Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gosia16
Postów 1855
Data rejestracji 21.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuu,naprawde te wiadomości forumowiczów w tych topach np.Lecrec sa tak strategiczne,że zaraz wygram wszystkie nagrody i wyniosę informacje dla swojej rodziny
w sumie to topy zamknięte nie sa mi potrzebne
Najwyższa pora zrobić coś ze swoim życiem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
onlyrybka
Postów 1352
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz bedzie baza konkursow na ilosc typu wygraj dlugopis lub lokalne wygraj bombke
Gość: koza.k90
dolly, piszesz tak jakbyś nie znała ludzi
wystarczy, że taki Sz. czy M. zarejestruje się pod nowym nickiem, doda sobie 3 konkursy z lokalnej piekarni i warzywniaka
i już będzie mógł do woli buszować po forum i wynosić informacje
dla chcącego nic trudnego
a chyba nie o to chodzi, aby wylewać dziecko z kąpielą
kozuszka38
Postów 1570
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgoda,ale nie mogło być jakieś ostrzeżenie i przedyskutowanie wtedy wiadomo by było o co chodzi.A nie z dnia na dzień blokada wątków i teraz na chama wyszukiwanie lub dublowanie konkursów tylko po to żeby można było w jakiś wątek wejsć... normalnie full demokracja zapanowała
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: marielu
Bo ci co nie dodają konkursów , dodawać ich nie będą nadal , za to dyskusje będą się teraz toczyć wszędzie - i w dyskusjach, i w wkurza mnie i w w.c . Po prostu ożyją zapomniane topy
isiulka
Postów 3223
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Cała akcja jest moze ok, bo faktycznie źle zaczęło sie dziać. Niezrozumiały jest natomiast dla mnie brak informacji i jasnych reguł. Można było oficjalnie ogłosić, że np. od 1.12 zmieniają się zasady, aby każdy miał szansę dodać te 3 konkursy (ja mam wystarczająca liczbę, ale wiem jak mogą czuć się inni). Tego mi tu zabrakło i czuję... niesmak...
to ja mam lepszy pomysł
zaraz sobie zrobię 3 konkursy, dodam do bazy i spoko
do wygrania: smycz, długopis, silikonowa bransoletka
ale sie ludzie będą zabijać
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla konkursowicza dodanie 3 konkursów na miesiąc też nie powinno być problemem.
antylopia
Postów 2038
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
btw osoby które umieszczają info o konkursach w topie teraz i szybkie konkursy na fejsie też dodają konkursy, korzysta z nich wiele forumowiczów ale nie liczy im się to do puli dodanych konkursów- warto to zmienić
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A które konkretnie topy są zablokowane?
kozuszka38
Postów 1570
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie,będzie jeden wielki rozpiździel
monikar
Postów 2857
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
niestety masz rację, może się okazać że na forum zrobi się totalny nieład...
i to jest bardzo dobry pomysł
wszystkie marketowe i promocyjne
martu18
Postów 833
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Czyli taka blokada nie zda egzaminu skoro to łatwe w obie strony
Moze więc warto pomyśleć o innej blokadzie (posty, staż), bo to, ze coś trzeba zrobić jest bezdyskusyjne...
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu/komu mają służyć te blokady? jak ktoś będzie chciał uzyskać info na temat konków w C4 zapyta o to w topie "szukam" i pewnie dostanie odpowiedź na pw.
rwas
Postów 2169
Data rejestracji 19.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy ktos moze wejsc w te zablokowane?
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez uwazam ze staz na forum bylby duzo lepszy min 1 rok
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!