Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

ziolko

#6803098 Napisano: 23.08.2021 16:09:59
pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie poczta wp, nie mogę się od 10 minut zalogować, czy tylko ja tak mam?

Wp i o2 nie działają 

Faktycznie.
WP i O2 to jeden właściciel. 
1 kumulacja 0

estrelitta

#6803101 Napisano: 23.08.2021 16:12:04
maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie poczta wp, nie mogę się od 10 minut zalogować, czy tylko ja tak mam?

O2 też chwilowo nie działa emotka

U mnie też nie działa - a chciałam sprawdzić czy u Avanti mamy wygrane emotka
2 mia, kumulacja 0

mia

#6803105 Napisano: 23.08.2021 16:14:58
estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

To tak jak ja emotka . Na Onet głośnik u męża jest, ale mnie diabeł podkusił podać adres na WP... 

pikawka

#6803110 Napisano: 23.08.2021 16:20:31
estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

U mnie to samo emotka

@gnieszk@

#6803112 Napisano: 23.08.2021 16:23:35
pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

U mnie to samo  emotka

Jest lista na stronie więc można sprawdzić (pewności co prawda nie będzie, bo dane mogą się powtarzać)
2 rare85, mia 0

southlander

#6803140 Napisano: 23.08.2021 17:11:22
Ech... Temat był przerabiany milion razy, wybaczcie, ale znowu się wkurzyłem. Ja naprawdę zazwyczaj nie mam pretensji gdy w jakimś konkursie wygra coś totalnie nie w moim guście, albo być może nawet coś co moim zdaniem jest kiepskie. Nawet jakoś przeboleję (chociaż to też mnie boli emotka ), jeśli odpowiedź jest niechlujna, z błędami stylistycznymi, z wieloma literówkami, etc. Takie już święte prawo jury. Ale jeśli w regulaminie i/lub opisie zadania konkursowego jest jak byk zapis, że kryterium oceny jest kreatywność odpowiedzi, to nie ogarniam, jakim cudem, jury mając powiedzmy 47 bliźniaczo podobnych odpowiedzi i te 3 ewidentnie innych/zaskakujących/intrygujących, nie wybierze żadnej z tych 3. Może niech organizatorzy nie wklepują z przyzwyczajenia w regulaminy tego punktu, że kryterium jest kreatywność, to naprawdę nie będę widział problemu. Będę pisał zgodnie z regulaminem "zwykłe" odpowiedzi, a sposób na wyróżnienie się, znajdę inny.

Ale no litości, jeśli chcą kreatywności, to niech ją faktycznie premiują.
2 reniii, brucee 0

ziolko

#6803141 Napisano: 23.08.2021 17:14:59
southlander - może organizatorzy nie znają znaczenia niektórych słów, w tym słowa "kreatywność"? emotka  
To by tłumaczyło takie zachowanie, o jakim piszesz... 
1 reniii 0

southlander

#6803146 Napisano: 23.08.2021 17:25:21
ziolko napisał(a):

southlander - może organizatorzy nie znają znaczenia niektórych słów, w tym słowa "kreatywność"? emotka  
To by tłumaczyło takie zachowanie, o jakim piszesz... 

Obawiam się, że to jest jazda na jednym szablonie znalezionym w internecie, albo po prostu skopiowane regulaminy z innych konkursów. Zostawiają ten punkt, bo w niemal każdym regulaminie jest, a nie mają pomysłu co innego tam wpisać. emotka  
A wystarczyłby uczciwy prosty zapis, że jury wybierze najlepsze odpowiedzi, wyłącznie na podstawie subiektywnej oceny. 
1 reniii 0

ziolko

#6803162 Napisano: 23.08.2021 17:51:20
southlander mnie zniechęca to, że wiele osób wysyła te same zgłoszenia na różne konkursy, tylko podmienia nazwę produktu.
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia. 
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw... emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów. emotka
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów... 
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy emotka emotka emotka

nanajka81

#6803165 Napisano: 23.08.2021 18:06:23
ziolko napisał(a):

southlander mnie zniechęca to, że wiele osób wysyła te same zgłoszenia na różne konkursy, tylko podmienia nazwę produktu.
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia. 
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...  emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.  emotka
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów... 
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy  emotka emotka emotka

ojjj też mnie to zniechęca... Jak się zaczęła pandemia to jakaś pani miała z hm chyba makaronu albo jakiś chrupek ułożoną dziewczynkę i tylko zmieniała napisy - był hochland, meblik, sokołów i masę innych i właściwie chyba w większości nich wygrała tą właśnie pracą. Widziałam ją wszędzie. Kolejna pani wszędzie wsadza zdjęcie z narysowanym kredą rowerem i udaje że na nim siedzi. Jeszcze jedna - w łódce... Kreatywności nie można im odmówić ale do wyrzygania żeby wszędzie właściwie to samo wsadzać?

