Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

yougerd

#6817576 Napisano: 27.10.2021 21:51:47
Dość.
Wkurzają mnie te wszystkie słodyczowe konkursy. Od początku września mam plus 3kg, mąż 5 na plusie. Niech te śliwki, kinder bueno, zozole, ferreo , princepolo się w końcu zakończą. Normalnie nie żremy słodyczy, a że wpadłam w jakiś amok konkursowy, źle to się odbija na naszej wadze. Jeszcze żebym jakoś wygrywała w tych konkursach. Aaargggg.

pikawka

#6817577 Napisano: 27.10.2021 21:53:10
atyde25 napisał(a):

Też tak macie,że jak ruszycie się z chaty akurat wszystko się dzieje kurierzy walką drzwiami i oknami.Nawet prezydent by pewnie wpadł z nieoczekiwaną wizytą.Ruszysz się raz od wielkiego dzwonu i armagedon.A jak siedzę i czekam   cisza,spokój,nikogo.O albo wejść do wanny i zaraz mokra wybiegasz.Jak mnie to wkurza.

Nie, ja nie mam takemotka  dziś byłam od rana poza domen...było trzech kurierow i kilka paczek. Wszystkie ladnie poukładane pod drzwiami domu emotka   mam dobre relacje z kurierami emotka
0 0

jomajd86

#6817644 Napisano: 28.10.2021 10:38:41
Kupiłam coca cole w dino na konkurs wziąłem zadowolona paragon a tam wszystko poniżej sumy oderwaneemotka
Brak numeru systemowego więc i paragon do wyrzucenia...
0 0

stokrotka238

#6817648 Napisano: 28.10.2021 10:46:07
Wkurza mnie, że mimo zalogowania co wejdę w jakiś wątek to mam pokazane, że są nowe posty mimo, że nie ma! 😥 Da się z tym coś zrobić pionas??

gizoon

#6817668 Napisano: 28.10.2021 12:08:25
Wkurzają mnie ciągłe wzrosty cen, a rząd ma to gdzieś. To jest wręcz chore. Zaraz ze swojej kawalerki będę musiał wracać do rodziców, bo nie będzie mnie stać na samodzielną egzystencję ... a kawalerkę wynajmę emotka

Wkurzają mnie konkursy, które trwają np. pół roku, a organizatorzy w trakcie losowania nagrody głównej będą wymagać oryginału paragonu. Przecież paragony blakną. Chyba nawet trzymanie ich w lodówce nie pomoże emotka

Wkurzają mnie konkursy, gdzie kody są wewnątrz opakowania, a organizatorzy wymagają dodatkowo paragonu. Po co, na co? Czy oni zakładają, że ludzie rozwalają produkty i wynoszą same opakowania?
1 kumulacja 0

joan

#6817672 Napisano: 28.10.2021 12:19:25
gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie ciągłe wzrosty cen, a rząd ma to gdzieś. To jest wręcz chore. Zaraz ze swojej kawalerki będę musiał wracać do rodziców, bo nie będzie mnie stać na samodzielną egzystencję ... a kawalerkę wynajmę emotka (...)

Mam koleżankę, co trzy lata temu kupiła na kredyt drugie mieszkanie. I tak się porobiło ze światem, że już pracuje na 2 etaty / 6 - 7 dni w tygodniu, a ze stresu zdrowie całkiem jej się posypało (miała nawet krwotoki). Bo kredyt nad nią wisi i wisieć będzie latami - spać nie może, chodzi po nocach, pojawiły się problemy kardiologiczne. Więc może popatrz na to z innej strony: masz niehipoteczny sen spokojny + masz jeszcze rodziców, to naprawdę dużo emotka

bezaczek7

#6817706 Napisano: 28.10.2021 14:33:51
gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy, gdzie kody są wewnątrz opakowania, a organizatorzy wymagają dodatkowo paragonu. Po co, na co? Czy oni zakładają, że ludzie rozwalają produkty i wynoszą same opakowania?

Tak. Tak sie dzieje. Sama zrobilam zdjecie w c4 opakowan Reginy recznikow z pieknie wycietymi, chyba nozykiem, kodami.

Mnie czasem wkurzaja konki z kodami w srodku, gdzie trzeba otworzyc i szybko zjesc dany produkt, bo inaczej nie odczyta sie kodu. Z drugiej strony to ok, bo nikt nie spisze kodu np w sklepie czy nie zrobi zdjecia na polce sklepowej. Z trzeciej wystarczy zazyczyc sobie w mailu z informacja o wygranej np zdjecia wycietego kodu (wtedy dane opakowanie sie otworzy, reszta moze lezec) albo np zdjecia na tle, nie wiem, niebieskim, na tle dloni, na tle swojej lodowki itp.zeby bylo wiadomo, ze zdjecie robione na swiezo i zwyciezca ma produkt fizycznie u siebie. Chetnie bym wziela udzial wiecej razy w loterii Balcerzaka czy innych, ale po otwarciu wedliny trzeba ją zjesc. Podoba mi sie opcja kodow na kartonach mleka, almette czy w kinder bueno-sam wafelek jest w dodatkowym opakowaniu, czyli moze lezec dluzej. Produkt moze polezec dluzej nieskonsumowany. Plus paragon wiadomo.

