Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

vickichelm

#5755781 Napisano: 16.10.2013 12:42:47
Wkurza mnie , że jak tylko zaczynam się odchudzać to na samą myśl o odchudzaniu chce mi się jeść .... Zaczynają za mną chodzić batoniki chociaż nie przepadam za słodkim... Czy to jest reakcja obronna organizmu czy co do diabła emotka
0 0

gosia16

#5755785 Napisano: 16.10.2013 12:49:37
vickichelm napisał(a):

Wkurza mnie , że jak tylko zaczynam się odchudzać to na samą myśl o odchudzaniu chce mi się jeść .... Zaczynają za mną chodzić batoniki chociaż nie przepadam za słodkim... Czy to jest reakcja obronna organizmu czy co do diabła emotka

żeby mieć siłę się odchudzac trzeba sobie pojeść,wiem to po sobie ,może po prostu jesz za mało odchudzając się
emotka
0 0

anialistopad

#5755788 Napisano: 16.10.2013 12:50:52
wkurza mnie cały dzisiejszy dzień ,wszystko jest do du...............
0 0

asantesana

#5756289 Napisano: 16.10.2013 23:53:28
anialistopad napisał(a):

No coś Ty, byłam przed chwilą w łazience a tam na butelce jest napisane "mydło do rąk" emotka
0 0

swibek

#5756290 Napisano: 17.10.2013 00:08:07
asante napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No coś Ty, byłam przed chwilą w łazience a tam na butelce jest napisane "mydło do rąk" emotka

emotka a ja pastę do zębów używam emotka do du.. jeszcze nie próbowałam.. emotka emotka

wkurza mnie deszcz! na piątek zaplanowana wycieczka w przedszkolu.. a tu leje, chlapie i ciapie i nie zapowiada się żadna poprawa.. wrrr emotka szkoda dzieciaczków, potem będzie masowe pociąganie nosem emotka
0 0

swibek

#5756382 Napisano: 17.10.2013 10:03:36
eciepecie napisał(a):

swibek napisał(a):

asante napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka a ja pastę do zębów używam emotka do du.. jeszcze nie próbowałam.. emotka emotka

Swibek, zawsze możesz spróbować z samą szczoteczką - na smarowanie pastą jeszcze przyjdzie czas emotka

eciepecie.. ja nie dożyje chyba czasów szczoteczki.. dziś mnie zawał goni od samego rana! emotka no nie wytrzymam już! emotka a jak puszczę to będzie smród! emotka wkurza mnie coś.. i to bardzo.. emotka
0 0

anialistopad

#5756401 Napisano: 17.10.2013 10:19:08
Swibek mam to samo od kilku dni ,mogę pogryźć ,nie zbliżać się .Idę do apteki kupię sobie coś od wścieklizny ,pomoże?
0 0

edith

#5756405 Napisano: 17.10.2013 10:27:19
anialistopad napisał(a):

Swibek mam to samo od kilku dni ,mogę pogryźć ,nie zbliżać się .Idę do apteki kupię sobie coś od wścieklizny ,pomoże?

Oo widzę że wszyscy mają problemy z nerwami emotka Mój maż mówi ,że to po ugryzieniu przez wyciekłą osę jestem zła jak osa może coś w tym jest emotka emotka A tak poważnie po wczorajszym dniu nerwowym spowodowanym różnymi sytuacjami dzisiaj się fatalnie czuję,boli mnie żolądek i mam zawroty głowy,stres jednak jest bardzo niezdrowy ,dzisiaj się fatalnie czuję,życzę wszystkim dobrego dnia emotka
0 0

swibek

#5756406 Napisano: 17.10.2013 10:31:03
emotka ja to chyba do weterynarza prędzej się udam.. emotka
ale jest jakaś mała radość co rozjaśniła mi dzień. Jutro jadę z przedszkolakami jako mama do opieki emotka na wycieczkę do agroturystycznego gospodarstwa w okolicy na imprezę "od ziarenka do bochenka".. emotka
może taka odskocznia poprawi mi nastrój i przestanę myśleć na chwilę o problemach życia codziennego.. emotka
0 0

wesoyromek

#5756429 Napisano: 17.10.2013 11:16:05
właśnie zauważyłam,że wygrany bon (zostawiony na czarną godzinę)stracił ważność tydzień temu, a byłam święcie przekonana, że jest do końca października emotka mam nauczkę emotka
0 0

arabela79

#5756435 Napisano: 17.10.2013 11:25:11
koza.k90 napisał(a):

amif napisał(a):

