Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

swibek

#5772433 Napisano: 14.11.2013 11:02:57
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają oszuści na fb.. coraz bardziej wiarygodnie piszą o nagrodach, których mają dziesiątki do rozdania (w tym przypadku czytniki Kindle), ale jak się poszuka lepiej, to okazuje się, że zdjęcia ściągnięte z neta a adresu danej firmy brak emotka emotka emotka

emotka ale przynajmniej szczerze napisali, że czytniki zepsute, zalane.. emotka domyśleć się można, że po tajfunie w Filipinach to całkiem dobrze się mają.. emotka
0 0

liidzik

#5772435 Napisano: 14.11.2013 11:10:57
WKURZA MNIE ONET POCZTA!!!!!!
0 0

vickichelm

#5772438 Napisano: 14.11.2013 11:11:29
a mnie w ogóle wkurzają oszuści... Pani od butów na allegro mnie olewa . Napisałam , żebyśmy załatwiły tą sprawę ugodowo , tak jak Ziolko radziłaś napisałam , żeby zwróciła mi częśc kasy i żebyśmy znalazły kompromis ale na e-maile nie odpisuje a telefonów nie odbiera. Żenada.
0 0

zaczytana-pola

#5772440 Napisano: 14.11.2013 11:14:13
vickichelm napisał(a):

a mnie w ogóle wkurzają oszuści... Pani od butów na allegro mnie olewa . Napisałam , żebyśmy załatwiły tą sprawę ugodowo , tak jak Ziolko radziłaś napisałam , żeby zwróciła mi częśc kasy i żebyśmy znalazły kompromis ale na e-maile nie odpisuje a telefonów nie odbiera. Żenada.

Wystąp z oficjalnym sporem.
0 0

ziolko

#5772441 Napisano: 14.11.2013 11:15:53
vicki - spróbuj zadzwonić z innego numeru emotka - a może jest w pracy i nie może odebrac? zadzwoń wieczorem
a jeśli nadal nic, to zakładaj spór
0 0

vickichelm

#5772446 Napisano: 14.11.2013 11:19:58
zaczytana-pola : Od zakończenia oferty sprzedaży minęło mniej niż 7 dni - nie możesz rozpocząć sporu ... musze czekać

ziolko - też na to wpadłam emotka to nie odbierała i później nagle ktoś zadzwonił jak odebrałam to się odłączył... sądzę , że to ona. Od wczoraj dzwonie... Chwile chyba by znalazła. Zresztą napisałam jej dlaczego nie odbiera ode mnie telefonu a ona odpisała ze nie ma go przy sobie emotka ewidentnie leci w kulki ... Prosiłam o kontakt w takim razie @ lub tel i nic emotka

i własnie przez takie osoby boje się pozniej kupować od prywatnych ludzi emotka pokusiłam się o 50 zł bo tyle więcej kosztowały nowe ze sklepu. Ale kilkakrotnie jej pytałam czy buty sa nowe, nieużywane zapewniała mnie że tak... To na co liczyła , że jestem slepa? Czy ze wypchnie te buty i będzie miała spokój.. Nie rozumiem jak tak można emotka
0 0

ziolko

#5772448 Napisano: 14.11.2013 11:22:58
napisałaś maila? czy smsa?? emotka
0 0

vickichelm

#5772450 Napisano: 14.11.2013 11:28:09
ziolko napisał(a):

napisałaś maila? czy smsa?? emotka

maila emotka
0 0

ziolko

#5772451 Napisano: 14.11.2013 11:29:40
a już myślałam, że smsa i odpisała, że nie ma tel przy sobie emotka emotka
0 0

vickichelm

#5772452 Napisano: 14.11.2013 11:30:22
ziolko napisał(a):

haha nie emotka ale oszukuje mnie i tak mnie to wkurza...
0 0

cudaczek121

#5772454 Napisano: 14.11.2013 11:32:00
Poszłam z dokumentami do sądu wieczystoksięgowego.Jak zwykle wcześniej zapukałam grzecznie do drzwi.Widząc to,jeden pan z kolejki, zwrócił mi uwagę,że przecież ludzie stoją pod drzwiami i też też czekają, to czego ja się na chama wpycham.A ja nie od dziś wiem,że 2 pierwsze stanowiska są przeznaczone dla klientów indywidualnych,a dwa ostatnie dla kancelarii i innych instytucji,co spokojnie panu wyjaśniłam.Na to on mi,że on też jest z kancelarii,ale nadal stał pod drzwiami.Wyszłam z podbitymi dokumentami po 2-3 minutach z gabinetu, na co mi facet odparował:Nie dość,że brzydka, to jeszcze bezczelna emotka Odpowiedziałam mu,że ja w przeciwieństwie do niego nie obrażam ludzi. Nadmienię,że drugie okienko faktycznie było wolne, pani popijała kawkę i czekała na petenta,a to,że ktoś uparcie stoi pod drzwiami biura podawczego,choć ma prawo wejść,to już jego strata emotka Mam w domu lustro i wiem,że nie jestem najpiękniejsza,ale to nie oznacza,że ktoś mnie musi o tym uświadamiać w miejscu publicznym emotka
0 0

Gość: jua

#5772456 Napisano: 14.11.2013 11:33:54
vickichelm napisał(a):

ziolko napisał(a):

haha nie emotka ale oszukuje mnie i tak mnie to wkurza...

Ja kiedyś miałam spór o doładowanie 10zł na allegro, którego nie otrzymywałam. Napisałam w końcu, że sprawa wyląduje na policji i czary mary doładowanie tego samego dnia doszło. Polecam tę metodę, z resztą nawet gdyby trzeba było się przejść to taki zgłoszenie zostanie przyjęte i sprzedawca na pewno się zreflektuje. Niestety coraz częściej ktoś próbuje mnie zrobić w konia, dawniej było wiele lepiej a ludzie prawdomówni...
0 0

joan

#5772464 Napisano: 14.11.2013 11:41:58
Od dawna niczego nie kupowałam na allegro, po części dlatego, że zakupy robię tam, gdzie są konki promo albo gdzie mogę zrealizować wygrane bony. Wczoraj z ciekawości posprawdzałam na all kilka przedmiotów i kule bele, ceny wyższe, niż w sklepie internetowym emotka Baj baj, all emotka
Jak zwykle za to uwielbiam tablicę, wystawiłam wczoraj 16 ogłoszeń, już 10 rzeczy/zestawów sprzedałam, a kolejne 4 zarezerwowałam emotka

cudaczek121 - co za cham! Na pocieszenie Ci powiem, że pewnie sporo mężczyzn, których mijasz, uważa Cię za ponętną babkę. Tylko Ci o tym nie mówią emotka
0 0

notta

#5772472 Napisano: 14.11.2013 11:49:38
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam z dokumentami do sądu wieczystoksięgowego.Jak zwykle wcześniej zapukałam grzecznie do drzwi.Widząc to,jeden pan z kolejki, zwrócił mi uwagę,że przecież ludzie stoją pod drzwiami i też też czekają, to czego ja się na chama wpycham.A ja nie od dziś wiem,że 2 pierwsze stanowiska są przeznaczone dla klientów indywidualnych,a dwa ostatnie dla kancelarii i innych instytucji,co spokojnie panu wyjaśniłam.Na to on mi,że on też jest z kancelarii,ale nadal stał pod drzwiami.Wyszłam z podbitymi dokumentami po 2-3 minutach z gabinetu, na co mi facet odparował:Nie dość,że brzydka, to jeszcze bezczelna emotka Odpowiedziałam mu,że ja w przeciwieństwie do niego nie obrażam ludzi. Nadmienię,że drugie okienko faktycznie było wolne, pani popijała kawkę i czekała na petenta,a to,że ktoś uparcie stoi pod drzwiami biura podawczego,choć ma prawo wejść,to już jego strata emotka Mam w domu lustro i wiem,że nie jestem najpiękniejsza,ale to nie oznacza,że ktoś mnie musi o tym uświadamiać w miejscu publicznym emotka

