Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

arabela79

#5766852 Napisano: 05.11.2013 12:13:26
polarniczka napisał(a):

ja ostatnio jak dostaję jakieś info o konkursie to wysyłam na ten sam nr hasło STOP i dostaję w odpowiedzi, że :zrezygnowałam z mailingu" albo, że mnie wypisali z powiadamiania... mam spokój

Ale to nie jest taskie proste i jednoznaczne.
Bo nie biore udzilału w zadnym platnym smsowym konku, a wysylaja mi cenzuray rozne firmy, z roznych nr tel. I tak np. 7247, wpisuje go w uke.gov i nawet jakbym chciala im wyslac pismo z rezygnacja to ten nr jest powiazany z firmą Digital Virgo , a ona znow tez wystepuje z prefiksem np REX'a, więc istnieje możliwosc, że potem moge juz nie dostawac innym smsów z wygranych tez zaczynajacych sie od nr 7...
0 0

melissa

#5766929 Napisano: 05.11.2013 13:14:30
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dzięki to może tym jednym zgłoszeniem wygram chociaż 2 krowy emotka Moja koleżanka- mugolka wygrała krówki 2 zgłoszeniami, a ja ciągle zapominałam wysłać zgłoszeń emotka

Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma emotka A ja w żadnej, choć gramy w tych samych emotka Nawet, jak ostatnio w galerii C4 było losowanie samochodu i 1400! czekolad na pocieszenie, obeszłam się smakiem emotka

Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie emotka

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka
0 0

joan

#5766939 Napisano: 05.11.2013 13:18:09
melissa napisał(a):

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka

Nie wiem, ale my tego na bank nie mamy emotka Również od czasu do czasu sprawdzam, czy mi się ten gen nie uaktywnił, ale pozostaje łajza uśpiony i nie chce się obudzić emotka

Puszki też nie upolowałam; chyba nie muszę dodawać, że ex-mugolka to i owszem? emotka Jestem zazdrosna o ten gen emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5766972 Napisano: 05.11.2013 13:53:34
niiepogoda emotka + konkursy niby-urnowe
0 0

ewka656

#5767259 Napisano: 05.11.2013 20:45:02
Wkurza mnie moja głupota!
0 0

pistacja9

#5767278 Napisano: 05.11.2013 21:17:04
Może nie tyle wkurza mnie, co raczej śmieszy dziecinne zachowanie wydawałoby się dorosłych ludzi, tu na forum, i roszczeniowa postawa do świata. Przynajmniej poprawiłam sobie humor na koniec dnia. emotka
0 0

Gość: dotti25

#5767401 Napisano: 06.11.2013 06:17:01
monikar napisał(a):

aka napisał(a):

http://blog.frien...wodowy-konkursowicz/

emotka

czytałam i strasznie wkurzył mnie powyższy artykuł mimo iż pisany jest o nabijaczach głosów na Fb, chyba osoba która stworzyła ten artykuł wie tyle samo o konkursowiczach co ja o fizyce jądrowej emotka

cytuję: "Wbrew pozorom, wcale nie interesuje ich wartość nagrody – z równym zapałem walczą o rower i ekspres do kawy, jak i firmowy długopis czy smycz."

ręce opadają... emotka

faktycznie wartość nagrody ma znaczenie emotka

gdy kilka lat temu udzielałam się na tym forum, miałam tu znajomego, który miał ponad 1000 kont e-mail do celów konkursowych
0 0

arabela79

#5767732 Napisano: 06.11.2013 14:18:42
Wukrza mnie moja półka "ze szkłem".
Do kompletu jeszcze brakuje flaszki z Jim Beamem emotka
http://www.fotosi...035b4a816547db1.html
Co mam się zabrać za jej wysprzątanie, to się zastanawiam : a może znów do mnie zadzwonią z rezerwy?
Paragony mam ładnie spakowane w koperty, a te opakowania się walają, aż wstyd.
A jak u Was to wygląda? emotka
0 0

Jasminum

#5767740 Napisano: 06.11.2013 14:27:07
anialistopad napisał(a):

wkurza mnie wedel,nie mogę trafic karty ile mam wysłac tych zgłoszeń 100?

ten bon na stówę nie jest wart frustracji. dwie książki raptem za niego można kupić
0 0

joan

#5767755 Napisano: 06.11.2013 14:34:40
arabela79 napisał(a):

(...) A jak u Was to wygląda? emotka

Segregatorek 1: Paragony i regulaminy na konkursy trwające.
Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Segregator 3: Misz masz z nadzieją na rezerwę.
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.

