Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3222
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Np. aby uniknąć sytuacji, które miały miejsce ostatnio na facebooku w zwiazku z postami pisanymi w temacie biedronka
albo że ktoś zakłada konto aby obrażać innych użytkowników
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
slonecznik1309
Postów 3862
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez sensu to mogli choc jakos poinformowac to nie fair
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że kryterium wg stażu ma większy sens. Byle jakich postów na ilość można pododawać bez limitu w 1 dzień np. w kliknijcie, etc.
Gość: koza.k90
można śledzić zamknięte topy poprzez posty osób z dużą liczbą konkursów dodanych
Pionas, przegapiłeś
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie piszcie o braku konkursów, bo jest ich w sieci pełno, a znalezienie ich to chwila i nawet osoby zapracowane poradzą sobie z tym. Sama nie mam czasu, ale wrzucić kilka konkursów to nie jest dla mnie jakiś wielki problem.
W końcu każdy będzie na równi " dodałem, więc korzystam", a inna pomoc to swoją drogą - ja pomagając komuś nie robie z tego wielkiego halo i nie muszę pisać o tym na forum, jak to jestem pomocna - więc jak to zaliczyć, jako wkład do życia forum ?
A najważniejsze, skończy się wyszukiwanie wątków o jakich piszemy i pokazywanie ich na fb.
Mam nadzieje, że na inne wątki typu kliknijcie też pojawi się blokada, a w paragonach będzie dużo większa niż tylko 3 konkursy
A co do stażu ? Co to za blokada ? Moja siostra założyła tutaj konto kilka lat temu, nie napisała ani 1 posta, nie dodała żadnego wątku, ale ma staż i jest takich osób dużo
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buhahahaah, nooooooo Polak potrafi co? lepiej sie pomęczyć i obejść zabezpieczenie, niż dodać 3 konki buahaha. Super Koza.k90 super
Gość: czarnygreg
dokładnie, jak potwierdzałam że zgadzam sie przestrzegać regulaminu to tego wymogu nie było...
przypomniało mi się jak miałam kartę w pewnym banku, miała być bezpłatna jeśli dokonam operacji za ponad 3 tys rocznie, miesiąc prze końcem umowy bank dodał aneks ze zmienia kwotę na 7 tysięcy i zabuliłam za kartę 70 zł, poczułam się oszukana,
zgadzam się z Barszczem, nie lubię jak się mnie do czegoś zmusza i zmienia ustalone wcześniej warunki,
i rację ma też Koza, bycie na forum to nie tyko dodawanie konkursów,
chyba to sie czkawką odbije na funkcjonowaniu tego forum, ale internet jest obszerny....
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Wiele osób (tak jak ja) od poniedziałku do piątku pracuje a w polowę weekendów jeździ na uczelnię, wiec czasami nie mam czasu przeglądać wszystkich konkursów, a co dopiero szukać.
- Jesli była planowana taka zmiana to chyba wypadałoby przynajmniej tydzień wcześniej poinformować o tym użytkowników, a ja takiej informacji nie widziałem i teraz mimo iż jestem prawie od poczatku istnienia tej strony nie mogę wejść do większości tematów.
- Nie wiem czy stronka idzie w dobrym kierunku. Moga być jakieś bonusy, rangi za dodawanie konkursów ale to bardziej przypomina komunę.
To jest moja opinia i oczywiście ktoś może sie z nią nie zgadzać.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1570
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: czarnygreg
dzięki
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx
Ja dodałam 3 (Dermika, Rimmel i Mixa) na więcej nie mam dziś czasu, a może ktoś chce odzyskać dostęp do forum
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak! Czy nie można odblokować tego i dać info, że np. od 1 grudnia wchodzą nowe zasady? Nie robi się tak, że wprowadza się jakiekolwiek ograniczenia bez zapowiedzi
Gość: koza.k90
dolly, ja tylko pokazuje bezsensowność całej tej blokady
tak jak już pisałam - wystarczy, że ktoś zrobi sobie 3 mikro-konkursy na FB lub jakimś blogu i doda je do bazy
wystarczy, że ktoś doda 3 mało znaczące konkursy i będzie mógł do woli buszować po wszystkich topach i wynosić informacje
wreszcie kryterium stażu - wystarczy, że ktoś rzuci ogłoszenie: "kupię konto na e-konkach z długim stażem"
i zapłaci jak za paragon z Leclerka
ludzka pomysłowość nie ma granic i nic na to nie poradzisz
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mightyb
Jestem za , ale z dniem 1 stycznia ....
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie 3 głupie konkursy, a tyle krzyku
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jeśli już są takie blokady na konkursy promocyjne to zakupy na konkursy-usługi też powinny być objęte blokadą.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o 3 konkursy,chodzi o to,że my będąc użytkownikami forum ,nie chcemy być zaskakiwani pomysłami adminów.Wystarczyło uprzedzić.