Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
vickichelm
Postów 2429
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Boli mnie cała dłoń ale musiałąm dac sobie upust
Morał tej bajki jest taki że trzeba się słuchać męza ...
zaczytana-pola
Postów 11340
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O rany Vicki
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: ewikewik
Ja wczoraj miałam ofertę życia za kartę Duka 200 zł
cyt."
mnie by interesował tylko bon Duka, więc kilka rzeczy ode mnie musiałabyś wziąć
kosmetyki, rajstopki, mam też koszulki czarne ale sa założone kilka razy, także nowe nie są"
I jeszcze mi bezczelnie odpisała, że przecież nie pisałam, że nowych koszulek czarnych szukam
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: koza.k90
pan od konkursów wziął i wyjechał na wczasy z biletami na Roda w kieszeni
zgodnie z regulaminem mieli wysyłać do 10 września, a teraz dzwonią i kręcą, że odbiór przed koncertem
jak ktoś sam idzie, to małe piwo
gorzej jeżeli bilet został sprzedany lub ma iść na prezent
są normalnie niepoważni
Gość: bartek0395
Gość: bartek0395
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ?
vickichelm
Postów 2429
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
buahhaha cycki opadają
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli ktoś sie odezwal to siara a jezeli eweik sama napisala no to ktos wymienil tylko rzeczy ktore ma, a byc moze ją zainteresują i nic w tym złego
ps. nie cytuje się na forum pw - żeby było w temacie, wkurza mnie łamanie regulaminu forum
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
ziolko
Postów 10293
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czasami jest tak, że założy się jakąś rzecz raz czy dwa i ta rzecz nie pasuje, więc dlaczego ktoś ma pisać, że jest nowa? skoro taka nie jest?
ziolko
Postów 10293
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie dowiedziałam się, że od poniedziałku rusza remont "obwodnicy" w moim mieście. Ruch jednym pasem, do tego chodnik też będzie niedostępny, bo zamieniają go na ciąg pieszo-rowerowy.
Wszystko ma trwać 3 miesiące. Oficjalnie.
Bo nieoficjalnie wiadomo, jak jest w listopadzie i grudniu, więc znowu coś się przeciągnie.
Ta droga jest poprzeczna do jednego z największych cmentarzy. Normalnie 1.11 jest paraliż drogowy, a teraz będzie podwójny... kto wymyśla takie terminy robót???
Jedne roboty w mieście miały zakończyć się ok 1,5 roku temu
Gość: tato999
e tam nie ma co narzekać
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo znowu angina ropna (byłam na pogotowiu)
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak sie wyleczysz - polecam broncho-vaxom. Ja tez mialam problemy z gardłem (zboczenie zawodowe), bralam we wrzesniu i mialam spokoj na caly sezon. Moj brat bierze cyklicznie i bardzo rzadko choruje.
anialistopad
Postów 13646
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
olunka
Postów 7896
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
uważaj bo ja kiedyś po takich kolejnych dobrze nie wyleczonych anginach miała ropień okołomigdałkowy, a to już powazna sprawa
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: goralecka
Swoja droga nie rozumiem tez tego, ze jesli ktos pracuje w komunikacji miejskiej to on i jego rodzina ma miec przejazdy za darmo, w pkp zadaja przejazdow za darmo, itd. Czy np. ja jesli bede pracowala w sklepie bede miala chleb dla siebie i rodziny chleb za darmo?a Pani prcujaca w supermarkecie bedzie mogla raz w tygodniu zrobic zakupy za free?
Ehh...w dodatku jeszcze blokuja miasto, a w srode sie nasluchalam jaka to nie jestem zlodziejka i oszustka
Tak..mi tez obecna sytuacja w kraju sie nie podoba, tez narzekam na nfz, trudnosci z praca, mala pensje..ale cz jak do wlady dojdzie inna partia to znikna kolejki do szpitali?a pensje wzrosna akazdemu o 500 zl?zawsze bedzie zle