Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

cudaczek121

#6800406 Napisano: 10.08.2021 15:13:24

azaflora

#6800539 Napisano: 11.08.2021 10:10:29
superloser napisał(a):

... ze Aldi i Intermarche oraz Auchan w jednym czasie mieli loterie "wydaj 5 dych - masz los"  emotka
Teraz tylko Biedronka i wkurzajace promocje z voucherami - "wracaj co 2 dni i wydaj 85zl" emotka  jasne, bo mi sie chce stac w kolejce 15 minut, bo standardowo jedna kasa otwarta... a jak jest juz strefa samoobslugowa, to czekasz na kasjerke z tej jednej otwartej kasy, by "cos" zaakceptowala jak sie waga zawiesza  emotka  
Lidl - kiedy masz urodziny  emotka

Lada moment w Biedrze rozpocznie się akcja z Gangiem Swojaków, ciekawe ile tym razem trzeba będzie wydać na 1 naklejkę?

nanajka81

#6800549 Napisano: 11.08.2021 10:38:38
superloser napisał(a):

azaflora napisał(a):

superloser napisał(a):

... ze Aldi i Intermarche oraz Auchan w jednym czasie mieli loterie "wydaj 5 dych - masz los"  emotka
Teraz tylko Biedronka i wkurzajace promocje z voucherami - "wracaj co 2 dni i wydaj 85zl" emotka  jasne, bo mi sie chce stac w kolejce 15 minut, bo standardowo jedna kasa otwarta... a jak jest juz strefa samoobslugowa, to czekasz na kasjerke z tej jednej otwartej kasy, by "cos" zaakceptowala jak sie waga zawiesza  emotka  
Lidl - kiedy masz urodziny  emotka

Lada moment w Biedrze rozpocznie się akcja z Gangiem Swojaków, ciekawe ile tym razem trzeba będzie wydać na 1 naklejkę?

Wole loterie od pluszakow emotka
Pewnie do 50zl podniosa min. zakup - zgodnie z "promo moda" 

o nie tylko nie kolejny gang!!! emotka te maskotki mi się walają wszędzie, wraz z końcem akcji i dostaniem upragnionych maskotek dzieci o nich zapominają.
1 ikropka 0

psotka

#6800818 Napisano: 12.08.2021 17:18:02
Wkurzaja mnie ludzie z Olx, ktorzy potrafia caly dzien wypytywac o szczegóły produktu. Przychodzi moment umowienia sie na odbiór po czym kontakt sie urywa i kupujacy sie nie odzywa. To po co zawraca glowe? Nawet nie napiszą- ze sorry ale sie rozmyslil-am/em

FBmonika33

#6800825 Napisano: 12.08.2021 18:03:34
bruce napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie z Olx, ktorzy potrafia caly dzien wypytywac o szczegóły produktu. Przychodzi moment umowienia sie na odbiór po czym kontakt sie urywa i kupujacy sie nie odzywa. To po co zawraca glowe? Nawet nie napiszą- ze sorry ale sie rozmyslil-am/em

A najgorzej, jak jeszcze umawiają się na przyjazd, żeby odebrać osobiście, zapewniają, że na 100% będą, bo im bardzo zależy, człowiek czeka, wszystko inne odwołuje, a tu nikogo.  emotka

Oj tak. Dlatego ja coraz częściej dodaje informacje , że tylko wysyłka. Tym bardziej teraz jak jest 1 zł w wielu kategoriach.
1 brucee 0

domika

#6800863 Napisano: 12.08.2021 21:16:46
Wkurzyłam się dziś w Intermarche. Poszłam po Liptona na konkurs a tam 1! butelka 1,5 l Liptona na cały sklep!
I wycieczka nadaremno emotka
0 0

FBilona2

#6800864 Napisano: 12.08.2021 21:29:36
domika napisał(a):

Wkurzyłam się dziś w Intermarche. Poszłam po Liptona na konkurs a tam 1! butelka 1,5 l Liptona na cały sklep!
I wycieczka nadaremno emotka

Ucieszyłam się ze zdobycznego paragonu z Lipton. Tylko, że był po niemiecku 
1 brucee 0

kumulacja

#6800923 Napisano: 13.08.2021 09:32:17
Wkurzają mnie nagrody 10 zł z Halls, worki z Tymbarka, koce z Nutelli i coś w tym typie.
Jak widzę takie nagrody, to moje oko ze złości łypie emotka  emotka

nanajka81

#6800927 Napisano: 13.08.2021 09:42:51
bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie nagrody 10 zł z Halls, worki z Tymbarka, koce z Nutelli i coś w tym typie.
Jak widzę takie nagrody, to moje oko ze złości łypie  emotka   emotka

