Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

ziolko

#5759657 Napisano: 22.10.2013 21:32:03
rosik93 napisał(a):

GLS emotka Kurier nie raczył zadzwonić, nie było go u mnie, bo ktoś był cały czas w domu.. Paczke zostawił na magazynie emotka

a mnie wkurza kurier, ale DPD emotka wczoraj nie było mnie w domu, spytałam, czy jest możliwość, żeby przyjechał ok 2 km dalej - nie mógł. Zaproponował, że może zrobić przeadresowanie, więc podałam nazwę miejsca, gdzie jestem codziennie.
Dziś czekam i nic.
Dzwonię do kuriera, a ten, że zmienił adres, kolega odebrał i miał powiedziane, że do 16 ma być.
Nie było go... ciekawe czy jutro będzie i czy przesyłka nie zaginie przez to emotka
0 0

sylzab2294

#5759661 Napisano: 22.10.2013 21:38:11
a mnie wkurza wszystko,a szczególnie prawo w naszej ojczyznie! Najlepiej bandziorów na wolność powypuszczać, a niewinnych tak zastraszyć, żeby się w końcu przyznali do tego czego nie zrobili i ich osądzić!!Echhh co za czasy, co za ludzie...
0 0

sosna

#5760069 Napisano: 23.10.2013 15:09:41
iskierka napisał(a):

Wkurza mnie że nadal nic w wygranych oraz to że nie mam rodziny tylko dom wariatów. Mój ojciec całe życie był dupkiem którego nie interesowała rodzina tylko inne baby na które wydawał masę kasy.Myślałam że na starość dorośnie i w końcu będzie ojcem ..myliłam się.A matka..hmm typowy przykład toksycznego rodzica wzmagająca we mnie nieustające poczucie winy.Całe życie zachowuje się jakby miała tylko swojego ukochanego synusia który ma już ponad 30 lat swój dom, żonę i dziecko i to tej pory dostaje od niej prezenty na gwiazdkę czy dzień dziecka...widocznie nie jestem jej dzieckiem emotka w życiu na dzień dziecka nie dostałam od niej prezentu .Najlepsze jest to że nie daje mu upominków ,tylko naciula pieniędzy i kupuje lodówkę ,odkurzacz itp a sama... je na wyszczerbionych talerzach emotka

Masz taki piękny nick,ze na pewno potrafisz rozpalić iskierkę miłości wśród tych , którzy na to zasługują. Życzę szczęścia, które wcześniej czy później przyjdzie, uwierz.
0 0

anialistopad

#5760113 Napisano: 23.10.2013 15:58:44
Alma i laboo mnie olaly ,a mial by dzien taki wspanialy,maly sie pochorowal,mnie boli glowa i nic mi sie nie chce
0 0

jola29k

#5760178 Napisano: 23.10.2013 17:30:50
Wszystko mnie wkurza ma dziś jeszcze dwie wywiadówki i spotkanie w sprawie pierwszej komuni z emotka matkami niech mnie ktoś dobije albo pójdzie za mnie
0 0

Gość: bruce

#5760191 Napisano: 23.10.2013 17:49:14
jola29k napisał(a):

Wszystko mnie wkurza ma dziś jeszcze dwie wywiadówki i spotkanie w sprawie pierwszej komuni z emotka matkami niech mnie ktoś dobije albo pójdzie za mnie

Ha-ha-ha! emotka Znam ten ból. Przerabiałam kilka lat temu. emotka Jeśli masz chłopca, uzgodnicie wszystko szybciuteńko i... zazdroszczę Ci z całego serca. Jeśli masz dziewczynkę - weź DOBRE zatyczki do uszu (przydadzą się podczas awantur matek, prowadzonych zażarcie na plebanii), zgadzaj się na każdy proponowany strój i dodatki, głosuj zawsze ZA i czekaj tylko na ... odebranie strojów. Powodzenia! emotka
0 0

wanderlust

#5760230 Napisano: 23.10.2013 18:59:04
Wkurza mnie cały dzień, od południa staję na głowie w robocie, żeby się wyrobić i szybko wyjść bo się umówiłem..Po wyjściu z pracy dostaje telefon, że koleżanka zaspała na autobus i cały zaplanowany wieczór ch** bombki strzelił emotka
0 0

tereniagno

#5760258 Napisano: 23.10.2013 19:29:02
anialistopad napisał(a):

Alma i laboo mnie olaly ,a mial by dzien taki wspanialy,maly sie pochorowal,mnie boli glowa i nic mi sie nie chce

