Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

lb

#6801363 Napisano: 15.08.2021 16:05:36
dzidziapiernik napisał(a):

lb napisał(a):

Wkurza mnie że wpisane kody Loteriady nie są widoczne na mojej stronie, czy ktoś jeszcze tak ma.

Z jakiej przeglądarki korzystasz?
U mnie są widoczne normalnie, z podziałem na terminy losowań, w których biorą udział...

Otrzymałam od organizatorów taką odpowiedź na zadane pytanie -
W odpowiedzi na przesłaną wiadomość uprzejmie informujemy, że problem z wyświetlaniem się zarejestrowanych kodów jest nam znany i jest na etapie
usuwania. Kody powinny być widoczne w ciągu 2 dni roboczych. Prosimy o
cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
1 cb656 0

assal

#6801408 Napisano: 15.08.2021 21:17:41
Chcę wysłać tekst na konkurs Captain Jacka, a tam komunikat wyskakuje:
Sugerujemy skorzystanie z innego adresu e-mail ze względu na utrudnienia z wysyłką powiadomień na adresy z rozszerzeniem adres.pl, amorki.pl, autograf.pl, buziaczek.pl, cyberia.pl, gazeta.pl, onet.com.pl, onet.eu, onet.pl, op.pl, opoczta.pl, poczta.onet.eu, poczta.onet.pl, spoko.pl, vip.onet.pl, vp.pl.
emotka emotka emotka
1 brucee 0

pusheen

#6801497 Napisano: 16.08.2021 11:42:54
Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię. emotka
0 0

fineessa

#6801503 Napisano: 16.08.2021 11:53:55
pusheen napisał(a):

Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię.  emotka

O kurczę a miałam wziac udział. Dobrze ze odpuściłam bo bym się teraz denerwowała niepotrzebnie.
1 pusheen 0

ziolko

#6801556 Napisano: 16.08.2021 15:30:26
pusheen napisał(a):

Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię.  emotka

Jeśli masz poprzedni regulamin, to możesz napisać oficjalną reklamację do organizatora, że regulamin i ilość nagród nie powinny być zmieniane w trakcie konkursu, bez oficjalnego powiadomienia uczestników.

Kiedyś jeden organizator przedłużył konkurs, bo wg niego wpłynęło za mało zgłoszeń. Napisałam reklamację i nawet przyznali mi z tego powodu jakąś nagrodę emotka  Nie pamiętam, czy oficjalną, czy "na przeprosiny". 
1 brucee 0

pusheen

#6801622 Napisano: 16.08.2021 20:26:09
ziolko napisał(a):

pusheen napisał(a):

Jeśli masz poprzedni regulamin, to możesz napisać oficjalną reklamację do organizatora, że regulamin i ilość nagród nie powinny być zmieniane w trakcie konkursu, bez oficjalnego powiadomienia uczestników.

Kiedyś jeden organizator przedłużył konkurs, bo wg niego wpłynęło za mało zgłoszeń. Napisałam reklamację i nawet przyznali mi z tego powodu jakąś nagrodę emotka  Nie pamiętam, czy oficjalną, czy "na przeprosiny". 

Nie mam, usunęli go ze swoich postów. Reklamacja nic nie da, bo sami przyznali się w wiadomości prywatnej do zmniejszenia ilości nagród i nie widzą w tym nic złego.
1 brucee 0

kluskaziemniaczana

#6801641 Napisano: 16.08.2021 21:54:30
Wkurzają mnie konkursy w dino... Robią konkurs, gdzie trzeba kupić coś marki Tymbark/Tiger/Alkalia itd. Wzięłam 2 tymbarki, jednego Tigera... a na parogonie widnieje "napój energetyczny" i "sok jabłkowy".... nie wiem co robić w takim przypadku. Podobnie w Dino było z konkursem Schwepsa "tonik".
0 0

edzia21

#6801642 Napisano: 16.08.2021 21:56:08
kluskaziemniaczana napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy w dino... Robią konkurs, gdzie trzeba kupić coś marki Tymbark/Tiger/Alkalia itd. Wzięłam 2 tymbarki, jednego Tigera... a na parogonie widnieje "napój energetyczny" i "sok jabłkowy".... nie wiem co robić w takim przypadku. Podobnie w Dino było z konkursem Schwepsa "tonik".

Nic nie robić, olać emotka  i zgłosić paragon.

fineessa

#6801643 Napisano: 16.08.2021 21:58:00

Ja bym zgłosiła pewnie większość osób będzie miała takie paragony

mia

#6801708 Napisano: 17.08.2021 11:47:24
Taki dzień... emotka
0 0

superloser

#6801712 Napisano: 17.08.2021 12:00:50
pusheen napisał(a):

ziolko napisał(a):

pusheen napisał(a):

Nie mam, usunęli go ze swoich postów. Reklamacja nic nie da, bo sami przyznali się w wiadomości prywatnej do zmniejszenia ilości nagród i nie widzą w tym nic złego.

