Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

bachacz

#5742436 Napisano: 24.09.2013 13:29:51
Nie będę odkrywcza, ale pogoda, tak czysto po ludzku,jest złośliwa, przekorna akurat wobec mnie, i nie lubię jej, ot tyle ...
0 0

anialistopad

#5742450 Napisano: 24.09.2013 13:41:46
http://media.wp.p...12707,wiadomosc.html co za kur.......zatłukłabym taką normalnie wrrr... emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#5742780 Napisano: 24.09.2013 19:54:30
wkurzam się sama na siebie, że dałam się wciągnąć w dyskusję z panią sekretarką pani poseł Bubel... ale organizacja nagrody z ich konkursu woła o pomstę do nieba! Totalna improwizacja i chaos! i dzisiaj już nie wytrzymałam i zadzwoniłam tam i powiedziałam co myślę - zresztą, nie tylko ja;) na co pani B. zadzwoniła osobiście (!) do wychowawczyni i powiedziała, że jest rozczarowana naszą postawą - a my to co niby, mamy być zachwyceni unikami i wymówkami posłów? traktują nas jak prostaków z prowincji, którym zamiast dwudniowej wycieczki do białowieży można z wielką łaską wcisnąć dwie godziny w warszawskim zoo i zwiedzanie folwarku na wiejskiej? emotka mam dość konkursów po takich akcjach emotka emotka emotka i teraz wg niektórych rodziców to ja będe ta zła, bo rozzłościłam panią poseł B. emotka niech mnie ktoś przytuli ...:(
0 0

mia

#5742787 Napisano: 24.09.2013 19:59:12
pewnastudentka napisał(a):

wkurzam się sama na siebie, że dałam się wciągnąć w dyskusję z panią sekretarką pani poseł Bubel... ale organizacja nagrody z ich konkursu woła o pomstę do nieba! Totalna improwizacja i chaos! i dzisiaj już nie wytrzymałam i zadzwoniłam tam i powiedziałam co myślę - zresztą, nie tylko ja;) na co pani B. zadzwoniła osobiście (!) do wychowawczyni i powiedziała, że jest rozczarowana naszą postawą - a my to co niby, mamy być zachwyceni unikami i wymówkami posłów? traktują nas jak prostaków z prowincji, którym zamiast dwudniowej wycieczki do białowieży można z wielką łaską wcisnąć dwie godziny w warszawskim zoo i zwiedzanie folwarku na wiejskiej? emotka mam dość konkursów po takich akcjach emotka emotka emotka i teraz wg niektórych rodziców to ja będe ta zła, bo rozzłościłam panią poseł B. emotka niech mnie ktoś przytuli ...:(

Kochana, przecież wiesz, że masz świętą rację! emotka
I tylko to się liczy! emotka
0 0

marla

#5742789 Napisano: 24.09.2013 20:01:49

emotka a możne warto by opisać sytuację w lokalnej gazecie emotka
0 0

evita

#5742791 Napisano: 24.09.2013 20:04:23

Nie możecie napisać/skontaktować się z kimś "wyżej" z tego ugrupowania? Albo przynajmniej do zaciętego wroga tamtej Pani? Już on się postara o zamieszanie emotka . Postraszyć kimś tam... Bo póki co wygląda na to, że chcą odbić piłeczkę, i to w wyjątkowo nieelegancki sposób...

Co do prośby: emotka emotka emotka
0 0

toka

#5742795 Napisano: 24.09.2013 20:06:29
evita napisał(a):

Nie możecie napisać/skontaktować się z kimś "wyżej" z tego ugrupowania? Albo przynajmniej do zaciętego wroga tamtej Pani? Już on się postara o zamieszanie emotka . Postraszyć kimś tam... Bo póki co wygląda na to, że chcą odbić piłeczkę, i to w wyjątkowo nieelegancki sposób...

