Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: bruce

#5747649 Napisano: 02.10.2013 09:32:47
dolly napisał(a):

emotka emotka a fotki chociaż były? emotka

Oj, były... emotka

eciepecie napisał(a):

Na własność, czy w dzierżawę dają? emotka
I które chcesz mieć?
Brada Pitta czy Clooneya?
emotka

Nie ujęli tego wyraźnie, zatem nie wiem, jak by mi je dać mieli. emotka
Wolę Leeeee... emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5747653 Napisano: 02.10.2013 09:36:28
wkurza mnie zakończenie Dextera!drwal? pogięło chyba tych scenarzystów emotka
chyba się z tymi od True Blood skumali emotka
mordują mi seriale jeden za drugim
0 0

calliope

#5747660 Napisano: 02.10.2013 09:56:52
dolly napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie ocenianie innych po wyglądzie emotka Dowiedziałam się dzisiaj, że ciotka mojego A. stwierdziła, że jestem zimna i wyniosła emotka Ja po prostu wychodzę z założenia, że jak mam piepr**ć głupoty, to po prostu... wolę milczeć. emotka A to zimno, to chyba z Rumunii...

ja tam wolę "udzielną księżniczkę" emotka

ilonar2301 nie przejmuj się emotka

dolly księżniczkę też lubię, o innych epitetach nie wspomnę emotka
0 0

zaczytana-pola

#5747672 Napisano: 02.10.2013 10:13:29
calliope emotka Nie przejmuję się tym, że za taką mnie ma. Po prostu wkurza mnie takie ocenianie ludzi, których w gruncie rzeczy się nie zna emotka
0 0

anialistopad

#5747768 Napisano: 02.10.2013 12:18:57
Teraz to się wkurzyłam sama na siebie,pamiętacie konkurs orlen pepsi? Kupowałam na kilka paragonów w różne dni ,wygrałam parę nagroód,a zostały mi 2 paragony ,bo reszty nie mogłam znaleźć ,tak je ukryłam.A dziś układając papiery odnajduje kolejne paragoniki pieknie zapakowane w kopertę z podpisem pepsi orlen. emotka
0 0

vickichelm

#5747769 Napisano: 02.10.2013 12:26:11
anialistopad napisał(a):

Teraz to się wkurzyłam sama na siebie,pamiętacie konkurs orlen pepsi? Kupowałam na kilka paragonów w różne dni ,wygrałam parę nagroód,a zostały mi 2 paragony ,bo reszty nie mogłam znaleźć ,tak je ukryłam.A dziś układając papiery odnajduje kolejne paragoniki pieknie zapakowane w kopertę z podpisem pepsi orlen. emotka

hahaha skąd ja to znam emotka ja ostatnio byłam w sklepie kupiłam 2 x elseve no i za jakis czas myśle , zrobie porządek w portfelu... Zrobiłam paragony wyrzuciłam i zdałam sobie z tego sprawe po fakcie emotka
0 0

maria1980

#5747789 Napisano: 02.10.2013 13:14:19

nice

#5747826 Napisano: 02.10.2013 14:13:55
Teraz się wkurzyłam na maksa. Po iluś tam zgłoszonych paragonach z Milki od samego początku trwania konkursu, jakimś cudem w tym losowaniu mnie wylosowali do maskotki. I uprzejmie mnie informują smsem i gratulują oraz chcą bym w ciągu 4 dni roboczych przesłałą im wszystkie zarejestrowane dowody zakupu i oryginalne opakowania. emotka emotka emotka Porąbało ich normalnie. Jak ja mam ogrom przeróżnych paragonów konkursowych razem w jednej szufladzie to skąd mam wiedzieć które to te zgłoszone. Masakra jakaś z tymi konkursami ostatnio. To co ja mam to sobie wszystko zapisywać i notować. Myślą, że nie mam co robić w chacie. emotka Chyba to oni mają bazę zgłoszeń i wiedzą ile i jakie były zgłoszone. Niby jak ja mam to teraz ustalić.
0 0

zdolnabestia

#5747836 Napisano: 02.10.2013 14:30:14
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie zakończenie Dextera!drwal? pogięło chyba tych scenarzystów emotka
chyba się z tymi od True Blood skumali emotka
mordują mi seriale jeden za drugim

Eh, jeszcze Debrę uśmiercili... Wolałabym, żeby zginął na tym statku. Zostawił ot tak syna? Który i tak już nie miał matki? Bez sensu..
Za to Breaking Bad zakończyli tak, że można zbierać szczękę z podłogi, ci od Dextera powinni się uczyć emotka
0 0

koper

#5747846 Napisano: 02.10.2013 14:41:38
czarnygreg i zdolnabestia
Dzięki za spoilery emotka
0 0

dolly

#5747899 Napisano: 02.10.2013 16:18:41
koper napisał(a):

czarnygreg i zdolnabestia
Dzięki za spoilery emotka

emotka sorki emotka
0 0

koper

#5747914 Napisano: 02.10.2013 16:31:43
Ja wiem, że to drobiazg, ale akurat mam dość stresujący okres w życiu i w planach na dzisiejszy wieczór miałam otworzenie butelki wina, przytulenie się do męża i obejrzenie finału Dextera. Specjalnie omijałam wszystkie informacje o nim w necie, żeby dać się zaskoczyć, weszłam na forum i klops emotka
0 0

wanderlust

#5747993 Napisano: 02.10.2013 17:14:16
Wrrr, Tassimo w C4 się skończył wczoraj a ja zostawiłem jeden paragon na dziś, bo na stronie C4 było napisane, że trwa do 2.10 a w regulaminie jest 1.10 emotka i nie zauważyłem emotka
0 0

nice

#5748032 Napisano: 02.10.2013 17:56:11
eciepecie napisał(a):

nice napisał(a):

