Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9686
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie flasha ipad to shit! wole pracowac na androidzie, bo tez mnie to w ipadzie wkurzalo
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam takie dziwne uczucie jak spałam, że ktoś mnie obserwuje:) obudziłam się podnoszę głowę a tu zonk - szef nade mną stoi. Od razu się obudziłam:) Jego mina bezcenna Chyba był w szoku bo nawet mnie nie ochrzanił tylko coś tam zaczął gadać ogólnikowo.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
To faktycznie Ci zazdroszczę. U mnie matki, po prawie rocznych awanturach, wymyśliły na koniec ... haftowaną suknię z kołem! Toż ja takiej nie miałam do ślubu! No i posłały swoje dziewczynki raz na próbę generalną, a drugi - do Komunii. A moja Córa - ambitnie: cały "biały tydzień" w tej sukience, całą Oktawę i samo Boże Ciało, a codziennie lało, jak z cebra, no i ja codziennie: prałam i suszyłam, prałam i suszyłam... Wszystkie hafty mi się sprały i odpadły (bo były klejone), musiałam je szyć ręcznie. Do tego to koło - masakra! - wyjmować przed praniem, zakładać po wysuszeniu. A to-to wyginało się na wszystkie strony, sprężynowało, wypadało. Teraz piszę o tym z przymrużeniem oka, ale wtedy mi nie było do śmiechu. Sporo matek myślało tak, jak i ja, tylko do tego jeszcze zaczęły wrzeszczeć na każdym zebraniu. A ksiądz tylko siedział, słuchał tych wyzwisk na plebanii i spuszczał głowę, załamany. Tak że - pocieszę Cię - nie masz najgorzej.
Gość: koza.k90
oj jak mnie wkurza
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj i mnie.. Dzisiaj po 17.00 słysze w torebce pik pik, pik pikw, myślę sobie - 2 eski z Hochlanda, hurrra! A tu spam od Kropki. Raz się zagrało w ich konkursie i koniec...
bridget
Postów 5949
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: anavaX
z doświadczenie spamowego odradzam: Voyage i wszelkie 7265 (Tele Tydzień itd.)
razem z dzisiejszą Kropką nie dawały mi spokoju cały dzień
kikol
Postów 37
Data rejestracji 22.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, że nie poprosiłaś o skan jak się z tą osoba dogadywałaś
wtedy wiesz co kupujesz
a tak masz kota w worku
top NIE POLECAM polecam
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w telefonie w smsach wysłanych i harmonogramie w exelu mam daty wysłanych zgłoszeń , poza tym organizator telefoniczne sprawdził zgłoszenia mowiac co było nie tak, wiec nie rozumiem dlaczego nie chcesz tego wyjasnic, jezeli uwazasz ze było oki?, jakby było wszystko prawidłowo kosze doszłyby do własciwych osób
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3521
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
to my mieliśmy idealnego księdza, powiedział, że albę każdy może mieć jaką chce, a on od siebie dał namiary na krawca i sam wybrał wzór, żeby nie było zamieszania
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
kikol
Postów 37
Data rejestracji 22.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odsyłałas paragony 19 wrzesnia nie było czasu na to by doszły do mnie i zebym zdazyła je odesłac do organizatora . ( poza tym odesłanie ich do organizatora nie jest tu dla nikogo problemem). Uwazam ze jezeli nei masz sobie nic do zarzucenia w Twojej gestii lezy wyjasnienie tematu z organizatorem. Temat zakonczyłam.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wtedy byłby z datami luzik
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) ee nie poprosiłam o sprawdzenie 2 zgłoszen, ze nagroda nie doszła. Pani powiedziała ze zajmuje sie tym firma zewnetrzna przyjeła informacje nastepnego dnia zadzwoniła i powiedziała ze zostały zakupione na stacji Elba, która nie brała udziału w regulaminie . Podziekowałam za informację i tyle
kosz moze nie jest jakos wartosciowy, ale głupio sie czuje przed osobami do których miały dojsc tymbardziej ze po raz pierwszy mam takie zdarzenie.