Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

nanajka81

#6814240 Napisano: 11.10.2021 12:59:17
norweska20 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurzyła mnie kobita w sklepie  i powiem wam gdybym się nie spieszyła na spotkanie ze znajomymi to  swoje by usłyszała...a mianowicie
Moja 8latka "wyszkolona "w zakupach będąc u babci poszła do osiedlowego sklepu po paragony z Prince polo (20szt) bo tam najtańsze .
A kobita w sklepie ją zdrowo opierniczyla :że to ostatni raz i że to marnotrawstwo czasu i papieru. Dodam ,że zaznaczyła, że to dla mamy na loterię ....i nie myślcie że ją wykorzystuję w zakupach ,ona ma radoche jak sama chodzi do sklepu,a że często ze mną bywa w sklepach to "ogarnięta konkursowo"dziewucha moja emotka  
Kolejek nie było ,to średniej wielkości osiedlowy sklepik .
I dopiero w aucie jak po nią przyjechałam to mi to powiedziała ,babcia czyli moja mama nie powiedziała wcześniej bo się bała ,że im tam w sklepie napyskuje . 

Wiesz co, z jednej strony się nie dziwię tej sprzedawczyni. 20 sztuk to sporo. Za każdym razem weź i wydaj, bo pewnie to prince polo do 1 zł, można się wkurzyć...  Pani pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak loterie a papier fiskalny też ją pewnie swoje kosztuje i ten cenny czas...

Tylko mi się wydaję, że niektórym trudno dziś przychodzi matematyczne liczenie i wystarczy wystawic10paragonow i skasować na końcu za te 10sztuk ...i naprawdę nieraz kasjerki mają problem pomnożyć np  10 razy 0.49 gr...i biorą "ło matko " kalkulator"do tego . Lata temu jak pracowałam w drogerii to mój szef usunął z systemu funkcję, która pokazywała ile należy wydać ....bo ludzie przestają myśleć przy pracy . 
Ja mam w swoim sklepie 3kasjerki ,które mnie bardzo dobrze znają i skasowanie im 10paragonow zajmuje góra 40 sekund. Nie jęczą przy tym ,bo podstawa to myślenie nad tym co się robi .

okej, Twoje kasjerki Cię znają i wiedzą że jesteś konkursowa, (swoją drogą masz dostęp do wielu paragonów, które ludzie porzucili więc może grać za tzw. darmo emotka ) kasjerka w tamtym sklepie tego nie wie, nic jej nie mówi słowo "loteria", ona widzi problem że musi 20 tanich ciastek sprzedawać po jednym, liczyć, wydawać - jeżeli mogłaby walnąć na jeden paragon i święty spokój. Wg mnie 20 ciastek to jest dużo jak na takie pojedyncze kupowanie, ja nigdy nie kupuję na więcej niż 3 choć i to rzadko się zdarza. Na ogół na paragonie po prostu mam jeden produkt konkursowy z danego konkursu i tyle.
1 fineessa 0

29renata

#6814243 Napisano: 11.10.2021 13:10:29
domika napisał(a):

Wkurza mnie Chorten. 6 sklepów w moim mieście w ŻADNYM nie ma Nałęczowianki emotka

U mnie w żadnym Livio też nie ma Nałęczowianki.
0 0

atyde25

#6814245 Napisano: 11.10.2021 13:13:49
Trzeba było dać małej kartę i ją wysłać  na samoobsługę.Jak taka  obeznana  to by sobie śpiewająco dała radę.
A ja mam jakieś złe wizję bo idąć bramą z  Biedry zobaczyłam,że stoi Strażnik Miejski i pali  fajkę.Trochę się wystraszyłam  chociaż nie wiem dlaczego.Ogólnie dziś nerwowo jak na  poniedziałek aż się boję  co będzie dalej.
1 fineessa 0

kukuleczka

#6814247 Napisano: 11.10.2021 13:21:26
dzwonią od dawna, ale od kilku dni jestem dosłownie BOMBARDOWANA telefonami. Numer stacjonarny z Kielc albo Bydgoszczy, raz odebrałam- bot. Dzisiaj takich telefonów miałam już 6, z czego w ciągu ostatnich kilkunastu minut aż 3! Ciekawe kto sprzedał nasze dane..
0 0

norweska20

#6814249 Napisano: 11.10.2021 13:28:43
atyde25 napisał(a):

Trzeba było dać małej kartę i ją wysłać  na samoobsługę.Jak taka  obeznana  to by sobie śpiewająco dała radę.
A ja mam jakieś złe wizję bo idąć bramą z  Biedry zobaczyłam,że stoi Strażnik Miejski i pali  fajkę.Trochę się wystraszyłam  chociaż nie wiem dlaczego.Ogólnie dziś nerwowo jak na  poniedziałek aż się boję  co będzie dalej.

Tylko kasy samoobsługowe są w sieciowkach,a ja pisałam o osiedlowym sklepie. Na kasach biedronkowych radzi sobie bez problemu i zawsze ciągnie na nie moją mamę,która "boi się " takich wynalazków. Dobra kończę temat ,bo różnie to jest odbierane . Staje przy swoim, że jak się chce to zawsze się radę emotka   ( z handlem byłam związana 10lat )

anaesth

#6814254 Napisano: 11.10.2021 13:42:27
29renata napisał(a):

domika napisał(a):

Wkurza mnie Chorten. 6 sklepów w moim mieście w ŻADNYM nie ma Nałęczowianki emotka

U mnie w żadnym Livio też nie ma Nałęczowianki.