Też tak sobie czasem myślę, że jakaś agencja powinna zrobić konkurs... na fotkę, przedstawiającą różne reakcje konkursowiczów na badziewne nagrody w konkursach. Łypiące oko stałoby się zapewne hitem nad hitami.  emotka

hyhy to mogłoby być dobre emotka
1 brucee 0

antylopia

#6800962 Napisano: 13.08.2021 10:54:44
Noc mnie tak nie wkurza jak znalezienie we własnym portfelu paragonu na loterie która skończyła się wczoraj

kuleczkar

#6801205 Napisano: 14.08.2021 09:59:43
Wkurza mnie, że przepadnie nam stówka od Albedo, bo przy zakupach padło mi na oczy podczas czytania regulaminu i zamiast Palette kupiłam Pantenemotka emotka
0 0

tereniagno

#6801218 Napisano: 14.08.2021 11:41:10
lb napisał(a):

Wkurza mnie że wpisane kody Loteriady nie są widoczne na mojej stronie, czy ktoś jeszcze tak ma.

U mnie jest normalnieemotka
0 0

ktosiek1

#6801219 Napisano: 14.08.2021 11:48:43
Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)   emotka
0 0

FBmonika33

#6801228 Napisano: 14.08.2021 12:38:45
ktosiek1 napisał(a):

Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)   emotka

też mnie to trochę wkurzyło emotka
0 0

banka-manka

#6801229 Napisano: 14.08.2021 12:47:51
FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Na którym etapie należy podać ten numer dowodu  emotka  ?
Wygrałam 26 lipca, dwa meje - paragon, potem dane - bez informacji o numerze dowodu. Koniec. 
Czekam na nagrodę. 
Coś mi umknęło? Przy odbiorze ten numer? Czy powinnam mieć jeszcze trzeciego mejla od nich?
0 0

ktosiek1

#6801248 Napisano: 14.08.2021 15:20:33
banka-manka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Wygrałam 26 lipca, dwa meje - paragon, potem dane - bez informacji o numerze dowodu. Koniec. 
Czekam na nagrodę. 
Coś mi umknęło? Przy odbiorze ten numer? Czy powinnam mieć jeszcze trzeciego mejla od nich?

wraz z kartą, która jest nieaktywna przychodzi formularz do wypełnienia z danymi (trzeba wysłać mailem). Pewnie w przypadku braku danych, nie aktywują tej karty. Dodam, że samemu nie można jej aktywować...

FBmonika33

#6801272 Napisano: 14.08.2021 20:36:25
ktosiek1 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czekam na nagrodę. 

wraz z kartą, która jest nieaktywna przychodzi formularz do wypełnienia z danymi (trzeba wysłać mailem). Pewnie w przypadku braku danych, nie aktywują tej karty. Dodam, że samemu nie można jej aktywować...

Dokładnie.

Spokojnie... ja wygrałam 8 lipca, więc pewnie dopiero wysłali z początkowych dni.
0 0

ktosiek1

#6801279 Napisano: 14.08.2021 21:45:32
dzidziapiernik napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)

Udział w konkursach NIE jest "obowiązkowy". To wszystko opiera się na dobrowolności. Świadomy Uczestnik, który przeczytał Regulamin emotka (ze zrozumieniem) i podjął decyzję, że chce spróbować, konsekwentnie podąża ścieżką wyznaczoną przez Organizatora.
Pozostałym dziękujemy. emotka
P.S. Nie każdy konkurs/loteria jest (jak widać) dla każdego. emotka

Ja przeczytałam regulamin ze zrozumieniem, ale ktoś tutaj mojej wypowiedzi już chyba nie... Tak, nie trzeba brać udziału w tych konkursach. Tak samo jak np. w loteriach bramkowych, które są specyficzne i dużo ludzi ich nie lubi, a zdominowały loterie. Co nie znaczy, że się nie można na to wkurzać. I nie musisz niczego wytłuszczać, bo wszyscy wiedzą (a może tylko Ci, którzy są tutaj dłużej niż od sierpnia emotka ), że konkursy są dobrowolne, co nie znaczy, że wszystko musi się w nich podobać. Od tego jest jest wątek emotka I ja się wkurzam, że niektórzy organizatorzy żądają tych numerów dowodów, choć nie są one im do niczego potrzebne. To po prostu podpada dla mnie pod wyłudzanie danych. I wkurza emotka

banka-manka

#6801283 Napisano: 14.08.2021 22:15:09

To jestem bardzo nie miło zaskoczona  emotka
Dziękuję za odpowiedz emotka
1 ktosiek1 0

atyde25

#6801285 Napisano: 14.08.2021 22:33:09
Już myślałam,że się więcej na wieczór nie wkurzę ale przypomniało mi się jak na szaliki podałam wszystkie dane dowodu razem z imieniem ojca.No moja wina bo mogłam przestudiować regulamin jak kiedyś dziadkowie studiowali gazety w wychodkach  wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr