Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wkurza mnie...

vickichelm

#5736382 Napisano: 12.09.2013 22:56:32
Wkurza mnie że chcialam pomoc męzowi i kiedy pojechał na chwile do sklepu naszła mnie mysl zeby zrywac silikon z wanny. Zadzwonilam jeszcze przed akcją do niego i zapytalam czy to robić odp. NIE . Ale się nie posluchalam i tak zrywałam ze z calej sily wbiłam sobie nóż w reke... Krew się lała ciurkiem , cała wanna, zlew, podloga, pralka , dywaniki wszystko czerwone emotka Pojechalismy do szpitala tam po 2 godz. opatrzyli mi tą ranę, na szczecie lekarka powiedziala ze lepiej bedzie jak tego nie zszyje. Zaczeła mi to oczyszczać wodą utlenioną bolało ze ho ho . Zalożyła opatrunek zastrzyk przeciwtężcowy i do domu...
Boli mnie cała dłoń ale musiałąm dac sobie upust emotka z trudnem mi się pisze na kompie jutro bedzie pewnie gorzej...
Morał tej bajki jest taki że trzeba się słuchać męza ...
0 0

zaczytana-pola

#5736390 Napisano: 12.09.2013 23:04:54
vickichelm, z tego taki morał mamy- Męża zawsze się słuchamy emotka
0 0

luk1990

#5736421 Napisano: 13.09.2013 05:51:19
gumtree- nie mogę w ogóle dodać ogłoszenia ;((
0 0

calliope

#5736429 Napisano: 13.09.2013 08:03:38
vickichelm napisał(a):

Wkurza mnie że chcialam pomoc męzowi i kiedy pojechał na chwile do sklepu naszła mnie mysl zeby zrywac silikon z wanny. Zadzwonilam jeszcze przed akcją do niego i zapytalam czy to robić odp. NIE . Ale się nie posluchalam i tak zrywałam ze z calej sily wbiłam sobie nóż w reke... Krew się lała ciurkiem , cała wanna, zlew, podloga, pralka , dywaniki wszystko czerwone emotka Pojechalismy do szpitala tam po 2 godz. opatrzyli mi tą ranę, na szczecie lekarka powiedziala ze lepiej bedzie jak tego nie zszyje. Zaczeła mi to oczyszczać wodą utlenioną bolało ze ho ho . Zalożyła opatrunek zastrzyk przeciwtężcowy i do domu...
Boli mnie cała dłoń ale musiałąm dac sobie upust emotka z trudnem mi się pisze na kompie jutro bedzie pewnie gorzej...
Morał tej bajki jest taki że trzeba się słuchać męza ...

O rany Vicki emotka Domyślam się jak to musiało okropnie wyglądać i jak boleć emotka Mam nadzieję, że sobie nie uszkodziłaś nerwów i się szybko zagoi.
0 0

Gość: ewikewik

#5736446 Napisano: 13.09.2013 09:09:14
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.
Coś warte 1000 zł, wystawione za 800 zł. Człowiek dostaje tekst: " Za 500 zł wezmę". Ludzieeeee, za 500 zł, to niech się kurzy w pudełku emotka

Ja wczoraj miałam ofertę życia za kartę Duka 200 zł emotka emotka emotka

cyt."
mnie by interesował tylko bon Duka, więc kilka rzeczy ode mnie musiałabyś wziąć
kosmetyki, rajstopki, mam też koszulki czarne ale sa założone kilka razy, także nowe nie są"
I jeszcze mi bezczelnie odpisała, że przecież nie pisałam, że nowych koszulek czarnych szukam emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5736448 Napisano: 13.09.2013 09:24:54
Delikatesy Centrum emotka emotka emotka

pan od konkursów wziął i wyjechał na wczasy z biletami na Roda w kieszeni

zgodnie z regulaminem mieli wysyłać do 10 września, a teraz dzwonią i kręcą, że odbiór przed koncertem

jak ktoś sam idzie, to małe piwo
gorzej jeżeli bilet został sprzedany lub ma iść na prezent

są normalnie niepoważni
0 0

Gość: bartek0395

#5736457 Napisano: 13.09.2013 09:30:49
Mnie ostatnio wkurza monotonność życia. Codziennie to samo. Mam wrażenie że te dni się w ogóle od siebie nie różnią. Żadnych odmienności. Przez to nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie do mnie ten telefon z konkursu emotka To będzie taka odmienność emotka
0 0

