Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ba!
asante sana - bo my jesteśmy czubki Ale muszę przyznać, że żadnego aspektu życia nie mam tak uporządkowanego, jak konkursy
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie zawsze pionas odpisuje, tylko naprawia błąd i tyle
mnie też nie zawsze odpisuje, ale widać, że działa, bo usuwane są błędy, które zgłaszam
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja nie mam żadnej postawy roszczeniowej
Chodzi mi o to, że do tego już nie można podchodzić tak jak kiedyś.
A ja nie jestem przyzwyczojona do takich większych zgłoszeń na loterię, bo nigdy tego nie czyniłam.
Teraz tak się stało, bo i tak kupowałam to dla dzieci.
I nie kupuję wszystkiego jak leci i co popadnie bo jest konkurs ( i to w dużych ilościach ) tylko co mi akurat jest potrzebne.
Nie biorę we wszystkich konkursach udziału.
Nie jest to mój sposób na życie.
I nie oczekuję, że każde moje zgłoszenie ma być nagrodzone.
asante sana
Co do zostawiania telefonów, paragonów i kopert to nie robię tego. Bo nie umiem komuś zawracać tym głowy i angażować go w to.
I tym sposobem będąc na wakacjach przepadła mi nagroda (podwójny bilet na Depeche Mode). Bo będąc na plaży, telefon miałam w sejfie przez cały dzień a tam zasięgu brak i nawet info o połączeniu nie było. Dopiero jak go całkowicie wyjęłam z sejfu na drugi dzień to przyszły po jakimś dłuższym czasie smsy z tą informacją.
Ogólnie chodzi mi o to, że o wiele milej by było aby każda strona choć trochę wykazała dobrej woli i uczynności.
Bo co szkodzi np dać informację o jakie konkretnie zgłoszenia chodzi i tyle.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nice - po to ma się siostrę, aby móc ją poprosić o przysługę, nie jest to żadne zawracanie głowy - ja pomagam jej (np. na budowie), ona czasem pomoże mnie - ot, ludzka rzecz i wolałabym pojechac z nia na ten koncert DM niż żeby mi miał przepaść
alamak
Postów 775
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam ja ze skręconą nogą w lipcu i nawrotem bólu w sierpniu dostałam się do lekarza na koniec września, a rehabilitacja jest zaplanowana na marzec 2014
alamak
Postów 775
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leczy mnie więc lekarz pierwszego kontaktu.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli nie masz problemów większych z tarczycą, to wystarczy, że np co kwartał zrobisz badania hormonów tarczycy i wg tego będziesz regulować tabletki.
Ewentualnie wizyta prywatna... u mnie na przyszły rok na NFZ zapisują dopiero od 2 listopada, a u Ciebie już nie ma wizyt?
agnus27
Postów 138
Data rejestracji 28.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście mam wspaniałą lekarkę,która już kilka razy wyciągnęła mnie z opresji.Mam do niej zaufanie,ale wkurzają mnie problemy w dostaniu się do specjalisty.to nienormalne
monikar
Postów 2849
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie do endokrynologa są zapisy na koniec 2014 roku
ja musiałam iść prywatnie bo nie dałam rady tyle czekać i teraz płacę: wizyta 100zł, badania najmniej 100zł a muszę je często powtarzać...tragedia
Gość: koza.k90
klient kupuje coś nad ranem, płaci przed 9 przez PAYU i tego samego dnia kurier zabiera paczkę, która nazajutrz jest u kupującego
ale ten leci w kulki i zaniża ocenę za... czas realizacji przesyłki
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludze sami napędzaja takie akcje:(
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, a ja mam jedne buty Zrobiłam wymianę z inną panią, bo miałam mniejsze a potrzebowałam większych, a ona odwrotnie.
To chyba był cud. Jedna babcia próbowała mi je zwinąć - podchodziła do tego kilkakrotnie.... Śmieszne uczucie, trzymasz parę butów w ręku, a ktoś je z tyłu ciągnie...
Ale to co się działo, to masakra - ludzie wynosili po kilkanaście par w koszykach (już można znaleźć na All). Taki tłum, jedna mama zgubiła dziecko, poleciała w najlepsze na zakupy, a maluch płakał i jej szukał. W życiu czegoś takiego nie widziałam...
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ze złota, ale akurat Lidl ma czasem całkiem fajne & tanie obuwie i ubrania, głównie sportowe.
Chociaż mam Lidla pod nosem, NIGDY nie udało mi się załapać na żadną promocję, obojętnie, czy dotyczyła kurtek, czy czekolad Moja koleżanka mugolka stwierdziła, że już ich kiedyś opierdzieliła, ale bez ogólnopolskiego buntu nic się nie wskóra. To jakiś cyrk i niesmaczna zabawa kosztem klientów, komuna w całej krasie.
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane