Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: ewikewik

#5737701 Napisano: 15.09.2013 22:58:39
Reni napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.
Coś warte 1000 zł, wystawione za 800 zł. Człowiek dostaje tekst: " Za 500 zł wezmę". Ludzieeeee, za 500 zł, to niech się kurzy w pudełku emotka

Ja wczoraj miałam ofertę życia za kartę Duka 200 zł emotka emotka emotka

cyt."
mnie by interesował tylko bon Duka, więc kilka rzeczy ode mnie musiałabyś wziąć
kosmetyki, rajstopki, mam też koszulki czarne ale sa założone kilka razy, także nowe nie są"
I jeszcze mi bezczelnie odpisała, że przecież nie pisałam, że nowych koszulek czarnych szukam emotka emotka

ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ?

jeżeli ktoś sie odezwal to siara a jezeli eweik sama napisala no to ktos wymienil tylko rzeczy ktore ma, a byc moze ją zainteresują i nic w tym złego emotka

ps. nie cytuje się na forum pw - żeby było w temacie, wkurza mnie łamanie regulaminu forum

Mój post jest komentarzem do postu wyzej.

Wydaje mi się, że jeśli ktoś chce nowe rzeczy wymianiać na używane to wyraźnie o tym pisze. Ja nie mam w swoich ogłoszeniach info, że szukam używanych, z wyjątkiem raz przeczytanych książek, więc nie jest to oczywiste, że szukam rzeczy nowych??? Za nowe???
Propozycję wymiany przedpłaconej karty do sklepu za 200 zł na używane, jak sama "zainteresowana" napisała, kilkakrotnie noszone koszulki uważam za skandaliczną. Nie mówimy o płaszczu, który ktoś raz czy dwa założył stwierdzając, że mu nie pasuje, tylko o noszonych latem na gołe ciało T-shirtach męskich. Nie każdy w takich gustuje - kilkakrotnie przepoconych po letnich upałach, ja i mąż szukamy nowych. W górze mojego postu jest napis: tylko rozsądne propozycje - jej propozycja jest rozsądna????? I jeszcze jedno, żeby jej siary nie robić nie wymieniłam nicku więc niczyjej prywatności nie naruszam.
0 0

asiatko

#5737707 Napisano: 15.09.2013 23:36:48
duże tłuste owłosione pająki które już się zaczynaja pchać do domu, już 3 są w odkurzaczu a to dopiero połowa września. aż się boję iść spać
0 0

masza

#5737711 Napisano: 16.09.2013 00:40:16
koniczynka123 napisał(a):

Wkurzają mnie k.... - powinni je ... emotka

I dlaczego emotka emotka emotka emotka emotka z głównymi nagrodami dzwonią w niedzielę. Przepadła następna nagroda emotka

dlaczego przepadla? Nie możesz oddzwonic?
0 0

dolly

#5737719 Napisano: 16.09.2013 01:30:28
ewikewik napisał(a):

Wydaje mi się, że jeśli ktoś chce nowe rzeczy wymianiać na używane to wyraźnie o tym pisze. Ja nie mam w swoich ogłoszeniach info, że szukam używanych, z wyjątkiem raz przeczytanych książek, więc nie jest to oczywiste, że szukam rzeczy nowych??? Za nowe???
Propozycję wymiany przedpłaconej karty do sklepu za 200 zł na używane, jak sama "zainteresowana" napisała, kilkakrotnie noszone koszulki uważam za skandaliczną. Nie mówimy o płaszczu, który ktoś raz czy dwa założył stwierdzając, że mu nie pasuje, tylko o noszonych latem na gołe ciało T-shirtach męskich. Nie każdy w takich gustuje - kilkakrotnie przepoconych po letnich upałach, ja i mąż szukamy nowych. W górze mojego postu jest napis: tylko rozsądne propozycje - jej propozycja jest rozsądna????? I jeszcze jedno, żeby jej siary nie robić nie wymieniłam nicku więc niczyjej prywatności nie naruszam.