Taa, też już o tym pisałam w tym wątku. Fajnych konkursów jak na lekarstwo, a jak już się trafi jakiś sensowny, to ciężko o paragon. 
0 0

nanajka81

#6814264 Napisano: 11.10.2021 14:10:50
norweska20 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tylko kasy samoobsługowe są w sieciowkach,a ja pisałam o osiedlowym sklepie. Na kasach biedronkowych radzi sobie bez problemu i zawsze ciągnie na nie moją mamę,która "boi się " takich wynalazków. Dobra kończę temat ,bo różnie to jest odbierane . Staje przy swoim, że jak się chce to zawsze się radę emotka   ( z handlem byłam związana 10lat )

nie obrażaj się, po prostu czasami trzeba zrozumieć a nie się wkurzać. To że ty wiesz jak jest bo w tym pracujesz, nie znaczy że inni są tacy jak Ty i myślą logicznie. ps. udało ci się wygrać coś na te 20 paragonów? (możesz priv) ja jeden puszczam raz na x dni i oczywiście mam nic.

faworek

#6814494 Napisano: 12.10.2021 13:51:56
kukuleczka napisał(a):

dzwonią od dawna, ale od kilku dni jestem dosłownie BOMBARDOWANA telefonami. Numer stacjonarny z Kielc albo Bydgoszczy, raz odebrałam- bot. Dzisiaj takich telefonów miałam już 6, z czego w ciągu ostatnich kilkunastu minut aż 3! Ciekawe kto sprzedał nasze dane..

u mnie to samo... 6 telefonów, no po prostu podnieśli mi już ciśnienie. 
0 0

bezaczek7

#6814511 Napisano: 12.10.2021 14:49:26
faworek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

u mnie to samo... 6 telefonów, no po prostu podnieśli mi już ciśnienie. 

Taa. A i tak trzeba dobrze przegladac numery, coby nie przeoczyc TEGO waznego, w koncu to konkursowy numer emotka emotka
0 0

antylopia

#6814627 Napisano: 13.10.2021 10:37:21
wkurza mnie moje przesypianie konkursow i marnotrawienie paragonów. wszystko na ostatnią chwilę a potem okazuje się że konkurs zakończony wczoraj emotka

kumulacja

#6814630 Napisano: 13.10.2021 10:49:15
antylopia napisał(a):

wkurza mnie moje przesypianie konkursow i marnotrawienie paragonów. wszystko na ostatnią chwilę a potem okazuje się że konkurs zakończony wczoraj emotka

W takich przypadkach od razu mam w głowie piosenkę Ich Troje: Wstań, powiedz nie jesteś sam ...
Każdemu to się zdarza, jak wątpliwości w drodze do ołtarza emotka

misiapysiamisia

#6814631 Napisano: 13.10.2021 10:51:14
Wkurza mnie, że przepadł mi 1000 z ferrero, dostałam własnie wiadomość, że kurier doręczy mi zwrot nieodebranej paczki a to był paragon ferrero emotka  :( emotka
1 kumulacja 0

edzia21

#6814634 Napisano: 13.10.2021 10:57:07
misiapysiamisia napisał(a):

Wkurza mnie, że przepadł mi 1000 z ferrero, dostałam własnie wiadomość, że kurier doręczy mi zwrot nieodebranej paczki a to był paragon ferrero emotka  :( emotka

Interweniuj u organizatora, bo to jego wina.
1 madllen 0

misiapysiamisia

#6814635 Napisano: 13.10.2021 10:58:44
edzia21 napisał(a):

Spróbuję...
0 0

faworek

#6814636 Napisano: 13.10.2021 10:58:50

może da się to odkręcić? Dlaczego nie odebrali paczki? Przecież to nie Twoja wina
0 0

FBmarta22

#6814637 Napisano: 13.10.2021 11:04:00

edzia21 napisał(a):

Spróbuję...

Sorry jeśli zadaję głupie pytanie, ale nie pozajączkowało Ci się może i nie wysłałaś przesyłki kurierem na adres skrzynki pocztowej, zamiast na adres siedziby organizatora przy Czerskiej?
0 0

misiapysiamisia

#6814639 Napisano: 13.10.2021 11:09:21
FBmarta22 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Spróbuję...

Sorry jeśli zadaję głupie pytanie, ale nie pozajączkowało Ci się może i nie wysłałaś przesyłki kurierem na adres skrzynki pocztowej, zamiast na adres siedziby organizatora przy Czerskiej?

Niestety tak...moja wina ale nie ukrywam, że nadawałam w punkcie dpd i tam Pan też nie skojarzył i wpisał adres skrytki, ale już bardzo miły Pan powiedział ze mam wysłać jeszcze raz emotka  Pierwsza taka wygrana i juz mam nauczkę emotka  pierwszy raz paragon odsyłałam.

anialistopad

#6814641 Napisano: 13.10.2021 11:16:55
Śliwka wygrałam voucher i już go straciłam. Niby zła datę z paragonu wpisałam 
0 0

misiapysiamisia

#6814643 Napisano: 13.10.2021 11:22:26
anialistopad napisał(a):

Coś dzisiaj ten 13 robi się prawdziwy 13.
0 0

anialistopad

#6814645 Napisano: 13.10.2021 11:24:53

anialistopad napisał(a):

Coś dzisiaj ten 13 robi się prawdziwy 13.

Nic mi nawet nie mów kupiłam nowa i płytę indukcyjna i  nie działa. Teraz 2 tygodnie czekamaz naprawia,a bez płyty lipa
0 0