Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam na prąd i się boję a z gazem coś mi się w tym roku pomyliło i ponieważ miałam niedopłatę za zeszły rok to pierwszy rachunek był dość wysoki.... niedoczytałam i co 2 miesiące płaciłam taki wysoki rachunek a teraz dostałam rozliczenie to muszę im zapłacić pierwsze pieniądze dopiero w czerwcu
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo zdrówka, niech się szybko goi
O rachunkach to mi nawet nie przypominajcie
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Anita26
Postów 513
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anka
antylopia
Postów 2038
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
frodo
Postów 3318
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
serene
Postów 751
Data rejestracji 25.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie jesień, bo jestem cały czas zakichana, moje dzieci też
wkurza mnie podejście kasjerek z Kauflandu-chciałam kupić 10 batoników na 10 paragonach-kasjerka spojrzała na mnie jakbym była niespełna rozumu- ja uśmiechnęłam się i ostentacyjnie wzięłam z pobliskiej półki jeszcze 5:):):)
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to mnie wkurza!
(ps. wniosek o referendum odrzucony)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie to wkur...
www.szkodnikowo.pl
Gość: kasiaw90
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do BOA i poproś o wyłączenie usługi
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poniedziałek zamówiłam pewien sprzęt za pobraniem. Realizacja- max 2 dni. Więc czekam. We wtorek wysłali, do czwartku dojdzie. Cisza. Dzisiaj wysłałam e-maila z zapytaniem. Dopiero odpisali i wysłali przesyłkę Nie ma to jak sumienny sprzedawca.
amif
Postów 2167
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
ktoś coś "kupuje" i w żywe oczy wmawia, że zapłacił na poczcie i na gwałt musi chociaż jeden bilecik, reszta później
mija tydzień, dwa a kasy niet
dobrze, że nie mam zmiłowania i nic nie wysyłam bez kasy
ktoś inny twierdzi, że każda przesyłka dochodzi do niego zniszczona i wręcz sugeruje, że cały drugi grill mu się należy, a nie jakieś tam elementy na wymianę
milknie na zawsze dopiero, gdy dowiaduje się o stosownym protokole, fotkach i świadkach przy pakowaniu michy
teraz inny geniusz twierdzi, że nieoryginalne produkty dostał, chociaż pochodzą bezpośrednio od właściciela marki i loga, a nie z jakiegoś bazarku czy hurtowni w Pipidówie Górnej, na co zresztą mam dowód
i sugeruje intratne porozumienie, w którym stracę przynajmniej połowę kasy
no to żądam zwrotu produktów w stanie nienaruszonym i nie wskazującym na używanie w przesyłce, którą będę mogła zweryfikować - inaczej nie przyjmę zwrotu i kasy nie oddam
i tu gość wpada w furię, co jeszcze utwierdza mnie w przekonaniu, że chciał zrobić jakiś przekręt - np wymienić sobie stare rzeczy na nowe
czy już na tym świecie nie ma uczciwych ludzi i każdy chce tylko urządzić się czyimś kosztem ???
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To są siedmiolatki, strach pomyśleć, co będzie potem
Jak to wygląda od strony prawnej? Co mogą zrobić rodzice? Nie wiem, jak się zachować, boję się, że takie sytuacje będą się powtarzać, aż dojdzie do jakiejś tragedii... Wiem, że na forum jest sporo nauczycieli - poradźcie proszę, co robić w takich sytuacjach, dla mnie to nowość. Czy są jakieś procedury, czy na wniosek rodziców można usunąć takie agresywne dziecko ze szkoły?
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: emka86
Gość: dymek1303
powiadomi rodziców tego chłopaka, ze zgłosisz sprawę na policje
Wypowiedź była edytowana 1 raz.