Gość: bartek0395

#5736461 Napisano: 13.09.2013 09:34:01
Mnie ostatnio wkurza monotonność codzienności. Codziennie to samo. Mam wrażenie że te dni się w ogóle od siebie nie różnią. Żadnych odmienności. Przez to nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie do mnie ten telefon z konkursu emotka To będzie taka odmienność emotka
0 0

kalisto1986

#5736594 Napisano: 13.09.2013 11:38:29
ewikewik napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.
Coś warte 1000 zł, wystawione za 800 zł. Człowiek dostaje tekst: " Za 500 zł wezmę". Ludzieeeee, za 500 zł, to niech się kurzy w pudełku emotka

cyt."
kosmetyki, rajstopki, mam też koszulki czarne ale sa założone kilka razy, także nowe nie są"
I jeszcze mi bezczelnie odpisała, że przecież nie pisałam, że nowych koszulek czarnych szukam emotka emotka

ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ?
0 0

vickichelm

#5736602 Napisano: 13.09.2013 11:45:12
kalisto1986 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.

cyt."

ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ?

buahhaha cycki opadają emotka emotka emotka
0 0

Reni

#5736616 Napisano: 13.09.2013 11:57:36
kalisto1986 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.

cyt."

jeżeli ktoś sie odezwal to siara a jezeli eweik sama napisala no to ktos wymienil tylko rzeczy ktore ma, a byc moze ją zainteresują i nic w tym złego emotka

ps. nie cytuje się na forum pw - żeby było w temacie, wkurza mnie łamanie regulaminu forum
0 0

ziolko

#5736621 Napisano: 13.09.2013 12:00:58
też uważam, że udostępnianie wiadomości z pw na forum to kiepski pomysł, poza tym ludzie kupują czy wymieniają się używanymi rzeczami i jest to na porządku dziennym (obojętnie czy to ubrania, sprzęt, czy zabawki).

Czasami jest tak, że założy się jakąś rzecz raz czy dwa i ta rzecz nie pasuje, więc dlaczego ktoś ma pisać, że jest nowa? skoro taka nie jest?

0 0

ziolko

#5736705 Napisano: 13.09.2013 13:20:08
nie wiem, czy się śmiać, czy płakać...

właśnie dowiedziałam się, że od poniedziałku rusza remont "obwodnicy" w moim mieście. Ruch jednym pasem, do tego chodnik też będzie niedostępny, bo zamieniają go na ciąg pieszo-rowerowy.

Wszystko ma trwać 3 miesiące. Oficjalnie.
Bo nieoficjalnie wiadomo, jak jest w listopadzie i grudniu, więc znowu coś się przeciągnie.

Ta droga jest poprzeczna do jednego z największych cmentarzy. Normalnie 1.11 jest paraliż drogowy, a teraz będzie podwójny... kto wymyśla takie terminy robót???

Jedne roboty w mieście miały zakończyć się ok 1,5 roku temu
emotka emotka trwają do dziś emotka
0 0

Gość: tato999

#5736711 Napisano: 13.09.2013 13:23:57
ziolko napisał(a):

nie wiem, czy się śmiać, czy płakać...

właśnie dowiedziałam się, że od poniedziałku rusza remont "obwodnicy" w moim mieście. Ruch jednym pasem, do tego chodnik też będzie niedostępny, bo zamieniają go na ciąg pieszo-rowerowy.

Wszystko ma trwać 3 miesiące. Oficjalnie.
Bo nieoficjalnie wiadomo, jak jest w listopadzie i grudniu, więc znowu coś się przeciągnie.

Ta droga jest poprzeczna do jednego z największych cmentarzy. Normalnie 1.11 jest paraliż drogowy, a teraz będzie podwójny... kto wymyśla takie terminy robót???

