Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7376
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Był problem, ale wczoraj naprawiony... Dalej macie ten problem??
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wszystko już w porządku!
Dziękujemy!
Jestem radosna jak wiosna!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3221
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to w ogóle jest?
Gość: bruce
Ja mam to z kolei non stop na swojej poczcie. Już dawno powinnam - zgodnie z zapowiedziami tych komunikatów - pławić się w luksusie.
pionas
Postów 7376
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Następnym razem proszę zróbcie screena ekranu, abym napisał do agencji reklamowej żeby nie wrzucali takiego świństwa...
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
internet
mój w Krakowie zawsze śmiga jak trzeba - mam modem mobilny
w górach też coraz lepszy zasięg
może to wina karty lub modemu ?
Gość: bc14
Gość: zwierzyniec
U mnie nie działa tylko z play do play, z innymi sieciami łączy i odbiera
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7461
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
taaak - w Warszawie i okolicach to samo
zadzwoniłam sobie z jednego playa na drugi i u mnie działa
iskierka
Postów 491
Data rejestracji 02.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spojrzałam na loga firm biorących udział w konkursie to sobie zapisałam że nestle ...
A najlepsze jest to że jak nie policzę tych płatków to braknie mi 0,02 gr do 15zł
fajowo
najlepiej niech całe forum będzie zamknięte
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i na dodatek dopiero teraz zauważyłam ,ze mam karniaka za rozmowę o Jim Beamie 30.10.13 a konkurs właśnie tego dnia został dodany, zresztą nawet nie brałam w nim udziału
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mam podobnie - konkurs za konkursem dodany
odpowiednie topy konkursowe są chyba po to, żeby wymieniać się informacjami, komentować posunięcia agencji (zwłaszcza te nie fair), wreszcie pytać i udzielać odpowiedzi na różne konkursowe "zagadki"
widzę, że taka wiedza nie jest tu potrzebna
EKSPERYMENT NIEUDANY - proszę o wycofanie tych ustawień
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vickichelm
Postów 2403
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dziewczyny o czym Wy piszecie ?
A mi w ogóle nie dolicza konkursów w niedawnym czasie dodałam 2 kolejne a pokazuje mi tylko jeden dodany kiedyś...