Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5768282 Napisano: 07.11.2013 12:08:10
Joan, jaki koniec? Dwa miechy jeszcze emotka Za rok napiszesz:
koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = super, ekstra wypasiony konek blablabla emotka
0 0

joan

#5768297 Napisano: 07.11.2013 12:17:08
zaczytana-pola napisał(a):

koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = super, ekstra wypasiony konek blablabla emotka

Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła emotka Wydawało mi się, że lata wstecz w listopadzie mój konkursowy umysł pracował na pełnych obrotach. A teraz cisza jakaś. Może przed burzą emotka
0 0

Gość: nea86

#5768301 Napisano: 07.11.2013 12:20:18
Wkurza mnie to, że wszystkie małe sklepiki w mojej okolicy nie stosują się do pełnych nazw na paragonach..Jak to jest w konkursach? Już chyba nie przyjmują paragonów z opisem np. baton?
0 0

swibek

#5768304 Napisano: 07.11.2013 12:20:59
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła emotka Wydawało mi się, że lata wstecz w listopadzie mój konkursowy umysł pracował na pełnych obrotach. A teraz cisza jakaś. Może przed burzą emotka

emotka Twój umysł z roku na rok jest bardziej doświadczony i nie potrzeba mu tyle czasu co dawniej.. trąbną o super extra konku a Ty w przeciągu kilku chwil powalisz wszystkich.. ja Ci to mówię, moja droga!! emotka i czekam na tą chwilę by gratulować! emotka
0 0

asantesana

#5768321 Napisano: 07.11.2013 12:35:14
joan napisał(a):

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka

Konek Biedronki powiadasz, emotka rozmarzyłam się...
Ja też czuje jakąś pustkę, konkursową, życiową, zdrowotną i w ogóle...
0 0

bridget

#5768323 Napisano: 07.11.2013 12:36:08
koper napisał(a):

A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

zazdroszcze takiego uporzadkowania emotka
0 0

bloomcia

#5768446 Napisano: 07.11.2013 14:10:02
Administracja strony "to ja kobieta". Zorganizowali konkurs na 4 urodziny i rozdali 36/45 nagród. Kiedy spytałam, dlaczego nie 45, usłyszałam, że bezsensem jest, jeśli ktoś jest z Włocławka a dostanie voucher np. na zabieg kosmetyczny do Poznania, a im zależy na tym, żeby wykorzystać te nagrody, a nie żeby przepadły. No sorrry, ale chyba każdy sam może zdecydować czy wykorzysta czy nie, a nie, że z góry zakładają, że ktoś nie będzie mógł wykorzystać bo ma za daleko, więc lepiej nie przyznać danej nagrody wcale, wrrr emotka Unlike.
0 0

bloomcia

#5768455 Napisano: 07.11.2013 14:17:19
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

arabela79 napisał(a):

(...) A jak u Was to wygląda? emotka

Segregatorek 1: Paragony i regulaminy na konkursy trwające.
Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Segregator 3: Misz masz z nadzieją na rezerwę.
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.
Jakoś to się kręci i porządek jest emotka

U mnie ogólny misz masz, paragony w wielkim nieładzie, a jak przychodzi co do czego to szukam, szukam i szukam emotka

U mnie tylko segregator z paragonami przyporządkowanymi do danego konkursu + napisane kiedy było zgłoszenie. W tym samym segregatorze jest też ARCHIWUM.

Dodatkowo pudełko na opakowania konkursowe, gdzie trzeba potem takie opakowanie wysłać, w przypadku wygranej.

No i na koniec folder na komputerze z podfolderami:
1) Konkursy ze zdjęciami, kolażami, filmami, piosenkami
2) Skany Paragonów
3) Regulaminy (niektóre)
4) Teksty pisane na konkurs
5) Zdjęcia nagród (niektórych)
6) Zgłoszenia (zrzuty ekranu, w razie jakiegoś błędu dowód że się zgłosiłam)
7) Plik: Oczekiwanie na wyniki
8) Plik: Wygrane w konkursach

No mam też kartony, w których trzymam nagrody, które przydadzą mi sie jak się przeprowadzę, albo których się jeszcze nie pozbyłam emotka
0 0

radosna

#5768456 Napisano: 07.11.2013 14:18:15
koper napisał(a):