Nie dotarły do mnie wygrane z Pepsi emotka emotka

zadzwoń do agencji DCN Direct
tel 25 - 633 45 88

Dzwoniliscie?Wszyscy dostali?
Bo ja też czekam na organizer i nie wiem co robić....
0 0

monikar

#5756443 Napisano: 17.10.2013 11:36:17
Wkurzyłam się dzisiaj okropnie...Namówiłam siostrę aby spróbowała swoich sił w konkursach w końcu inteligenta z niej dziewczyna, wybrała sobie konkurs na Rossnecie...Odradzałam bo ciężko tam cokolwiek ugrać ale się uparła no i nic niestety nie wygrała. Zniechęciła się strasznie ale że był ostatnio dość ciekawy konkurs na FB gdzie do wygrania był kosz pełen podarunków od jednej z perfumerii. Siostra się zachęciła i wygrała. Wprost skakała ze szczęścia bo to jej pierwsza wygrana w zyciu. Dziś owy "kosz" dotarł...Zamiast kosza produktów od perfumerii przesyłka zawierała garść próbek perfum takich jak te dołączane do każdego zakupu w drogeriach, po 1-2ml. Jestem w totalnym szoku...Siostra jest teraz na uczelni a ja nie wiem co mam zrobić..Przecież ona się zapłacze i zniechęci do konkursów na zawsze. Nie spodziewałam się co prawda kosza pełnego drogich perfum ale wrzucić garść plastikowych próbek które dają za darmo i nazwać to koszem z produktami?? Nie wiem co mam teraz zrobić chyba pójdę szybko do Rossmanna i dokupię jakieś perfumy i kilka kosmetyków pielęgnacyjnych zanim siostra wróci. Dawno sie tak nie wkurzyłam... emotka emotka
0 0

staszek

#5756447 Napisano: 17.10.2013 11:40:38
monikar napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj okropnie...Namówiłam siostrę aby spróbowała swoich sił w konkursach w końcu inteligenta z niej dziewczyna, wybrała sobie konkurs na Rossnecie...Odradzałam bo ciężko tam cokolwiek ugrać ale się uparła no i nic niestety nie wygrała. Zniechęciła się strasznie ale że był ostatnio dość ciekawy konkurs na FB gdzie do wygrania był kosz pełen podarunków od jednej z perfumerii. Siostra się zachęciła i wygrała. Wprost skakała ze szczęścia bo to jej pierwsza wygrana w zyciu. Dziś owy "kosz" dotarł...Zamiast kosza produktów od perfumerii przesyłka zawierała garść próbek perfum takich jak te dołączane do każdego zakupu w drogeriach, po 1-2ml. Jestem w totalnym szoku...Siostra jest teraz na uczelni a ja nie wiem co mam zrobić..Przecież ona się zapłacze i zniechęci do konkursów na zawsze. Nie spodziewałam się co prawda kosza pełnego drogich perfum ale wrzucić garść plastikowych próbek które dają za darmo i nazwać to koszem z produktami?? Nie wiem co mam teraz zrobić chyba pójdę szybko do Rossmanna i dokupię jakieś perfumy i kilka kosmetyków pielęgnacyjnych zanim siostra wróci. Dawno sie tak nie wkurzyłam... emotka emotka

Dobra siostra z Ciebie! A pomysł z Rossmannem fajny, może dziewczyna złapie dzięki temu bakcyla.
0 0

izak1000

#5756448 Napisano: 17.10.2013 11:42:43
staszek napisał(a):

monikar napisał(a):

