Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

isiulka

#5775631 Napisano: 19.11.2013 19:26:18
picola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja jestem za blokada, ale mozna ja zmodyfikować np. dla kont powyżej 1 roku, albo powyżej 100 postów, albo jakikolwiek konkurs dodany emotka

czemu/komu mają służyć te blokady? jak ktoś będzie chciał uzyskać info na temat konków w C4 zapyta o to w topie "szukam" i pewnie dostanie odpowiedź na pw.

Np. aby uniknąć sytuacji, które miały miejsce ostatnio na facebooku w zwiazku z postami pisanymi w temacie biedronka

albo że ktoś zakłada konto aby obrażać innych użytkowników
0 0

slonecznik1309

#5775632 Napisano: 19.11.2013 19:26:33
koza.k90 napisał(a):

melissa napisał(a):

Też mi się wydaje, że lepszym kryterium dla tej blokady byłby np. staż na forum.
A które konkretnie topy są zablokowane?

wszystkie marketowe i promocyjne

bez sensu to emotka mogli choc jakos poinformowac emotka to nie fair emotka
0 0

melissa

#5775634 Napisano: 19.11.2013 19:27:02
asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

Ja sobie zadaję pytanie, czy ktoś, kto będzie chciał wynosić informacje lub hejtować będzie miał trudności z dodadniem 3 konkursów. Chyba nie. Czy nie lepiej byłoby wstęp do wątku uzależnić od stażu/ilości postów - to już nie tak łatwo poknać, a dodanie 3 konkursów to 5 minut roboty.

Dla konkursowicza dodanie 3 konkursów na miesiąc też nie powinno być problemem.

Czyli taka blokada nie zda egzaminu skoro to łatwe w obie strony emotka
Moze więc warto pomyśleć o innej blokadzie (posty, staż), bo to, ze coś trzeba zrobić jest bezdyskusyjne...

Wydaje mi się, że kryterium wg stażu ma większy sens. Byle jakich postów na ilość można pododawać bez limitu w 1 dzień np. w kliknijcie, etc.
0 0

Gość: koza.k90

#5775636 Napisano: 19.11.2013 19:28:06
jest pewien sposób, ale bardzo, bardzo pracochłonny

można śledzić zamknięte topy poprzez posty osób z dużą liczbą konkursów dodanych

Pionas, przegapiłeś emotka
0 0

kalisto1986

#5775638 Napisano: 19.11.2013 19:29:30
Ja nic nie mówie, ale "postulaty" o zamknięcie wątków były już koło roku temu, później wypłynęło to ponownie przy zmianach wyglądu forum - sama pisałam o tym.

Nie piszcie o braku konkursów, bo jest ich w sieci pełno, a znalezienie ich to chwila i nawet osoby zapracowane poradzą sobie z tym. Sama nie mam czasu, ale wrzucić kilka konkursów to nie jest dla mnie jakiś wielki problem.
W końcu każdy będzie na równi " dodałem, więc korzystam", a inna pomoc to swoją drogą - ja pomagając komuś nie robie z tego wielkiego halo i nie muszę pisać o tym na forum, jak to jestem pomocna - więc jak to zaliczyć, jako wkład do życia forum ?
A najważniejsze, skończy się wyszukiwanie wątków o jakich piszemy i pokazywanie ich na fb.
Mam nadzieje, że na inne wątki typu kliknijcie też pojawi się blokada, a w paragonach będzie dużo większa niż tylko 3 konkursy emotka

A co do stażu ? Co to za blokada ? Moja siostra założyła tutaj konto kilka lat temu, nie napisała ani 1 posta, nie dodała żadnego wątku, ale ma staż i jest takich osób dużo
0 0

dolly

#5775640 Napisano: 19.11.2013 19:31:19
koza.k90 napisał(a):

można śledzić zamknięte topy poprzez posty osób z dużą liczbą konkursów dodanych

buhahahaah, nooooooo Polak potrafi co? lepiej sie pomęczyć i obejść zabezpieczenie, niż dodać 3 konki buahaha. Super Koza.k90 super

0 0

Gość: czarnygreg

#5775641 Napisano: 19.11.2013 19:31:35
barszcz napisał(a):

No to chyba się pożegnam z tym forum,bo nie lubię być zmuszna do czegokolwiek.Jeśli jest przymus dodawania konkursów,to ja wysiadam emotka Wydawało mi się ,że inne jest przesłanie tego forum,szkoda emotka

dokładnie, jak potwierdzałam że zgadzam sie przestrzegać regulaminu to tego wymogu nie było...
przypomniało mi się jak miałam kartę w pewnym banku, miała być bezpłatna jeśli dokonam operacji za ponad 3 tys rocznie, miesiąc prze końcem umowy bank dodał aneks ze zmienia kwotę na 7 tysięcy i zabuliłam za kartę 70 zł, poczułam się oszukana,
zgadzam się z Barszczem, nie lubię jak się mnie do czegoś zmusza i zmienia ustalone wcześniej warunki,
i rację ma też Koza, bycie na forum to nie tyko dodawanie konkursów,
chyba to sie czkawką odbije na funkcjonowaniu tego forum, ale internet jest obszerny....
0 0

pawel1615

#5775644 Napisano: 19.11.2013 19:32:13
Dla mnie tez jest to żenujące

- Wiele osób (tak jak ja) od poniedziałku do piątku pracuje a w polowę weekendów jeździ na uczelnię, wiec czasami nie mam czasu przeglądać wszystkich konkursów, a co dopiero szukać.

