Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5732414 Napisano: 06.09.2013 23:15:34
asante napisał(a):

Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz...

- Asante, daj jajko.
- Daj to chiński sprzedawca jaj. Idź sobie kup emotka
0 0

asantesana

#5732416 Napisano: 06.09.2013 23:22:47
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz...

- Asante, daj jajko.

emotka
0 0

dawidekk

#5732423 Napisano: 06.09.2013 23:32:08
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

- Asante, daj jajko.

- Asante, daj jajko.
- Ale za darmo? Za darmo umarło. emotka
0 0

barszcz

#5732426 Napisano: 06.09.2013 23:43:39
Ja z Plusem walczę juz pare miesiecy,ale to walka z wiatrakami emotka
Nawet na oficjalną reklamację,odpowiedzieli,że wina nie leży po ich stronie emotka
0 0

zaczytana-pola

#5732428 Napisano: 06.09.2013 23:45:23
barszcz napisał(a):

Nawet na oficjalną reklamację,odpowiedzieli,że wina nie leży po ich stronie emotka

Ja już powoli oswajam się z myślą, że się z nimi pożegnam. Kiedyś wszystkie nr miałam w Plusie, teraz powoli wymieniam na inne sieci emotka
0 0

anialistopad

#5732429 Napisano: 06.09.2013 23:45:49
na szczescie nie kase,a ladowarke do telefonu,tydzien juz mi ja oddaje,a ja czym mam ladowac? Sklep mam z ladowarkami czy jaki ,..., jeszcze mi drzwi nie otwiera menda jedna
0 0

asantesana

#5732433 Napisano: 06.09.2013 23:54:09
magnus napisał(a):

Idź Ty do niego pozyczyć mięso , bo masz ochotę na gulasz tylko mięsa nie masz w lodówce emotka

No to właśnie jest coś w tym stylu - robienie sałatki z porów bez porów emotka
A jak bym przyszła po mięso to by mnie wyśmiał, bo on jest "biedny student" (słyszę to ciągle), a mamusia go utrzymuje, podsyła torby jedzenia, a on jeszcze dorabia.
Wlasnie mi się przypomniało jak przez miesiąc przychodził pożyczać odkurzacz. W koncu się wkurzyłam, bo worki to ja musiałam kupować i zapytałam, czy nie może myc podłogi mopem skoro nie ma dywanów. Zdziwił się bardzo, ze tak się da emotka W efekcie wydębił stary odkurzacz od mojej siostry - jest nie do zdarcia...
0 0

size

#5732434 Napisano: 06.09.2013 23:55:21
barszcz napisał(a):

Z innej beczki ale z Plusem związane: dzisiaj otrzymałam "nagrodę" z 5. plusa - okulary z polar vision. Każde oko na maroko. Źle wtopione "szkiełka"?
Okularki mam zwrócić na własny koszt, albo mi dadzą nowe jak będą albo mam czekać na zwrot punktów. Mogę napisać do nich albo nie... Na zwrot punktów mam czekać do 2 tygodni.
Od początku jestem w plusie, ale po latach widzę jak mają stałych/starych klientóe w d*.
0 0

agusia147

#5732438 Napisano: 06.09.2013 23:59:22
kurlandzki napisał(a):

anialistopad napisał(a):

sasiadka mnie wkur.,pozycza i nie oddaje kur..co za ludzie emotka

ja juz nie pozyczam... Raz sie przejechalem i kasy nie zobaczylem a osoba mnie unika... Smieszne to .... Ale coz czlowiek uczy sie na bledach.

Cieszę się, że mam wporzo sąsiadów. Dziś sąsiad specjalnie dla mnie leciał do pracy po wyżynarkę, bo do paneli była nam potrzebna... Kochany. Będzie trzeba mu jakąś flaszkę za to postawić emotka
0 0

iwonciaaa

#5732439 Napisano: 07.09.2013 00:11:23
Nowa listonoszka... Tutaj kiedyś były inne numery 213,212,211 które zastąpiły 23,22,21. Zdarza się, że rachunki przychodzą jeszcze na stary numer. Pita powrzucała wszystko do sąsiedzkiej skrzynki bo sobie ubzdurała, że 213 to 21/3 chociaż na ich bramie pisze jak byk 21. Teraz dzwoń do sąsiada, który nie odbiera, a wejść do niego nie wejdziesz, bo psy spuszczone. emotka
0 0

dzasmina

#5732713 Napisano: 07.09.2013 22:06:50
koniczynka123 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

karkocka napisał(a):

Wkurza mnie , że mój komputer dopadł wirus POLICJA emotka masakra była go odblokować

wiem co czujesz. mojego lapka tez szlag trafil, a bardzo się przywiązalam i mialam tam wszystko co mi bylo potrzebne.

a moze ktos mial cos podobnego i powie czy jest dla niego nadzieja emotka zaraz po starcie się wiesza i nic nie dziala, na czystym rozruchu też, jedynie tryb awaryjny go rusza. naprawią mi to?