Dobra siostra z Ciebie! A pomysł z Rossmannem fajny, może dziewczyna złapie dzięki temu bakcyla.

a ja uważam, że to bardzo wielki błąd z tym dokładaniem..
0 0

cc_investigator

#5756449 Napisano: 17.10.2013 11:46:13
Ja też... To niestety uroki konkursów. Jeśli siostra jest chętna do gry, będzie grała. No i jest chyba dorosła, więc myślę, że poza (uzasadnionym) mocnym wkurzeniem, zapłakanie na śmierć jej chyba nie grozi. A satysfakcja z wybrania zgłoszenia tak, czy inaczej jest. A swoja drogą napisałabym do organizatora, co to za próbki i kiedy przyjdzie właściwa nagroda emotka
0 0

antylopia

#5756451 Napisano: 17.10.2013 11:50:41
cc_investigator napisał(a):

Ja też... To niestety uroki konkursów. Jeśli siostra jest chętna do gry, będzie grała. No i jest chyba dorosła, więc myślę, że poza (uzasadnionym) mocnym wkurzeniem, zapłakanie na śmierć jej chyba nie grozi. A satysfakcja z wybrania zgłoszenia tak, czy inaczej jest. A swoja drogą napisałabym do organizatora, co to za próbki i kiedy przyjdzie właściwa nagroda emotka

z napisaniem do organizatora świetny pomysł. Nie jestem przekonana żeby dokładanie czegoś od siebie przynosiło dobre rezultaty.
Swoją drogą organizator powinien napisać "parę bezpłatnych badziew" emotka
Co się dzieje, człowieku napoć się, wymyśl coś super a później dostań za to ochłap.
W temacie wkurza mnie Kit Kat, a jeszcze bardziej maszyna losująca Linei
0 0

monikar

#5756458 Napisano: 17.10.2013 12:08:26
monikar napisał(a):

z tym napisaniem od organizatora to całkiem dobry pomysł, muszę nad tym pomyśleć emotka

eciepecie nie do końca życia ale jak już pisałam są to jej początki i przykro mi, że tylko się zniechęci przez wyżej opisaną sytuację. Post natomiast napisałam głównie z tego względu że wkurza mnie takie traktowanie przez organizatorów.
0 0

ziolko

#5756533 Napisano: 17.10.2013 13:27:03
antylopia napisał(a):

z napisaniem do organizatora świetny pomysł. Nie jestem przekonana żeby dokładanie czegoś od siebie przynosiło dobre rezultaty.
Swoją drogą organizator powinien napisać "parę bezpłatnych badziew" emotka
Co się dzieje, człowieku napoć się, wymyśl coś super a później dostań za to ochłap.
W temacie wkurza mnie Kit Kat, a jeszcze bardziej maszyna losująca Linei

też uważam, że powinna napisać do organizatora, albo lepiej Ty w jej imieniu, bo lepiej orientujesz się w świecie konkursów emotka
Dlaczego dostałaś próbki, skoro w konkursie nie było o nich mowy?

poza tym, czemu miałaby się zniechęcać? przecież nigdzie nie jest napisane, że każdy musi wygrać w każdym konkursie, w którym weźmie udział
0 0

vickichelm

#5756541 Napisano: 17.10.2013 13:38:36
A mnie wkurzają z Royal Canin ... Już drugi telefon z ankietą... Po to pewnie podawało się tam numer żeby mogli nas dręczyć emotka A swoją drogą dwa razy wpisałam zmyślony numer ciekawe co teraz będzie emotka emotka emotka
0 0

joan

#5756545 Napisano: 17.10.2013 13:40:20
vickichelm napisał(a):

A mnie wkurzają z Royal Canin ... Już drugi telefon z ankietą... Po to pewnie podawało się tam numer żeby mogli nas dręczyć emotka A swoją drogą dwa razy wpisałam zmyślony numer ciekawe co teraz będzie emotka emotka emotka

Wpisałam w formularzu numer tel., ale odznaczyłam opcję telefonicznego informowania mnie o promocjach - wejdź na swój profil i zrób to samo, to nie będą dzwonić emotka
0 0