A Ty jeszcze próbujesz jątrzyć, mimo braku spodziewanego poklasku? Sama sobie "siarę" robisz. Masz problem, to go rozwiązuj na pw, a nie kolejny top zaśmiecasz swoimi "rozsądnymi propozycjami" na których temat wiele osób mogłoby sie wypowiedzieć, ale kultura nie pozwala. Napisałaś jakąś bajkę o "skrzywdzonej" dziewczynce, a gdzie Twoja odpowiedź na pytanie, kto napisał pierwszy? Bo wiesz, do tego aby się oburzać, to trzeba mieć podstawy, a nie swoje widzimisię.
0 0

mia

#5737753 Napisano: 16.09.2013 09:26:48

Bo z nagrodą dzienną było to samo, dzwonią 3x i kropka, mimo oddzwaniania nagroda przepada-nikogo nie obchodzi, że w niedziele nie w każdej chwili ma się telefon przy sobie ;(

O jakiej agencji piszesz?
Możem i ciemna, ale nie łapię. A już zaczynam się bać... emotka
0 0

mia

#5737770 Napisano: 16.09.2013 09:46:45
Załatwiłaś? emotka
Na szczęście nic mi ta agencja nie mówi.

W temacie bez zmian: nerwy i brak efektów leczenia. Chcę wreszcie normalnie funkcjonować, a nie trząść... emotka emotka
0 0

jola29k

#5737774 Napisano: 16.09.2013 09:49:00
asiatko napisał(a):

duże tłuste owłosione pająki które już się zaczynaja pchać do domu, już 3 są w odkurzaczu a to dopiero połowa września. aż się boję iść spać

też mam takie szczęscie że znajduje te duże pająki w domu jak męża nie ma , nie lubię pająków , boje się ich
0 0

Gość: bartek0395

#5737811 Napisano: 16.09.2013 10:53:57

Bo z nagrodą dzienną było to samo, dzwonią 3x i kropka, mimo oddzwaniania nagroda przepada-nikogo nie obchodzi, że w niedziele nie w każdej chwili ma się telefon przy sobie ;(

W niedziele dzwonią?? emotka kto tam pracuje??
0 0

#5737950 Napisano: 16.09.2013 13:43:29
dolly napisał(a):

ewikewik napisał(a):

A Ty jeszcze próbujesz jątrzyć, mimo braku spodziewanego poklasku? Sama sobie "siarę" robisz. Masz problem, to go rozwiązuj na pw, a nie kolejny top zaśmiecasz swoimi "rozsądnymi propozycjami" na których temat wiele osób mogłoby sie wypowiedzieć, ale kultura nie pozwala. Napisałaś jakąś bajkę o "skrzywdzonej" dziewczynce, a gdzie Twoja odpowiedź na pytanie, kto napisał pierwszy? Bo wiesz, do tego aby się oburzać, to trzeba mieć podstawy, a nie swoje widzimisię.

Brawo! Czujesz się urażona? To nie proponuj ludziom starych łachów emotka
A komentarze poczytaj dokładnie: ludzie piszą, że taka propozycja to obciach!
0 0

amif

#5737960 Napisano: 16.09.2013 13:57:22
jola29k napisał(a):

asiatko napisał(a):

też mam takie szczęscie że znajduje te duże pająki w domu jak męża nie ma , nie lubię pająków , boje się ich

pająki są jeszcze ok, u mnie zaczyna się coroczne polowanie na myszki, rozstawiam łapki, pilnuje co by się psy nie zraniły, a okoliczne koty maja świeża dostawę myszek, dzisiaj już 2 emotka
0 0

kalisto1986

#5738018 Napisano: 16.09.2013 15:04:29
ewikewik napisał(a):

dolly napisał(a):

ewikewik napisał(a):

emotka Ja nic nie chcę mówić, ale temat był o tym,że ktoś pierwszy proponuje śmieszne rzeczy za coś co dziewczyny wystawiały. O ile rozumiem to Ty pierwsza zaproponowałaś dolly wymiane, więc to Ty wynosząc brudy z wiadomości pywatnych na ogólne forum ośmieszasz się. Nie widziałaś co ona ma w wątku wymiany ? emotka

