Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

DAIKOKU

#6812314 Napisano: 01.10.2021 15:09:46
rainbowdash napisał(a):

pizza hut!! zamawiałam przez infolinię- czekałam milion lat aż konsultant odbierze połączenie. tu był pierwszy minus. mają obietnicę że GORĄCA pizza przyjeżdża do 30minut. moja przyjechała po 55 minutach zimna jak trup. ani be ani me ani przepraszam. pytam pana doręczyciela, gdzie mogę reklamować przekroczony czas? - wzruszył ramionami i był nawet oburzony o co mi chodzi, dzwonię na infolinię - tam znowu tylko melodyjka i nikt nie odbiera, po kilku minutach czekania rzuciłam telefonem. napisałam opinię przez formularz - też głęboka olewka..

0 0

tereniagno

#6812343 Napisano: 01.10.2021 17:10:39
Oto cała JA.
Kupiłam dziś ostatni raz kawę jacobs ziarnistą na loterię.
Teraz chcę wysłać zgłoszenie i co? konkurs zakończony 30.09 emotka emotka emotka

0/4 zgłoszenia emotka To tylko ja tak potrafię emotka emotka
0 0

slonecznik1309

#6812399 Napisano: 01.10.2021 20:58:52
tereniagno napisał(a):

Oto cała JA.
Kupiłam dziś ostatni raz kawę jacobs ziarnistą na loterię.
Teraz chcę wysłać zgłoszenie i co? konkurs zakończony 30.09 emotka emotka emotka

0/4 zgłoszenia emotka To tylko ja tak potrafię emotka emotka

u mnie 10 zgłoszeń i zero wygranej emotka emotka
0 0

kalmia86

#6812484 Napisano: 02.10.2021 12:39:41
Wkurza mnie, że pokończyły się loterie (milka, halls, snickers). Znalazłam dziś kilka paragonów z tymi produktami. A tu już po loteriach... chlip, chlip
0 0

moskala22

#6812494 Napisano: 02.10.2021 13:28:34
kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie, że pokończyły się loterie (milka, halls, snickers). Znalazłam dziś kilka paragonów z tymi produktami. A tu już po loteriach... chlip, chlip

Ja dzisiaj w biedronce na kasie samoobsługowej zabrałam 10 paragonów. - 8 z nich miało produkty na konkursy które skończyły się 30.09 emotka  
0 0

xooxoo

#6812495 Napisano: 02.10.2021 13:37:24
sabanerro napisał(a):

Auchan ... Bo nie potrafią w systemie sobie dokładniej opisać produktów. Słowa: praliny, musztarda, balsam, itd. nic nie mówią i jak tu wysyłać zgłoszenia jak w regulaminie jest inaczej. Nie będę stać i prosić się o jakieś pieczątki od kasjera, więcej tam nie kupię.

Ja wczoraj przeglądam paragon, bo w sklepie tego nie zrobiłam, a tam "makaron" i na tym koniec  emotka  
0 0

agakaz2

#6812496 Napisano: 02.10.2021 13:41:26
kalmia86 napisał(a):

byly fajne i dawały wygrane nie to co teraz

wkurza mnie brak prądu w domu ( roboty w sobotę buu)
0 0

anaesth

#6812589 Napisano: 03.10.2021 15:21:11
Wkurza mnie konkurs Nałęczowianki. 160 stron tabelek z adresami sklepów, a w moim mieście ŻADEN nie sprzedaje Nałęczowianki. emotka Ostatnia nadzieja w Chortenie, tylko nie wiem, czy mam ochotę jechać na drugi koniec miasta i płacić za parking. Nagród bardzo mało.
0 0

kumulacja

#6812885 Napisano: 04.10.2021 19:30:00
Wkurza mnie kumulacja, bo ona tak pisze:
Fejsbuczku drogi! Wreszcie wyciągnąłeś nogi!
Nie będę z tym się kryć: mogę bez Ciebie żyć!
I także bez Instagrama. Choć dla wielu to dramat! emotka

basiag

#6812888 Napisano: 04.10.2021 19:37:24
kumulacja napisał(a):

I także bez Instagrama. Choć dla wielu to dramat!  emotka

ooo fajne czasy wracają, ludzie prawie face to face znów gadają, a fb i insta w d.... głęboko mają emotka

anialistopad

#6812893 Napisano: 04.10.2021 19:50:18
basiag napisał(a):

kumulacja napisał(a):

I także bez Instagrama. Choć dla wielu to dramat!  emotka

ooo fajne czasy wracają, ludzie prawie face to face znów gadają, a fb i insta w d.... głęboko mają emotka

Jednak z żalem wspominają i na FB co chwilę zaglądają.Niech naprawią niech już działa ,bo pisać sms to tragedia nie do opisania
0 0

domika

#6812976 Napisano: 05.10.2021 08:58:45
Wkurza się sama na siebie ,bo kompletnie nic mi sie nie chce.
Paragony leżą a ja się obijam emotka

kumulacja

#6812980 Napisano: 05.10.2021 09:22:12
domika napisał(a):

Wkurza się sama na siebie ,bo kompletnie nic mi sie nie chce.
Paragony leżą a ja się obijam emotka