I mnie Alma olała,a tak długo czekałam na rozwiązanie tego konkursu.Na dodatek wkurza mnie mój komputer.Co chwilę pojawiają się jakieś g...a i strasznie muli emotka
0 0

radosna

#5760365 Napisano: 23.10.2013 21:49:24
http://demotywato...231/Swiat-sie-konczy
Nawet nie umiem tego skomentować ...
0 0

jola29k

#5760378 Napisano: 23.10.2013 22:19:27
bruce napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ha-ha-ha! emotka Znam ten ból. Przerabiałam kilka lat temu. emotka Jeśli masz chłopca, uzgodnicie wszystko szybciuteńko i... zazdroszczę Ci z całego serca. Jeśli masz dziewczynkę - weź DOBRE zatyczki do uszu (przydadzą się podczas awantur matek, prowadzonych zażarcie na plebanii), zgadzaj się na każdy proponowany strój i dodatki, głosuj zawsze ZA i czekaj tylko na ... odebranie strojów. Powodzenia! emotka

mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów
0 0

maria1980

#5760379 Napisano: 23.10.2013 22:21:06
Wkurza mnie ze nie mam komputera ,mecze sie na iPadzie i nie mogę zagrać a tu konkursy fajne na Banku zachodnim czy sport.pl na Facebooku ,kurcze emotka
0 0

barszcz

#5760385 Napisano: 23.10.2013 22:30:57
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ze nie mam komputera ,mecze sie na iPadzie i nie mogę zagrać a tu konkursy fajne na Banku zachodnim czy sport.pl na Facebooku ,kurcze emotka

Czemu się męczysz na ipadzie? emotka
Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu emotka
A wkurza mnie moja głupota emotka
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA emotka
0 0

ankasss

#5760389 Napisano: 23.10.2013 22:36:23
wkurza mnie okrutnie praca...brrr i moja nie konsekwencja. Rano się wkurzyłam na nowego pracownika, który nic nie robił tylko siedział na FB i mu nagadałam, wtedy wziął się do pracy i zasuwał jak mały samochodzik. A popołudniu już nie wytrzymałam, głupio mi się zrobiło więc go przeprosiłam i powiedziałam, żeby odpoczął trochę i zrobił sobie przerwę. Eh młotek by mi się przydał, żebym się w głowę mogła nim walnąć.
0 0

Gość: czarnygreg

#5760392 Napisano: 23.10.2013 22:44:52
ankasss napisał(a):

wkurza mnie okrutnie praca...brrr i moja nie konsekwencja. Rano się wkurzyłam na nowego pracownika, który nic nie robił tylko siedział na FB i mu nagadałam, wtedy wziął się do pracy i zasuwał jak mały samochodzik. A popołudniu już nie wytrzymałam, głupio mi się zrobiło więc go przeprosiłam i powiedziałam, żeby odpoczął trochę i zrobił sobie przerwę. Eh młotek by mi się przydał, żebym się w głowę mogła nim walnąć.

Przeprosilas ze pracowal? emotka
Zostan moja szefowa,proooooosze
0 0

ankasss

#5760400 Napisano: 23.10.2013 22:55:38
hahaha:) jestem od niedawna kierownikiem biura i nie mogę się przestawić. Czasem ja zapitalam i robię 3 rzeczy na raz a młody sobie siedzi na necie emotka więc się czasem wkurzam no i dziś nie wytrzymałam i mu wygarnęłam. Nie jest to wszystko takie proste bo młody jest synem głównej księgowej. Będę musiała z nią jutro pogadać bo mnie prosiła żebym jej zgłosiła jak będą z nim jakieś problemy, ale z drugiej strony wolałabym z nim to załatwić a nie z jego mamusią. Kurczę praca w firmie,w której pracuje nie jest zła, szef się nigdy nie przywala, kasa też nie jest najgorsza (jeśli nowy pracownik bez doświadczenia zarabia 1800 na rękę).A młody ciągle tylko narzeka, marudzi i najchętniej siedziałby 8 h na necie i nic nie robił.ehhh sory za elaborat ale jestem mega wkurzona
0 0

Gość: czarnygreg

#5760407 Napisano: 23.10.2013 23:09:49
Niech przyjdzie do mnie,ja musze rejestrowac jakie czynnosci wykonalam w pracy i rozliczac sie z kazdej godziny,siedziec na necie w robocie? emotka
0 0

ankasss

#5760409 Napisano: 23.10.2013 23:13:15
sama też święta nie byłam i jeśli mam czas to też mi się zdarza troszkę po necie pobuszować(raz mi się nawet przysnęło za biurkiem i niestety obudziłam się w momencie gdy nade mną stał mój szef) emotka ale to było bardzo dawno temu:)
0 0

barszcz

#5760412 Napisano: 23.10.2013 23:20:55
Mój mąż pracuje u siebie i jak idzie do kibelka,to mówi,ze jest na urlopie bezpłatnym emotka
Nie ma czasu na neta emotka
0 0

maria1980

#5760416 Napisano: 23.10.2013 23:36:08
barszcz napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Czemu się męczysz na ipadzie? emotka
Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu emotka
A wkurza mnie moja głupota emotka
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA emotka

Nie mogę wziasc udziału w wielu konkursach ...chyba ze to brak jakichś programów ... emotka
0 0

dolly

#5760422 Napisano: 24.10.2013 01:15:31
ankasss napisał(a):

sama też święta nie byłam i jeśli mam czas to też mi się zdarza troszkę po necie pobuszować(raz mi się nawet przysnęło za biurkiem i niestety obudziłam się w momencie gdy nade mną stał mój szef) emotka ale to było bardzo dawno temu:)

emotka o matulu emotka
ale powiedz, od razu się rozbudziłaś? czy poprosiłas o 5min na rozespanie?
0 0