Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

edzia21

#5760425 Napisano: 24.10.2013 01:59:36
maria1980 napisał(a):

barszcz napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ze nie mam komputera ,mecze sie na iPadzie i nie mogę zagrać a tu konkursy fajne na Banku zachodnim czy sport.pl na Facebooku ,kurcze emotka

Czemu się męczysz na ipadzie? emotka
Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu emotka
A wkurza mnie moja głupota emotka
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA emotka

Nie mogę wziasc udziału w wielu konkursach ...chyba ze to brak jakichś programów ... emotka

pewnie flasha emotka ipad to shit! emotka wole pracowac na androidzie, bo tez mnie to w ipadzie wkurzalo emotka
0 0

ankasss

#5760427 Napisano: 24.10.2013 07:29:23
dolly napisał(a):

ankasss napisał(a):

sama też święta nie byłam i jeśli mam czas to też mi się zdarza troszkę po necie pobuszować(raz mi się nawet przysnęło za biurkiem i niestety obudziłam się w momencie gdy nade mną stał mój szef) emotka ale to było bardzo dawno temu:)

emotka o matulu emotka
ale powiedz, od razu się rozbudziłaś? czy poprosiłas o 5min na rozespanie?

miałam takie dziwne uczucie jak spałam, że ktoś mnie obserwuje:) obudziłam się podnoszę głowę a tu zonk - szef nade mną stoi. Od razu się obudziłam:) Jego mina bezcenna emotka Chyba był w szoku bo nawet mnie nie ochrzanił tylko coś tam zaczął gadać ogólnikowo.
0 0

dolly

#5760554 Napisano: 24.10.2013 10:46:42
ankasss napisał(a):

miałam takie dziwne uczucie jak spałam, że ktoś mnie obserwuje:) obudziłam się podnoszę głowę a tu zonk - szef nade mną stoi. Od razu się obudziłam:) Jego mina bezcenna emotka Chyba był w szoku bo nawet mnie nie ochrzanił tylko coś tam zaczął gadać ogólnikowo.

emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#5760590 Napisano: 24.10.2013 11:16:24
jola29k napisał(a):

mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów

emotka To faktycznie Ci zazdroszczę. emotka U mnie matki, po prawie rocznych awanturach, wymyśliły na koniec ... haftowaną suknię z kołem! Toż ja takiej nie miałam do ślubu! emotka No i posłały swoje dziewczynki raz na próbę generalną, a drugi - do Komunii. A moja Córa - ambitnie: cały "biały tydzień" w tej sukience, całą Oktawę i samo Boże Ciało, a codziennie lało, jak z cebra, no i ja codziennie: prałam i suszyłam, prałam i suszyłam... Wszystkie hafty mi się sprały i odpadły (bo były klejone), musiałam je szyć ręcznie. Do tego to koło - masakra! - wyjmować przed praniem, zakładać po wysuszeniu. emotka A to-to wyginało się na wszystkie strony, sprężynowało, wypadało. Teraz piszę o tym z przymrużeniem oka, ale wtedy mi nie było do śmiechu. Sporo matek myślało tak, jak i ja, tylko do tego jeszcze zaczęły wrzeszczeć na każdym zebraniu. A ksiądz tylko siedział, słuchał tych wyzwisk na plebanii i spuszczał głowę, załamany. Tak że - pocieszę Cię - nie masz najgorzej. emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5761088 Napisano: 24.10.2013 20:23:30
cały ten spam z Kropki TV

oj jak mnie wkurza
0 0

asantesana

#5761149 Napisano: 24.10.2013 21:57:09
koza.k90 napisał(a):

oj jak mnie wkurza

Oj i mnie.. Dzisiaj po 17.00 słysze w torebce pik pik, pik pikw, myślę sobie - 2 eski z Hochlanda, hurrra! A tu spam od Kropki. Raz się zagrało w ich konkursie i koniec...
0 0

bridget

#5761151 Napisano: 24.10.2013 22:02:21
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...

to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki.
0 0

Gość: anavaX

#5761153 Napisano: 24.10.2013 22:05:55
asante napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

oj jak mnie wkurza

Oj i mnie.. Dzisiaj po 17.00 słysze w torebce pik pik, pik pikw, myślę sobie - 2 eski z Hochlanda, hurrra! A tu spam od Kropki. Raz się zagrało w ich konkursie i koniec...

z doświadczenie spamowego odradzam: Voyage i wszelkie 7265 (Tele Tydzień itd.)

razem z dzisiejszą Kropką nie dawały mi spokoju cały dzień
0 0

kikol

#5761155 Napisano: 24.10.2013 22:08:26
paragony były kupione na orlenie w wieszowie i było wszystko ok może zgłoszenie nie było z tego dnia i teraz się szuka winnego.
0 0

#5761158 Napisano: 24.10.2013 22:10:19
bridget napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...

to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki.

szkoda, że nie poprosiłaś o skan jak się z tą osoba dogadywałaś

wtedy wiesz co kupujesz
a tak masz kota w worku

top NIE POLECAM polecam
0 0

bridget

#5761160 Napisano: 24.10.2013 22:11:40
kikol napisał(a):

paragony były kupione na orlenie w wieszowie i było wszystko ok może zgłoszenie nie było z tego dnia i teraz się szuka winnego.

