Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A walizki na połówki dzieli,
bo chce wszystkich obdzielić!
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
o matko kochana co za wierszopisarz to jest ekstra !
monikar
Postów 2844
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niektóre hasła powalają ale żeby nie było że się czepiam wysłałam odpowiedzi w podobnym stylu i nic nie trafiłam może to kwestia szczęścia a może ilości wysłanych zgłoszeń...nie wiem...
w temacie wkurza mnie pogoda za oknem już słońce, już chmury i znowu leje...depresja konkursowa mnie dopadła
Gość: boom30
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 13537
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza publikowanie haseł, bo znowu posypią się plagiaty w innych konkursach i wkurza mnie, że komisja e-konkursowa już wzięła w oborty twórczość swoich "kolegów/koleżanek" z forum i ocenia jakie to one nie sa, ja mam propozycje, aby te osoby, co krytykują wstawiły swoje hasła?
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
wanderlust
Postów 797
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mojego kataru muszę zaliczyć jeszcze ból gardła Teraz i mnie dopadło przeziębienie
nataszka
Postów 2744
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś niestety nie działa.....za dobrze nie tylko u Ciebie
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Współczuje ja sama bym wyjeła ale nie potrafię... Boje się , że tak go wyjmę , że coś tam zosatnie . W ubiegłym roku co jakiś czas jeździłam z moją psinką . U mnie wet nie brał kasy za wyjęcie kleszcza. Ja swoją non stop zakraplałam preparatem przeciw kleszczom i na szczęscie nic się nie stało.
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja 13-letnia kotka wychodzi z domu na trawkę raz na ruski rok, typowy, domowy kanapowiec. Jeszcze nigdy nie miała kleszcza
kammaro
Postów 2094
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oswój go i pokochaj, uwierz mi - da się. Mojego hoduję od lat
Gość: czarnygreg
Ja mam wprawę w usuwaniu kleszczy, moje 3 koty co i rusz wracają z kleszczorami z wypraw po krzakach, gdybyśmy mieszkały bliżej chętnie bym poratowała,
pocieszające jest też to, zę koty nie zapadają na borelizę,
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem wkurzona, bo moje dziecko znowu się rozchorowało, ale...
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co racja to racja - trzeba mieć dystans do siebie
W temacie: wkurza mnie, ale już mniej, brak dużych doniczek na kwiaty w sklepach - są same osłonki. A ceny powyżej stówki...