Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

barszcz

#5772538 Napisano: 14.11.2013 13:02:11
cudaczek121,jestem w szoku,co za gbur.Widziałam Cię na żywo i wiele młodych kobiet mogłoby pozazdrościć Ci wdzięku i urody emotka facet powiedział tekst,który pewnie sam częst słyszy i tyle emotka
0 0

mia

#5772651 Napisano: 14.11.2013 14:41:17
barszcz napisał(a):

cudaczek121,jestem w szoku,co za gbur.Widziałam Cię na żywo i wiele młodych kobiet mogłoby pozazdrościć Ci wdzięku i urody emotka facet powiedział tekst,który pewnie sam częst słyszy i tyle emotka

Amen! emotka

magnus napisał(a):

Reklamacja CIF nie uznana emotka
CAMSTWO na maxa emotka

Witaj w klubie. emotka

W temacie: Jedyne na co mam dzisiaj ochotę, to zasnąć na wieki. I nie chodzi o konkursy. emotka
0 0

bridget

#5772653 Napisano: 14.11.2013 14:45:08
mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

Amen! emotka

magnus napisał(a):

Reklamacja CIF nie uznana emotka
CAMSTWO na maxa emotka

Witaj w klubie. emotka

W temacie: Jedyne na co mam dzisiaj ochotę, to zasnąć na wieki. I nie chodzi o konkursy. emotka

to jest Nas wiecej...
0 0

mama2006

#5772679 Napisano: 14.11.2013 15:09:52
wkurza mnie Orange, najpierw nie przyznali bonusa w promocji :Zbieraj doładowania", mimo że doładowałam na 55 zł.Następnie kilkakrotne próby połączenia z BOK kończyły się tylko wysłuchaniem przez dobrych kilka minut automatu, a potem informacją że wszystkie linie są zajęte.Gdy w końcu się dodzwoniłam, to bardzo słabo słyszalna pani sprawdzała z 10 minut, by w końcu powiedzieć, że jest jakiś błąd, że bonus będzie przyznany. No i od rana, do tej pory cisza. Bonusa jak nie było, tak nie ma. Jak sądzicie, czy powinnam znów monitować, czy jeszcze czekać . Wkurza mnie to, bo nie dość że kupę czasu to zajmuje to jeszcze zdejmuje mi kasę.
0 0

katrin22

#5772690 Napisano: 14.11.2013 15:19:16
anialistopad napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cudaczek121 trzeba się uodparniać na chamstwo i znać swoją wartość. Mi jakby ktoś tak powiedział, to zaśmiałabym się ironicznie i życzyłabym takiemu "Panu" miłego dnia emotka Gwarantuję, że po takim czymś poczułby się taaaaki malutki. emotka

Katrin postąpiłabym dokładnie tak samo i jeszcze tak mimo chodem bym dodała, ze jednym Bóg dał urodę .ale za to poskąpił rozumu . emotka

O tak emotka
0 0

melissa

#5772701 Napisano: 14.11.2013 15:31:24
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam z dokumentami do sądu wieczystoksięgowego.Jak zwykle wcześniej zapukałam grzecznie do drzwi.Widząc to,jeden pan z kolejki, zwrócił mi uwagę,że przecież ludzie stoją pod drzwiami i też też czekają, to czego ja się na chama wpycham.A ja nie od dziś wiem,że 2 pierwsze stanowiska są przeznaczone dla klientów indywidualnych,a dwa ostatnie dla kancelarii i innych instytucji,co spokojnie panu wyjaśniłam.Na to on mi,że on też jest z kancelarii,ale nadal stał pod drzwiami.Wyszłam z podbitymi dokumentami po 2-3 minutach z gabinetu, na co mi facet odparował:Nie dość,że brzydka, to jeszcze bezczelna emotka Odpowiedziałam mu,że ja w przeciwieństwie do niego nie obrażam ludzi. Nadmienię,że drugie okienko faktycznie było wolne, pani popijała kawkę i czekała na petenta,a to,że ktoś uparcie stoi pod drzwiami biura podawczego,choć ma prawo wejść,to już jego strata emotka Mam w domu lustro i wiem,że nie jestem najpiękniejsza,ale to nie oznacza,że ktoś mnie musi o tym uświadamiać w miejscu publicznym emotka

Kasiu, nie przejmuj się, burak nie ma racji:)
Niestety, coraz więcej chamstwa dookoła. Niektórzy w ten żałosny sposób leczą własne kompleksy emotka
0 0

Gość: pola731

#5772728 Napisano: 14.11.2013 15:59:06
wkurza mnie, że nie potrafię/nie daję rady pogodzić pracy , życia w domu i konkursów - z jednej strony mam ochotę zagrać, z drugiej wiem, że nie będę mogła choćby telefonu odebrać - na sprawdzenie wyników też nie bardzo mam siły wieczorem

konkursy dawały mi satysfakcję i prawdziwą radość - praca daje mi gotówkę niezbędną do funkcjonowania domu ...
0 0

Gość: polec

#5772731 Napisano: 14.11.2013 16:02:15
pola731 napisał(a):

wkurza mnie, że nie potrafię/nie daję rady pogodzić pracy , życia w domu i konkursów - z jednej strony mam ochotę zagrać, z drugiej wiem, że nie będę mogła choćby telefonu odebrać - na sprawdzenie wyników też nie bardzo mam siły wieczorem

konkursy dawały mi satysfakcję i prawdziwą radość - praca daje mi gotówkę niezbędną do funkcjonowania domu ...

