Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

joan

#6791836 Napisano: 30.06.2021 09:56:53
atyde25 napisał(a):

Też mi się nie podoba podejście tej agencji bo co za logika skan paragonu,nagroda w domu i nagle oryginał paragonu pocztą.
Ale poczułam się wywołana do tablicy tak z mojej winy wzięłam udział 2 razy nie doczytałam,że jeden  członek jedno zgłoszenie.Od razu się przyznałam i odpisali ,że anulują 2 zgłoszenie i uznają je za niebyłe.Nie ,nie wygrałam roweru by nie było niedomówień.A losowanko to chyba przejęzyczenie bo jakie losowanko w konkursie opisowym.

Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!

Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower! emotka I że w ogóle rozdadzą rowery komuś poza swoimi znajomymi, w końcu... chyba nikt nie będzie tego sprawdzał? emotka
1 kumulacja 0

Monika11

#6791839 Napisano: 30.06.2021 10:02:26
joan napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Też mi się nie podoba podejście tej agencji bo co za logika skan paragonu,nagroda w domu i nagle oryginał paragonu pocztą.
Ale poczułam się wywołana do tablicy tak z mojej winy wzięłam udział 2 razy nie doczytałam,że jeden  członek jedno zgłoszenie.Od razu się przyznałam i odpisali ,że anulują 2 zgłoszenie i uznają je za niebyłe.Nie ,nie wygrałam roweru by nie było niedomówień.A losowanko to chyba przejęzyczenie bo jakie losowanko w konkursie opisowym.

Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!

Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower! emotka I że w ogóle rozdadzą rowery komuś poza swoimi znajomymi, w końcu... chyba nikt nie będzie tego sprawdzał? emotka

Właśnie piłka dojechała kurierem , choć nie zdążyłam odesłać pocztą paragonu, a w @  każą. Doradźcie -odesłać ? 
0 0

joan

#6791840 Napisano: 30.06.2021 10:07:14
Monika11 napisał(a):

Właśnie piłka dojechała kurierem , choć nie zdążyłam odesłać pocztą paragonu, a w @  każą. Doradźcie -odesłać ? 

Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę emotka

atyde25

#6791841 Napisano: 30.06.2021 10:12:03
Ja odesłałam 5,90 zł za polecony jak tak są nieogarnięci to zwykłym nie chciałam listem ryzykować.Tak na przyszłość jakby coś organizowali chociaż może lepiej nie.Po co sobie tyły robić.Może jestem naiwna ale to już wiem i bez tego:P
1 Monika11 0

monkakk

#6791843 Napisano: 30.06.2021 10:14:20
joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę emotka

a w ogóle jest możliwe by fizycznie poszło zgłoszenie bez wyboru nagrody??? zrób test emotka
1 joan 0

Monika11

#6791844 Napisano: 30.06.2021 10:15:04
Zrobiłam test  poszło , możliwe
0 0

aguagu

#6791845 Napisano: 30.06.2021 10:23:06
Mnie Pink Pepper nie dało roweru w konkursie w Polo. Dzwonili w krótkim odstępie czasu, jednego dnia, a gdy zadzwoniłam następnego dnia rano, (a jeszcze tego samego napisałam @), to już było za późno. Bo zgodnie z regulaminem poinformowali rezerwę. Niby zgodnie z regulaminem, ale niesmak pozostał. Bo był zapis, że poinformują w ciągu 30 dni i właśnie w związku z tak długim okresem czasu jaki dali sobie na informowanie, mogli ostatnie połączenie wykonać dnia następnego. No ale po co...W mailu Pani z agencji też użyła sformułowania "wylosowana". emotka
3 Monika11, mia, joan 0

pawelkoo

#6791942 Napisano: 30.06.2021 16:17:03
Wkurza mnie, gdy przychodzi sms i już w myślach zastanawiam się co takiego wygrałem, a to tylko kolejny alert RCB emotka

FBmonika33

#6791967 Napisano: 30.06.2021 17:08:38
pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie, gdy przychodzi sms i już w myślach zastanawiam się co takiego wygrałem, a to tylkokolejny alert RCB emotka

Hahaha mam to.samo alert i CCC

Monika11

#6791978 Napisano: 30.06.2021 17:49:08
superloser napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Zrobiłam test  poszło , możliwe

A gratulacje podaja nagrode? 

