Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iwek
Postów 1164
Data rejestracji 23.11.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.lidl.p...xsl/oferta.htm?id=72
te buty są świetne jakościowo i w atrakcyjnej cenie Nie żebym robiła LIDLowi reklamę, ale buty dziecięce im się udały. Lekki i nieprzemakające
Mam ochotę iść w poniedziałek po kapcie do przedszkola, ale trochę się boję (chociaż z drugiej strony lubię tą adrenalinkę ).
a buty są już tutaj:
http://allegro.pl...=1&string=lupilu
i kurtki za ponad 90zł (w sklepie po 45) itd... ja wiem, że biznes is biznes, ale szkoda mi tych rodziców, którzy chcieli coś taniej kupić dla swoich pociech...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
madzia34
Postów 1723
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
buty kupowałam w zeszłym roku-niestety moze w miescie sa dobre-w górach nie zdały egzaminu przemakały wiec w tym roku ich nie kupuje:)
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wiadomo, w góry lepiej wziąć Lomera, a nie Lidla
Moja koleżanka kupiła buty Lidla opisane, jako "trekkingowe" i... czuła każdy kamyk na trasie dwudniowej wędrówki. Do tego glebę zaliczyła (kolano rozwalone), bo droga była w niektórych miejscach podmokła. Ale na miasto się to obuwie jak najbardziej nadaje
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak na marginesie, to wkurzają mnie sprzedający! Szukamy samochodu, wszędzie gdzie dzwonimy, to są achy i ochy, samochłod piękny, lakier oryginalny jak z salonu, silnik idealnie pracuje - jedziemy po 200-400km, a na miejscu widać grubą szpachlę, odpadający lakier , a silnik może i owszem - pracuje ładnie, ale z wydechu leci taaaaaaaaaki dym, jak z komina elektrowni... Po co to kłamać? My tracimy tylko czas i pieniądze...
doris1
Postów 1032
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzę prywatnie, nie mam wyjścia, tylko ten w okolicy konsultuje ciężarne.
Nie powiem, bo jestem zadowolona, ale pierwsza wizyta 150!
Wymyśliłam, że trzeba zmienić sposób leczenia, już dziś zapisać się do specjalistów, np. neurologa, endokrynologa i do kogo kto sobie tam jeszcze wymyśli, a wizytę zawsze można odwołać.
No bo jak inaczej??
Gość: marccin1983
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musiałas trafić jakieś fajne, bo ja skusiłam sie raz i wiecej nie kupię. Po każdym spacerze skarpetki normalnie mokre. Patrzyłam , oglądalam, nie wiem jakim cudem tak mokre. Ja rozumiem, że stópka też się poci, ale bez przesady.
Co do akcji, wczoraj o niej zapomniałam, dzisiaj tylko malenkie rozmiary bluzeczek, kurteczek, butki chyba były, ale nie rozglądałam się za nimi, więc nie chce wprowadzać w błąd.
Mnie strasznie irytują takie zachowania, mimo, że każdy orze jak może i wiem, że to ze wszystkim tak jest, to jednak to wkurza
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No comment
Wczoraj z żalem odżałowałam wyprawę do Lidla, choć jedna z torebek mi się cholernie podobała, ale niestety prawda jest taka, że w tym miesiącu nie stać mnie na 249 zł za torebkę, nawet jeśli to Wittchen...
Okazuje się, że mogłam sobie swoje rozterki duchowe darować, bo na pewno nie wybrałabym się do Lidla rano, tylko po południu.
antylopia
Postów 2037
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boże masakra. Informacje o torebkach w lidlu (mail) przeczytalam dopiero dzisiaj ok 10 i byłam wściekłą, że nie dowiedziałam się wcześniej. Nawet nie próbowałam jechać i sprawdzać.
Swoją drogą to i tak dobrze że te torebki wychodzą na sklep, a nie są odkładane dla personelu i ich bliskich.
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia W moim Lidlu tak niekoniecznie wszystkie wyszły na sklep, bo z modelu na który polowałam było tylko z 5 egzemplarzy. W koszu nie za duża ilość toreb, więc na pewno Panie brały też dla siebie i innych. To już mi zwisa, ale gdyby było takie ograniczenie, max 2-3 szt. na osobę, byłoby lepiej, bo osób przed godziną 8 ok. 50, ale jeśli kilkanaście bierze z 8 torebek...
mia Jak najbardziej ciesz się, że nie wybrałaś się rano! Stracony czas, nerwy, chociaż może miałabyś szczęście i upolowałabyś określony model, ale to chyba jak wygrana w Lotto. Dzwoniłam do koleżanki z innego miasta, która też chciała sobie kupić torebkę, nie udało się, ale widziała, że jakaś kobieta wzięła z koszyka jakiejś Pani torebkę, tak bez pytania. Pani rozmawiała przez telefon i chyba była odwrócona tyłem, zaczaiła się na jej łup i wio do kasy!
Brak mi słów. Tak się pchać, biec i taranować, jakby to było za darmo... I za torebką nie będę wariować.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odechciewa mi się juz tam zakupów po akcji z bucikami.
A ja się przed chwila wkurzylam, bo zadzwonił do mnie przedstawiciel z innej sieci,niż mam tel.
Na początku coś gadał,ze ma mój nr z konkursu i dokładnie nie powiedział jaki i zaczął oferować "super" ofertę.
Też do kogoś tak dzwonili i kojarzycie jaki to mógł być konk, że sprzedaje innym dane?
Gość: bartek0395
toka
Postów 3081
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego, co wiem, to zasady konkursu są dla wszystkich takie same, więc nikt nikomu nic sprzed nosa nie zabiera, tylko normalnie wygrywa. chcesz nagrodę - wygraj Ty i problem z głowy.
poza tym, jeżeli wygram ja, to rzecz należy do mnie i nikomu nic do tego, co z tym zrobię. bo to moja własność, a o swoich, uczciwie wygranych, rzeczach mogę decydować tylko ja.
i: jeżeli ktoś "sprzątnie komuś nagrodę sprzed nosa", tzn wygra i później ją sprzedaje, to ktoś, kto chciał mieć tę rzecz, może sobie ją kupić /najczęściej taniej niż normalnie/, skoro nie mógł jej wygrać. więc dla tych ludzi, którzy chcą mieć rzeczy, a akurat nie wygrali, to chyba dobrze.
we must suffer to free our pain
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Byłem od 7:15 pod sklepem 12 w kolejce (jedna dziewczyna stała od 5 rano ) torebek było tylko 30sztuk
niestety nie udało mi się złapac tej co siostra chciała
Chętnych na torebki było ze 120 osób