Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mundek2004
Postów 2485
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Data rejestracji 02.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: loczeq
każdy by tak chciał wydać 17x3 zł i wygrać tysiaka
anialistopad
Postów 13547
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś stałam w oknie biura i patrzyłam na korek. Biuro jest przy jednej z ważniejszych ulic miasta, więc wiadomo, w godzinach szczytu korki niezłe.
Więc stoję, patrzę na te dantejskie sceny i co widzę? na dwóch pasach w tym samym kierunku stoją 2 tiry, równolegle do siebie. W korku normalne, ale w pewnym momencie ten z lewego pasa miał już wolne przed sobą, ale nadal stał. Patrzę, czy pojedzie. Ale gdzie tam. Jak ten z prawego troszkę podjechał, to ten z lewego też. Miał już miejsca tyle, że co najmniej 3 tiry by się przed nim zmieściły, ale twardo stał dalej. Za nim taka kolejka, że inne auta by stały na skrzyżowaniu, ale te nie ruszy cenzura, żeby przejechać ten kawałek, bo gadał z drugim kierowcą przez okno!!!! ci, co stali za nim nie widzieli tego, że ten ma już pusty pas przed sobą, bo inaczej by zaczęli trąbić. W końcu szanowni panowie ruszyli tyłki i pojechali, ale trwało to co najmniej 5 minut, jeśli nie więcej.
Jakby nie mogli pogadać w inny sposób, tylko musieli robić korek w korku
kurde, gdybym stała za nim i wiedziała, że ten ma już miejsce to chyba bym wysiadła i powiedziała, żeby się ruszył
a później dziwić się, że są taaaakie korki w miastach, jak jest tyylu egoistów
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obojętnie, czy podczas jazdy, czy na parkingu.
Ojj... ale byłabym cięta na takich ważniaków drogowych, gdybym była w drogówce
Chyba, że wcześniej stres by mnie zjadł z ich powodu
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adblock+ i spokój z reklamami wszędzie
***** ***!
agicho
Postów 2446
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
dokladnei ale już niejednokrotnie pisałam o programach blokujących reklamy,żebym jeszcze miała sobie nerwy szarpać przez reklamę
za to wkurzają mnie milczące telefony
Gość: bartek0395
anialistopad
Postów 13547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty jesteś tak pewna swoich haseł i szczęścia w losowaniach, czy to takie marudzenie na poprawę humoru?
anialistopad
Postów 13547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eveliina
monikar
Postów 2852
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam ostatnio ten sam problem...
dodatkowo wkurzają mnie konkursy ze słodyczami w tle, jak tak dalej pójdzie będę musiała wymienić całą garderobę na dwa rozmiary większą...
izak1000
Postów 2781
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naciągacze pierońscy, do moich rodziców co chwilę ktoś wydzwania, a każdym reprezentuje jakąś „telekomunikację”. Niestety, ludzie starsi bardzo często padają ofiarami tego typu akcji dezinformacyjnych, nieświadomie wypowiadają umowy z dotychczasowymi dostawcami czegokolwiek, a potem płacą kary umowne, nie potrafią tego wszystkiego odkręcić, eh…
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy to TELE2 jeszcze funkcjonuje, ale od tamtej pory tata niczego nie podpisuje i nie chce nawet rozmawiać. Od razu rzuca słuchawką albo zamyka drzwi przed nosem
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wyrzucę je chyba przez okno w końcu wszystkie.
Edit: Mam nadzieję, że dzieci forum nie czytają.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.