Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

trojan

#5750046 Napisano: 06.10.2013 16:40:15
rosik93 napisał(a):

Zapomniałem o Leonie w Tesco, przepadły 3 paragony a jeszcze chciałem dziś dokupić emotka

konkurs do 9.10.2013. emotka
0 0

Gość: asiasia

#5750047 Napisano: 06.10.2013 16:42:01
rosik93 napisał(a):

Zapomniałem o Leonie w Tesco, przepadły 3 paragony a jeszcze chciałem dziś dokupić emotka

Konkurs trwa do 9 października więc spokojnie
0 0

wanderlust

#5750058 Napisano: 06.10.2013 17:36:01
asiasia napisał(a):

Konkurs trwa do 9 października więc spokojnie

A faktycznie, ale ze mnie gapa emotka Wrzucili do zakończonych i nie zauważyłem daty.
0 0

kubatbg

#5750111 Napisano: 06.10.2013 19:45:55
http://www.youtub.../watch?v=G1ncr1b44NA
Ogromnie emotka mnie to że do naszej policji przyjmują w hurtowych ilościach ludzi
a)niewykształconych
b)niekompetentnych
c)niezrównoważonych psychicznie
d)kompletnych idiotów którzy myślą że oznaka daje im super-moc podan-ludzia którego już prawo nie dotyczy ....

ludzie w jakim świecie będą żyły nasze dzieci jak te poczwary z zwykłych krawężników kiedyś z biegiem czasu awansują na komendantów ... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5750144 Napisano: 06.10.2013 20:57:57
kubatbg napisał(a):

Ogromnie emotka mnie to że do naszej policji przyjmują w hurtowych ilościach ludzi
a)niewykształconych
b)niekompetentnych
d)kompletnych idiotów którzy myślą że oznaka daje im super-moc podan-ludzia którego już prawo nie dotyczy ....

ludzie w jakim świecie będą żyły nasze dzieci jak te poczwary z zwykłych krawężników kiedyś z biegiem czasu awansują na komendantów ... emotka emotka emotka emotka

ludzie nie walczą o swoje, kładą lagę na wielu rzeczach, odwracają głowę od ważnych rzeczy nie interesują się tym co dzieje się w naszym kraju, a należy pokazywać palcem złe zachowania, wyśmiewać głupotę, tępić debilizm i niesprawiedliwość, nauczyć się walczyć o swoje prawa i je egzekwować...przykładów można szukać wszędzie, niemiła Pani w urzędzie? ta siksa siedzi tam za nasze podatki, lekarz, który nie che wypisać skierowania na specjalistyczne badania? tego idiotę też utrzymujemy...a rząd? skoro ich wybraliśmy, możemy ich także odwołać...oni też pracują za nasze....uwielbiam oglądać na youtube filmiki z gościem co jeździ po Polsce i walczy ze strażą miejską i foto radarami... takich ludzi w Polsce nam trzeba, a nie strusi, co wsadzają głowę w piasek i mają wszystko gdzieś...
0 0

dolly

#5750151 Napisano: 06.10.2013 21:15:01
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

ja byłam w lidlu wieczorkiem po chlebek, bo nigdzie juz nie bylo i w koszyku z torebkami byly wlansie kuferki. TO co piszecie, o wyścigu to leże i wkiczę, w zeszłym roku widizałam taki szął na karpie w realu, toć to prawie to samo tylko na torebki emotka

to ja się pisze na taki kuferek jak będziesz w lidlu emotka

osz kurczę, czemu na pw nie pisałaś? zajrzę jutro rano i dam CI znać, czy jeszcze są

ziolko napisał(a):

wkurza mnie bezczelne blokowanie... ale blokada działa w obie strony emotka

hehe, mnie to śmieszy, bo jak dla mnie to strach przed wymianą zdań.
0 0

kubatbg

#5750197 Napisano: 06.10.2013 23:20:42
polarniczka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

