Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olunka
Postów 7786
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram gram i czasami wygrywam )
Gość: eveliina
ja jeszcze do tego dopisuję Lubellę i Milkę - całe okrągłe 0 nagród w tych wszystkich loteriach!
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie również szczególnie danio na jakieś 100 kodów nawet głupia maskotka nie wpadła
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: polarniczka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo trzeba było choć pozory stwarzać, a teraz będziesz musiała tłumaczyć, że brzuch bo milka, a nie czekolada bo brzuch
Tttyyyy stara, wolałabyś żeby Cię bawiły
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzanna
Postów 1434
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podobnie...a nawet gorzej, bo nie bawią mnie już konkursy
\"Some people are wise. Some otherwise\"
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wkurza mnie, że tyle konkursów "za chwilę" się kończy, a ja beztrosko sobie forum przeglądam i zaglądam tu i tam...
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz juz wiem z jakiej racji mi przychodzą smsy typu"twoja wyplata jest zablokowana, wyślij..."
Oczywiście nie reaguje na takie teksty.
Tylko zastanawiam się na jakiej lewej stroni wklepalam swój nr lub który z konkursów podał go dalej
inspiracja
Postów 45
Data rejestracji 04.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polarniczka
patijm
Postów 297
Data rejestracji 05.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Gość: bruce
Jak to?! A my?! Całe forum za Tobą!
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: http://www.roxi.pl/produkt-395.html - jakby ktoś jakimś cudem miał takiego misia, to chętnie odkupię
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
Gość: koza.k90
jak masz fotę, wrzuć na forum
może ktoś ma podobnego miśka i Was poratuje
Gość: lazaj007