Jakoś to się kręci i porządek jest emotka
0 0

asantesana

#5767768 Napisano: 06.11.2013 15:02:57
arabela79 napisał(a):

Wukrza mnie moja półka "ze szkłem".
Do kompletu jeszcze brakuje flaszki z Jim Beamem emotka
http://www.fotosi...035b4a816547db1.html
Co mam się zabrać za jej wysprzątanie, to się zastanawiam : a może znów do mnie zadzwonią z rezerwy?
Paragony mam ładnie spakowane w koperty, a te opakowania się walają, aż wstyd.
A jak u Was to wygląda? emotka

Pudełko, a w nim 3 koperty:
1. paragony na bieżące konkursy (gdy napiszę na jakiś konkurs, przekładam do koperty nr 2, dzieki temu unikam pomyłek w nr paragonów itp.)
2. paragony aktualne (czyli wszystkie przełożone z koperty 1, a dotyczące bieżących i nierozwiązanych konkursów)
3. Paragony archiwalne (trzymam 6 miesięcy, sprzątam raz na czas)
+ worek z opakowaniami (tego na szczęście nie mam dużo)
Bez problemu w ciągu minuty odnajduję właściwe paragony emotka
0 0

efelinkaaa

#5767776 Napisano: 06.11.2013 15:22:19
Wszystkie paragony, nakrętki, opakowania w pudełkach z konkursu Felix emotka
0 0

joan

#5767782 Napisano: 06.11.2013 15:27:00
efelinkaaa napisał(a):

Wszystkie paragony, nakrętki, opakowania w pudełkach z konkursu Felix emotka

I Ty również? Felix rulez! emotka
0 0

Jasminum

#5767803 Napisano: 06.11.2013 15:52:26
joan napisał(a):

arabela79 napisał(a):

Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.

Podziwiam. Ja mam kopertę na paragony, a w komputerze katalog z wierszykami i wygranymi konkursami (zrzuty ekranu w jpg)
0 0

joan

#5767807 Napisano: 06.11.2013 15:56:08
Jasminum napisał(a):

Podziwiam. Ja mam kopertę na paragony, a w komputerze katalog z wierszykami i wygranymi konkursami (zrzuty ekranu w jpg)

Nie ma co podziwiać, to prosta robota. A w komputerze również mam plik ze zgłoszeniami, a raczej nie tyle w kompie, co na dysku Googla, żebym do niego miała dostęp zawsze i wszędzie emotka
0 0

koper

#5767881 Napisano: 06.11.2013 17:34:51
A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

0 0

frodo

#5768265 Napisano: 07.11.2013 11:58:58
Brak interesujących konkursów. W zeszłym roku o tej porze, jeśli dobrze pamiętam, było lepiej z konkursami emotka
0 0

zaczytana-pola

#5768270 Napisano: 07.11.2013 11:59:56
frodo napisał(a):

Brak interesujących konkursów. W zeszłym roku o tej porze, jeśli dobrze pamiętam, było lepiej z konkursami emotka

Z roku na rok jest coraz gorzej.
0 0

frodo

#5768271 Napisano: 07.11.2013 12:00:58
joan napisał(a):

arabela79 napisał(a):

U mnie ogólny misz masz, paragony w wielkim nieładzie, a jak przychodzi co do czego to szukam, szukam i szukam emotka
0 0

joan

#5768275 Napisano: 07.11.2013 12:02:26
koper - wymiatasz emotka

frodo napisał(a):

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka
0 0