Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

nanajka81

#6814651 Napisano: 13.10.2021 11:35:01
anialistopad napisał(a):

Śliwka wygrałam voucher i już go straciłam. Niby zła datę z paragonu wpisałam 

takie przegrane z powodu nieuwagi najbardziej bolą emotka też mam kilka takich na koncie emotka
0 0

angelsoul

#6814805 Napisano: 13.10.2021 21:04:36
Wkurza mnie Smolar. Zupełnie nie czaję, o co im chodzi, a obstawiają jakieś 70% konkursów. emotka

mamimamu

#6814808 Napisano: 13.10.2021 21:36:50
angelsoul napisał(a):

Wkurza mnie Smolar. Zupełnie nie czaję, o co im chodzi, a obstawiają jakieś 70% konkursów.  emotka

Ja mam tak z Amooco emotka  Jak organizują - to kilka konków na raz; więc jeśli klapa - to po całościemotka  emotka  
Może kiedyś zrozumiem, o co im "kaman" emotka
1 angelsoul 0

southlander

#6814950 Napisano: 14.10.2021 14:41:16
Cały dzień telefon leżał obok mnie. Wyszedłem dosłownie na 3 minuty do samochodu, wracam, nieodebrane połączenie z nieznanego numeru. Nikomu obcemu numeru nie podawałem, zresztą mój prywatny numer ma niewiele osób i naprawdę nie zdarza się żeby prywatna osoba której nie mam w kontaktach i której się nie spodziewam, ot tak dzwoniła. Sprawdziłem też numer w bazach internetowych, myślę sobie że może zaznaczyłem jakieś zgody marketingowe - ale tego numeru nigdzie nie ma, nic nie wskazuje że to jakiś telemarketing. Kurier - też raczej nie, nie mam żadnego maila ani smsa że nadano do mnie przesyłkę, zresztą niczego w tym tygodniu się nie spodziewam. Zacząłem się zastanawiać czy to nie info o głównej z jakiegoś konkursu. Ech... miałem się zdrzemnąć bo padam, teraz nie zasnę, a i tak na koniec się okaże że to pomyłka albo że mój agent ubezpieczeniowy dzwonił z prywatnego i chce mi coś wcisnąć. emotka
0 0

lucya

#6814955 Napisano: 14.10.2021 15:19:22
mamimamu napisał(a):

angelsoul napisał(a):

Wkurza mnie Smolar. Zupełnie nie czaję, o co im chodzi, a obstawiają jakieś 70% konkursów.  emotka

Ja mam tak z Amooco  emotka  Jak organizują - to kilka konków na raz; więc jeśli klapa - to po całości emotka   emotka  
Może kiedyś zrozumiem, o co im "kaman"  emotka

I ja się dołączam do Amooco i Smolara emotka
0 0

ziolko

#6814991 Napisano: 14.10.2021 17:13:12
southlander bo jak się wychodzi, nawet na minutę, to trzeba  telefon nosić przy tyłku, bo inaczej zadzwoni...
Taka jest złośliwość losu...
1 kumulacja 0

mia

#6814992 Napisano: 14.10.2021 17:19:39
southlander napisał(a):

Cały dzień telefon leżał obok mnie. Wyszedłem dosłownie na 3 minuty do samochodu, wracam, nieodebrane połączenie z nieznanego numeru. Nikomu obcemu numeru nie podawałem, zresztą mój prywatny numer ma niewiele osób i naprawdę nie zdarza się żeby prywatna osoba której nie mam w kontaktach i której się nie spodziewam, ot tak dzwoniła. Sprawdziłem też numer w bazach internetowych, myślę sobie że może zaznaczyłem jakieś zgody marketingowe - ale tego numeru nigdzie nie ma, nic nie wskazuje że to jakiś telemarketing. Kurier - też raczej nie, nie mam żadnego maila ani smsa że nadano do mnie przesyłkę, zresztą niczego w tym tygodniu się nie spodziewam. Zacząłem się zastanawiać czy to nie info o głównej z jakiegoś konkursu. Ech... miałem się zdrzemnąć bo padam, teraz nie zasnę, a i tak na koniec się okaże że to pomyłka albo że mój agent ubezpieczeniowy dzwonił z prywatnego i chce mi coś wcisnąć.  emotka

A nie prościej oddzwonić? emotka
(W temacie - zbyt dużo, żeby tu wymieniać.)
1 cb656 0

aneta411

#6815073 Napisano: 15.10.2021 08:04:05
southlander napisał(a):

Cały dzień telefon leżał obok mnie. Wyszedłem dosłownie na 3 minuty do samochodu, wracam, nieodebrane połączenie z nieznanego numeru. Nikomu obcemu numeru nie podawałem, zresztą mój prywatny numer ma niewiele osób i naprawdę nie zdarza się żeby prywatna osoba której nie mam w kontaktach i której się nie spodziewam, ot tak dzwoniła. Sprawdziłem też numer w bazach internetowych, myślę sobie że może zaznaczyłem jakieś zgody marketingowe - ale tego numeru nigdzie nie ma, nic nie wskazuje że to jakiś telemarketing. Kurier - też raczej nie, nie mam żadnego maila ani smsa że nadano do mnie przesyłkę, zresztą niczego w tym tygodniu się nie spodziewam. Zacząłem się zastanawiać czy to nie info o głównej z jakiegoś konkursu. Ech... miałem się zdrzemnąć bo padam, teraz nie zasnę, a i tak na koniec się okaże że to pomyłka albo że mój agent ubezpieczeniowy dzwonił z prywatnego i chce mi coś wcisnąć.  emotka

