Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

ashanti

#6819432 Napisano: 08.11.2021 12:16:13
nanajka81 napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza oczyszczacz, do którego nie da się kupić zapasowych filtrów! A jak tu wymienić jak nawet tych filtrów producent nie ma?

Hm, filtry w tego typu urządzeniach to jest żadna kosmiczna technologia, to zwykła włóknina pochłaniająca drobinki. Jak wyciągniesz, to się najprawdopodobniej okaże, że ma kształt prostokąta - tak, jak w odkurzaczach HEPA. Jeśli trafisz na jakiś większy gabarytowo filtr od odkurzacza, to z niego da się pewnie wyciąć filtr do tego oczyszczacza. emotka

już wyciągnęłam i sprawdziłam i w tym oczyszczaczu są 3 filtry. Każdy inny. I oczywiście można jeden z nich wymienić bo taki jest ale dwóch pozostałych nie znalazłam... A sam producent napisał mi że nie wie kiedy będą bo się wyprzedały.

A to nie takie? 
https://allegro.p...ier-basic-8718603253
1 cb656 0

nanajka81

#6819435 Napisano: 08.11.2021 12:23:18
ashanti napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza oczyszczacz, do którego nie da się kupić zapasowych filtrów! A jak tu wymienić jak nawet tych filtrów producent nie ma?

Hm, filtry w tego typu urządzeniach to jest żadna kosmiczna technologia, to zwykła włóknina pochłaniająca drobinki. Jak wyciągniesz, to się najprawdopodobniej okaże, że ma kształt prostokąta - tak, jak w odkurzaczach HEPA. Jeśli trafisz na jakiś większy gabarytowo filtr od odkurzacza, to z niego da się pewnie wyciąć filtr do tego oczyszczacza. emotka

już wyciągnęłam i sprawdziłam i w tym oczyszczaczu są 3 filtry. Każdy inny. I oczywiście można jeden z nich wymienić bo taki jest ale dwóch pozostałych nie znalazłam... A sam producent napisał mi że nie wie kiedy będą bo się wyprzedały.

A to nie takie? https://allegro.p...ier-basic-8718603253

o, może i takie... Dzieki!
0 0

scrabble

#6819532 Napisano: 08.11.2021 18:42:44
Dlaczego NAGMINNIE brakuje wpisu o nagrodach w zgłaszanych konkursach? 

emotka      emotka    emotka

Zazwyczaj brakuje głównych albo wpisu o ilości danej puli, jak tu

https://www.e-kon...aj-mercedesa-klasy-c

Gdzie jest administracja, dlaczego pozwalacie na takie akcje? Bardzo rzadko teraz gram ale kiedy już wejdę, niemal za każdym razem powtórka z rozrywki.

bezaczek7

#6819584 Napisano: 08.11.2021 22:49:50
Ogarnąć się człowiek chciał, nie na ostatnią chwilę chciał, parę minut wolnych z życia znalazł, to strona konkursowa nie działa... emotka  air wick, och, ty...
0 0

Zezowaty_kot_

#6820072 Napisano: 10.11.2021 21:30:20
Niemiła niespodzianka, straciłam konto na ekonkursach, po tylu latach zaczynam od zera 🥲
0 0

marzenier

#6820080 Napisano: 10.11.2021 22:26:30
Zezowaty_kot_ napisał(a):

Niemiła niespodzianka, straciłam konto na ekonkursach, po tylu latach zaczynam od zera 🥲

O masz....Następna petarda wracaemotka  tłok przed świętami robić emotka
1 mia 0

zdolnabestia

#6820086 Napisano: 10.11.2021 22:49:35
scrabble napisał(a):

Dlaczego NAGMINNIE brakuje wpisu o nagrodach w zgłaszanych konkursach? emotka      emotka    emotka

Zazwyczaj brakuje głównych albo wpisu o ilości danej puli, jak tu

https://www.e-kon...aj-mercedesa-klasy-c

Gdzie jest administracja, dlaczego pozwalacie na takie akcje? Bardzo rzadko teraz gram ale kiedy już wejdę, niemal za każdym razem powtórka z rozrywki.

Widzisz błąd, brak, nieścisłość - zgłoś proszę. Jest tam taki przycisk "Błąd" i wtedy łatwo można to naprawić lub uzupełnić.

Zezowaty_kot_

#6820087 Napisano: 10.11.2021 22:50:03
marzenier napisał(a):

Wróciłam żeby składać Wam życzenia świąteczne  🙃  

joan

#6820095 Napisano: 10.11.2021 23:45:52
marzenier napisał(a):

Bynajmniej ludzie wstydu nie majo! emotka

pawelkoo

#6820098 Napisano: 11.11.2021 00:06:47
Wkurza mnie, że zamknęli mi całkiem Lewiatana w mieście, a właśnie dziś chciałem zrobić zakupy na loterię Żywca emotka
0 0

marzenier

#6820099 Napisano: 11.11.2021 00:18:06
joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

A no...tak się bez ceregieli tu pchajo..

