Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

fiona25

#6823839 Napisano: 19.11.2021 11:31:38
AneczkaS napisał(a):

fineessa napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

I tak w kółko od nowa kuszą i kuszą, ja żrę te słodycze na okrągło, a tu nic... emotka emotka Oj, jak mnie to irytuje... wyprowadza z równowagi... burzy mój spokój... wprowadza dyskomfort psychiczny... ojejku, już nie wiem, jak to łagodnie nazwać, by nie kląć jak szewc, na co jednak mam największą ochotę, wrrr...emotka emotka

Słodycze słodyczami ja jem wkoło te chrupki Cheetos to jest dopiero świństwo a w domu jeszcze masa opakowań leży emotka

Myślę, że wielu konkursowiczów nie może już patrzeć na Lay'sy i Cheetosy. Nie dość, że takie sobie, to Lay's drogie, a poza tym, gdzie to trzymać... A pierwsze wyniki dopiero... 26 listopada...

No tak, to teraz ja mogę napisać,że wkurza mnie moja naiwność ,że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać ... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

anialistopad

#6823866 Napisano: 19.11.2021 13:11:22
Poszłam do sklepu po gellwe ,a wróciłam z delecta . I to na 3 paragony kupiłam jeszcze

yougerd

#6823868 Napisano: 19.11.2021 13:12:55
fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać,że wkurza mnie moja naiwność ,że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać ... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Można, można ja jednym zgłoszeniem paragonu główną wygrałam i to z rezerwy. Powodzenia.

paula9891

#6823889 Napisano: 19.11.2021 14:02:08
yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Można, można ja jednym zgłoszeniem paragonu główną wygrałam i to z rezerwy. Powodzenia.

A pewnie, że można. Jeśli zgłoszenie jest najlepsze, to wystarczy jedno emotka  Przecież to kreatywne, a nie loteria.
0 0

fiona25

#6823974 Napisano: 19.11.2021 16:00:06
paula9891 napisał(a):

yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

A pewnie, że można. Jeśli zgłoszenie jest najlepsze, to wystarczy jedno emotka  Przecież to kreatywne, a nie loteria.

Wiem, wiem - też mi się kiedyś główna trafiła jednym zgłoszeniem, ale jakoś ostatnio mam ze wszystkim pod górkę i już nie wierzę ,że wreszcie coś pozytywnego mi sie przydarzy  emotka  A wymiataczem też nie jestem  emotka  No ale...nadzieja umiera ostatnia... Pierwszy tydzień już chyba poszedł , ale jeszcze kilka przed nami  emotka
0 0

tereniagno

#6824065 Napisano: 19.11.2021 17:50:23
paula9891 napisał(a):

yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Jednym zgłoszeniem wygrałam wycieczkę, więc możnaemotka Powodzenia:)
1 fiona25 0

pikawka

#6824117 Napisano: 19.11.2021 20:06:21
Wkurza mnie moje gapiostwo i robienie wszystkiego na "dzikusa"... koszmarny dzień emotka
0 0

fiona25

#6824253 Napisano: 20.11.2021 16:13:42

fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać, że wkurza mnie moja naiwność, że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Napisać możesz, tylko po co tak desperacko? emotka Wincy wiary we w się! emotka Nie lepiej to napisać, że po prostu jeszcze nie trafiłaś w gusta Jury, ale będziesz próbować! (to jeszcze tylko piętnaście lat grania emotka ) emotka P.S. Czy jesteś mamutem? emotka Skąd ten wypierdek? emotka

Masz rację w 100% , po prostu tak mi się ostatnio nie wiedzie w dziedzinach życia wszelakich, że po prostu mi się ulało ... Tym razem faktycznie nie trafiłam w gusta jury,ale ogólnie narzekać nie mogę , lubimy się z Avanti...dam nam jeszcze szansę  emotka  A jak trzeba będzie praktykować te 15 lat to chętnie popraktykuję , wygrywać jest naprawdę miło... W ostatnich czasach nie ma wielu kreatywnych , w których do wygrania jest "żywa gotówa" ,wiec oczywistym było,że po chałupach będą sie przewalały paczki z Laysami. Kto wie czy gdybym miała jakiś strych to wyjątkowo nie poszłabym po bandzie emotka  No ale warunki magazynowe i moce przerobowe mojej rodziny skutecznie blokują moje zapędy. A czy jestem mamutem? Czasami tak się właśnie czuję, więc kto wie... emotka  Pozdrawiam  emotka  
1 cb656 0

Gość:

#6824524 Napisano: 22.11.2021 11:46:00
fiona25 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać, że wkurza mnie moja naiwność, że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Napisać możesz, tylko po co tak desperacko? emotka Wincy wiary we w się! emotka Nie lepiej to napisać, że po prostu jeszcze nie trafiłaś w gusta Jury, ale będziesz próbować! (to jeszcze tylko piętnaście lat grania emotka ) emotka P.S. Czy jesteś mamutem? emotka Skąd ten wypierdek? emotka