Jedne roboty w mieście miały zakończyć się ok 1,5 roku temu
emotka emotka trwają do dziś emotka

e tam nie ma co narzekać emotka muszą być utrudnienia żeby później było lepiej emotka
0 0

efelinkaaa

#5736790 Napisano: 13.09.2013 15:29:42
W tamtym tygodniu skończyłam brać antybiotyk i znowu jestem chora... kiedy to się skończy? emotka
0 0

efelinkaaa

#5737118 Napisano: 14.09.2013 09:52:41
efelinkaaa napisał(a):

W tamtym tygodniu skończyłam brać antybiotyk i znowu jestem chora... kiedy to się skończy? emotka

ooo znowu angina ropna (byłam na pogotowiu) emotka a w poprzedni czwartek skończyłam brać antybiotyk na to samo emotka
0 0

cc_investigator

#5737119 Napisano: 14.09.2013 09:56:51
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ooo znowu angina ropna (byłam na pogotowiu) emotka a w poprzedni czwartek skończyłam brać antybiotyk na to samo emotka

Jak sie wyleczysz - polecam broncho-vaxom. Ja tez mialam problemy z gardłem (zboczenie zawodowe), bralam we wrzesniu i mialam spokoj na caly sezon. Moj brat bierze cyklicznie i bardzo rzadko choruje.
0 0

anialistopad

#5737193 Napisano: 14.09.2013 13:27:50
kurde dziewczyny ja mam to samo ,ponad tydzień spokoju i dzis znowu gardło mnie boli ,gripex nie pomaga znowu antybiotyk mi przepisza w poniedziałek .I jeszcze dodałam konkurs do bazy wczoraj i go nie ma w promocyjnych, na orlenie 4 pack tyskiego trzeba kupic do wygrania kufle takie jak w almie były
0 0

olunka

#5737199 Napisano: 14.09.2013 13:36:43
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

uważaj bo ja kiedyś po takich kolejnych dobrze nie wyleczonych anginach miała ropień okołomigdałkowy, a to już powazna sprawa
0 0

Gość: goralecka

#5737231 Napisano: 14.09.2013 14:32:16
Wkurzaja mnie protesty zwiazkowcow..dlugo by pisac ale sami zadaja przestrzegania prawa i mowienia prawdy a obiecywali brak petard a tu huk co minute emotka po drugie dzis przeciwni sa czemus co jeszcze parenascie miesiecy temu sami przedstawiali jako swoje pomysly emotka Szkoda mi tylko tych zwyklych ludzi ktorzy klepia biede i wierza ze "gora" solidarnosci im pomoze..jak to zwykle w zyciu bywa szary czlowiek nie bedzie mial z tego nic emotka

Swoja droga nie rozumiem tez tego, ze jesli ktos pracuje w komunikacji miejskiej to on i jego rodzina ma miec przejazdy za darmo, w pkp zadaja przejazdow za darmo, itd. Czy np. ja jesli bede pracowala w sklepie bede miala chleb dla siebie i rodziny chleb za darmo?a Pani prcujaca w supermarkecie bedzie mogla raz w tygodniu zrobic zakupy za free?

Ehh...w dodatku jeszcze blokuja miasto, a w srode sie nasluchalam jaka to nie jestem zlodziejka i oszustka emotka bo pracuje w takim a nie innym budynku..a kogo to obchodzi, ze ja nawet ministra spotykam od wielkiego dzwonu nie mowiac juz o tym, ze na tworzenie prawa nie mam wplywu emotka ale najlepiej zwyzywac wszystkich emotka

Tak..mi tez obecna sytuacja w kraju sie nie podoba, tez narzekam na nfz, trudnosci z praca, mala pensje..ale cz jak do wlady dojdzie inna partia to znikna kolejki do szpitali?a pensje wzrosna akazdemu o 500 zl?zawsze bedzie zle emotka pielegniarki spaly w namiotach i za rzadow kaczynskiego i za rzadow tuska wiec..
0 0