Porąbało ich normalnie. Jak ja mam ogrom przeróżnych paragonów konkursowych razem w jednej szufladzie to skąd mam wiedzieć które to te zgłoszone. Masakra jakaś z tymi konkursami ostatnio. To co ja mam to sobie wszystko zapisywać i notować. Myślą, że nie mam co robić w chacie.

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Tak, jeszcze na nich nawrzeszcz.... bo to ICH wina, że TY nie pamiętasz... ja pierdziu, ale mnie wkurza takie podejście emotka emotka emotka emotka [/quote

Przepraszam bardzo ale to nie chodzi o pamiętanie, uważam jedynie i dla mnie tak jest, że konkurs ma być przyjemnością i czymś miłym. A nie jakimś obowiązkiem zapisywania sobie całej stery różnych rzeczy. Przepraszam bardzo ale czy zwykła osoba, która kupi produkty i wyśle zgłoszenia zachęcona reklamami a potem je odłoży gdziekolwiek w domku będzie wiedziała co konkretnie ma odesłać (nawet jeśli ma z całą pewnością w domu). Albo raz mąż raz żona wyśle odłoży (zachowa paragon) ale razem do jednego miejsca i wygra któreś z nich to będzie wiedziało co odesłać. Rozumiem takie zgłoszenia jak były w promocji fa gdzie się podawało też nr paragonu w zgłoszeniu internetowym a oni zwrotnie przysyłali Ci potwierdzenie wraz z wpisanymi do zgłoszenia danymi.I to jest ok, bo jak wygrasz to wiesz co masz odsełać konkretnie.

0 0

oryginalny80

#5748039 Napisano: 02.10.2013 18:03:09
Wkurzyłem się na delicje. Lecę na złamanie karku do Intermarche by kupić delicje Wedla na kończący się dziś konkurs i kupiłem...ale nie te co trzeba emotka Kiedyś były jedne, a teraz szampańskie to jedno a jedyne od wedla to drugie...ech,nic tylko usiąść i zjeść coś słodkiego na poprawę humoru.
0 0

radosna

#5748040 Napisano: 02.10.2013 18:03:53
oryginalny80 napisał(a):

Wkurzyłem się na delicje. Lecę na złamanie karku do Intermarche by kupić delicje Wedla na kończący się dziś konkurs i kupiłem...ale nie te co trzeba emotka Kiedyś były jedne, a teraz szampańskie to jedno a jedyne od wedla to drugie...ech,nic tylko usiąść i zjeść coś słodkiego na poprawę humoru.

Najlepiej Ferrero Rocher emotka
0 0

nice

#5748047 Napisano: 02.10.2013 18:07:19
oryginalny80 napisał(a):

To ja też ostatnimi czasy mówiłam mężowi że ma na konkurs kupić produkty Krafta min Delicje a oni mi czyta, że to producent Modelez (przez telefon mi to mówi) więc ja mu na to, że to pewnie jakieś inne ja mam mieć Krafta tak kawa Jacobs Kronung. Kupił więc kawę Jacobs bo mu kazałam a jak przyniósł do domu to patrzę a tam Modelez i się okazało, że dawny Kraft to teraz Modelez.
0 0

ilonaxx5

#5748049 Napisano: 02.10.2013 18:10:43
wkurza mnie brak konkursów brak wygranych emotka
0 0

ziolko

#5748070 Napisano: 02.10.2013 18:37:36
magnus to i tak dobrze, bo ja od razu usłyszałam od pani, że ona takich informacji o paragonach nie udziela
ale udało się wysłać dobry paragon i mąż na liście jest
0 0

nice

#5748091 Napisano: 02.10.2013 19:01:06
A teraz tak z ciekawości zajrzałam na listę zwycięzców Milki i w 1 etapie jest zweryfikowanych 201 osób na 500 a w 2 etapie zaledwie 60. W każdym etapie grałam 2 lub 3 razy ale nie zostałam wylosowana. Jakimś cudem teraz mnie wylosowali i tu takie niesmak. Więc jak teraz nawet chciałabym grać o samochód to jak widać nie mam po co. Bo wychodzi na to, że na moje dane osobowe się już nie da. Bo tu nie liczy się zgłoszenie każde osobno w danym etapie, tylko wszystko od początku. Więc jak ktoś przypadkiem czegoś nie zapisał albo coś pomylił lub zgubił nawet we wcześniejszych zgłoszeniach, to teraz jakby wszystko postarał się spamiętać, zapisywać odnotowywać, prowadzić ewidencję i jeszcze piętnaście razy sprawdzać czy rzeczywiście wszystko ok wprowadził do formularza to jest to na nic. Jak ja nie lubię loterii. emotka
0 0