Nie , dopiero w @ zwrotnej , jak się odsyła paragon kopiowałam wyżej.
----------------------
Poprosiłam o screen zgłoszenia , wysłali jakoś dziwnie , tam gdzie powinna być zaznaczona  fajeczka, o jaką nagrodę gram pisze słowo fałsz, a pod spodem adnotacja: ,, Słowo Fałsz oznacza brak zaznaczonej nagrody ''  . Padłam  nijak  ma się  to do zrzutu ekranu ,albo oni coś pili -albo chyba ja się napiję emotka
1 monkakk 0

kukuleczka

#6791997 Napisano: 30.06.2021 18:47:06
wszystkie konkursy zostawiam na ostatnią chwilę. Zawsze myślę tak samo - jutro coś napiszę. A jutro nie nadchodzi emotka

Aaa.. i jeszcze wkurza mnie widok kosza na śmieci obok kas pełen paragonów emotka . Tzn nawet nie wkurza, co powoduje niezrozumienie i żal bo wszystkie pozostawione paragony na kasie, półkach w koszykach zabieram, ale nie ośmielę się zbierać ich z wiaderka  emotka
 Musiałam to w końcu z siebie wydusić, bo mąż nie rozumie moich rozterek  emotka  

ktosiek1

#6791999 Napisano: 30.06.2021 18:51:05
kukuleczka napisał(a):

wszystkie konkursy zostawiam na ostatnią chwilę. Zawsze myślę tak samo - jutro coś napiszę. A jutro nie nadchodzi  emotka

Aaa.. i jeszcze wkurza mnie widok kosza na śmieci obok kas pełen paragonów emotka . Tzn nawet nie wkurza, co powoduje niezrozumienie i żal bo wszystkie pozostawione paragony na kasie, półkach w koszykach zabieram, ale nie ośmielę się zbierać ich z wiaderka  emotka

Siostro! emotka  

joan

#6792001 Napisano: 30.06.2021 18:58:06
Monika11 napisał(a):

(...) Poprosiłam o screen zgłoszenia , wysłali jakoś dziwnie , tam gdzie powinna być zaznaczona  fajeczka, o jaką nagrodę gram pisze słowo fałsz, a pod spodem adnotacja: ,, Słowo Fałsz oznacza brak zaznaczonej nagrody ''  . Padłam  nijak  ma się  to do zrzutu ekranu ,albo oni coś pili -albo chyba ja się napiję emotka

Tak, jak podejrzewałam - spartaczyli formularz emotka Zgodnie z logiką: powinni nagradzać grających o piłki - piłkami, grających o rowery - rowerami, grających o nic - niczym. A przyznali Ci piłkę, ponieważ wszystkie zgłoszenia mają "fałszywe" (przecież uczestnicy konkursu to debile), zatem sami nie wiedzą, jak z tego wybrnąć...
1 kumulacja 0

moskala22

#6792004 Napisano: 30.06.2021 19:05:03
kukuleczka napisał(a):

wszystkie konkursy zostawiam na ostatnią chwilę. Zawsze myślę tak samo - jutro coś napiszę. A jutro nie nadchodzi  emotka

Z tymi paragonami rozumiem cię doskonale. 
0 0

jagodzianka

#6792059 Napisano: 30.06.2021 20:49:55
moskala22 napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Z tymi paragonami rozumiem cię doskonale. 

Oj te kosze pełne paragonów kuszą kuszą, zawsze na nie zerkam nieśmiało, pójdą na zmarnowanie a przecież mogłabym je po prostu zabrać, ale nie, nigdy nie odważyłam się wyjąć z kosza, ani zapytać w sklepie czy mogę wziąć

anaesth

#6792075 Napisano: 30.06.2021 21:18:09
Łączę się z Wami w bólu, mam z mieszkania widok na Lidla po drugiej stronie ulicy i często widzę, jak przed zamknięciem sklepu pracownicy wywalają do kontenera wielki wór paragonów emotka Już mi moja konkursowa bratnia dusza podpowiadała "zakradnij się w nocy, tam na pewno nie ma kamer, nikt nic nie zauważy!", ale jeszcze nie zwariowałam emotka Martusiu, jakbyśmy poszły razem, to byłoby raźniej emotka emotka emotka

FBbeata7

#6792147 Napisano: 01.07.2021 08:44:33
anaesth napisał(a):