Można oddzwonić. Ale fakt, że nie podajemy nikomu numeru, ale jednocześnie gramy tym numerem w różnych konkursach powoduje, że dostęp do niego ma wiele osób i firmy (przekazywanie danych). Tak czy tak - życzę, żeby to była główna i zadzwonili jeszcze raz emotka
1 caramela 0

FBmonika33

#6815112 Napisano: 15.10.2021 10:47:48
brak trampek z konkursu Air wick. myślałam , że na jesień jeszcze pośmigam
0 0

tomasz3

#6815670 Napisano: 18.10.2021 16:50:35
Dzisiaj z 6 różnych numerów (do tej pory) dzwonią prawdopodobnie w sprawie covid,maseczek ,nie odbieram i blokuję- dobrze że mam info że potencjalne oszustwo i spam . Ale jak tak można z różnych numerów co chwilę dzwonić!!!!
0 0

pikawka

#6815672 Napisano: 18.10.2021 16:54:17
FBmonika33 napisał(a):

Slabo wyszło... myślałam, że uda im dię szybciej wysłać. Też czekam ale w tym sezonie juz nie posmigamy emotka
0 0

agakaz2

#6815676 Napisano: 18.10.2021 17:12:44
dzis wszystko 
0 0

tereniagno

#6815678 Napisano: 18.10.2021 17:16:30
tomasz3 napisał(a):

Dzisiaj z 6 różnych numerów (do tej pory) dzwonią prawdopodobnie w sprawie covid,maseczek ,nie odbieram i blokuję- dobrze że mam info że potencjalne oszustwo i spam . Ale jak tak można z różnych numerów co chwilę dzwonić!!!!

Mnie z kolei wkurzają sms od różnych jasnowidzów, wróżbitów, Maciejów i innych gadówemotka emotka emotka
Co godzinę z różnych numerów przysyłająemotka
Wczoraj,to już było przegięcieemotka Nie mogę odpisać,ponieważ zwrotny sms  3,69 emotka
Nie umiem tego zablokować w starym telefonie.Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji.
to nie są całe numery tel. tylko, jak wysyła się na konkurs!
Wysłałam tylko 1 sms POMAGAM i przychodzi  lawina innych sms, albo dzwonią z woltaiki,albo jakieś badania Covidowe!!!!
Dobrze,że to tylko na nr konkursowy, a nie normalny, bo chyba bym się załamała, a tak wszystko zaraz kasujęemotka
0 0

ziolko

#6815699 Napisano: 18.10.2021 18:26:05
tereniagno poszukaj w necie numerów, z jakich przychodzi spam. Jeśli to faktycznie coś od jasnowidzów, to powinien być regulamin na ich stronach i zapis, w jaki sposób można zablokować spam. Z reguły wystarczy wysłać smsa na bezpłatny numer (sprawdź, czy faktycznie) albo napisać maila w tej sprawie. Przy okazji możesz dowiedzieć się, skąd mają Twój numer - czyli zapytaj ich. 
Sprawdź też w regulaminie serwisu z pomaganiem przez sms, czy nie udostępniają numerów innym firmom. 
Tam też powinien być zapis o tym, jak można się wypisać ze spamu. 
W ten sposób wypisałam się z jakiegoś spamu od wróżek, bo już do szału doprowadzały mnie te smsy od nich emotka
1 andii 0

puchatka85

#6815738 Napisano: 18.10.2021 22:25:52
pikawka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Slabo wyszło... myślałam, że uda im dię szybciej wysłać. Też czekam ale w tym sezonie juz nie posmigamy emotka

piszcie do Nich! ja swoje odebrałam już ponad tydzień temu od kuriera
0 0

pikawka

#6815739 Napisano: 18.10.2021 22:29:47
puchatka85 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Dzięki. Napisałam właśnie maila.  emotka
0 0

banka-manka

#6815760 Napisano: 19.10.2021 07:09:43
pikawka napisał(a):

puchatka85 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Dzięki. Napisałam właśnie maila.  emotka

Oby Wam odpisali. Pisałam do nich dawno temu, do teraz nie odpisali. Ale trampki dotarły (jakieś 3 tygodnie po wiadomości bez odpowiedzi). 
Ciekawe skąd wynikają takie rozbieżności w dostarczaniu trampek wzory, rozmiary? emotka  
0 0

nikos

#6815777 Napisano: 19.10.2021 09:36:07
puchatka85 napisał(a):

Miałaś zadrukowane całe, czy tylko z zewnętrznej strony?
0 0

puchatka85

#6815785 Napisano: 19.10.2021 09:52:23
nikos napisał(a):

puchatka85 napisał(a):

tylko od zewnętrznej strony jest nadruk
0 0

nikos

#6815792 Napisano: 19.10.2021 10:10:56
puchatka85 napisał(a):

nikos napisał(a):

puchatka85 napisał(a):

tylko od zewnętrznej strony jest nadruk

Czyli czas nie miał wpływu na realizację zamówienia. Dzięki za info  emotka
0 0