ziolko

#6803175 Napisano: 23.08.2021 18:30:42
nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali emotka
1 reniii 0

fiona25

#6803185 Napisano: 23.08.2021 19:01:11
ziolko napisał(a):

nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

Dokładnie  emotka  Pani na rowerze  tak jeździ  już dobrych kilka miesięcy ,dziwię się z lekka bo wydawało mi się, że jak praca zostaje nagrodzona to autor "oddaje" do niej prawa ...no chyba,że sie mylę  emotka   
1 reniii 0

fiona25

#6803186 Napisano: 23.08.2021 19:08:39
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...  emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.  emotka
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy  emotka emotka emotka

ojjj też mnie to zniechęca... Jak się zaczęła pandemia to jakaś pani miała z hm chyba makaronu albo jakiś chrupek ułożoną dziewczynkę i tylko zmieniała napisy - był hochland, meblik, sokołów i masę innych i właściwie chyba w większości nich wygrała tą właśnie pracą. Widziałam ją wszędzie. Kolejna pani wszędzie wsadza zdjęcie z narysowanym kredą rowerem i udaje że na nim siedzi. Jeszcze jedna - w łódce... Kreatywności nie można im odmówić ale do wyrzygania żeby wszędzie właściwie to samo wsadzać?

Dla mnie taka osoba byłaby kreatywna, gdyby na każdy konkurs miała w zanadrzu nowe zaskakujące zgłoszenie , taki jednorazowy przebłysk geniuszu, upychany w kilkudziesięciu konkursach jest lekko mówiąc żenujący  emotka

nanajka81

#6803192 Napisano: 23.08.2021 19:29:24
fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

@nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

Dokładnie  emotka  Pani na rowerze  tak jeździ  już dobrych kilka miesięcy ,dziwię się z lekka bo wydawało mi się, że jak praca zostaje nagrodzona to autor "oddaje" do niej prawa ...no chyba,że sie mylę  emotka   

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!

tadziowa

#6803194 Napisano: 23.08.2021 19:35:09
mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

To tak jak ja emotka . Na Onet głośnik u męża jest, ale mnie diabeł podkusił podać adres na WP... 

Dotarły Wam maile na o2 i wp od Avanti po awarii poczty? Niby widzę na liście "swoje" dane, ale maila brak, ale na poczcie tak jakby nic się nie działo przez kilka godzin, więc może mój mail z głośnikiem gdzieś wisi...
0 0

estrelitta

#6803197 Napisano: 23.08.2021 19:55:51
tadziowa napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dotarły Wam maile na o2 i wp od Avanti po awarii poczty? Niby widzę na liście "swoje" dane, ale maila brak, ale na poczcie tak jakby nic się nie działo przez kilka godzin, więc może mój mail z głośnikiem gdzieś wisi...

Ja na jeden adres o2 dostałam maila z info o wygranej, na drugi nie mam nic a wydaje mi się, że to dane siostry. Jednego maila do tej pory nie mogę otworzyć więc nawet nie sprawdzę czy doszła @ od Avanti emotka
0 0

reniii

#6803198 Napisano: 23.08.2021 19:59:15
nanajka81 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!Aż Aż 

Szczera prawda. Nie można już na to patrzeć spokojnie, dlatego nienawidzę takich konkursów.
2 fiona25, mia 0

FBmonika33

#6803200 Napisano: 23.08.2021 20:14:48
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!Aż Aż 

Szczera prawda. Nie można już na to patrzeć spokojnie, dlatego nienawidzę takich konkursów.

To głównie na konkursach na fb ? nie jestem doświadczona. Jedynie przewinął mi się gdzieś ten biceps z dwa razy, rower narysowany to dużo takich jest zgłoszeń. Ja jedynie natknęłam się na panią w stroju kąpielowym z różnymi produktami w ręce.
0 0

ola120

#6803206 Napisano: 23.08.2021 20:42:52
Od kilku godzin nie mogę zalogować się do poczty na WP emotka
1 kumulacja 0

andii

#6803208 Napisano: 23.08.2021 20:52:40
ola120 napisał(a):

Od kilku godzin nie mogę zalogować się do poczty na WP  emotka

to coś u ciebie jest nie teges emotka  bo ja umiem się zalogować
0 0