Też mam śmieszne propozycji wymian, ale co innego jak ktos mi to proponuje, a co innego jak sama lece spamować komuś skrzynkę ( tak takie coś można nazwać spamem, bo zapraszasz do wymian jak leci, czy to w mdw, czy na pw) i jeszcze oburzam się na ogólnym, jak ktoś mógł mi zaproponować coś emotka

zastanawiam się kto tutaj powinien się wstydzić emotka
0 0

dolly

#5738050 Napisano: 16.09.2013 15:34:36
ewikewik napisał(a):

Dziewczyno co Ty bredzisz?
Nie krzycz, nie koloryzuj, nie przeinaczaj i nie ściemniaj, wpisując tutaj te wszystkie bzdury. Jak Ty traktujesz ludzi to wiedzą, CI którzy mieli z Tobą styczność. Zadano CI proste pytanie- kto do kogo napisał? Dlaczego nie odpowiesz? Bo Twoje oburzenie nie miałoby ( i nie ma) sensu. Szukałaś poklasku na forum ogólnym bo nie stać CIę było na rozmowę. Ośmieszyłaś siebie, mnie nie tknęłaś, a wiesz dlaczego? Bo urażona to mogłabym się poczuć, gdyby udało CI się sprowadzić mnie do swojego poziomu, a na to CI nie pozwolę.
Kto mnie "zna" to wie jak było, a Ty próbuj jątrzyć dalej.
0 0

vingag

#5738111 Napisano: 16.09.2013 16:32:46
ewikewik, to wkurzaj się w samotności, a nie zaśmiecaj forum swoimi urojonymi żalami.
Nie wiem, dlaczego się wkurzasz, że ktoś po prostu złożył ofertę wymiany. Wystarczy odpisać: "Nie jestem zainteresowana" i po sprawie.
Nie uważam, że to jakiś szczególny wstyd dla Dolly, że zaproponowała to, co posiada. Jeśli Ci się nie podoba, to po prostu odmów.
Wstyd robisz tylko sobie tym, że jedyne na co cię stać, to zablokowanie jej w wiadomościach prywatnych (rodem z przedszkola : "już się do ciebie nigdy nie odezwę"), tym samym blokując możliwość kulturalnej rozmowy. Lecisz na forum i oczekujesz... czego oczekujesz?
Że zlinczujemy dolly, a Ciebie poklepiemy po głowie?
0 0

#5738122 Napisano: 16.09.2013 16:49:04
Człowieku, podałam przykład idiotycznej propozycji a'propos wpisu innej forumowiczki, bez podania nicku tej osoby, To ona się tutaj wywnętrza. Skończcie już tą nagonkę, ludzie opanujcie się! KONIEC
0 0

kalisto1986

#5738124 Napisano: 16.09.2013 16:49:26
ewikewik napisał(a):

cenzuraają mnie ludzie z tupetem i brakiem samokrytycyzmu:
https://www.e-kon...orum/show/870234/p/1
Dolly - pozytywy za wymianę 3
Ewikewik - pozytywy za wymianę 26
Zablokowałam dolly na pw więc się wywnętrza tutaj bo mi nie popyszczy.
Kończę tą pyskówkę bo to żenada: Dolly, otwórz lumpeks na to co po szafach zużytego ci zalega zamiast wciskać forumowiczom stare łachy tylko pamiętaj, że i tam rzeczy muszą być w przyzwoitym stanie emotka

A wymianę zaproponowałam ja, interesowały mnie nowe rajstopy a ona zaproponowała, że chce kartę przedpłaconą duka 200zł i do rajstop dorzuci stare łachy i kosmetyki. (Pisałam, że szukam czarne koszulki męskie a ona na to, że ma kilka używanych emotka emotka nieźle wyceniła te zużyte T-shirty emotka )

Gratuluje poziomu w jakim piszesz na forum emotka Kultura,aż razi po oczach.
Proponuje najpierw spojrzeć na siebie, a dopiero na kogoś. Nie lepsze oferty składałaś, ale co niektórzy kulturalnie spławiali Cię. Jestem w szoku,że można komuś ubliżać/pojechać daną osobę za to,że kulturalnie zaproponowała wymiane używanej rzeczy - nie, nie ścierki zniszczonej, śmierdzącej, przepoconej jak to sugerujesz.

