Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wtedy nie wiedziałaś, więc może wymieniłaś się na późniejsze daty niż zgłoszenie. W końcu byłaś taka zakręcona, że tu się ze mną wymieniałaś sama czekam na adres, a tu nagle cisza i wymieniasz się z kim innym. I też nie dajesz znać, że rezygnujesz z wymiany.
Jeśli chodzi o Kikol to z nią akurat miałam raz dobrą wymianę wiec Polecam.
Nie wiem jak z Tobą było, ale ja przez to osobiście nie wysyłam do organizatora tylko do osoby, żeby nie było pretensji. W końcu organizator dał CI znać, że paragony doszły, a że nie takie to już czyjeś niedopatrzenie. Liczy się, że paragon został posłany. Mogłaś prosić o skan przed posłaniem i sprawdzić czy taki paragon Ci odpowiada.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panie z tej agencji doskonale wiedzą o handlu paragonami w necie
bridget
Postów 5949
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak z pozniejsza? przeciez nagroda nie doszła z winy na zły paragon ( stacja ELba) i to jest kluczowe. Bedac na miejscu kikol sama spróbowałabym to wyjasnic i moze nie byłoby problemu. Poza tym wysyłanie paragonow do organizatora nie stanowi tu problemu. Ponadto jak napisałam to kwestia zaufania i nie kazdy ma na to czas ( wiecej empatii ja byłam w szpitalu i mam niemowlaka w domu) ponadto sama wielokrotnie odsylałam paragony konkursowiczów do organizatora i nikt z tego tytułu nie miał problemu zebynagroda nie doszła.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o Kikol znam ją, wymieniałam się z nią. W końcu paragony posłała za znaczek - znaczki? zapłaciła, więc też nic nie chciała wyłudzić. A czy, że złej stacji nie wiem, może dziewczyna pomyliła. Właśnie wyrozumiałości ludziom brakuje.
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi ale czemu ja mam ponosic konsekwencje pomyłki? jezeli ktos oferuje paragon na wymiane za inny paragon to chyba wie co robi? wyobraz sobie ze taka wymiane dokonałas ze mną i np nagroda jest wartosciowa to np bon 500 zł i go nie otrzymujesz? bo sie okazuje ze paragon albo ma zła date, albo moze kwota produktów nie jest własciwa - rozumiem pomyłka, i jest wszytsko oki?. Dziennie kilkadzisiat jest roznego rodzaju wymian ( nagród, paragonow) i raczej wiekszosc miałaby niesmak, po tak niefortunnej wymianie i uwierz, ze wielu z nich obcuje tu na zaufaniu.
Ja na forum jestem długo , kikkol ( maj 2013 - ciesze sie ze dokonałas prawidłowej wymiany) ja równiez mam ich wiele na koncie, i zrozumiałabym zeby jeszcze ta osoba próbowała to polubownie załatwic w stylu słuchaj jestem pewna paragon jest oki, jutro zapytam sie co było nie tak, tymbardziej ze podsunełam nr telefonu do agencji, a to wiele czasu nie zajmuje. Ale osoba umyła raczki, powiedziała ze nie bedzie sie tym zajmowac...etc i ze ja tak naprawde to guzik obchodzi....
nagroda mało wartosciowa, szkoda czasu i nerwów, dlatego nie ma co tego roztrzasac, tylko nauczka na przyszłosc nietylko dla mnie...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też bym się wkurzyła, jak by nie przyszedł. Wiadomo czemu mamy płacić za czyjeś pomyłki i nie dopatrzenia.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba mieć swoje paragony. Zero pomyłek, zero niedopatrzeń i co najważniejsze- zero problemów.