Liczyli na wieksze zainteresowanie emotka a tam chyba nawet 100 zgloszen/transakcji nie ma - no chyba, ze liczyc po 3-5 (albo i wiecej) fot od jednej osoby, ale to chyba grały na jeden paragon  emotka
I poziom nikowy uczestniczek "fanny" emotka
0 0

ziolko

#6801761 Napisano: 17.08.2021 14:16:35
@pusheen nie zapisałaś go u siebie na komputerze/telefonie? 
Jeśli otwierałaś w telefonie, to teoretycznie powinnaś mieć w pobranych plikach. 
0 0

pusheen

#6801765 Napisano: 17.08.2021 14:29:42
superloser napisał(a):

pusheen napisał(a):

ziolko napisał(a):

pusheen napisał(a):

Liczyli na wieksze zainteresowanie emotka a tam chyba nawet 100 zgloszen/transakcji nie ma - no chyba, ze liczyc po 3-5 (albo i wiecej) fot od jednej osoby, ale to chyba grały na jeden paragon  emotka
I poziom nikowy uczestniczek "fanny"  emotka

Pewnie by mieli więcej zgłoszeń, gdyby nie wymagali zakupu za taką cenę ;) Mnie skusiła mała ilość zgłoszeń i duża ilość nagród. Kupiłam w sumie na ostatnią chwilę, a tam następnego dnia informacja o przedłużeniu i cicha zmiana zasad. A te co wstawiły po kilka zdjęć i tak zostaną nagrodzone,  bo zdjęcia chwilę po wynikach poznikają.

ziolko napisał(a):

pusheen nie zapisałaś go u siebie na komputerze/telefonie? 
Jeśli otwierałaś w telefonie, to teoretycznie powinnaś mieć w pobranych plikach. 

Niestety nie mam, bo to nie był pdf,  tylko notatka na Facebooku. 
0 0

assal

#6801767 Napisano: 17.08.2021 14:36:54
Zerknęłam na pobrany plik w moim komputerze (mam sprzed miesiąca). Tam nagród nie ma 60,a faktycznie dużo mniej. Zerknęłam na ich profil. O takiej ilości pisali na pewno na instagramie, ale widzę, że ludzie szybko zwrócili uwagę, że w regulaminie jest co innego i pozmieniali emotka
2 brucee, cb656 0

xman111

#6801906 Napisano: 17.08.2021 21:33:24
bruce napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak wyłączyć poprawianie wyrazów w telefonie, bo mi cuda czasami wychodzą. Zamiast dziękuję wpisuje mi dziwki np... 

emotka  Ja mam, z tym stały problem. emotka  Zazwyczaj zamiast "dziękuję" wpisuje mi na szczęście jednak coś innego niż Tobie, a mianowicie - "dzielnica". emotka

W androidzie ustawienia/zarządzanie ogólne/ potem trzeba wybrać klawiaturę jakiej się używa, potem "pisanie" i odznaczyć autokorektę 
1 brucee 0

izak1000

#6801913 Napisano: 17.08.2021 21:43:23
fineessa napisał(a):

przecież to jest loteria tylko w DINO- nie będzie żadnego problemu...
0 0

southlander

#6801965 Napisano: 18.08.2021 09:38:09
izak1000 napisał(a):

fineessa napisał(a):

Nie do końca. Ja zgłosiłem paragon z Tigera, zarówno na loterię w Dino, jak i na tę nową loterię Tigera. I teraz jestem ciekaw czy Tiger by mi uznał paragon z napisem "napój energetyczny", gdybym jakimś cudem wygrał akurat u nich.  emotka
0 0

edzia21

#6801968 Napisano: 18.08.2021 09:45:51
southlander napisał(a):

izak1000 napisał(a):

fineessa napisał(a):

Nie do końca. Ja zgłosiłem paragon z Tigera, zarówno na loterię w Dino, jak i na tę nową loterię Tigera. I teraz jestem ciekaw czy Tiger by mi uznał paragon z napisem "napój energetyczny", gdybym jakimś cudem wygrał akurat u nich.   emotka

Przecież Smolar organizuje to i to, więc z czym niby ma być problem?

wojteke-konkursy

#6802100 Napisano: 18.08.2021 14:59:03
Wkurza mnie to, że wygrałem główną nagrodę w konkursie Casillero del Diablo w maju i do tej pory nic.

Miał być wyjazd do Manchesteru, ale zamienili ze względu na pandemię na równowartość - 8000, dwa bilety na finał ligi Europy i dwie koszulki. Bilety dostałem w maju i się skończyło. Kilka razy dzwoniłem byłem zapewniany, że na dniach będzie nagroda wysłana, a nadal jej nie mam - ostatnio już telefony nie są odbierane ode mnie. Jest już po terminach wydania nagród dawno - inne nagrody chyba wszyscy otrzymali. Czy to normalne? Mam czekać czy mogę coś zrobić - jak myślicie?
Po prostu pierwszy raz tak mam i boje się, bo to najlepszą nagrodą w życiu i takie cyrki.
1 brucee 0

ziolko

#6802149 Napisano: 18.08.2021 17:26:21
wojteke-konkursy Kontaktowałeś się z CEDC International sp. z o.o. czy CONSULTING & MORE sp. z o.o.? 
Wg regulaminu "Podmiotem odpowiedzialnym za wydanie Nagród oraz odprowadzenie należnych podatków jest Organizator", czyli w tym przypadku Consulting. 
Masz jakieś informacje na piśmie o zamianie nagrody na pieniądze? 
Im szybciej ruszysz sprawę, tym większa szansa na to, że dostaniesz nagrodę.

PS. Konkurs był w bazie? emotka
1 brucee 0