Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

barszcz

#5757047 Napisano: 18.10.2013 09:25:49
Też mnie wkurza pogoda-zimno,mokro i szaro.Brrrrr emotka
0 0

denira

#5757051 Napisano: 18.10.2013 09:31:15
Przecież jesień jest, nie oczekujmy, że pogoda będzie letnia lub wiosenna. Każda pora roku rządzi się swoimi prawami.
0 0

joan

#5757052 Napisano: 18.10.2013 09:34:37
denira napisał(a):

Przecież jesień jest, nie oczekujmy, że pogoda będzie letnia lub wiosenna. Każda pora roku rządzi się swoimi prawami.

No ale wiesz, mokrą jesienią jest człowiek od rana nabuzowany. Budzę się dziś cała w dreszczach, nie wiem, która godzina, ani skąd ten wszechogarniający ziąb. Patrzę, a w nocy Mój całą kołdrę dla siebie zachapił emotka
0 0

barszcz

#5757060 Napisano: 18.10.2013 09:40:11
denira napisał(a):

Niby racja,ale ta szaruga mnie przytłacza.Wolę ja choć troszkę świeci slonko.
0 0

cudaczek121

#5757074 Napisano: 18.10.2013 09:58:58
grazka78 napisał(a):

wku***a mnie praca, ciągle tylko "zrób to, zrób tamto"

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka
0 0

bronxu

#5757100 Napisano: 18.10.2013 10:14:30
wkurzył mnie palmolive naskrobałam taką zajebistą odpowiedz na pytanie otwarte, a tu nawet ręcznika nie dostałam emotka Palmolive You Suck ! ! !
0 0

isiulka

#5757139 Napisano: 18.10.2013 10:49:56
cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka

Mnie to akurat cieszy, bo mam wrażenie że młodsze ode mnie pokolenie (choć sama jestem młoda) nie potrafi ciężko pracować, więc jest szansa że będzie zapotrzebowanie na dobrych pracowników.
Też mam taką współpracownicę, strasznie jej uwłacza, że raz na dwa tygodnie musi przelecieć mopem biuro (robimy to wszyscy na zmianę), i na dokumentach zostawia odciski palców z twarzowego makjażu emotka
0 0

radosna

#5757143 Napisano: 18.10.2013 10:53:32
A mnie wkurza to, że sprzedają ludziom coraz gorsze świństwa:

http://pieniadze....tykuly,424182,1.html

0 0

luk1990

#5757161 Napisano: 18.10.2013 11:12:45
a mnie wkurzają niektórzy ludzie w pracy- nie potrafi Ci jedna jędza z drugą przyjść i powiedzieć co jej nie pasuje tylko z każdą głupotą do kierowniczki leci...a że źle usłyszała albo przekręciła to już trudno...poszło w świat...a żeby donosicieli dosięgnęła ręka sprawiedliwości... emotka
0 0

cudaczek121

#5757165 Napisano: 18.10.2013 11:15:03
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

Mnie to akurat cieszy, bo mam wrażenie że młodsze ode mnie pokolenie (choć sama jestem młoda) nie potrafi ciężko pracować, więc jest szansa że będzie zapotrzebowanie na dobrych pracowników.
Też mam taką współpracownicę, strasznie jej uwłacza, że raz na dwa tygodnie musi przelecieć mopem biuro (robimy to wszyscy na zmianę), i na dokumentach zostawia odciski palców z twarzowego makjażu emotka

a już myślałam,że dostanę zrypkę,że się czepiam biednej laluni.Wkurza mnie jeszcze to,że ona nie uznaje w biurze nikogo poza moim ojcem, traktuje go jak wyrocznię emotka Ciężko jej na cokolwiek zwrócić uwagę, bo wszystko wie najlepiej.Po zakończeniu pracy nigdy nie odnosi do zlewu swojej szklanki czy filiżanki po wypitym napoju, bo uważa,że to zadanie dla pani sprzątaczki (każda inna osoba w biurze odnosi za sobą brudne gary i wstawia do zmywarki).
0 0

Gość: bruce

#5757274 Napisano: 18.10.2013 12:17:56
Cóż... I stąd właśnie mój awatarek, przesłany mi kiedyś przez psiapsiółkę z jednym, jedynym tytułem: "MASZ CZASEM W PRACY TO UCZUCIE?". emotka
0 0

ziolko

#5757285 Napisano: 18.10.2013 12:26:27

rrretyyy... pamiętam, jak w poprzednim biurze też były takie osoby, które nie zmywały po sobie, tylko raczył ewentualnie przynieść brudne kubki czy filiżanki i postawić koło zlewu. Do tego deska do krojenia zafajdana pozostałościami po pomidorach i innymi resztami.