Naprawią, skoro poradził sobie z tym mój nastoletni syn tzn, że nie jest to aż tak skomplikowane. Ale faktycznie troszkę roboty z usunięciem tego wirusa(na szczęście nic nie uszkodził) było emotka

tylko że u mnie to chyba nie wirus, bo skanowanie nic nie pokazalo. na pewno nie policja. do serwisu oddam go dopiero pod koniec tygodnia i tak się zastanawiam co, jak i ile.
0 0

aurorcia

#5732742 Napisano: 07.09.2013 23:19:13
Wkurza mnie, że dziś zrobiłam sobie z synkiem wycieczkę do lasu i kleszczy było więcej niż grzybów emotka Pomimo "odpowiedniego" ubioru synkowi wyciągnęłam 8! (sic) a sobie 1. Najlepsze jest to, że w domu płyn na meszki i kleszcze stoi w apteczce, głupia ja emotka emotka
0 0

dzasmina

#5732748 Napisano: 07.09.2013 23:30:20
dlatego wlaśnie muszę się wstrzymać z fachową poradą, bo ostatnio trochę mnie szarpnęli za "osuszanie".
0 0

moskala22

#5732772 Napisano: 08.09.2013 08:55:08
Tydzień przedszkola i Kuba ma katar i gorączkę. A ja naiwnie wierzyłam, że na razie nas to ominie emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5732793 Napisano: 08.09.2013 10:26:30
stare dewoty emotka emotka emotka emotka

siedzą takie prukwie pod balkonem i obsmarowują ludzi ile wlezie

mam ochotę wyjść, rzucić tekścik, że dane mi było słyszeć to i owo i skomentować ich pseudo-moralność

jesteśmy ze znajomymi na turnusie rehabilitacyjnym nad morzem - wczoraj dzieciaki trochę nosiło, nie mogły zasnąć, bo to ostatnia sobota nad morzem

zabrałyśmy więc kompanię i na nocny spacer
pech chciał, że po drodze spotkałyśmy "dziadków i babcie"
no i kumpelę jakieś licho pokusiło, żeby im z przekory powiedzieć, że idziemy na dyskotekę

owszem - posłuchaliśmy jakiegoś lokalnego zespoliku, obejrzeliśmy 2 pary tuptające na deskach, zjedliśmy rybkę i spacerek powrotny

a teraz słyszę święte oburzenie, że co to za matki i opiekunowie, które włóczą dzieci do pijackich spelun i na balety

normalnie ludzie mają chyba w głowach poprzewracane, że wszędzie widzą diabła

albo oceniają innych swoją miarką i żal im 4 litery ściska za tymi baletami

a mnie krew zalewa, bo każda z tych osób żyje jak w zakonie - z dziećmi chorymi nie ma się wielu znajomych, praktycznie zero życia towarzyskiego, nie wspominając już o kasie na balety

popierniczeni ci ludzie czy co emotka

jak myślicie - zrobić awanturę i powiedzieć kilka słów prawdy, żeby "moherowe towarzycho" nie oceniało innych po sobie, czy wyjść na balkon z telefonem i zrobić sobie szopkę, że jakie udane balety wczoraj były ????
0 0

Gość: koza.k90

#5732797 Napisano: 08.09.2013 10:41:11
no nie wiem, bo jeszcze wezmą to dosłownie i nas całkowicie wyalienują jako te "spod latarni"

i aż mnie korci, żeby wyjść i ochrzanić
0 0

staszek

#5732809 Napisano: 08.09.2013 11:21:00
zdecydowanie telefon i balkon i pikantne szczegóły emotka nie będą mogły zasnąć przez kilka nocy, a i gadać będzie o czym emotka
0 0

zaczytana-pola

#5733021 Napisano: 08.09.2013 23:06:23
Wkurzają mnie stare, złośliwe, wredne baby emotka Żeby nie było- mam szacunek dla starszych ludzi- ale są pewne granice. Moja teściowa leży w szpitalu. Nie można uchylić okna, bo zimno. OK, to rozumiem- prawie... Nie można rozmawiać, bo głośno. Nie można włączyć TV, bo za głośno. Bez głosu też włączyć nie można, bo ekran miga... Na korytarzu jest głośno, ale zamknąć drzwi do sali nie można, bo za duszno. emotka
0 0

utropek

#5733034 Napisano: 09.09.2013 00:08:05
PROGRAM Must Be The Music!

Oglądacie Must Be The Music?
Ze względu na to że w tej edycji występują tam dwa mi znane osobiście zespoły, i występowały dziś, postanowiłam im pomóc, ale nie w tym rzecz! Znalazłąm nie fair postępowanie tego programu, albo innej osoby, i chciałąbym aby moje zażalenie które napsiałam na ich profilu, nie zostało szybko usunięte! Myślę, że jak wiele z Was pomoże mi i tylko lajknie ten temat to wyciągną z tego jakieś wnioski, całe info tu:
https://www.faceb...otif_t=share_comment

Jak się też z tym zgadzacie, lajknijcie i proszę o komentarz!
0 0

cudaczek121

#5733067 Napisano: 09.09.2013 09:32:30
utropek napisał(a):

PROGRAM Must Be The Music!

Oglądacie Must Be The Music?
Ze względu na to że w tej edycji występują tam dwa mi znane osobiście zespoły, i występowały dziś, postanowiłam im pomóc, ale nie w tym rzecz! Znalazłąm nie fair postępowanie tego programu, albo innej osoby, i chciałąbym aby moje zażalenie które napsiałam na ich profilu, nie zostało szybko usunięte! Myślę, że jak wiele z Was pomoże mi i tylko lajknie ten temat to wyciągną z tego jakieś wnioski, całe info tu:
https://www.faceb...otif_t=share_comment

Jak się też z tym zgadzacie, lajknijcie i proszę o komentarz!

Ja oglądałam wczoraj Must be the Music, ponieważ występujący tam Piotr Zemła jest moim kuzynem- nasze babcie były siostrami,jego mama jest cioteczną siostrą mojego ojca emotka Wczoraj weszłam po 22 w tą aplikację i nie mogłam zagłosować, bo wyskoczył mi jakiś błąd,dziś z kompa w pracy też nie mogę oddać głosu, bo filmik z nagraniem się nie otwiera emotka Kuzyn ma tylko 3 procent głosów, więc jeśli ktoś ma możliwość i ochotę wsparcia go głosami, to będę wdzięczna emotka
0 0