Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz od tego się zaczęło czyli wiesz już o kim i o czym
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
anialistopad
Postów 13548
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie cos było na rzeczy,ale mnie nie ukazuje się nic złośliwego,nigegodnam .no może i dobrze
zdolnabestia
Postów 5167
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Skasowany. Po co się karmić czytaniem złośliwych komentarzy? Lepiej zajrzeć do "Popraw sobie humor"
Gość: koza.k90
krótko mówiąc ten cały italiano skopał Twoje i benasi hasełka
Gość: czarnygreg
i nic nie wygrywam, i nie gram w nic zupełnie bo...patrz wyżej
anialistopad
Postów 13548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3221
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Macie wspólną koleżankę
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koleżankę? ale o co chodzi - kurcze nie mam pojęcia, nawet gościa nie znam a mi się obrywa za nic
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No jak tak można, jak?
Jak ja nienawidzę takich ludzi
Jestem strasznie rozbita.
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
anialistopad
Postów 13548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7383
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 58
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
anialistopad
Postów 13548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klikam na niego ,przez chwilkę mam wersję klasyczną,ale gdy chcę odczytać pw to mam napis warrning;smarty error; unable to read resourance;/home/...............,i tak dalej, a gdy klikam np. na wątek mdw to przenosi mnie na wersję mobilną
anialistopad
Postów 13548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
Trudne do uwierzenia.
Pociesza mnie zawsze fakt, że takich ludzi prędzej czy później dosięgnie sprawiedliwość. Mocno w to wierzę.
Gość: polarniczka
wróciłam wczoraj ze szpitala z zabiegu laparoskopi, przyjęli mnie na oddział 07.11 a zabieg wykonali dopiero dwa dni temu..tydzień czasu siedziałam sobie bezproduktywnie w szpitalu bez możliwości przepustki.. w szpitalu jak za komuny, pielęgniarki traktują ludzi jak zło koniecznie...pytam się, co oni robią za pieniądze z naszych składek zdrowotnych? w szpitalu trzeba mieć swoje sztućce, talerz a nawet własny papier toaletowy...paranoja...i ten szpital cieszy się wysoką rangą 4 gwiazdek akredytacji
mogłam iść prywatnie, zapłacić i przynajmniej mieć opiekę na 100%...tylko niestety wydać 4 tys to nie na moją kieszeń...
wkurzam się bo mnie po zabiegu wszystko boli...
Życzę Ci coraz lepszego samopoczucia i szybkiego powrotu do zdrowia. Co do zachowania szpitali i ich personelu - cóż..., jak to powiedział Gall Anonim: "Długo byłoby o tym mówić...". Wszyscy wiemy, o co chodzi. Część ludzi stara się, jak może, i robi za dwóch, a reszta - olewa swoją pracę i pacjentów oraz ich prawa.
Fajnie, że już jesteś po!
Gość: polarniczka
Wypoczywaj i zdrowiej! Kiedy ja po porodzie, wieki temu, wróciłam ze szpitala, cały oddział położniczy miałam podać do sądu, taka byłam wściekła. Ale się uspokoiłam. Z trudem, jednak się udało.