typowy cham z kompleksami i brakiem ogłady- ja bym olała emotka
0 0

slonecznik1309

#5772486 Napisano: 14.11.2013 12:01:34
reklmacje w sprawie Cif - negatywne emotka emotka emotka emotka niby 4 razy wpisalam rok 2014 (jestem w 100 proc. pewna ze nie!) i odebrali mi 4 nagrody (2 na mnie i 2 na mamę) emotka emotka
0 0

anialistopad

#5772489 Napisano: 14.11.2013 12:05:09
Wkurzyłam sie teraz sama na siebie ,miałam na 1 paragonie z superpharm kosmetyk svr i na ten konkurs co wczoraj się zakończył syoss i genialna ze mnie istota ,zamiast zrobić sobie skan ja go odesłałam na konkurs svr jakiś czas temu,a dziś coś mnie tkneło i sprawdziłam , że to był właśnie ten na zakończony konkurs ,teraz pozostaje mieć nadzieję, że nie wygram w tym konkursie emotka
0 0

maria1980

#5772495 Napisano: 14.11.2013 12:14:13
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

typowy cham z kompleksami i brakiem ogłady- ja bym olała emotka

co za gbur emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#5772496 Napisano: 14.11.2013 12:16:31
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam z dokumentami do sądu wieczystoksięgowego. (...) Wyszłam z podbitymi dokumentami po 2-3 minutach z gabinetu, na co mi facet odparował:Nie dość,że brzydka, to jeszcze bezczelna emotka Odpowiedziałam mu,że ja w przeciwieństwie do niego nie obrażam ludzi. Mam w domu lustro i wiem,że nie jestem najpiękniejsza,ale to nie oznacza,że ktoś mnie musi o tym uświadamiać w miejscu publicznym emotka

emotka Należało mu powiedzieć: "Ech, gdzie te czasy, kiedy każdy facet to był gentleman, a nie cham!". A Ty przez grzeczność i osobistą kulturę tego mu po prostu nie powiedziałaś. emotka
Co do drugiej części wypowiedzi, to w ogóle jestem w szoku po Twoich słowach, ale nadmienię tylko, zerkając z zazdrością już od dłuższego czasu na Twój avatarek, że ja np. bardzo chciałabym wyglądać tak, jak Ty, mieć tak pogodną, życzliwą twarz, piękne i nostalgiczne spojrzenie oraz zwyczajną, dziewczęcą serdeczność dla wszystkich. Chamami nie należy się przejmować, Iva świetnie radzi - trzeba ich olać! emotka
0 0

katrin22

#5772517 Napisano: 14.11.2013 12:40:17
cudaczek121 trzeba się uodparniać na chamstwo i znać swoją wartość. Mi jakby ktoś tak powiedział, to zaśmiałabym się ironicznie i życzyłabym takiemu "Panu" miłego dnia emotka Gwarantuję, że po takim czymś poczułby się taaaaki malutki. emotka
0 0

anialistopad

#5772523 Napisano: 14.11.2013 12:46:12
katrin22 napisał(a):

cudaczek121 trzeba się uodparniać na chamstwo i znać swoją wartość. Mi jakby ktoś tak powiedział, to zaśmiałabym się ironicznie i życzyłabym takiemu "Panu" miłego dnia emotka Gwarantuję, że po takim czymś poczułby się taaaaki malutki. emotka

Katrin postąpiłabym dokładnie tak samo i jeszcze tak mimo chodem bym dodała, ze jednym Bóg dał urodę .ale za to poskąpił rozumu . emotka
0 0