A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

A czy możesz zarazić mnie takim porządkiem jak grypą czy świnką?
Bo ja jestem czyścioszką, ale nie aż tak pedantyczną dziewczynką!
0 0

anialistopad

#5768461 Napisano: 07.11.2013 14:21:09
wedel,alma,intermarche,pogoda,niskie cisnienie.mezus kur..,wszystko mnie dzis wkurza,nie ma mojego przyjaciela i nie mam komu sie dzis pozalic na caly ten okropny swiat emotka
0 0

radosna

#5768466 Napisano: 07.11.2013 14:27:49
anialistopad napisał(a):

wedel,alma,intermarche,pogoda,niskie cisnienie.mezus kur..,wszystko mnie dzis wkurza,nie ma mojego przyjaciela i nie mam komu sie dzis pozalic na caly ten okropny swiat emotka

Jedynym ratunkiem dla mnie i dla Ciebie jest skoczenie do Biedronki, zakup Jima i upicie się na umór. Potem będziemy narzekać już tylko na ból głowy, a nie na konkursy, jakieś tam Almy, Bobovity czy inne kreatury, które nam nie dają nagród.
0 0

anialistopad

#5768479 Napisano: 07.11.2013 14:42:25
radosna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jedynym ratunkiem dla mnie i dla Ciebie jest skoczenie do Biedronki, zakup Jima i upicie się na umór. Potem będziemy narzekać już tylko na ból głowy, a nie na konkursy, jakieś tam Almy, Bobovity czy inne kreatury, które nam nie dają nagród.

Niestety z jimem nie zabaluje ,najzwyczajniej z świecie mi nie smakuję ,wolę czystą popić soczkiem z grapefruita emotka
0 0

tereniagno

#5768794 Napisano: 07.11.2013 20:24:51
Wkurza mnie dziś wszystko emotka Przewróciłam się dziś w kuchni z Majeczką na ręce.Pośliznęłam się na kartce od zeszytu(leżała na podłodze,nie zauważyłam)Szczęście,że jakoś ją ochroniłam moją ręką i nic jej się nie stało.Ja natomiast skręciłam stopę,że nie mogę chodzić emotka Mała wystraszyła się i płakała.Przeżyłam szok emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#5768798 Napisano: 07.11.2013 20:30:32
wkurza mnie moja córka ją wiecznie wszystko boli ja juz nie wiem czy naprawdę czy znowu ściemnia , a na dodatek junkers na gaz się zepsuł już mam dość tego wszystkiego
0 0

anet

#5768802 Napisano: 07.11.2013 20:33:05
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie dziś wszystko emotka Przewróciłam się dziś w kuchni z Majeczką na ręce.Pośliznęłam się na kartce od zeszytu(leżała na podłodze,nie zauważyłam)Szczęście,że jakoś ją ochroniłam moją ręką i nic jej się nie stało.Ja natomiast skręciłam stopę,że nie mogę chodzić emotka Mała wystraszyła się i płakała.Przeżyłam szok emotka emotka emotka

emotka
0 0

luk1990

#5768841 Napisano: 07.11.2013 21:23:10
wkurza mnie ośrodek zdrowia w domu...dorosłe chłopaki (18 i 22) zachorowali na wiatrówkę....no masakra jakaś emotka (
0 0

Gość: bruce

#5768864 Napisano: 07.11.2013 21:51:15
Wkurza mnie bezsensowność moich postów i konieczność ich edytowania, co by wszystko miało "ręce i nogi". emotka
0 0

ziolko

#5768894 Napisano: 07.11.2013 23:20:12
luk1990 napisał(a):

wkurza mnie ośrodek zdrowia w domu...dorosłe chłopaki (18 i 22) zachorowali na wiatrówkę....no masakra jakaś emotka (

spoooko... ja miałam 24 lata emotka
0 0

Gość: merkana

#5768898 Napisano: 07.11.2013 23:33:37
Wkurza mnie niedopłata za gaz 300zł ! emotka emotka I to, że mam zajęcia tylko 2 dni w tygodniu. Intensywnie szukam pracy, ale nikt sie nie odzywa, a w wolnym czasie tylko jem i jem, a d**** rośnie emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#5768926 Napisano: 08.11.2013 05:41:10
Wkurza mnie ostatnimi czasy zapychanie moich skrzynek mail'owych przez... masowe zaproszenia na kongresy stomatologów. emotka Kiedyś, kilka ładnych lat temu, z wdzięczności za świetne leczenie, podałam nieopatrznie dane mojej dentystki na jakimś portalu dentystycznym jako "dentysty roku", no i teraz mam za swoje. emotka O dziwo jednak - ona takich zaproszeń nie dostaje. emotka emotka
0 0