Czasami, jak chciałam zrobić sobie coś do jedzenia to najpierw musiałam posprzątać, ale po kilku takich razach zbuntowałam się, w końcu nie byłam sprzątaczką kilku "eleganckich" panów mających o sobie zbyt wysokie mniemanie emotka emotka
0 0

barszcz

#5757323 Napisano: 18.10.2013 12:52:56
ziolko napisał(a):

rrretyyy... pamiętam, jak w poprzednim biurze też były takie osoby, które nie zmywały po sobie, tylko raczył ewentualnie przynieść brudne kubki czy filiżanki i postawić koło zlewu. Do tego deska do krojenia zafajdana pozostałościami po pomidorach i innymi resztami.

Czasami, jak chciałam zrobić sobie coś do jedzenia to najpierw musiałam posprzątać, ale po kilku takich razach zbuntowałam się, w końcu nie byłam sprzątaczką kilku "eleganckich" panów mających o sobie zbyt wysokie mniemanie emotka emotka

Moja znajoma znalazła na to złoty środek-powiedziała Paniusi,że chętnie umyje jej kubeczki i na jej oczach starannie umyła,następnie chuchnęła siarczyście do kubka i wypolerowała ścierką.Poskutkowało emotka
0 0

dolly

#5757351 Napisano: 18.10.2013 13:13:18
chuchnęła czy charchnęła ?

zreszta jedno i drugie bleeeeeeehhhhhhhhhhh
0 0

barszcz

#5757358 Napisano: 18.10.2013 13:17:46
dolly napisał(a):

chuchnęła czy charchnęła ?

zreszta jedno i drugie bleeeeeeehhhhhhhhhhh

Tak jakoś chuchnęła i ciut spluu...!Nadęta kobita już do dziś ,sama myje swoje gary emotka
0 0

zaczytana-pola

#5757365 Napisano: 18.10.2013 13:23:18
eciepecie napisał(a):

radosna napisał(a):

A mnie wkurza to, że sprzedają ludziom coraz gorsze świństwa: http://pieniadze....tykuly,424182,1.html

http://www.danpol...y_hybrydowe,120.html

http://adamzarzyc...urnid=38&page=38
0 0

cudaczek121

#5757431 Napisano: 18.10.2013 14:31:16
barszcz napisał(a):

ziolko napisał(a):

Moja znajoma znalazła na to złoty środek-powiedziała Paniusi,że chętnie umyje jej kubeczki i na jej oczach starannie umyła,następnie chuchnęła siarczyście do kubka i wypolerowała ścierką.Poskutkowało emotka

my mamy w pracy zmywarkę,ale myślę,że po prostu wystarczyłoby,żeby jak każdy kulturalny człowiek odniosła po sobie naczynia do zlewu,ewentualnie wstawiła je do zmywarki od razu emotka A nie zachowywała się jakby miała tu służbę do dyspozycji emotka
0 0

amif

#5757442 Napisano: 18.10.2013 14:44:38
pół dnia spędzone w sądzie (związek z praca, ale dzisiaj miałam wolny dzień), ból głowy, Leon mnie olał, pan Sławek nie przysyła sms z patelką, emotka emotka
0 0

barcza

#5757513 Napisano: 18.10.2013 16:13:06
magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

a już myślałam,że dostanę zrypkę,że się czepiam biednej laluni.Wkurza mnie jeszcze to,że ona nie uznaje w biurze nikogo poza moim ojcem, traktuje go jak wyrocznię emotka Ciężko jej na cokolwiek zwrócić uwagę, bo wszystko wie najlepiej.Po zakończeniu pracy nigdy nie odnosi do zlewu swojej szklanki czy filiżanki po wypitym napoju, bo uważa,że to zadanie dla pani sprzątaczki (każda inna osoba w biurze odnosi za sobą brudne gary i wstawia do zmywarki).

Jak wchodzę w ten watek i poczytam cudaczka to już mnie nic nie wkurza emotka emotka emotka
Nawet brak wygranych emotka

mam to samo emotka
0 0

ilonaxx5

#5757545 Napisano: 18.10.2013 16:48:45
a mnie właśnie wkurza brak wygranych zaraz się emotka
0 0