Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

marzenier

#6796295 Napisano: 20.07.2021 16:38:37
assal napisał(a):

Nie ma co się wkurzać na opóźnienie, a lepiej dać im czas. Po ostatnich burzach są problemy z serwerami. Dużo maili do/z... (np. z poczty na gazecie) gdzieś ginie w wirtualnej przestrzeni. To mnie bardziej wkurza, bo dwie agencje dzwoniły, że nie odesłałam danych, a ja mam maile w wysłanych, że poszły  emotka  

Mam ten sam problem na gazecie już od tygodnia.Maile w zakładce wysłane (zero komunikatu o błędzie itd)a do adresata już nie dochodzą.
Dobrze wiedzieć że to nie tylko u mnie.Czy udało Ci się jakos rozwiązać ten problem?
0 0

notta

#6796308 Napisano: 20.07.2021 16:58:57
maverick napisał(a):

taki komunikat:

• Przykro nam, nie mamy takich danych w bazie laureatów emotka

mnie to kilka razy wkurzyło dzisiaj  emotka . Łącze się w bółu, ale pocieszm że im więcej nagród tym mam mniejsze szanse na wygraną.. 
1 maverick 0

tereniagno

#6796686 Napisano: 22.07.2021 01:39:13
Dostałam w sobotę maila od Columbit o wygranej nagrodzie tygodnia w kwocie 100zł z loterii Vanish.
Wypełniłam formularz i wysłałam.Wczoraj otrzymałam następnego maila o takiej treści:
W dniu 17-07-2021 r. na przesłane przez Panią w dniu 14-07-2021 r. zgłoszenie w Loterii Vanish w wyniku błędu technicznego zamiast
wiadomości potwierdzającej przyjęcie zgłoszenia wysłana została
wiadomość o błędnej treści informująca o przyznaniu nagrody
tygodnia w kwocie 100 zł. Dodatkowo informujemy, że przesłane przez Panią zgłoszenie nie zostało pozytywnie zweryfikowane.
Przesłane przez Panią zgłoszenie nie spełnia pkt 9.1.1 – przesłany dowód zakupu wskazuje, że zakupione przez Panią produkty marki Vanish
nie znajdują się na LIŚCIE PRODUKTÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W LOTERII, która
stanowi załącznik nr 1 do Regulaminu.

Wobec powyższego Komisja Loteryjna podjęła decyzję o uznaniu Pani zgłoszenia za niezgodne z regulaminem, a co za tym idzie o utracie prawa
do nagrody.emotka emotka
Zakupiłam produkty zgodnie z regulaminem, ale na paragonie widnieje VanishGoldOdpla100ml, a nie produkt z regulaminu, taki mają zapis w systemie w Kauflandzieemotka emotka
Nie wiem po co żądają w formularzach nr paragonu, NIP sklepu, nr kasy fiskalnej,czy inne pierdoły,  skoro tego nie sprawdzają. Jeżeli by sobie sprawdzili, to wiedzieli by jakie produkty zostały zakupione w danym sklepieemotka

Monika11

#6796693 Napisano: 22.07.2021 08:07:46
maverick napisał(a):

taki komunikat:

• Przykro nam, nie mamy takich danych w bazie laureatów emotka

u Smolara ? Ja miałam taki sam problem wczoraj . Napisałam do nich , nawet oddzwonili ,że wkradł się błąd z ich strony i żeby zrobić spację przed wpisaniem numeru paragonu w formularzu i poszło .
0 0

montezuma

#6796894 Napisano: 22.07.2021 15:49:42
Mam to samo - dla wyjaśnienia - powodem "uwalenia" mojego zgłoszenia było to, że przesłałem im fakturę imienną - a jak wiecie - większość sklepów internetowych - Auchan, Frisco, Carrefour -  (a właśnie tam kupowałem produkt loteryjny) - wystawia faktury imienne a nie jakieś paragony fiskalne.

Jedyna rada, jaką mam dla innych w tej sytuacji - pisać nie do agencji (bo i tak to mają gdzieś) ale do firmy, która tę akcję zleciła Columbitowi.

