Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek grający przecież nie upilnuje każego konkursu, nieraz przegapialam podawane wyniki.
Śledzicie u siebiena bieżaco w zakonczonych?
Macie jakies inne sposoby?
Tam, gdzie wysylam maila np. ze zdjeciem, to odrazu wpisuję pelne dane, ale gorzej z formularzami, w ktorych podaje sie tylko imie i nazwisko.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://finanse.wp...c.html?ticaid=111639
Jestem radosna jak wiosna!
zdolnabestia
Postów 5162
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kupię sobie te strudle, by nie kupować czekoladowego Mikołaja. I tak uważam, że produkty świąteczne i dekoracje (oczywiście mam na myśli Boże Narodzenie) powinny być dopiero od grudnia. Ale z drugiej strony biznes to biznes. Więcej się zarobi wprowadzając towar już w październiku.
Gość: goralecka
Ja 27 grudnia w zeszlym roku w tesco widzialam na jednym regale mikolaje, bombki, koszyki wielkanocne i jajka. to dopiero byla atmosfera na szczescie ktos z gory chyba poszedl po rozum do glowy bo takie atrakcje byly tylko przez jeden dzien ale wygladalo to potwornie dziwnie
arabela79
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedź.
W sumie niedawno zaczelam grac, więc prosilam o rady.
Nie jestem hurtownikiem:)
Kilkadziesiąt to i ja w miesiącu nie mam.
Ale czasem trafie przypadkiem na fajne konkursy np. na FB (bez lajków), czy na blogach, gdzie nie zawsze się pierwsi odzywają organizatorzy mailowo do konkursowiczow.
Jak sa nagrody, na ktorych naprawde mi zalezy, to pamietam, ale czasem ze 2-3 konki w miesiacu mi uciekają(nie znaczy, ze odrazu przepadaja).
Ale ogolnie nie lubie takiej polityki organizatorow, ze trzeba co jakis czas sprawdzac.
Gość: jua
Mnie też śmieszy świąteczny asortyment w październiku czy listopadzie, jednak z drugiej strony sklepy nie są miejscem gdzie świąteczny klimat mnie jakoś porusza. Niech sobie te rzeczy tam będą, przynajmniej kupię to co chcę wiele wcześniej i nie będę musiała się przepychać w grudniu
Gość: bruce
Doskonale Cię rozumiem. Ja tak czasami miałam na jakichś babskich portalach - nagle widzę siebie wśród laureatek, całkiem przypadkiem, bo był to jakiś konkurs internetowy, bez paragonów i zakupów, wzięłam udział, bo mnie naszła wena, potem w ferworze codziennych spraw całkiem o nim zapomniałam, a nagrody (albo wysyłka danych) były do odebrania do... wczoraj...
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie od dłuższego czasu prowadzę zeszyt-kalendarz z konkursami,gdzie zapisuje terminy wyników konkursów, to bardzo ułatwia zapanowanie nad tym
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób sobie jakiś plik na kompie i zapisuj. Ja tak robię i sprawdza się taki sposób. Wpisuję portal, nagrody, datę zakończenia i link do konkursu. Nic wtedy nie umyka.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo dokladnie, zrobilam ostatnio w exelu taki plik i jestem zadowolona, jak sie zakonczy cos to usuwam i wklejam sobie nowy
arabela79
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emka86
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano Mój opowiedział mi, co dokładnie wrzeszczał XY (ja słyszałam tylko przekleństwa, nie wsłuchiwałam się za bardzo, byłam półprzytomna). Otóż XY darł się, jak zwykle – czyli znieważał swojego ojca/ojczyma wiązankami przekleństw. Ponieważ był środek nocy, ojciec próbował uciszyć syna „bo sąsiedzi”, na co padły hasła:
- ci z dołu to k*y (wujek XY z żoną i dwoma córkami),
- tego metala z długimi włosami to ja zajeb* (chodziło o mojego faceta, który – nawiasem mówiąc – nie jest i nigdy metalem nie był).
Mieszka człowiek w ultraspokojnej dzielnicy, ma fajnych sąsiadów, usypiają go i budzą ptasie trele. Dom typu bliźniak, sześć mieszkań. Ale i tak musi się trafić jakiś gów*! Morda, jak guździec po wypadku komunikacyjnym, włosy długie& tłuste, nieodzowne atrybuty to cygareta, czipsy i piwsko. Menel pure, gil pod nosem. I tak się zastanawiam, co będzie dalej?
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
moskala22
Postów 3361
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- najpierw poważna chroba naszego 1,5 miesięcznego szczeniaka
- wczoraj pojechałm z siostrą na myjnię, któa zepsuła się w trakcie mycia auta i rozpieprzyła przednią szybęw aucie (a auto dopiero odebrane od mechanika)
- dzis synek rozciął głową i szykuje się szycie
co jeszcze nas spotka?
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: bruce
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a fotki chociaż były?
zaczytana-pola
Postów 11326
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0