Wkurza mnie jeszcze sytuacja świrusowa. Normalnie jak zima, wszyscy zaskoczeni, ze jak zimno, to pada snieg/wzrasta liczba "zachorowan". emotka

sambolera

#6817946 Napisano: 29.10.2021 17:17:23
gizoon napisał(a):

tak mi się skojarzyło

elmas

#6817969 Napisano: 29.10.2021 19:11:50
Dostałam dziś zaskakujący e-mail od DPD z informacją, że moja przesyłka (kawiarka) została doręczona - najwyraźniej kurier sam sobie pokwitował odbiór emotka
A telefon ma oczywiście wyłączony emotka

elmas

#6817983 Napisano: 29.10.2021 19:52:52
bruce napisał(a):

elmas napisał(a):

Dostałam dziś zaskakujący e-mail od DPD z informacją, że moja przesyłka (kawiarka) została doręczona - najwyraźniej kurier sam sobie pokwitował odbiór emotka A telefon ma oczywiście wyłączony emotka

Walcz jeszcze. Powiem jednak, że podany w mailu telefon nie zawsze zgadza się z tym w realu. Ja często dostaję mail z telefonem do jednego, a przywozi całkiem inny. emotka

Kto wie, czy faktycznie nie dzwoniłam na niewłaściwy numer  emotka
Może kurier chciał sobie zrobić trochę dłuższy weekend i przywiezie mi tę paczkę w przyszłym tygodniu - miałam kiedyś taki przypadek, ale wtedy od razu dostałam informację, że przesyłka przyjdzie z poślizgiem. 
Kurczę, rzadko się wkurzam, ale brak komunikacji naprawdę podnosi mi ciśnienie  emotka
1 brucee 0

domika

#6817986 Napisano: 29.10.2021 20:25:08
elmas napisał(a):

bruce napisał(a):

elmas napisał(a):

Dostałam dziś zaskakujący e-mail od DPD z informacją, że moja przesyłka (kawiarka) została doręczona - najwyraźniej kurier sam sobie pokwitował odbiór emotka A telefon ma oczywiście wyłączony emotka

Walcz jeszcze. Powiem jednak, że podany w mailu telefon nie zawsze zgadza się z tym w realu. Ja często dostaję mail z telefonem do jednego, a przywozi całkiem inny. emotka

Kto wie, czy faktycznie nie dzwoniłam na niewłaściwy numer  emotka Może kurier chciał sobie zrobić trochę dłuższy weekend i przywiezie mi tę paczkę w przyszłym tygodniu - miałam kiedyś taki przypadek, ale wtedy od razu dostałam informację, że przesyłka przyjdzie z poślizgiem. 
Kurczę, rzadko się wkurzam, ale brak komunikacji naprawdę podnosi mi ciśnienie  emotka

U mnie to samo. Pewnie przywiezie we wtorek,
0 0

estrelitta

#6818021 Napisano: 30.10.2021 09:00:07
Covid :( i izolacja, która zepsuła milion planów emotka
1 kumulacja 0

agakaz2

#6818024 Napisano: 30.10.2021 09:21:11
estrelitta napisał(a):

Covid :( i izolacja, która zepsuła milion planów emotka

0 0

FBsebastian3

#6818026 Napisano: 30.10.2021 09:53:14
Fit for 55 i obniżenie poziomu życia,ktory u nas nigdy nie był wysoki. Covidowe szaleństwo jako przykrywka do podwyższania składek, akcyz, podatków, cen. Czy ludzie nie widzą co się kroi? Pisałam o tym prawie 2 lata temu. Bieda za rogiem przykryta socjalami,a gdzie pomysły, innowacyjność itp. 

vanillasky-2017

#6818091 Napisano: 30.10.2021 22:06:55
Cyberchudy  , oszust który za kody Winston proponuje m.in. vouchery lub zapłatę zwie się teraz holahola5.
Oczywiście nie płaci.
To tak na wypadek, gdyby ktoś miał z tym typem do czynienia.
Wkurza mnie ten gość.

ziolko

#6818111 Napisano: 31.10.2021 00:55:33
Mieszkanie w bloku ma też minusy...
Jest prawie 1 w nocy a ja nie mogę spać, bo dwa piętra wyżej jest impreza.
Basy przenoszą się po ścianach, słychać muzykę, krzyki i śmiech...
emotka emotka
Coś mi się wydaje, że tak szybko się nie skończy... 
emotka
0 0

fbmonika1966

#6818113 Napisano: 31.10.2021 02:10:11
yougerd napisał(a):

Dość. Wkurzają mnie te wszystkie słodyczowe konkursy. Od początku września mam plus 3kg, mąż 5 na plusie. Niech te śliwki, kinder bueno, zozole, ferreo , princepolo się w końcu zakończą. Normalnie nie żremy słodyczy, a że wpadłam w jakiś amok konkursowy, źle to się odbija na naszej wadze. Jeszcze żebym jakoś wygrywała w tych konkursach. Aaargggg.

fbmonika1966

#6818114 Napisano: 31.10.2021 02:12:35
normalnie,nienormalnie mam tak samo i do tego tylle kawy ,ze szok.a gdzie wygrane,o losieemotka emotka

Claudia77

#6818122 Napisano: 31.10.2021 08:12:48
brak weny mnie wkurza...brak totalnie pomysłów na tekst emotka

muzasa88

#6818125 Napisano: 31.10.2021 08:25:16
To , że w konkursie Lipton zostały tylko termosy. A tak poza tym to, iż granie w konkursy, loterie nie idzie po mojej myśli!!!
1 ktosiu 0