Masz rację w 100% , po prostu tak mi się ostatnio nie wiedzie w dziedzinach życia wszelakich, że po prostu mi się ulało ... Tym razem faktycznie nie trafiłam w gusta jury,ale ogólnie narzekać nie mogę , lubimy się z Avanti...dam nam jeszcze szansę  emotka  A jak trzeba będzie praktykować te 15 lat to chętnie popraktykuję , wygrywać jest naprawdę miło... W ostatnich czasach nie ma wielu kreatywnych , w których do wygrania jest "żywa gotówa" ,wiec oczywistym było,że po chałupach będą sie przewalały paczki z Laysami. Kto wie czy gdybym miała jakiś strych to wyjątkowo nie poszłabym po bandzie emotka  No ale warunki magazynowe i moce przerobowe mojej rodziny skutecznie blokują moje zapędy. A czy jestem mamutem? Czasami tak się właśnie czuję, więc kto wie... emotka  Pozdrawiam  emotka  

No tak to jest, czasem wystarczy jedno zgłoszenie, tak jak w moim przypadku, no i Lay's&Cheetos wpadło, czasem wysyłam kilka "fajnych" i "kreatywnych" odpowiedzi i... nic z tego. Podobnie mam teraz z Tyskim, już nie wiem, co wymyślić, kogo zaprosić do tego pociągu, by... wygrać...

maverick

#6824954 Napisano: 23.11.2021 15:35:21
wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka
No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

kumulacja

#6824974 Napisano: 23.11.2021 16:10:21
maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

Weź pod uwagę to, że te "buble" konkursowe to wina sponsorów konkursów.
Bo każdy gra o nagrody główne, a dostaje dodatkowe w postaci tych "bubli".
Nie biorę udziału w konkursach, w których są badziewne nagrody. Lecz jeśli dobrych nagród jest 5, a marnych 500, to nigdy nie wiesz, co wygrasz. Wierzysz w swoje szczęście, którego życzę każdemu z Was! 
Ale AVANTI na szczęście poszło w kierunku kasy, której tak nam brak. I jestem na TAK!
Niech inne agencje (może tu wchodzą na forum) też naciskają na sponsorów, aby fundowali nagrody pieniężne. 

fineessa

#6825071 Napisano: 23.11.2021 19:53:21
Poszłam dziś do Lidla po paragon konkursowy na loterię Winiary. Kupilam budyń śmietankowy. Patrzę a na paragonie „kisiel” emotka
0 0

misiapysiamisia

#6825267 Napisano: 24.11.2021 13:45:20
fineessa napisał(a):

Poszłam dziś do Lidla po paragon konkursowy na loterię Winiary. Kupilam budyń śmietankowy. Patrzę a na paragonie „kisiel” emotka

To jest tylko w lidlu więc liczę, że takie opisy będa im odpowiadać emotka  Kisiel tez jest opisany jako "kisiel"
1 fineessa 0

tereniagno

#6825274 Napisano: 24.11.2021 13:59:35
misiapysiamisia napisał(a):

fineessa napisał(a):

To jest tylko w lidlu więc liczę, że takie opisy będa im odpowiadać emotka  Kisiel tez jest opisany jako "kisiel"

Kupiłam dziś barszcz Winiary i opis" WINIARY BARSZCZ CZ"
Na budyniach i kisielach nie ma opisu.
Też wkurzają mnie takie opisy,bo dziś latam po sklepach za pieczątkami z GELLWE.
Chcą wszystkie wysłane zgłoszenia,jakby nie mogli podać,który paragon wygrał.
Chyba sprawdzają ile towaru zeszłoemotka
Jeszcze bardziej wkurzyłam się w Intermarche, gdy poprosiłam o pieczątkę i podpis na paragonie na wygraną z GELLWE. Kierowniczka powiedziała, że nie może mi takiego czegoś zrobić, bo ona nie wie co za produkt kupiłam, a zakup był 20 listopada i nie mają już w kasach, żeby sprawdzić.emotka Powiedziałam jej, że w ich systemie nie ma żadnych opisów prawidłowych, ponieważ wszystko wrzucają w 1 worek. Nie ważne, czy to produkty GELLWE czy WINIARY, czy PRYMAT itd. Specjalnie weszłam na sklep i kupiłam produkty na konkurs, pokazałam jej paragon i produkty. Zapytałam gdzie są opisy,  jaki towar kupiłam. Powiedziałam, że następny raz przyniosę zakupione produkty lub opakowania po produktach.!
W końcu poszła do biura zapytać p.Prezes, czy może tak zrobić i przyniosła podpisany paragon z pieczątką emotka
Otworzyłam przed chwilą skrzynkę mailową, a tu następny konkurs z NIVEA MEN, że nie wskazuje nic, że to NIVEA, na paragonie ZESTAW MEN i proszą o pieczątkę i podpis w sklepie, że to zakup produktu NIVEA MENemotka
I jak tu żyć, jak człowiek musi stresować się zakupami "RYNCE LETOM"

delfinka101

#6825356 Napisano: 24.11.2021 19:30:32
Wkurza mnie fakt, że nie mogę wysłać zgłoszenia na Heinekena, bo na samym koniec strona nie reaguje. Wkurzyłam sie na orlenie.Syn płaci za laysy i pepsi a babka bierze paragon z kasy i najpierw przedarła a potem do śmieci w rzuciła. Ja do niej, ze ja chce paragon a  ta do mnie; trochę szacunku, trzeba było szybciej mówić i nie będzie w smieciach kopać. Stał nadal przy kasie, nie podała mu tylko od razu podarła i do śmieci wrzuciła. 

