Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trojan
Postów 931
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
konkurs do 9.10.2013.
Gość: asiasia
Konkurs trwa do 9 października więc spokojnie
wanderlust
Postów 797
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A faktycznie, ale ze mnie gapa Wrzucili do zakończonych i nie zauważyłem daty.
kubatbg
Postów 2293
Data rejestracji 04.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogromnie mnie to że do naszej policji przyjmują w hurtowych ilościach ludzi
a)niewykształconych
b)niekompetentnych
c)niezrównoważonych psychicznie
d)kompletnych idiotów którzy myślą że oznaka daje im super-moc podan-ludzia którego już prawo nie dotyczy ....
ludzie w jakim świecie będą żyły nasze dzieci jak te poczwary z zwykłych krawężników kiedyś z biegiem czasu awansują na komendantów ...
H.B.R.P.
Gość: polarniczka
ludzie nie walczą o swoje, kładą lagę na wielu rzeczach, odwracają głowę od ważnych rzeczy nie interesują się tym co dzieje się w naszym kraju, a należy pokazywać palcem złe zachowania, wyśmiewać głupotę, tępić debilizm i niesprawiedliwość, nauczyć się walczyć o swoje prawa i je egzekwować...przykładów można szukać wszędzie, niemiła Pani w urzędzie? ta siksa siedzi tam za nasze podatki, lekarz, który nie che wypisać skierowania na specjalistyczne badania? tego idiotę też utrzymujemy...a rząd? skoro ich wybraliśmy, możemy ich także odwołać...oni też pracują za nasze....uwielbiam oglądać na youtube filmiki z gościem co jeździ po Polsce i walczy ze strażą miejską i foto radarami... takich ludzi w Polsce nam trzeba, a nie strusi, co wsadzają głowę w piasek i mają wszystko gdzieś...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osz kurczę, czemu na pw nie pisałaś? zajrzę jutro rano i dam CI znać, czy jeszcze są
hehe, mnie to śmieszy, bo jak dla mnie to strach przed wymianą zdań.
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takiego myślenia nam Polakom barakuje !!! dziękuje ze dajesz mi poczucie ze może jednak sa jeszcze ludzie a nie same parapety (i to pisze ja .....dostający jednak wypłatę z podtków:P)
mi w głowie sie nie miesci ze ten facio o ktorym piszesz
ma w sadach kilkanascie rozpraw o uwaga "nękanie i stal-king" pracowników straży miejskiej... oczywiscie koszty rozpraw które notorycznie straż miejska przegrywa ida z naszych NASZYCH pieniędzy !!!!
Takiego myślenia nam Polakom barakuje !!! dziękuje ze dajesz mi poczucie ze może jednak sa jeszcze ludzie a nie same parapety (i to pisze ja .....dostający jednak wypłatę z podtków:P)
mi w głowie sie nie miesci ze ten facio o ktorym piszesz
ma w sadach kilkanascie rozpraw o uwaga "nękanie i stal-king" pracowników straży miejskiej... oczywiscie koszty rozpraw które notorycznie straż miejska przegrywa ida z naszych NASZYCH pieniędzy !!!!
na szczęście na 18 założonych mu spraw w 14 go uniewinnili...czyli może te nasze sądy także zaczynają dostrzegać obłudę w tym kraju...
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
facet jeździ po Polsce i walczy z gminami, które poprzez stawianie foto radarów (najczęściej nieprawidłowe) łupią nas kierowców...gminy go pozywają do sądu, że "pokazuje ich wizerunek w złym świetle" miał 18 spraw, 14 wygrał 4 nadal są w sądzie
oczywiście masz racje i też mnie to wkurza, ale w każdym sposobie jest metoda, skoro facio wygrywa te sprawy niech kasa idzie na te sprawy, jeżeli by ich nie wygrywał to bym się bardziej wkurzała
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
foto radar nie może być ustawiony w pobliżu np linii energetycznych, metalowych banerów reklamowych, każdy foto radar ma swój kąt nachylenia, normalny człowiek tego nie wie, ja też nie wiedziałam...
strażnicy miejscy działają na zlecenie przełożnych, oni często mają swój rozum, ale muszą wykonywać to co każą im Ci co są wyżej i niekoniecznie oni mają mózgi
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...orki_kiszone.html#MT
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: zwierzyniec
u nas niestety zlikwidowali, niestety, bo to był świetny zespól: byli różni spece m.in od materiałów wybuchowych, a jeździli w mieszanych patrolach z policją, sami też i byli dobrze wyposażeni - np. w terenówkę, rowery, lódź - patrolowali i lasy i stawy,było po prostu bezpeczniej.Nowe władze zaoszczędziły kosztem bezpieczeństwa
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesień, niedługo Ci przejdzie