Mnie od czasu do czasu też dopada takie lenistwo.
Nazywam tę przypadłość  "bujanie w obłokach" emotka

southlander

#6813037 Napisano: 05.10.2021 12:31:55
Wkurza mnie że ciągle chce mi się spać, mimo sypiania po 7-8 godzin. Już kilka dni z rzędu, mniej więcej już od południa usypiam na siedząco. O jakiejkolwiek koncentracji żeby w wolnej chwili porządnie zrobić jakiś konkurs, nie ma mowy. Wczoraj testowo wypiłem trochę więcej kawy i mocnej herbaty niż zwykle, ale zamiast obudzić, tylko mnie rozdrażniła. emotka
0 0

atyde25

#6813042 Napisano: 05.10.2021 12:44:20
Jak ja zazdroszczę spania po 7-8 godzin w jednym ciągu.Ja śpię po 3.I się wybudzam a potem siedzę i usnąć już nie mogę.Dziś spałam chyba góra 2,5 godziny.Do tego najmniejszy szelest mnie wybudza a niestety koncentracja przy tak małej ilości snu spada i nie mogę się na  niczym dłużej skupić.No ale i tak mnie wkurza najbardziej brak fajnych nagród:)
0 0

magdalena-chili

#6813046 Napisano: 05.10.2021 12:50:25
atyde25 napisał(a):

Jak ja zazdroszczę spania po 7-8 godzin w jednym ciągu.Ja śpię po 3.I się wybudzam a potem siedzę i usnąć już nie mogę.Dziś spałam chyba góra 2,5 godziny.Do tego najmniejszy szelest mnie wybudza a niestety koncentracja przy tak małej ilości snu spada i nie mogę się na  niczym dłużej skupić.No ale i tak mnie wkurza najbardziej brak fajnych nagród:)

a to w Twoim przypadku nieśmiało zasugerowałabym wizytę u doktora specjalizującego się w zaburzeniach snu, bo długotrwała sytuacja jak opisujesz może się odbić mocno negatywnie na zdrowiu (tu jest loteria w który element zdrowia uderzy) i pal licho kreatywność konkursową, ale szkoda Twojego cennego zdrowia! emotka  
0 0

Claudia77

#6813057 Napisano: 05.10.2021 13:10:59
southlander napisał(a):

Wkurza mnie że ciągle chce mi się spać, mimo sypiania po 7-8 godzin. Już kilka dni z rzędu, mniej więcej już od południa usypiam na siedząco. O jakiejkolwiek koncentracji żeby w wolnej chwili porządnie zrobić jakiś konkurs, nie ma mowy. Wczoraj testowo wypiłem trochę więcej kawy i mocnej herbaty niż zwykle, ale zamiast obudzić, tylko mnie rozdrażniła.  emotka

coś chyba jest na rzeczy- mam tak samo, mąż też, nawet mój syn 15-letni chodzi zmęczony wiecznie ( ale tu to akurat szkoła go wykańcza emotka ) - wczoraj poszłam na długi spacer i to mi pomogłoemotka
0 0

kalmia86

#6813059 Napisano: 05.10.2021 13:15:24
Kolejny raz jestem bliska złożenia wypowiedzenia umowy o pracę. Chyba z 5 raz w ciągu 3 miesięcy... Mam dość. Jeszcze trochę i wybuchnę i nawrzeszczę na szefa rzucając mu wypowiedzeniem w twarz. Zarabiam śmieszne pieniądze a obowiązków coraz więcej. No i atmosfera z cenzura. Skarbnik traktuje mnie jak największe zło. Strasznie mnie wkurza ta baba!
0 0

southlander

#6813070 Napisano: 05.10.2021 13:54:06
atyde25 napisał(a):

Wiesz, ale po tych 7-8 h ja naprawdę się czuję jak po 4-5 h spania. Od południa jestem już zombie, mógłbym wracać do łóżka. Więc wcale nie ma czego zazdrościć. 

A co do Twojego problemu, miałem niemal identycznie w tamtym roku. Płytki i krótki sen, częste wybudzenia, bezsenność. Pomogły... zwykłe krople walerianowe. Maksymalne możliwe dawkowanie według ulotki. Są śmiesznie tanie a naprawdę mocno działają, tylko mało kto je poprawnie stosuje, każdy myśli że to się stosuje jak krople żołądkowe na niestrawność, że weźmie raz kropelki i będzie efekt. Tymczasem waleriana działa inaczej, jej działanie się powoli kumuluje i dopiero po kilkunastu dniach regularnego stosowania, zaczyna się odczuwać efekt, na niektórych ulotkach zresztą jest to opisane. Sam chciałem je szybko odstawić bo nie czułem poprawy, a tu po ponad tygodniu zaczęło działać. Nagle udało mi się przespać całą noc. Myślałem że to przypadek, ale zaraz potem zdarzyły mi się już dwie w pełni przespane noce z rzędu, a potem znowu i znowu. Przed kroplami miewałem miesiące bez nawet jednej normalnie przespanej nocy w miesiącu emotka , po 4 tygodniach brania kropli, przesypiałem już normalnie jakieś 90% nocy. Sen był wyraźnie głębszy, zacząłem zasypiać szybciej, przestałem się wybudzać, mogłem odstawić krople. Nie wiem czy Tobie pomoże, bo ponoć każdy organizm ma inną podatność na walerianę, ale ja polecam spróbować jeśli tylko nie masz żadnych przeciwskazań wymienionych w ulotce.
1 kumulacja 0

joan

#6813122 Napisano: 05.10.2021 17:03:38
Jeśli chodzi o spanie - warto się zastanowić, czy wystąpiła jakaś zmiana w naszym życiu. Nowy członek rodziny? Nowa praca? Nowe stresy? Wtedy problemy ze snem trzeba brać pod uwagę. W innym wypadku warto się sobie uważnie przyjrzeć / poeksperymentować. To mówię ja -> wielbicielka snu emotka

A wkurza mnie, że chciałam kupić zestaw Ingenio w Carrefourze: gazetka od dziś, a produktów nie ma. Już nie ma? Jeszcze nie ma? Nie było i nie będzie? emotka
0 0