Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza kurier, ale DPD wczoraj nie było mnie w domu, spytałam, czy jest możliwość, żeby przyjechał ok 2 km dalej - nie mógł. Zaproponował, że może zrobić przeadresowanie, więc podałam nazwę miejsca, gdzie jestem codziennie.
Dziś czekam i nic.
Dzwonię do kuriera, a ten, że zmienił adres, kolega odebrał i miał powiedziane, że do 16 ma być.
Nie było go... ciekawe czy jutro będzie i czy przesyłka nie zaginie przez to
sylzab2294
Postów 4339
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz taki piękny nick,ze na pewno potrafisz rozpalić iskierkę miłości wśród tych , którzy na to zasługują. Życzę szczęścia, które wcześniej czy później przyjdzie, uwierz.
anialistopad
Postów 13547
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
jola29k
Postów 2221
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: bruce
Ha-ha-ha! Znam ten ból. Przerabiałam kilka lat temu. Jeśli masz chłopca, uzgodnicie wszystko szybciuteńko i... zazdroszczę Ci z całego serca. Jeśli masz dziewczynkę - weź DOBRE zatyczki do uszu (przydadzą się podczas awantur matek, prowadzonych zażarcie na plebanii), zgadzaj się na każdy proponowany strój i dodatki, głosuj zawsze ZA i czekaj tylko na ... odebranie strojów. Powodzenia!
wanderlust
Postów 797
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5085
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie Alma olała,a tak długo czekałam na rozwiązanie tego konkursu.Na dodatek wkurza mnie mój komputer.Co chwilę pojawiają się jakieś g...a i strasznie muli
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet nie umiem tego skomentować ...
Jestem radosna jak wiosna!
jola29k
Postów 2221
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czemu się męczysz na ipadzie?
Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu
A wkurza mnie moja głupota
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
Przeprosilas ze pracowal?
Zostan moja szefowa,proooooosze
ankasss
Postów 1213
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
ankasss
Postów 1213
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma czasu na neta
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę wziasc udziału w wielu konkursach ...chyba ze to brak jakichś programów ...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matulu
ale powiedz, od razu się rozbudziłaś? czy poprosiłas o 5min na rozespanie?