w telefonie w smsach wysłanych i harmonogramie w exelu mam daty wysłanych zgłoszeń , poza tym organizator telefoniczne sprawdził zgłoszenia mowiac co było nie tak, wiec nie rozumiem dlaczego nie chcesz tego wyjasnic, jezeli uwazasz ze było oki?, jakby było wszystko prawidłowo kosze doszłyby do własciwych osób
0 0

bridget

#5761161 Napisano: 24.10.2013 22:14:39
koza moze i tak, ale tu wychodzi zaufanie do ludzi, poza tym byłam jeszcze w szpitalu tuz po urodzeniu dziecka i głowy do tych spraw nie miałam
0 0

karkocka

#5761162 Napisano: 24.10.2013 22:15:20
bruce napisał(a):

jola29k napisał(a):

mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów

emotka To faktycznie Ci zazdroszczę. emotka U mnie matki, po prawie rocznych awanturach, wymyśliły na koniec ... haftowaną suknię z kołem! Toż ja takiej nie miałam do ślubu! emotka No i posłały swoje dziewczynki raz na próbę generalną, a drugi - do Komunii. A moja Córa - ambitnie: cały "biały tydzień" w tej sukience, całą Oktawę i samo Boże Ciało, a codziennie lało, jak z cebra, no i ja codziennie: prałam i suszyłam, prałam i suszyłam... Wszystkie hafty mi się sprały i odpadły (bo były klejone), musiałam je szyć ręcznie. Do tego to koło - masakra! - wyjmować przed praniem, zakładać po wysuszeniu. emotka A to-to wyginało się na wszystkie strony, sprężynowało, wypadało. Teraz piszę o tym z przymrużeniem oka, ale wtedy mi nie było do śmiechu. Sporo matek myślało tak, jak i ja, tylko do tego jeszcze zaczęły wrzeszczeć na każdym zebraniu. A ksiądz tylko siedział, słuchał tych wyzwisk na plebanii i spuszczał głowę, załamany. Tak że - pocieszę Cię - nie masz najgorzej. emotka emotka

to my mieliśmy idealnego księdza, powiedział, że albę każdy może mieć jaką chce, a on od siebie dał namiary na krawca i sam wybrał wzór, żeby nie było zamieszania emotka
0 0

kikol

#5761164 Napisano: 24.10.2013 22:17:16
chciałam paragon posłac do ciebie ty nalegałaś ze od razu do organizatora.
0 0

bridget

#5761167 Napisano: 24.10.2013 22:20:59
kikol napisał(a):

chciałam paragon posłac do ciebie ty nalegałaś ze od razu do organizatora.

odsyłałas paragony 19 wrzesnia nie było czasu na to by doszły do mnie i zebym zdazyła je odesłac do organizatora . ( poza tym odesłanie ich do organizatora nie jest tu dla nikogo problemem). Uwazam ze jezeli nei masz sobie nic do zarzucenia w Twojej gestii lezy wyjasnienie tematu z organizatorem. Temat zakonczyłam.

0 0

dejzi

#5761169 Napisano: 24.10.2013 22:21:40
Z tego co ja pamiętam to keiti78zg, ze mną też chciała się wymieć paragon z Orlen na inny paragon a potem mi napisała "mnajgorsze ze nie wiem z jakimi datami potrzebuje paragon i z kt telefonow bo już 2,5 tyg jestem w szpitalu" i też czekałam by wysłać i w końcu się nie odezwała. Wiec chyba nie masz tak jak mówisz.
0 0

#5761170 Napisano: 24.10.2013 22:26:38
dejzi, nie bronię nikogo, ale może tamta oferta była lepsza, bo paragony z początku promocji

wtedy byłby z datami luzik
0 0

bridget

#5761172 Napisano: 24.10.2013 22:31:19
dejzi napisał(a):

Z tego co ja pamiętam to keiti78zg, ze mną też chciała się wymieć paragon z Orlen na inny paragon a potem mi napisała "mnajgorsze ze nie wiem z jakimi datami potrzebuje paragon i z kt telefonow bo już 2,5 tyg jestem w szpitalu" i też czekałam by wysłać i w końcu się nie odezwała. Wiec chyba nie masz tak jak mówisz.

akurat te 2 zgłoszenia mam w telefonach które przetrzymuja daty ( a nie nokie do czasówek typu 3410 wiec byłam pewna ), poza tym nei miałam jak sprawdzic w harmonogramie z racji przebywania w szpitalu i braku dostepu . Ponadto dzwoniac do organizatora otrzymałam informacje dlaczego zgłoszenie nie spełniały regulaminu
0 0

zaczytana-pola

#5761173 Napisano: 24.10.2013 22:31:52
keiti78zg tak z ciekawości. Jak wytłumaczyłaś sprawę organizatorowi? Powiedziałaś, że kupiłaś paragon na forum konkursowym?
0 0

bridget

#5761177 Napisano: 24.10.2013 22:36:35

keiti78zg tak z ciekawości. Jak wytłumaczyłaś sprawę organizatorowi? Powiedziałaś, że kupiłaś paragon na forum konkursowym?

:) ee nie poprosiłam o sprawdzenie 2 zgłoszen, ze nagroda nie doszła. Pani powiedziała ze zajmuje sie tym firma zewnetrzna przyjeła informacje nastepnego dnia zadzwoniła i powiedziała ze zostały zakupione na stacji Elba, która nie brała udziału w regulaminie . Podziekowałam za informację i tyle emotka

kosz moze nie jest jakos wartosciowy, ale głupio sie czuje przed osobami do których miały dojsc tymbardziej ze po raz pierwszy mam takie zdarzenie.
0 0