął wprowadzać niebieskie paragony i jeszcze zachwalaja, że on ma większą trwałość nadruku emotka

Zachwalają , że jest eko ze wzg.na papier 

u mnie w sobotę w Lidlu miałem zupełnie inny, nowy paragon. Bardzo podobny do tego z Biedronki. 
0 0

sylwiabe

#6826705 Napisano: 30.11.2021 11:43:31
Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....
Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.
Napisałam mail w nd i do dziś cisza, od rana dzwonię na 2 podane nr w końcu ktoś odebrał i usłyszałam że 1000 zamówień żeby czekać i dadzą nowy kod.
Ale kiedy dadzą to niewiem ...
Myślałam że będzie paczka na mikołajki a tu guzik.... Ech
Kurde noo
0 0

memos

#6826711 Napisano: 30.11.2021 12:05:34

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wyblakl mi w miejscu nr paragonu dowod zakupu lays z Lidla. Natomiast nr paragonu niefiskalnego widać bardzo wyraźnie, no ale ja zgłaszałam ten z góry,wrr

Taaaa... wkurzenie zaiste zasadne jak diabli. emotka  Żeby to chociaż było tak, że na to zgłoszenie z tym paragonem padła jakaś wygrana (podkreślam, że wygrywa tekst, a nie numer emotka ). Ech.... To prawie jak wkurzenie z powodu "bo włożyłam tyyyyle pracy w oderwane od rzeczywistości, odjechane rymowane zgłoszenie, z wodotryskami, bajerami, grającą kartką, a nagrodzili i tak tekst prozą, w dodatku ściśle na temat, wrrr".emotka

Rzadko się tu udzielam (powód powyżej). Zastanawia mnie ile w kimś musi być jadu,  żółci, złości itp.  żeby w niemal każdym poście znaleźć powód,  aby komuś do*rać... Sama nie wiem czy bardziej mnie to smuci,  czy wkurza... Bez odbioru. 

paula9891

#6826713 Napisano: 30.11.2021 12:13:55
memos napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wyblakl mi w miejscu nr paragonu dowod zakupu lays z Lidla. Natomiast nr paragonu niefiskalnego widać bardzo wyraźnie, no ale ja zgłaszałam ten z góry,wrr

Taaaa... wkurzenie zaiste zasadne jak diabli. emotka  Żeby to chociaż było tak, że na to zgłoszenie z tym paragonem padła jakaś wygrana (podkreślam, że wygrywa tekst, a nie numer emotka ). Ech.... To prawie jak wkurzenie z powodu "bo włożyłam tyyyyle pracy w oderwane od rzeczywistości, odjechane rymowane zgłoszenie, z wodotryskami, bajerami, grającą kartką, a nagrodzili i tak tekst prozą, w dodatku ściśle na temat, wrrr".emotka

Rzadko się tu udzielam (powód powyżej). Zastanawia mnie ile w kimś musi być jadu,  żółci, złości itp.  żeby w niemal każdym poście znaleźć powód,  aby komuś do*rać... Sama nie wiem czy bardziej mnie to smuci,  czy wkurza... Bez odbioru. 

No właśnie aż zatęskniłam za naszym forumowym CB. Tak mi się akurat nie mam pojęcia dlaczego przypomniał emotka

nanajka81

#6826737 Napisano: 30.11.2021 13:08:12
ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek.

nanajka81

#6826738 Napisano: 30.11.2021 13:12:35
sylwiabe napisał(a):

Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.
Napisałam mail w nd i do dziś cisza, od rana dzwonię na 2 podane nr w końcu ktoś odebrał i usłyszałam że 1000 zamówień żeby czekać i dadzą nowy kod.
Kurde noo

nie będzie, już ktoś pisał na forum z tydzień temu, że tam nie wyrabiają z wysyłkami i nie ma co się łudzić że zamawiając u nich teraz i płacąc wygranym voucherem - dojdzie to do końca roku emotka
0 0

emanuela24

#6826739 Napisano: 30.11.2021 13:12:57
sylwiabe napisał(a):

Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.
Kurde noo

Nie wiem czy to Cię pocieszy ale miałam tak samo i kod oddali. Co do mikołajek to ja zamawiałam jakieś 2 tygodnie temu i nawet nie zaczęli realizować. Myślę że i do świat się nie doczekamy emotka  Panie burczą że mają czas na realizację bonów do końca stycznia.emotka

agata6

#6826744 Napisano: 30.11.2021 13:21:12
sylwiabe napisał(a):

Kurde noo

Oj nie ma szans na mikołajki. Ja na swoje zamówienie czekam od 9 listopada i dziś dzwonili że nie ma jeżyków klasycznych, brakuje towaru więc chyba na zajączka dostanę zamówienie.
1 nanajka81 0

as32572

#6826747 Napisano: 30.11.2021 13:24:38
agata6 napisał(a):

sylwiabe napisał(a):

Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.Napisałam mail w nd i do dziś cisza, od rana dzwonię na 2 podane nr w końcu ktoś odebrał i usłyszałam że 1000 zamówień żeby czekać i dadzą nowy kod.
Kurde noo

Oj nie ma szans na mikołajki. Ja na swoje zamówienie czekam od 9 listopada i dziś dzwonili że nie ma jeżyków klasycznych, brakuje towaru więc chyba na zajączka dostanę zamówienie.

do mnie dzisiaj dotarło zamówienie z 08 listopada, ale mnie z kolei wkurza,że nie dzwonią jak czegoś brakuje tlyko dają co innego -> drugie zamówienie i drugi raz taka sytuacja. Nie jest to koniec świata,ale skoro zamawiam konkretną rzecz to chyba chcę tą a nie inną emotka
0 0

maverick

#6826748 Napisano: 30.11.2021 13:33:29
nanajka81 napisał(a):

ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek.

ja wystawiłem grę nową na sprzedaż, cena 60zł, w sklepie podobna, ale jakoś mi nie zależy że muszę ją sprzedać teraz i now, a kobieta mi dziś rano pisze" ta gra jest teraz dostępna w analogicznej cenie w wielu sklepach, czy możemy się umówić na 40zł plus 5zł przesyłka" koniec cytatu - aż się chce odpisać, a idź że babo i napisz to samo do empik.com i zobaczysz czy Ci sprzedadzą za tę cenę..marnują tylko mój czasemotka

nanajka81

#6826750 Napisano: 30.11.2021 13:38:04
maverick napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ja wystawiłem grę nową na sprzedaż, cena 60zł, w sklepie podobna, ale jakoś mi nie zależy że muszę ją sprzedać teraz i now, a kobieta mi dziś rano pisze" ta gra jest teraz dostępna w analogicznej cenie w wielu sklepach, czy możemy się umówić na 40zł plus 5zł przesyłka" koniec cytatu - aż się chce odpisać, a idź że babo i napisz to samo do empik.com i zobaczysz czy Ci sprzedadzą za tę cenę..marnują tylko mój czasemotka

no to niestety standard emotka choć szczerze ja też szukam taniej ale bez przesady, na ogół proszę o 2-3 zł rabatu żeby mi się to trochę opłaciło kupić, nie mniej wczorajsza kupująca mnie po prostu dobiła - upierdliwość do entej i jeszcze dziś pretensje że "czemu to nie na baterie? bo ona czytała w internecie...". WRRRRR....
1 cb656 0