Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yougerd
Postów 63
Data rejestracji 21.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzają mnie te wszystkie słodyczowe konkursy. Od początku września mam plus 3kg, mąż 5 na plusie. Niech te śliwki, kinder bueno, zozole, ferreo , princepolo się w końcu zakończą. Normalnie nie żremy słodyczy, a że wpadłam w jakiś amok konkursowy, źle to się odbija na naszej wadze. Jeszcze żebym jakoś wygrywała w tych konkursach. Aaargggg.
pikawka
Postów 4004
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie, ja nie mam tak dziś byłam od rana poza domen...było trzech kurierow i kilka paczek. Wszystkie ladnie poukładane pod drzwiami domu mam dobre relacje z kurierami
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brak numeru systemowego więc i paragon do wyrzucenia...
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
stokrotka238
Postów 1576
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
gizoon
Postów 107
Data rejestracji 19.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzają mnie konkursy, które trwają np. pół roku, a organizatorzy w trakcie losowania nagrody głównej będą wymagać oryginału paragonu. Przecież paragony blakną. Chyba nawet trzymanie ich w lodówce nie pomoże
Wkurzają mnie konkursy, gdzie kody są wewnątrz opakowania, a organizatorzy wymagają dodatkowo paragonu. Po co, na co? Czy oni zakładają, że ludzie rozwalają produkty i wynoszą same opakowania?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam koleżankę, co trzy lata temu kupiła na kredyt drugie mieszkanie. I tak się porobiło ze światem, że już pracuje na 2 etaty / 6 - 7 dni w tygodniu, a ze stresu zdrowie całkiem jej się posypało (miała nawet krwotoki). Bo kredyt nad nią wisi i wisieć będzie latami - spać nie może, chodzi po nocach, pojawiły się problemy kardiologiczne. Więc może popatrz na to z innej strony: masz niehipoteczny sen spokojny + masz jeszcze rodziców, to naprawdę dużo
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
bezaczek7
Postów 3349
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie czasem wkurzaja konki z kodami w srodku, gdzie trzeba otworzyc i szybko zjesc dany produkt, bo inaczej nie odczyta sie kodu. Z drugiej strony to ok, bo nikt nie spisze kodu np w sklepie czy nie zrobi zdjecia na polce sklepowej. Z trzeciej wystarczy zazyczyc sobie w mailu z informacja o wygranej np zdjecia wycietego kodu (wtedy dane opakowanie sie otworzy, reszta moze lezec) albo np zdjecia na tle, nie wiem, niebieskim, na tle dloni, na tle swojej lodowki itp.zeby bylo wiadomo, ze zdjecie robione na swiezo i zwyciezca ma produkt fizycznie u siebie. Chetnie bym wziela udzial wiecej razy w loterii Balcerzaka czy innych, ale po otwarciu wedliny trzeba ją zjesc. Podoba mi sie opcja kodow na kartonach mleka, almette czy w kinder bueno-sam wafelek jest w dodatkowym opakowaniu, czyli moze lezec dluzej. Produkt moze polezec dluzej nieskonsumowany. Plus paragon wiadomo.
Wkurza mnie jeszcze sytuacja świrusowa. Normalnie jak zima, wszyscy zaskoczeni, ze jak zimno, to pada snieg/wzrasta liczba "zachorowan".
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
sambolera
Postów 3656
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elmas
Postów 235
Data rejestracji 21.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A telefon ma oczywiście wyłączony
elmas
Postów 235
Data rejestracji 21.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może kurier chciał sobie zrobić trochę dłuższy weekend i przywiezie mi tę paczkę w przyszłym tygodniu - miałam kiedyś taki przypadek, ale wtedy od razu dostałam informację, że przesyłka przyjdzie z poślizgiem.
Kurczę, rzadko się wkurzam, ale brak komunikacji naprawdę podnosi mi ciśnienie
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
estrelitta
Postów 5522
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
agakaz2
Postów 7003
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram by spełniać marzenia.
FBsebastian3
Postów 556
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vanillasky-2017
Postów 681
Data rejestracji 23.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście nie płaci.
To tak na wypadek, gdyby ktoś miał z tym typem do czynienia.
Wkurza mnie ten gość.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest prawie 1 w nocy a ja nie mogę spać, bo dwa piętra wyżej jest impreza.
Basy przenoszą się po ścianach, słychać muzykę, krzyki i śmiech...
Coś mi się wydaje, że tak szybko się nie skończy...
fbmonika1966
Postów 184
Data rejestracji 10.02.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fbmonika1966
Postów 184
Data rejestracji 10.02.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2165