emotka emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5772755 Napisano: 14.11.2013 16:30:16
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie Orange, najpierw nie przyznali bonusa w promocji :Zbieraj doładowania", mimo że doładowałam na 55 zł.Następnie kilkakrotne próby połączenia z BOK kończyły się tylko wysłuchaniem przez dobrych kilka minut automatu, a potem informacją że wszystkie linie są zajęte.Gdy w końcu się dodzwoniłam, to bardzo słabo słyszalna pani sprawdzała z 10 minut, by w końcu powiedzieć, że jest jakiś błąd, że bonus będzie przyznany. No i od rana, do tej pory cisza. Bonusa jak nie było, tak nie ma. Jak sądzicie, czy powinnam znów monitować, czy jeszcze czekać . Wkurza mnie to, bo nie dość że kupę czasu to zajmuje to jeszcze zdejmuje mi kasę.

to się im kilka razy powtarza jak mantre, że jak są niepoważni, to przenosi się nr do innej sieci

i sprawa od ręki załatwiona

nawet za rozmowę z *100 tylko 1,50 zł mi skasowali
0 0

barszcz

#5772786 Napisano: 14.11.2013 17:12:45
Ale mnie wkurza,ta nasza słuzba zdrowia emotka emotka
Ponad 40 minut próbowałam się dodzwońić na rejon,żeby ustalić wizytę na ....środę! emotka
Moje wyniki leżą już dwa tygodnie i czekają na lekarza,buuu emotka
0 0

ankasss

#5772817 Napisano: 14.11.2013 17:53:15
wkurza mnie życie...jest zaje...niesprawiedliwe.
Akurat wszystko się zaczęło układać. Miałam fajną, dobrze płatną pracę, spoko szefa i dostałam awans. I w jednej chwili wszystko się spieprzyło.
0 0

slonecznik1309

#5772872 Napisano: 14.11.2013 19:10:14
ale się wkurzyłam na loterię cif - najpierw przez telefon mówią mi, że wpisałam rok 2014, a teraz że wpisałam numer paragonu 181848, a na paragonie jest #181848 Przedstawieciel organizatora informuje, ze znak # jest integralną częścią numeru dowodu dokanania zakupu........

tak samo niby w trzech pozostałych zgłoszeniach, chodzi im o znak #

CZY ONI SĄ NORMALNI?????????? emotka emotka

mam ochotę im wysmarować taką reklamację, że ........nie chodzi o nagrody, choc zabrali mi 4, ale o to ze robią ludzi w balona!!!!!!!!!!!

wiem w 100 % ze takiego znaku tam nie ma, bo kupuję w małym lokalnym sklepie i numer jest zwykły!
0 0

efelinkaaa

#5772885 Napisano: 14.11.2013 19:21:06
asiabuczkowska napisał(a):

ale się wkurzyłam na loterię cif - najpierw przez telefon mówią mi, że wpisałam rok 2014, a teraz że wpisałam numer paragonu 181848, a na paragonie jest #181848 Przedstawieciel organizatora informuje, ze znak # jest integralną częścią numeru dowodu dokanania zakupu........

mam ochotę im wysmarować taką reklamację, że ........nie chodzi o nagrody, choc zabrali mi 4, ale o to ze robią ludzi w balona!!!!!!!!!!!

wiem w 100 % ze takiego znaku tam nie ma, bo kupuję w małym lokalnym sklepie i numer jest zwykły!

coraz bardziej cieszę się, że tam nie grałam...

ps. niech udowodnią Ci, że jest znak #, niech wyślą skan paragonu!!! A Ty wyślij im inny paragon z tego sklepiku i pokaż, że tego nie ma!

Ja chyba bym się w UOKIK znalazła po takich przebojach z tym konkursem... masowa skarga emotka
0 0

#5772998 Napisano: 14.11.2013 21:20:30

nie masz ksero lub skanu paragonów ?

żeby utrzeć im nosa
0 0

ziolko

#5773004 Napisano: 14.11.2013 21:25:56
a mnie wkurzają choinki powystawiane w sklepach... sorry galeriach handlowych emotka

No bo przecież można więcej nabić kabzy, prawda?

A tak byłoby 3 tyg później.

Czekam, aż po Nowym Roku będą już dekoracje na Wielkanoc emotka emotka
0 0

radosna

#5773007 Napisano: 14.11.2013 21:32:52
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają choinki powystawiane w sklepach... sorry galeriach handlowych emotka

No bo przecież można więcej nabić kabzy, prawda?

A tak byłoby 3 tyg później.

Czekam, aż po Nowym Roku będą już dekoracje na Wielkanoc emotka emotka

Mnie też to wkurza. Przy kasie w moim osiedlowym sklepie spożywczym leżą czekoladowe Mikołaje. I tak się dzisiaj zastanawiałam, patrząc na nich, czy oni są zeszłoroczni czy tegoroczni?
0 0

wanderlust

#5773009 Napisano: 14.11.2013 21:35:47
Nie wygrałem biletów z RMF, które już mam zabukowane dla koleżanki z pracy emotka Mam nadzieje, że jutro się odegram.. emotka
0 0

slonecznik1309

#5773010 Napisano: 14.11.2013 21:36:39
koza.k90 napisał(a):

nie masz ksero lub skanu paragonów ?

żeby utrzeć im nosa

no własnie nie...
0 0

#5773014 Napisano: 14.11.2013 21:46:35
asiabuczkowska, a nie możesz poprosic w sklepie o duplikat paragonu ?

ewentualnie fakturę

wtedy będzie pisało, że faktura XYZ do paragonu 1234
0 0

slonecznik1309

#5773041 Napisano: 14.11.2013 22:30:19
koza.k90 napisał(a):

asiabuczkowska, a nie możesz poprosic w sklepie o duplikat paragonu ?

ewentualnie fakturę

wtedy będzie pisało, że faktura XYZ do paragonu 1234

tylko ja wygrałam dawno temu, chyba w maju to było emotka
0 0