Co do prośby: emotka emotka emotka

zawsze można napisać do Superaka emotka i załatwić dzieciakom dodatkową atrakcje-zwiedzanie redakcji emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5743201 Napisano: 25.09.2013 14:10:03
wkurza mnie, że będę mieć laparoskopie...długa czasami ta droga do macierzyństwa emotka
0 0

notta

#5743209 Napisano: 25.09.2013 14:15:55
wkurza mnie że olałam sobie konkursy disneya emotka
0 0

Gość: emka86

#5743228 Napisano: 25.09.2013 14:24:39
polarniczka napisał(a):

wkurza mnie, że będę mieć laparoskopie...długa czasami ta droga do macierzyństwa emotka

tak ,ale opłacalna! Trzymam kciuki.
0 0

#5743229 Napisano: 25.09.2013 14:25:17
emka86 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

tak ,ale opłacalna! Trzymam kciuki.

nie dzięki emotka
0 0

delfinka101

#5743283 Napisano: 25.09.2013 15:01:23
Wkurza mnie brak @ ,smsów i telefonów z informacją o wyrganej. emotka
0 0

#5743466 Napisano: 25.09.2013 17:43:14
delfinka101 napisał(a):

też cierpię na tę chorobę emotka
0 0

monikar

#5743585 Napisano: 25.09.2013 20:44:53
delfinka101 napisał(a):

ja dziś osiągnęłam chyba szczyt swojej konkursowej "ułomności"! Od początku tygodnia masa rozwiązanych konkursów w których brałam udział i w które włożyłam mnóstwo czasu i pieniędzy a wygranych ZERO. Nawet głupiego balsamu nie udało mi się wygrać a było ich aż 2000 emotka już nie wspomnę o konkursach które sobie olałam a patrząc po wygranych na forum szanse były duże...
0 0

isiulka

#5743592 Napisano: 25.09.2013 20:55:18
monikar napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ja dziś osiągnęłam chyba szczyt swojej konkursowej "ułomności"! Od początku tygodnia masa rozwiązanych konkursów w których brałam udział i w które włożyłam mnóstwo czasu i pieniędzy a wygranych ZERO. Nawet głupiego balsamu nie udało mi się wygrać a było ich aż 2000 emotka już nie wspomnę o konkursach które sobie olałam a patrząc po wygranych na forum szanse były duże...

Mam to samo niestety , ZERO wygranych i brak kasy na kolejne inwestycje emotka Ale za to szamponow, kaw, wod mineralnych,dzemow i batonikow mam na pare lat emotka
0 0

joan

#5743597 Napisano: 25.09.2013 20:57:42
isiulka napisał(a):

Mam to samo niestety , ZERO wygranych i brak kasy na kolejne inwestycje emotka Ale za to szamponow, kaw, wod mineralnych,dzemow i batonikow mam na pare lat emotka

Jeszcze tylko miejscówki w bunkrze Ci brakuje emotka Ale może da się wygrać emotka
0 0

agusia147

#5743602 Napisano: 25.09.2013 21:04:29
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jeszcze tylko miejscówki w bunkrze Ci brakuje emotka Ale może da się wygrać emotka

Przynajmniej w razie godziny W, z głodu i pragnienia nie zginie emotka
0 0

joan

#5743611 Napisano: 25.09.2013 21:18:34
Buu, od tego myślenia o batonikach i dżemach zrobiłam się głodna i wysłałam Mojego do marketu emotka
0 0

mixik

#5743704 Napisano: 25.09.2013 23:53:47
Po ugryzieniu kanapki z (o zgrozo!) Valbon... kawalek zeba mi sie ulamal, dolna szostka. co prawda nie boli, ale na mysl o dentyscie zaczyna mnie skrecac. nie ze strachu, ale z kolejnego zapewne niemalego wydatku. Jak to jest ze jak sie cos w koncu poszczesci to zaraz musi sie cos sp**pszyc? 2 kroki w przod, 1 w tyl emotka
0 0

joan

#5743748 Napisano: 26.09.2013 08:35:19
Czy ktoś używał opcji "Otwórz ostatnio zamknięte karty" w Google Chrome? Od dziś nie działa emotka
0 0