Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

bianka33

#6799776 Napisano: 06.08.2021 14:10:55
Konkurs "Łazienka CZYSTA i PACHNĄCA – Graj o bony i inne nagrody" Intermarche w Konkursy promocyjne (e-konkursy.info)
Kolejni, którzy chcą, żeby przy kurierze podawać numer PESEL za bon 100 zł emotka  Ciekawe czy swoimi tak szastają? 
1 nikos 0

FBmonika33

#6799795 Napisano: 06.08.2021 15:14:24
karolina651 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi.. emotka emotka

ja lubię ciepło. jednak byłam niedawno chora i syn oskrzela teraz kończy. i jest wysyp chorowitkow. Ten upał też zdradliwy, szczególnie jak się zmienia temperatura z klimy w aucie czy w sklepie. Co nie zmienia faktu, że wolę upał niż to co dzisiaj za oknem.
1 brucee 0

ziolko

#6799827 Napisano: 06.08.2021 16:50:27
karolina651 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi..  emotka emotka

Różni są ludzie i mają różne odczucie zimna i ciepła.
Lubię ciepło, ale max do 25 stopni w cieniu, bo inaczej źle się czuję, łącznie z migrenowymi bólami głowy.
Jak jest zimno, to można się ubrać, a jak jest za gorąco, to co mam zrobić? Zdjąć skórę??
Dlaczego nie wypuścisz dzieci na deszcz? Przecież nie są z cukru emotka  
Niech założą pelerynki przeciwdeszczowe, kalosze i będą miały zabawę emotka

pikawka

#6799860 Napisano: 06.08.2021 19:20:25

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi..  emotka emotka

Taki typ mojej mamy...ciagle jej źle...zimno źle, gorąco źle i lamemtuje ...nie mogę czasem jej słucha jak narzeka na pogodę. Kocham lato i upały..... żal, że niedługo koniec i znowu jesień  emotka

sks900

#6799862 Napisano: 06.08.2021 19:27:26
karolina651 napisał(a):

Z roku na rok średnia temperatura na ziemi coraz wyższa, tysiące ludzi z tego powodu umiera. W Polsce zniknęła zima praktycznie. W lipcu tego roku nie było ani jednego zimnego dnia u nas. Lubisz spać, jak w nocy jest w domu ponad 30 stopni?  Spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.
0 1 cb656

donia7

#6799866 Napisano: 06.08.2021 19:39:40
pikawka napisał(a):

Taki typ mojej mamy...ciagle jej źle...zimno źle, gorąco źle i lamemtuje ...nie mogę czasem jej słucha jak narzeka na pogodę. Kocham lato i upały..... żal, że niedługo koniec i znowu jesień  emotka

Mi się wyć chce emotka  Kiedyś lubiłam jesień, a odkąd mieszkam w domu to pragnę, aby lato trwało cały rok emotka
0 0

donia7

#6799867 Napisano: 06.08.2021 19:41:07
sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Z roku na rok średnia temperatura na ziemi coraz wyższa, tysiące ludzi z tego powodu umiera. W Polsce zniknęła zima praktycznie. W lipcu tego roku nie było ani jednego zimnego dnia u nas. Lubisz spać, jak w nocy jest w domu ponad 30 stopni?  Spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.

To ciekawe, bo w moich rejonach w styczniu i w lutym tego roku była bardzo mocna zima, ciągle śnieg i mróz emotka  kominek hulał na całego emotka

tereniagno

#6799877 Napisano: 06.08.2021 20:14:02
melancholia napisał(a):

Konkurs "Łazienka CZYSTA i PACHNĄCA – Graj o bony i inne nagrody" Intermarche w Konkursy promocyjne (e-konkursy.info)
Kolejni, którzy chcą, żeby przy kurierze podawać numer PESEL za bon 100 zł  emotka  Ciekawe czy swoimi tak szastają? 

Oj, takie coś też mnie wkurza- podawanie pesel, nr dowodu itp.
A może jeszcze nr buta, odciski palców itp. RODO, RODO emotka emotka emotka
0 0

babska

#6799882 Napisano: 06.08.2021 20:48:41
Pomijając porażkę w Tymbarku to wku.... mnie, że musiałam przerwać urlop i wracać do Wawy spod Szczecina, bo moje dziecię złapało anginę pod namiotem. A chciałam, żeby miało fajne wspomnienia.
1 kumulacja 0

Gość: buziolek

#6799974 Napisano: 07.08.2021 17:07:16
sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

W zimie ludzie zamarzają, więc spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.
1 donia7 0

sks900

#6799984 Napisano: 07.08.2021 18:33:05
buziolek napisał(a):

sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

W zimie ludzie zamarzają, więc spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.

Alkoholicy. Szkoda ci ich?

