Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

vingag

#5757588 Napisano: 18.10.2013 18:18:16
Szlag mnie trafia.
Jutro idę na wesele. Cieszyłam się na to strasznie, bo to nasze pierwsze wyjście bez dziecka (ma 3 lata!). Dzisiaj synek wstaje - wysoka gorączka, kaszel, chrypa. Lekarz orzeka zapalenie krtani. Na szczęście bez antybiotyku, ale masa syropów do wykupienia.
Moja mama zostanie z synkiem, ale ja tradycyjnie, zamiast się dobrze bawić, będę się zamartwiać:(
0 0

petunija1

#5757604 Napisano: 18.10.2013 18:51:46
Wkurza mnie,że Henkel MiTo już rozwiązany i nawet sobie nie zdążyłam pomarzyć. emotka
0 0

asiakali

#5757615 Napisano: 18.10.2013 19:09:35
Wkurzyłam się...jakiś gnojek ukradł mojej córce telefon kiedy sięgała do torebki żeby powiedzieć mu która godzina emotka biedna jeszcze za nim goniła ale jej się wyrwał, no szlag człowieka może trafić na takie chamstwo emotka emotka
0 0

dolly

#5757631 Napisano: 18.10.2013 19:29:00
vingag napisał(a):

Szlag mnie trafia.
Jutro idę na wesele. Cieszyłam się na to strasznie, bo to nasze pierwsze wyjście bez dziecka (ma 3 lata!). Dzisiaj synek wstaje - wysoka gorączka, kaszel, chrypa. Lekarz orzeka zapalenie krtani. Na szczęście bez antybiotyku, ale masa syropów do wykupienia.
Moja mama zostanie z synkiem, ale ja tradycyjnie, zamiast się dobrze bawić, będę się zamartwiać:(

Vingag, zostaje z zaufaną osobą, nie martw się, mama da sobie radę, z pewnością nie zapomniała, jak to jest opiekować się 3-latkiem emotka I baw się dobrze, połamania obcasów emotka

Petunija1 też chciałam jeszcze chwilę dłużej poczekać emotka
0 0

slonecznik1309

#5757638 Napisano: 18.10.2013 19:46:57
vingag napisał(a):

Szlag mnie trafia.

my tez niestety leczymy zapalenie krtani ...
0 0

dolly

#5757706 Napisano: 18.10.2013 22:05:05
Celia wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a krzyżówkę skończyłam kilka dni temu emotka
0 0

notta

#5758665 Napisano: 21.10.2013 14:10:39
wkurza mnie FB.. chyba znowu jakieś zmiany wprowadza bo nic dizisiaj nie mogę zrobić.. ani lajkować, ani to komentować.. eh..
"Nie można zaktualizować statusu
Wystąpił problem z aktualizacją Twojego statusu. Spróbuj jeszcze raz za parę minut."
0 0

barszcz

#5758668 Napisano: 21.10.2013 14:11:38
Mnie wkurza leniwy kurier DPD emotka
0 0

iskierka

#5758795 Napisano: 21.10.2013 15:49:41
Wkurza mnie że nadal nic w wygranych oraz to że nie mam rodziny tylko dom wariatów. Mój ojciec całe życie był dupkiem którego nie interesowała rodzina tylko inne baby na które wydawał masę kasy.Myślałam że na starość dorośnie i w końcu będzie ojcem ..myliłam się.A matka..hmm typowy przykład toksycznego rodzica wzmagająca we mnie nieustające poczucie winy.Całe życie zachowuje się jakby miała tylko swojego ukochanego synusia który ma już ponad 30 lat swój dom, żonę i dziecko i to tej pory dostaje od niej prezenty na gwiazdkę czy dzień dziecka...widocznie nie jestem jej dzieckiem emotka w życiu na dzień dziecka nie dostałam od niej prezentu .Najlepsze jest to że nie daje mu upominków ,tylko naciula pieniędzy i kupuje lodówkę ,odkurzacz itp a sama... je na wyszczerbionych talerzach emotka
0 0

notta

#5758797 Napisano: 21.10.2013 15:53:17
iskierka napisał(a):

Wkurza mnie że nadal nic w wygranych oraz to że nie mam rodziny tylko dom wariatów. Mój ojciec całe życie był dupkiem którego nie interesowała rodzina tylko inne baby na które wydawał masę kasy.Myślałam że na starość dorośnie i w końcu będzie ojcem ..myliłam się.A matka..hmm typowy przykład toksycznego rodzica wzmagająca we mnie nieustające poczucie winy.Całe życie zachowuje się jakby miała tylko swojego ukochanego synusia który ma już ponad 30 lat swój dom, żonę i dziecko i to tej pory dostaje od niej prezenty na gwiazdkę czy dzień dziecka...widocznie nie jestem jej dzieckiem emotka w życiu na dzień dziecka nie dostałam od niej prezentu .Najlepsze jest to że nie daje mu upominków ,tylko naciula pieniędzy i kupuje lodówkę ,odkurzacz itp a sama... je na wyszczerbionych talerzach emotka

nie pozostaje mi nic innego jak.. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5758801 Napisano: 21.10.2013 15:58:13
iskierka napisał(a):

kochana, jesli rodzice są toksyczni to nic na to nie poradzisz, jesteś warta miłosci i bierz ją od innych, inwestuj w przyjaciół, w rodzinę a na miłosc rodziców nie staraj sie zasłużyc,nie zmienisz ich, po prostu zerwij albo max rozlużnij kontakty, życzę Ci szczęśliwego życia na które ZASŁUGUJESZ emotka
0 0

bridget

#5759157 Napisano: 22.10.2013 10:58:39
emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.
0 0

Gość: krynio

#5759162 Napisano: 22.10.2013 11:03:25
... jak osoby, które niedawno sprowadzały do poziomu zera innych szukających paragonów na wygraną, teraz same namiętnie poszukają paragonów dla siebie...
Brak słów.
0 0

zaczytana-pola

#5759167 Napisano: 22.10.2013 11:05:20
bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.
0 0

bridget

#5759175 Napisano: 22.10.2013 11:14:19
zaczytana-pola napisał(a):

bridget napisał(a):

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

tylko teraz dodatkowo mi jest niezrecznie w stosunku do osob do kt. mily dojsc w ramach prezentu i zostaly o tym fakcie poinformowane
0 0

joan

#5759176 Napisano: 22.10.2013 11:14:32

bridget napisał(a):

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...
0 0

zaczytana-pola

#5759177 Napisano: 22.10.2013 11:17:24
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...
0 0

bridget

#5759180 Napisano: 22.10.2013 11:19:57
chyba zle zrozumiałam Pania - z tego co widze w necie to Stacja Elba ( bez ch)
0 0

cc_investigator

#5759196 Napisano: 22.10.2013 11:43:31
Nie wszystkie orleny brały udział. U mnie na 2 w mieście, jeden był na regulaminowej liście, a drugi nie.
Sama nie doczytując tej listy, wysłałam męża na nie tę stację co trzeba, ale na szczęście nie było produktów... A później zauważyłam, że nie wszystkie biorą udział.
0 0

wanderlust

#5759550 Napisano: 22.10.2013 18:23:12
GLS emotka Kurier nie raczył zadzwonić, nie było go u mnie, bo ktoś był cały czas w domu.. Paczke zostawił na magazynie emotka
0 0