Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale w loteriach często występuje regulaminowy zapis, że jedna osoba może zarejestrować dziennie max np. 20 kapsli / kodów / zgłoszeń. Czy o to chodzi?
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
onlyrybka
Postów 1352
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet klepiąc dziennie xx kodów nie musisz wygrać. Masz większe szanse, ale loterie rządzą się swoimi prawami...
madllen
Postów 668
Data rejestracji 24.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To idąc tym tokiem myślenia, to każda osoba wysyłająca mało powinna wygrywać a tak to nie działa..
cleo25
Postów 849
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
FBilona
Postów 547
Data rejestracji 28.11.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
reniii
Postów 456
Data rejestracji 04.02.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBilona
Postów 547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBilona
Postów 547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2773
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to fakt, loterie piwne wkurzają niemiłosiernie. Ile Żywiec musi mieć dziennie zgłoszeń, skoro nawet monet nie da się ustrzelić?! Aż mi się nie chce wklepywać Desperadosów, bo i tak nic nie wygram. Niepotrzebnie się po nie schylam podczas spacerów po parku
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą mieć jakieś oprogramowanie, które wyłapuje "indywidualnego użytkownika". I sami sobie definiują, co rozumieją pod tym pojęciem Jak dla mnie: ktoś posiada 1500 kodów, ale nie potrafi zorganizować ich wbicia w sposób zgodny z regulaminem. Następnym razem zróbcie eksperyment, może akurat się uda
Mnie irytują bramki, bo - teoretycznie - to Wielka Tajemnica Organizatora. Chciałabym, żeby ktoś wytłumaczył, jak to niby działa, że ŻADEN z pracowników czy współpracowników organizatora nie zna tych tajemnych godzin szczęścia. Do dziś mnie nie przekonali
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8164
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
fineessa
Postów 1248
Data rejestracji 11.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
,,Dziękujemy i gratulujemy wygranej!!!
Poprosimy o przesłanie oryginału paragonu na adres:
Pink Pepper Media Sp. z o.o., ul. Łowcza 24, 02-955 Warszawa z dopiskiem "Konkurs Schweppes".
Piłka zostanie wysłana w dniu dzisiejszym. Proszę oczekiwać na paczkę
Pozdrawiamy
Zespół Schweppes.
Jaka piłka , jak grałam o rower? Ale śmieszne to ,że nie odesłałam jeszcze oryginału paragonu a już jutro wysyłają do mnie nagrodę .... Napisałam @ ,że nie grałam o piłkę , lecz o rower - a tu takie kwiatki: LOSOWANKA
Droga Pani,nie zaznaczyła Pani żadnej z opcji na wygraną. Rowery zostały rozlosowane według poprawnych zgłoszeń. W Związku z Pani ciekawą odpowiedzią postanowiliśmy nagrodzić Panią nagrodą w postaci Piłki. Jeśli nie chce Pani takiej nagrody bardzo prosimy o informację.Brak słów......:(
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
sks900
Postów 501
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że kufa co?! Możliwe, że formularz został błędnie utworzony i nikomu nie przechodzi, co zaznaczył. Najpierw ignorują, że ktoś słał więcej zgłoszeń, niż pozwala regulamin. Potem nagradzają zgłoszenie, które - wg nich - nie miało zaznaczonej opcji wyboru nagrody. Finalnie sugerują losowanie. Brak słów!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9686
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po opublikowanych wynikach BAKALLAND wiedziałam, żeby szanowną agencję omijać z daleka.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wątpię.
atyde25
Postów 2663
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ale poczułam się wywołana do tablicy tak z mojej winy wzięłam udział 2 razy nie doczytałam,że jeden członek jedno zgłoszenie.Od razu się przyznałam i odpisali ,że anulują 2 zgłoszenie i uznają je za niebyłe.Nie ,nie wygrałam roweru by nie było niedomówień.A losowanko to chyba przejęzyczenie bo jakie losowanko w konkursie opisowym.
magdalena-chili
Postów 1080
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 2663
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14