Gość: buziolek

#6799985 Napisano: 07.08.2021 18:50:09
sks900 napisał(a):

buziolek napisał(a):

sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Każdego szkoda, najcenniejsze co posiadamy to życie
3 cb656, ikropka, mia 0

dwaburekoty

#6799995 Napisano: 07.08.2021 20:32:38
sks900 napisał(a):

buziolek napisał(a):

sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

oesu, serio???? za każdym człowiekiem kryje się historia... nie spisuje wszystkich na straty.

flinta_13

#6800191 Napisano: 09.08.2021 12:46:25
Wkurza mnie to,że człowiek się stara w pracy...idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią,że nie przedłużają ci umowy,w dodatku mąż mówi,że cię nie kocha .... Życie jest beznadziejnieemotka
1 brucee 0

atyde25

#6800193 Napisano: 09.08.2021 12:55:18
Nie przejmuj mąż na  bank kocha.Pamiętaj,że kobiety są z Wenus a faceci z Marsa. Niektórzy faceci mają spore problemy z okazywaniem i mówieniem o uczuciach.Ja bym przeczekała bez awantur i dram.Minie mu....

Nie chcę ale muszę iść do Biedry bo może piórnik się na coś przyda ... lub nie.
Jakoś tak kusi dziwnie ,nigdy nie nabiorę rozumu jeśli  chodzi o promo:)
2 cb656, brucee 0

magdalena-chili

#6800194 Napisano: 09.08.2021 12:57:16
flinta_13 napisał(a):

Wkurza mnie to,że człowiek się stara w pracy...idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią,że nie przedłużają ci umowy,w dodatku mąż mówi,że cię nie kocha .... Życie jest beznadziejnie emotka

Czasem pod górkę a czasem z górki. Praca znajdzie się lepsza, a jeśli maz nie kocha, to może lepszy model pokocha. A może tak tylko gada bo ma gorszy dzień/ma okres. Marne to pewnie pocieszenie, bo teraz wygląda Ci wszystko zle, ale z perspektywy czasu moze się ułożyć lepiej! Powodzenia, kciuki trzymam. emotka  
W temacie: na poczcie kolejka po numerek.... 

anialistopad

#6800199 Napisano: 09.08.2021 13:09:38
Idziesz sprawy pozałatwiać to tylko Cię wkur.....dzwonisz pytasz co masz mieć,wpisujesz na kartce. Lecisz ze wszystkim,a na koniec Ci powiedzą,że nie masz 1 papierka i na nowo wszystko ogarniać. Kur.   nasze urzędy 

nanajka81

#6800202 Napisano: 09.08.2021 13:13:39
dzidziapiernik napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

...człowiek się stara w pracy... idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią, że nie przedłużają ci umowy

Nooo... (tu powinno pojawić się słowo, które nie zostanie zaakceptowane przez cenzurę, ale jest JEDYNYM adekwatnym do sytuacji) - jest to sqr emotka stwo  najniższego lotu. emotka

taaa... skądś to znam. Mi po macierzyńskim szefowa powiedziała że zrobiłam się roszczeniowa (bo domagałam się zapłaty za nadgodziny) i niedyspozycyjna (dzieci trochę chorowały) i doprowadziła do tego że musiałam złożyć wypowiedzenie bo nie dawałam rady na pół etatu i za pół pensji odwalać pracy półtoraetatowca emotka Matka matce taka pi*** emotka

zielonaszpilka

#6800215 Napisano: 09.08.2021 14:37:06
flinta_13 napisał(a):

Wkurza mnie to,że człowiek się stara w pracy...idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią,że nie przedłużają ci umowy,w dodatku mąż mówi,że cię nie kocha .... Życie jest beznadziejnie emotka

Jeśli chodzi o pracę to przed zwolnieniem przez rok po powrocie z macierzyńskiego chroni zmniejszenie etatu. Można zmniejszyć etat np. na 7/8, ale wiem, że dziewczyny zmniejszają też np. o 1/30 etatu, żeby nie tracić za dużo kasy, a korzystać z ochrony emotka  Nie wiem jak u Ciebie wygląda sytuacja, czy już skończyłaś urlop czy nie, czy dostałaś wypowiedzenie czy nie, ale może to jest opcja?

A co do męża... hmm... Niestety mam wrażenie, że wiele osób myli zakochanie z miłością i kiedy znikają "motyle" i pojawia się szara codzienność to wydaje im się, że miłość minęła, i że nie kochają. Dla mnie miłość to więcej niż uczucie - to pewnego rodzaju wybór i odpowiedzialność. Jeśli masz siły i chęci możesz walczyć o męża i małżeństwo. Niektórym parom pomaga terapia, niektórym religia, niektórym pomagają działania, które podejmują na własną rękę - np. powrót do randkowania, szczere przegadanie problemów, wspólny wyjazd bez dzieci, itp. A niektórym nie pomaga nic. Tutaj nie ma dobrej rady, więc tylko mocno Cię przytulam i życzę dużo siły!

freyja88

#6800263 Napisano: 09.08.2021 16:57:35
Wkurza mnie windowanie cen za materiały budowlane. Głupie OSB jest dwukrotnie droższe niż w poprzednim roku...
Na dodatek mąż wysłał mnie do sklepu metalowego po PAPIOKI (gwoździe do gontu) a Ja...weszłam do sklepu i mówię do sprzedawcy: Poproszę 40dkg PAPIERZOKÓW. Buchnęło śmiechem pół sklepu a Ja czerwona jak burak nie wiedziałam o co chodzi. Wstyd mi było jak diabli, ale później sama zaczęłam się z siebie śmiać emotka

To prawie jak klasyk z "fatalnym przejęzyczeniem"
https://www.youtu.../watch?v=bRjaN2VD4Ak

emotka