- Jesli była planowana taka zmiana to chyba wypadałoby przynajmniej tydzień wcześniej poinformować o tym użytkowników, a ja takiej informacji nie widziałem i teraz mimo iż jestem prawie od poczatku istnienia tej strony nie mogę wejść do większości tematów.

- Nie wiem czy stronka idzie w dobrym kierunku. Moga być jakieś bonusy, rangi za dodawanie konkursów ale to bardziej przypomina komunę.

To jest moja opinia i oczywiście ktoś może sie z nią nie zgadzać.
0 0

ciasssteczko

#5775645 Napisano: 19.11.2013 19:32:26
3 konkursy na miesiąc - spoko luz, jestem nawet za dodaniem blokad stażowo/postowych, ale o wszystkim wypadałoby konkretnie poinformować z jakimś wyprzedzeniem...
0 0

barszcz

#5775646 Napisano: 19.11.2013 19:32:38
Najbardziej mnie wkurza że z niektórych tu wypowiedzi wynika,że ludziska kochają należeć do jakiejś elity i stać ponad innymi-MASAKRA! emotka
0 0

kozuszka38

#5775647 Napisano: 19.11.2013 19:33:00
ciasssteczko napisał(a):

3 konkursy na miesiąc - spoko luz, jestem nawet za dodaniem blokad stażowo/postowych, ale o wszystkim wypadałoby konkretnie poinformować z jakimś wyprzedzeniem...

emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5775648 Napisano: 19.11.2013 19:35:46
to znaczy że jak nie gram w nic już zupełnie (i jeszcze pewnie to potrwa) i ogólnie z czynnego uczestnictwa wypadłam to mam się wynosić?
dzięki
0 0

barszcz

#5775650 Napisano: 19.11.2013 19:37:15
czarnygreg napisał(a):

to znaczy że jak nie gram w nic już zupełnie (i jeszcze pewnie to potrwa) i ogólnie z czynnego uczestnictwa wypadłam to mam się wynosić?
dzięki

Niestety tak to wygląda emotka ,szkoda,że adminą zależy tylko na ilości emotka
0 0

koper

#5775653 Napisano: 19.11.2013 19:39:34
Jakby ktoś miał ochotę dodać konkursy do bazy, to aktualnych konkursów rossnetowych w bazie brakuje:
http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx

Ja dodałam 3 (Dermika, Rimmel i Mixa) na więcej nie mam dziś czasu, a może ktoś chce odzyskać dostęp do forum emotka

0 0

staszek

#5775654 Napisano: 19.11.2013 19:40:35
kozuszka38 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

emotka

dokładnie tak! Czy nie można odblokować tego i dać info, że np. od 1 grudnia wchodzą nowe zasady? Nie robi się tak, że wprowadza się jakiekolwiek ograniczenia bez zapowiedzi emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5775660 Napisano: 19.11.2013 19:45:32
dolly napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

buhahahaah, nooooooo Polak potrafi co? lepiej sie pomęczyć i obejść zabezpieczenie, niż dodać 3 konki buahaha. Super Koza.k90 super

dolly, ja tylko pokazuje bezsensowność całej tej blokady

tak jak już pisałam - wystarczy, że ktoś zrobi sobie 3 mikro-konkursy na FB lub jakimś blogu i doda je do bazy

wystarczy, że ktoś doda 3 mało znaczące konkursy i będzie mógł do woli buszować po wszystkich topach i wynosić informacje

wreszcie kryterium stażu - wystarczy, że ktoś rzuci ogłoszenie: "kupię konto na e-konkach z długim stażem"
i zapłaci jak za paragon z Leclerka

ludzka pomysłowość nie ma granic i nic na to nie poradzisz
0 0

Gość: mightyb

#5775663 Napisano: 19.11.2013 19:46:20
staszek napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

emotka

dokładnie tak! Czy nie można odblokować tego i dać info, że np. od 1 grudnia wchodzą nowe zasady? Nie robi się tak, że wprowadza się jakiekolwiek ograniczenia bez zapowiedzi emotka

Jestem za , ale z dniem 1 stycznia ....
0 0

kalisto1986

#5775668 Napisano: 19.11.2013 19:49:12
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

dolly, ja tylko pokazuje bezsensowność całej tej blokady

tak jak już pisałam - wystarczy, że ktoś zrobi sobie 3 mikro-konkursy na FB lub jakimś blogu i doda je do bazy

wystarczy, że ktoś doda 3 mało znaczące konkursy i będzie mógł do woli buszować po wszystkich topach i wynosić informacje

wreszcie kryterium stażu - wystarczy, że ktoś rzuci ogłoszenie: "kupię konto na e-konkach z długim stażem"
i zapłaci jak za paragon z Leclerka

ludzka pomysłowość nie ma granic i nic na to nie poradzisz

i tuta rola adminów, by dopilnować, żeby tak nie było emotka
Ludzie 3 głupie konkursy, a tyle krzyku emotka
0 0

zarania

#5775676 Napisano: 19.11.2013 19:52:00
Bardzo nie podoba mi się ta zmiana i nie wiem czy będę regularnie dodawać po 3 konkursy. Póki co, dziś dodałam 2.
Ale jeśli już są takie blokady na konkursy promocyjne to zakupy na konkursy-usługi też powinny być objęte blokadą. emotka
0 0

barszcz

#5775680 Napisano: 19.11.2013 19:55:19
Kalisto,czy nie rozumiesz,czy tylko udajesz emotka
Nie chodzi o 3 konkursy,chodzi o to,że my będąc użytkownikami forum ,nie chcemy być zaskakiwani pomysłami adminów.Wystarczyło uprzedzić.
0 0