fineessa

#6825358 Napisano: 24.11.2021 19:44:23
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że nie mogę wysłać zgłoszenia na Heinekena, bo na samym koniec strona nie reaguje. Wkurzyłam sie na orlenie.Syn płaci za laysy i pepsi a babka bierze paragon z kasy i najpierw przedarła a potem do śmieci w rzuciła. Ja do niej, ze ja chce paragon a  ta do mnie; trochę szacunku, trzeba było szybciej mówić i nie będzie w smieciach kopać. Stał nadal przy kasie, nie podała mu tylko od razu podarła i do śmieci wrzuciła. 

Jeśli chodzi o Heineken to tez tak miałam. Zmień przeglądarkę.

kalina590

#6825360 Napisano: 24.11.2021 19:58:35
maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Doskonale Cię rozumiem. Niby coś wpada, ale to nie jest TO emotka Ciężko przebić ten mur emotka  A marzy mi się coś mega, super. Coś co będę zawsze pamiętać. Coś, co da mi tyle pozytywnych emocji, które będą ze mną jeszcze długo, długo po informacji o wygranej emotka

inska

#6825836 Napisano: 26.11.2021 12:45:55
kalina590 napisał(a):

maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

Doskonale Cię rozumiem. Niby coś wpada, ale to nie jest TO emotka Ciężko przebić ten mur emotka  A marzy mi się coś mega, super. Coś co będę zawsze pamiętać. Coś, co da mi tyle pozytywnych emocji, które będą ze mną jeszcze długo, długo po informacji o wygranej emotka

no to ja jestem na wczesnym etapie konkursowym - cieszy mnie właściwie wszystko co wygram emotka
ALE wkurza kwarantanna u jednego dziecka, ból ucha i temperatura u drugiego,  no i że nie mogę się ruszyć z domu "po paragony"  - no w sumie po zakupy, żeby w czymś promocyjnym zagrać, no i wkurza mnie że mąż wróci dopiero dzisiaj późnym wieczorem do domu i ze siedzę przez te 5 dni w tygodniu sama z trójką dzieci no i że pracuję na pełny etat - ale w sumie to akurat praca sama  w sobie mnie nie wkurza bo bardzo ją lubię tylko bardziej, że ten etat to bite 8h dziennie - a jak w ciągu dnia wejdę na forum dwa razy na 5 minut to max i to kosztem drugiego śniadania, no to może tez do plusów bo pandemiczne +5kg tak zrzucę? 

baxter

#6825846 Napisano: 26.11.2021 13:30:49
a mnie wkurza  sklep islodycze, który ma realizować vouchery w loterii, zamówienia złożone 09.11.2021 i nadalma status "przetwarzam" mimo, ze na stronie mają dostawa  dni roboczych, dodzwonic się do nich nie sposób, na @ nie odpowiadają. Była  tu na forum dyskusja na ten temat, maciie jakie info obecnie? Interweniowaliscie ?Słodycze miały być na Mikołajki  a tu lipaemotka
2 kumulacja, rik 0

nanajka81

#6825853 Napisano: 26.11.2021 13:54:43
baxter napisał(a):

a mnie wkurza  sklep islodycze, który ma realizować vouchery w loterii, zamówienia złożone 09.11.2021 i nadalma status "przetwarzam" mimo, ze na stronie mają dostawa  dni roboczych, dodzwonic się do nich nie sposób, na @ nie odpowiadają. Była  tu na forum dyskusja na ten temat, maciie jakie info obecnie? Interweniowaliscie ?Słodycze miały być na Mikołajki  a tu lipaemotka

była dyskusja i z tego wyszło że ten sklep ma 1 tys zamówień i najpierw realizuje te zapłacone a dopiero potem vouchery. Voucherów mają pewnie multum, w magazynie pewnie im brakuje słodyczy, sobie zrealizują kiedy chcą. U mnie działało że do nich napisałam "czemu nadal w przetwarzaniu" i zaraz na następny dzień wysyłali (tak było dwa razy) aczkolwiek to było we wrześniu i początkiem października, obecnie myślę że mają duży syf i nie ogarniają tych voucherów (jak tak patrzę po tych dwóch podstawowych konkursach familijne i śliwka to wychodzi 2 tyś voucherów z czego pewnie już sporo zrealizowali)
0 0