Zezowaty_kot_

#6820100 Napisano: 11.11.2021 00:25:06
marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

A no...tak się bez ceregieli tu pchajo..

My to już stare rupiecie, pozostało tylko oglądać wyczyny młodych i narzekać, że za naszych czasów ohohoho.... 🥲
0 0

darog

#6820174 Napisano: 11.11.2021 14:48:50
Od czasu rewolucji na stronie e-konkursy
 dostaje powiadomienia.
I naiwnie cały czas mysle-że chodzi o wątek w którym coś było przeze mnie napisane. 
NIE. dziś znów kilka wiadomości w różnych wątkach a to z 20.10.20231 a to z 5.11.2021 etc..w którym nic nie było pisane
więc po co mam u siebie na profilu te linki??? Dodam że dziś się pojawiły ponownie.
1 cb656 0

darog

#6820175 Napisano: 11.11.2021 14:50:46

marzenier napisał(a):

Wróciłam żeby składać Wam życzenia świąteczne  🙃  

warto podawac przy okazji swój STARY NICK, bo ja np nie wiem: kto Ty "wracasz"

bezaczek7

#6820191 Napisano: 11.11.2021 16:43:13
Znow przepadly mi 2 paragony. Poszlam spac, nie patrzac czy sie cos konczy. Znow. Kiedy sie naucze? emotka

bethan

#6822190 Napisano: 12.11.2021 11:08:45
darog napisał(a):

warto podawac przy okazji swój STARY NICK, bo ja np nie wiem: kto Ty "wracasz"

No jak Ty kota nie znasz (zezowatego w dodatku!), to nic Ci podawanie nicków nie pomoże

as32572

#6822195 Napisano: 12.11.2021 11:41:02
Wkurza mnie, że przesyłka z nagrodą od 10ciu dni jest w doręczeniu, a agencja od wtorku niby sprawdza co się z nią dzieje i też się nie odzywa.
0 0

fineessa

#6822805 Napisano: 15.11.2021 17:57:30

I tak w kółko od nowa kuszą i kuszą, ja żrę te słodycze na okrągło, a tu nic... emotka
emotka Oj, jak mnie to irytuje... wyprowadza z równowagi... burzy mój spokój... wprowadza dyskomfort psychiczny... ojejku, już nie wiem, jak to łagodnie nazwać, by nie kląć jak szewc, na co jednak mam największą ochotę, wrrr...emotka
emotka

Słodycze słodyczami ja jem wkoło te chrupki Cheetos to jest dopiero świństwo a w domu jeszcze masa opakowań leży emotka
0 0

Gość:

#6822836 Napisano: 15.11.2021 19:41:55
fineessa napisał(a):

I tak w kółko od nowa kuszą i kuszą, ja żrę te słodycze na okrągło, a tu nic... emotka emotka Oj, jak mnie to irytuje... wyprowadza z równowagi... burzy mój spokój... wprowadza dyskomfort psychiczny... ojejku, już nie wiem, jak to łagodnie nazwać, by nie kląć jak szewc, na co jednak mam największą ochotę, wrrr...emotka
emotka

Słodycze słodyczami ja jem wkoło te chrupki Cheetos to jest dopiero świństwo a w domu jeszcze masa opakowań leży emotka

Myślę, że wielu konkursowiczów nie może już patrzeć na Lay'sy i Cheetosy. Nie dość, że takie sobie, to Lay's drogie, a poza tym, gdzie to trzymać... A pierwsze wyniki dopiero... 26 listopada...
0 0

pimparimpa

#6822875 Napisano: 15.11.2021 21:11:50
[quote=Najgorsze jest to, że dzieci  dziś odkryly moj schowek z Laysami...
emotka  AneczkaS]
fineessa napisał(a):

I tak w kółko od nowa kuszą i kuszą, ja żrę te słodycze na okrągło, a tu nic... emotka emotka Oj, jak mnie to irytuje... wyprowadza z równowagi... burzy mój spokój... wprowadza dyskomfort psychiczny... ojejku, już nie wiem, jak to łagodnie nazwać, by nie kląć jak szewc, na co jednak mam największą ochotę, wrrr...emotka emotka

Myślę, że wielu konkursowiczów nie może już patrzeć na Lay'sy i Cheetosy. Nie dość, że takie sobie, to Lay's drogie, a poza tym, gdzie to trzymać... A pierwsze wyniki dopiero... 26 listopada...
0 0