"W dniu 17-07-2021 r. na przesłane przez Pana w dniu 14-07-2021 r. zgłoszenie w Loterii Vanish w wyniku błędu technicznego zamiast wiadomości potwierdzającej przyjęcie zgłoszenia wysłana została wiadomość o błędnej treści informująca o przyznaniu nagrody tygodnia w kwocie 100 zł.Dodatkowo informujemy, że przesłane przez Pana zgłoszenie nie zostało pozytywnie zweryfikowane.Zgodnie z Regulaminem Loterii jednym z warunków uczestnictwa w Loterii jest jednorazowy zakup w dowolnym sklepie odplamiacza Vanish w płynie lub w proszku (z listy produktów objętych promocją) za co najmniej 10 zł i udokumentowanie zakupu jednym paragonem fiskalnym oraz wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego ze strony www.vanish.pl/loteria zawierającego: imię i nazwisko Uczestnika, adres email, numer Dowodu Zakupu, numer kasy fiskalnej, datę zakupu i łączną wartość Dowodu Zakupu oraz załączenia skanu lub zdjęcia Dowodu Zakupu.Przesłane przez Pana zgłoszenie nie spełnia pkt 9.1.1 – przesłany dowód zakupu nie jest paragonem fiskalnym oraz nie zawiera wszystkich danych wymaganych w pkt 9.1.3Wobec powyższego Komisja Loteryjna podjęła decyzję o uznaniu Pana zgłoszenia za niezgodne z regulaminem, a co za tym idzie o utracie prawa do nagrody."

COLUMBIT - omijać to g...o szerokim łukiem

ziolko

#6796922 Napisano: 22.07.2021 17:19:03
Jakim cudem dopiero po 3 dniach informują o przyjęciu zgłoszenia? To nie powinno być wysyłane automatycznie??
0 0

tereniagno

#6796924 Napisano: 22.07.2021 17:31:30
montezuma napisał(a):

COLUMBIT - omijać to g...o szerokim łukiem

To była pierwsza nagroda, którą u nich wygrałam i jeszcze ją zabraliemotka
Nigdy nie miałam szczęścia cokolwiek wygrać, ani w opisowych,ani w loteriiemotka
Myślę,że takich osób jest więcej.
Ponadto wkurza mnie,że skończyły się tusze do drukarki i muszę kupić nowe. Mało to, od niedzieli nie mogę wyjechać z parkingu autem. Są barierki na pilota i oczywiście mój  pilot nie działa.Myślałam, że wyczerpała się bateria, więc kupiłam nową i też niestety nie działa. Udałam się do Spółdzielni,ponieważ to ich parking. Pan powiedział mi,że widocznie rozkodował się pilot i on nic nie zrobi. Muszę sama na swój koszt naprawić. Dał mi namiary, gdzie mam iść, bo nowego pilota nie mają i nie mogą mi wymienić. Drugą wersję dał taką, że mogę wypowiedzieć umowę i wtedy przepada kaucja, którą wpłaciłam przy pierwszej umowie i zawrzeć nową umowę, a wtedy wpłacam nową kaucję i dostaję nowego pilota.Czegoś tu nie rozumiem?parking jest Spółdzielni i pilot jest Spółdzielni więc oni powinni coś z tym zrobić, skoro pilot się rozkodował. emotka Państwo w państwie i ludzi głupich robiąemotka
0 0

ziolko

#6796925 Napisano: 22.07.2021 17:37:17
tereniagno a nie mogłaś wysłać zdjęcia paragonu razem z produktem? 
0 0

tereniagno

#6797033 Napisano: 23.07.2021 09:08:14
ziolko napisał(a):

Na paragonie jest Vanish gold100ml,więc uważałam, że to wystarczy.
Przy zgłoszeniu skanuje się paragon, a skąd mogłam wiedzieć co wydrukuje kasa.
Napisałam do nich maila. Jestem ciekawa czy odpiszą.
0 0

ziolko

#6797111 Napisano: 23.07.2021 16:01:42
tereniagno napisał(a):

ziolko napisał(a):

Na paragonie jest Vanish gold100ml,więc uważałam, że to wystarczy.
Przy zgłoszeniu skanuje się paragon, a skąd mogłam wiedzieć co wydrukuje kasa.
Napisałam do nich maila. Jestem ciekawa czy odpiszą.