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gorzej jak wpadnie nadprogramowa wygrana;] a tego nie sposób przewidzieć
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tym morałem idziemy spać, Tchibo posłane, trzeba się wyspać.
bezaczek7
Postów 3350
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to znaczy nadprogramowa? mam jeden paragon, posyłam jedno zgłoszenie i albo wygram albo nie
sorry, musiałam
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Gość: koza.k90
bezpieczne granie to 1: 1 lub co najwyżej 2 : 1
ale niektórym ciągle mało i mało - 1 paragon 100 SMS-ów
ja też zostałam z paragonami w portfelu, bo za dużo ludzi kombinuje
i co ? mogę się tylko powkurzać
Anita26
Postów 513
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w temacie wkurza mnie grypa żołądkowa mojego dziecka meczy się biedny, a w przedszkolu ponoć dużo dzieciaczków choruje
Gość: koza.k90
a potem grypa żołądkowa
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koza akurat nie gram bez paragonow:) tu wpadły 3czy4 drobne nagrody ( organizer, kosz) mimo ze posiadałam swoje dowody zakupu:) poza tym moja konkurowosc jest tak sporadyczna, wrecz przeciwnie wiecej paragonow mi zalega, gdyz nie mam kiedy czasem zagrac przy 2-ojce dzieci, wiec nie mam sobie nic do zarzucenia problem polega na ludzkiej zyczliwosci i ufnosci i czasem chęci pomocy. I tu nie ja za zawiniłam, bo jezeli jasne sa przesłanki wymiany i obie strony na to wyrazaja zgodę i nagle cos jest nie halo.....sadze ze wiele osób czułoby sie w podobnej sytuacji pokrzywdzonymi i wolałaby taka sprawe załatwic w inny sposób.
ja mam nauczkę, na pewno bede ostrozniejsza i jezeli bede z kimkolwiek dokonywac wymiany/zakupu produktów to z osobami które znam, sa na tym forum długo i mają opinie rzetelnych i sprawdzonych na forum.
wystarczy zobaczyc top rela milka,czy watek pargonow ile osób ma nadprogramowa wygrana, po prostu czasem sie tak zdarza ( o czym nie rozmawia sie zbyt głosno, bo niektórych to bulwersuje), jak nie w tym to w innym konkursie. Sa osoby które notorycznie graja bez paragonow, bo przeciez pozniej łatwiej jest kupic? po co inwestowac? sa osoby których nie stac na inwestowanie przed konkursem bo nie wiedza czy wygraja, badz z innych przesłanek... nie kazdy tez jest hurtownikiem, czy drukarzem:)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
gosia16
Postów 1855
Data rejestracji 21.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednym słowem - nadprogramowa wygrana, to inna nazwa grania bez paragonów, których nie posiadamy na tą nadprogramowa wygraną
Najwyższa pora zrobić coś ze swoim życiem.
anialistopad
Postów 13547
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogolnie czytajac mam wrazenie ze kikol wyszła tu bez uszczerbku
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co z tego wynika?
W temacie wkurzania - ciśnienie mi skacze, gdy widzę rodzica, co przelatuje przez jezdnię z dzieckiem pod pachą (albo trzymając dziecko za rękę), chociaż kilka metrów dalej są pasy. Nie dosyć, że łamie przepisy i mandacik się należy, to stwarza niebezpieczne sytuacje dla wszystkich w pobliżu oraz uczy dzieci, że takie zachowanie jest ok. Za każdym razem mam ochotę wyskoczyć i strzelić jej/jemu z liścia w ten głupi dziób
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
gosia16
Postów 1855
Data rejestracji 21.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale powiedz,ogólnie to trafiłam z tym hasełkiem z Milki miałam dwa paragony na 3 hasełka i nawet te dwa okazały sie zbędne.
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skads to znam:)) czasem nikt nie przewidzi co jest Nam pisane ( jedni maja 2 paragony 5 wygranych, inni 3 paragony i jedna), czasem im mniej sie staramy i nawet na wyniki nie czekamy - rzeczywistosc moze bardziej lub mniej przyjemnie Nas zaskoczyć dopoki bedzie istniał watek paragonow i bedzie popyt i podaż , wymiany beda dokonywane:) oby tylko uczciwe w jedną lub drugą strone