a)niewykształconych
b)niekompetentnych

ludzie nie walczą o swoje, kładą lagę na wielu rzeczach, odwracają głowę od ważnych rzeczy nie interesują się tym co dzieje się w naszym kraju, a należy pokazywać palcem złe zachowania, wyśmiewać głupotę, tępić debilizm i niesprawiedliwość, nauczyć się walczyć o swoje prawa i je egzekwować...przykładów można szukać wszędzie, niemiła Pani w urzędzie? ta siksa siedzi tam za nasze podatki, lekarz, który nie che wypisać skierowania na specjalistyczne badania? tego idiotę też utrzymujemy...a rząd? skoro ich wybraliśmy, możemy ich także odwołać...oni też pracują za nasze....uwielbiam oglądać na youtube filmiki z gościem co jeździ po Polsce i walczy ze strażą miejską i foto radarami... takich ludzi w Polsce nam trzeba, a nie strusi, co wsadzają głowę w piasek i mają wszystko gdzieś...

Takiego myślenia nam Polakom barakuje !!! dziękuje ze dajesz mi poczucie ze może jednak sa jeszcze ludzie a nie same parapety (i to pisze ja .....dostający jednak wypłatę z podtków:P)

mi w głowie sie nie miesci ze ten facio o ktorym piszesz
ma w sadach kilkanascie rozpraw o uwaga "nękanie i stal-king" pracowników straży miejskiej... oczywiscie koszty rozpraw które notorycznie straż miejska przegrywa ida z naszych NASZYCH pieniędzy !!!!
0 0

#5750210 Napisano: 07.10.2013 08:13:06

Takiego myślenia nam Polakom barakuje !!! dziękuje ze dajesz mi poczucie ze może jednak sa jeszcze ludzie a nie same parapety (i to pisze ja .....dostający jednak wypłatę z podtków:P)

mi w głowie sie nie miesci ze ten facio o ktorym piszesz
ma w sadach kilkanascie rozpraw o uwaga "nękanie i stal-king" pracowników straży miejskiej... oczywiscie koszty rozpraw które notorycznie straż miejska przegrywa ida z naszych NASZYCH pieniędzy !!!!

na szczęście na 18 założonych mu spraw w 14 go uniewinnili...czyli może te nasze sądy także zaczynają dostrzegać obłudę w tym kraju...
0 0

kubatbg

#5750216 Napisano: 07.10.2013 08:28:46
Tak ale ile już poszło z naszych pieniędzy kasy na takie zabawy w sądach ile kasy zjadł prokurator ile sędzia który musiał marnować swój czas itp? A weź idź z dzieckiem do lekarza to powiedzą ci że za rok roku wolny termin bo nie ma nfz pieniędzy emotka
0 0

vickichelm

#5750221 Napisano: 07.10.2013 08:52:26
polarniczka a dlaczego na szczęście ? Za co mial te sprawy bo nie jestem w temacie? Uważacie , że skoro mial 18 spraw wszystko jest z nim okej? emotka
0 0

#5750224 Napisano: 07.10.2013 09:05:34
vickichelm napisał(a):

polarniczka a dlaczego na szczęście ? Za co mial te sprawy bo nie jestem w temacie? Uważacie , że skoro mial 18 spraw wszystko jest z nim okej? emotka

facet jeździ po Polsce i walczy z gminami, które poprzez stawianie foto radarów (najczęściej nieprawidłowe) łupią nas kierowców...gminy go pozywają do sądu, że "pokazuje ich wizerunek w złym świetle" miał 18 spraw, 14 wygrał 4 nadal są w sądzie
0 0

#5750225 Napisano: 07.10.2013 09:06:49
kubatbg napisał(a):

Tak ale ile już poszło z naszych pieniędzy kasy na takie zabawy w sądach ile kasy zjadł prokurator ile sędzia który musiał marnować swój czas itp? A weź idź z dzieckiem do lekarza to powiedzą ci że za rok roku wolny termin bo nie ma nfz pieniędzy emotka

oczywiście masz racje i też mnie to wkurza, ale w każdym sposobie jest metoda, skoro facio wygrywa te sprawy niech kasa idzie na te sprawy, jeżeli by ich nie wygrywał to bym się bardziej wkurzała
0 0

joan

#5750226 Napisano: 07.10.2013 09:07:15
Nie oglądałam tego filmiku, ale mam takie o to pytanie: co to jest ten nieprawidłowy fotoradar?
0 0