Trzymam kciuki. W razie czego możesz dosłać zdjęcie produktu z paragonem, że kupiłaś właściwy produkt, a w sklepie mają niewłaściwy opis. 
0 0

cudaczek121

#6797235 Napisano: 24.07.2021 18:49:18
Wyszłam dziś na ogródek przydomowy, by w spokoju poczytać książkę, a mój sąsiad zza płotu w tym czasie na cały regulator przez kilka godzin słuchał Vox FM,  

agakaz2

#6797240 Napisano: 24.07.2021 19:56:51
cudaczek121 napisał(a):

Wyszłam dziś na ogródek przydomowy, by w spokoju poczytać książkę, a mój sąsiad zza płotu w tym czasie na cały regulator przez kilka godzin słuchał Vox FM,  

sluchawki na uszy I sluchasz swojej muzyki

mnie wkurzają sąsiedzkie pogawędki o 1 w nocy na balkonie masakra 
0 0

FBmonika33

#6797241 Napisano: 24.07.2021 20:07:41
A mnie ten konkurs Lech. Ogólnie nie mam parcia na tą koszulkę, ale dostałam sporo zawleczek. Kilka dni temu próbowałam, ale pytania dla mnie kosmos, głównie rap/hip hop. Dzisiaj dostałam kilka i nagle pytania "ludzkie" niestety za mało dla mnie by coś ustrzelić. A zmarnowałam z 50 ostatnio.
0 0

FBilona2

#6797406 Napisano: 26.07.2021 11:55:40
Wkurza mnie, że znikły wszelkie wiadomości z forumowiczami. Macie może jakiś pomysł co się stało? 
0 0

Claudia77

#6797416 Napisano: 26.07.2021 12:48:07
cudaczek121 napisał(a):

łączę się w bólu, dokładnie wiem jak to jest....
0 0

ikropka

#6797419 Napisano: 26.07.2021 13:40:07
FBmonika33 napisał(a):

A mnie ten konkurs Lech. Ogólnie nie mam parcia na tą koszulkę, ale dostałam sporo zawleczek. Kilka dni temu próbowałam, ale pytania dla mnie kosmos, głównie rap/hip hop. Dzisiaj dostałam kilka i nagle pytania "ludzkie" niestety za mało dla mnie by coś ustrzelić. A zmarnowałam z 50 ostatnio.

Łączę się w bólu. Nawet nie wiem o kim mowa w tych pytaniach.
0 0

Claudia77

#6797763 Napisano: 28.07.2021 07:09:12
a mnie wkurzają hipokryciemotka
0 0

nanajka81

#6797766 Napisano: 28.07.2021 08:54:39
ikropka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Łączę się w bólu. Nawet nie wiem o kim mowa w tych pytaniach.

dlatego jak ktoś chce koszulkę to wygrywanie trzeba zostawić dla profesjonalistów i z nimi się dogadać.

dany-duszek

#6797863 Napisano: 28.07.2021 17:38:23

wojteke-konkursy

#6797896 Napisano: 28.07.2021 21:20:04
Pomimo, że niewiele wpisuję kapsli (te, które wypiję) i zdarzyło mi się z Heinekena wiele razy wygrać też wartościowe nagrody właśnie z kodów to irytuje mnie to, że ludzie wpisują po 50 dziennie i myślę, że ogranicznie do 1-3 na jednego maila byłoby słuszne i liczę, że kiedyś tak zrobią, aby się odechciało wpisywać tylu kodów, bo to nie fair, że jakiś właściciel baru etc. ma nieskończoną ilośc kodów!
0 0