Łączę się z Wami w bólu, mam z mieszkania widok na Lidla po drugiej stronie ulicy i często widzę, jak przed zamknięciem sklepu pracownicy wywalają do kontenera wielki wór paragonów emotka Już mi moja konkursowa bratnia dusza podpowiadała "zakradnij się w nocy, tam na pewno nie ma kamer, nikt nic nie zauważy!", ale jeszcze nie zwariowałam emotka Martusiu, jakbyśmy poszły razem, to byłoby raźniej emotka emotka emotka

Wbrew pozorom łatwiej kupić produkt niż z tony paragonów wysortować te konkursowe. Jak ktoś lubi bawić się w Kopciuszka to można- ach, gdyby jeszcze wtedy trafić główną, to byłoby bajeczne. Agencje już celowo utrudniają życie takim ,, zbieraczom", bo to albo trzeba kupić dwa produkty, albo za określoną kwotę, albo w określonym sklepie. Łatwiej byłoby nawiązać współpracę z jakąś miłą ekspedientką, tak myślę, w  zwykłym sklepie, bo ludzie często zostawiają paragony na ladzie. Od razu byłyby wysortowane i niepomięte. Ale mnóstwo wprowadzonych, np. do loterii paragonów, też niekoniecznie gwarantuje szczęście, więc uważam ,że lepiej grać uczciwie, jak ma się wygrać, to jednym zgłoszeniem się wygra. Choć widzę,że starzy wyjadacze działają- w loterii Staropolanki pojawił się w głównych imć Michael P. z W.-pewnie to ten kombinator z loterii w Arkadach, co paragonów miał na pęczki, bo albo je zbierał albo od kogoś dostawał. Ciągle go losowali, a rzecz znamienna jeszcze się ukrywał, gdy wylosowano mniejszą nagrodę, by potem nagle objawić się przy tej wartościowszej( obecność na losowaniu była obowiązkowa)- kupa śmiechu i nauczka,że kombinatorów nie brakuje. Taka choćby loteria Żywca-nie żądają paragonów, a na mniejsze wygrane nawet kapsla. Toż to loteria dla kombinatorów, nawet otrzymałam poradę jak wprowadzić więcej kapsli dziennie niż 5, na to samo nazwisko, niestety nie skorzystam, bo Żywca w tym roku unikam. Grałam w poprzednich latach z marnym skutkiem , w tym roku też parę kapsli i zero wygranych, szkoda czasu. 

mamimamu

#6792152 Napisano: 01.07.2021 09:24:05
a mnie wkurzył czerwiec! Pisania multum (może jakość przełoży się to wygrane w lipcu emotka )! Patrząc na miesięczne zestawienie, to niby nagród było najwięcej (ilościowo)emotka , ale za to jakich (jakościowo) emotka  I - żeby nie było - unikam grania o drobnicę, ale droga do głównej niestety tą drobnicą usłana!
1 29renata 0

FBbeata7

#6792222 Napisano: 01.07.2021 12:17:41
mamimamu napisał(a):

a mnie wkurzył czerwiec! Pisania multum (może jakość przełoży się to wygrane w lipcu  emotka )! Patrząc na miesięczne zestawienie, to niby nagród było najwięcej (ilościowo) emotka , ale za to jakich (jakościowo)  emotka  I - żeby nie było - unikam grania o drobnicę, ale droga do głównej niestety tą drobnicą usłana!

Zawsze można drobnicę na jakimś osiedlowym pchlim targu za symboliczną złotówkę opchnąć. Albo na facebooku na jakiejś grupie sprzedażowej- ludzie do domu przychodzą, towar biorą i nic wysyłać nie trzeba. Tak upłynniłam  wielki leżak z Żywca, który piwnicę mi zagracał, co prawda za pół ceny, ale dobre i to. Facetowi się przyda na taras , a mi nie zagraca przestrzeni, bo miałam go na wieś wysłać, ale tam leżaków sporo, a ten wyjątkowo wielki, do małego auta się nie mieścił. Ostatnio zarobiłam na takim osiedlowym pchlim targu 40 zł- no majątek to nie jest, ale za 2 godziny stania- nie jest źle.
0 0

malaczarna223

#6792565 Napisano: 02.07.2021 14:43:10
Wkurza mnie,ze kupuje te produkty promocyjne i nie wygrałam nawet worka.... gerber mnie omija szerokim łukiem, amino o mnie zapomniało. Tylko Smolar od czasu do czasu przypomni o sobie chociaz w tym miesiącu tez nie za wiele ????
0 0