Ps mam nadzieje,że za ten poziom do jakiego sprowadziłaś swój post oberwiesz karniaka mimo,że spamowanie uchodzi Ci płazem
0 0

Gość: jua

#5738142 Napisano: 16.09.2013 17:01:04
ewikewik napisał(a):

cenzuraają mnie ludzie z tupetem i brakiem samokrytycyzmu:
https://www.e-kon...orum/show/870234/p/1
Dolly - pozytywy za wymianę 3
Ewikewik - pozytywy za wymianę 26
Zablokowałam dolly na pw więc się wywnętrza tutaj bo mi nie popyszczy.
Kończę tą pyskówkę bo to żenada: Dolly, otwórz lumpeks na to co po szafach zużytego ci zalega zamiast wciskać forumowiczom stare łachy tylko pamiętaj, że i tam rzeczy muszą być w przyzwoitym stanie emotka

A wymianę zaproponowałam ja, interesowały mnie nowe rajstopy a ona zaproponowała, że chce kartę przedpłaconą duka 200zł i do rajstop dorzuci stare łachy i kosmetyki. (Pisałam, że szukam czarne koszulki męskie a ona na to, że ma kilka używanych emotka emotka nieźle wyceniła te zużyte T-shirty emotka )

Idź być płytka gdzie indziej.. emotka
0 0

ciasssteczko

#5738197 Napisano: 16.09.2013 17:36:46
wkurza mnie brak szacunku do rzeczy... skoro użyty ciuch to "stary łach" to naprawdę mi przykro na myśl o wielu ubogich osobach, które cieszą się nawet z rzeczy z drugiej ręki. może nie jestem dość zmanierowana, a może niektórym przydałoby się nieco pokory emotka
0 0

jorunn2010

#5738201 Napisano: 16.09.2013 17:42:48
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie brak szacunku do rzeczy... skoro użyty ciuch to "stary łach" to naprawdę mi przykro na myśl o wielu ubogich osobach, które cieszą się nawet z rzeczy z drugiej ręki. może nie jestem dość zmanierowana, a może niektórym przydałoby się nieco pokory emotka

nie uważam się za osobę ubogą, ale nie mam problemu z wejściem do secondhandu i nabycia tam ubrań dla swojej rodziny... czy też na allegro, właśnie używane...
sama też sprzedaję ubrania, które nosiłam ja lub moje dziecko i nikt mnie nie nazwał bezczelną tylko dlatego, że biorę pieniądze za "stare łachy", "przepocone ścierki" itp.

Gdybym chciała moją kartę Duka na coś zamienić, wcale nie zbulwersowałyby mnie propozycje zamiany na używane ubrania i wzięłabym to pod uwagę.
wkurza mnie deszcz.
0 0

Gość: minka77

#5738353 Napisano: 16.09.2013 20:55:16
mój pech emotka
0 0

size

#5738387 Napisano: 16.09.2013 21:56:11
minka77 napisał(a):

mój pech emotka

emotka

Nie przejmuj się i nie martw emotka
Pech jest osobistością, która ma misję - pojawia się po to, byśmy kiedyś bardziej docenili szczęście emotka A pojawia się u każdego, nawet nie ze złośliwości, tylko dlatego, że stara się od zawsze być sprawiedliwy emotka

Będzie dobrze, poczekaj chwilkę emotka

PS W temacie: tradycyjnie od roku wkurzają mnie krety. Czarne, śliczne i szybkie emotka
0 0