#5750228 Napisano: 07.10.2013 09:08:50
joan napisał(a):

Nie oglądałam tego filmiku, ale mam takie o to pytanie: co to jest ten nieprawidłowy fotoradar?

foto radar nie może być ustawiony w pobliżu np linii energetycznych, metalowych banerów reklamowych, każdy foto radar ma swój kąt nachylenia, normalny człowiek tego nie wie, ja też nie wiedziałam...
0 0

#5750236 Napisano: 07.10.2013 09:26:17
eciepecie napisał(a):

polarniczka napisał(a):

..skoro facio wygrywa te sprawy niech kasa idzie na te sprawy, jeżeli by ich nie wygrywał to bym się bardziej wkurzała

Widzę to inaczej - skoro wygrywa za każdym razem, to znaczy, że ewidentnie sprawy są do wygrywania - a skoro straż miejska jeszcze na to nie wpadła i stale ponawia (jak dotąd bezskutecznie) próby udowodnienia swoich racji w sądzie, to takie tracenie moich-podatnika pieniędzy mnie wkurza najbardziej emotka
To dowodzi, że
a) jednak sądy są sprawiedliwe emotka i nie wchodzą w układy typu "naszych nie ruszamy"
b) strażnicy, którzy tego nie zdołali ogarnąć "rozumem", mają za małe moce obliczeniowe tego organu, ergo: czy na pewno powinni robić to, co robią? Golenia brzytwą w zakładzie fryzjerskim też nie powierzyłbym małpie.... To w końcu dość odpowiedzialna praca! emotka

strażnicy miejscy działają na zlecenie przełożnych, oni często mają swój rozum, ale muszą wykonywać to co każą im Ci co są wyżej i niekoniecznie oni mają mózgi
0 0

#5750252 Napisano: 07.10.2013 09:47:09
ja ogólnie jestem za tym, aby nie było takiego tworu jak straż miejska...wiele gmin pozbyło się ich na życzenie mieszkańców...oby inni poszli w ich ślady
0 0

radosna

#5750260 Napisano: 07.10.2013 10:02:13
Wstyd mi za komorników:
http://wiadomosci...orki_kiszone.html#MT
0 0

Gość: zwierzyniec

#5750262 Napisano: 07.10.2013 10:03:04
polarniczka napisał(a):

ja ogólnie jestem za tym, aby nie było takiego tworu jak straż miejska...wiele gmin pozbyło się ich na życzenie mieszkańców...oby inni poszli w ich ślady

u nas niestety zlikwidowali, niestety, bo to był świetny zespól: byli różni spece m.in od materiałów wybuchowych, a jeździli w mieszanych patrolach z policją, sami też i byli dobrze wyposażeni - np. w terenówkę, rowery, lódź - patrolowali i lasy i stawy,było po prostu bezpeczniej.Nowe władze zaoszczędziły kosztem bezpieczeństwa emotka
0 0

renatak0

#5750274 Napisano: 07.10.2013 10:25:15
Wkurza mnie ,że nie mogę się wziąć za siebie, tak jakoś rozmemłałam się psychicznie i fizycznie też.Niby wszystko w porządku a jakoś ostatnio nie mogę ogarnąć życia, domu,nawet konków emotka emotka Nic mi się nie chce.
0 0

dolly

#5750277 Napisano: 07.10.2013 10:27:27
renatak0 napisał(a):

Wkurza mnie ,że nie mogę się wziąć za siebie, tak jakoś rozmemłałam się psychicznie i fizycznie też.Niby wszystko w porządku a jakoś ostatnio nie mogę ogarnąć życia, domu,nawet konków emotka emotka Nic mi się nie chce.

jesień, niedługo Ci przejdzie emotka
0 0