Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stąd oferty na kredyty na wyprawkę... Straszne.
W sensie wkurzania:
- doświadczyłam dzisiaj, że mój dystans do wyników niektórych konkursów niepokojąco zmalał
- jak dysponujecie koszulką z napisem "LEWA" (nie "lewego" za free to poproszę... Ubiorę jako worek pokutny, będę chodzić w niej, aż wytrę i dojdzie do mnie, że czas na wczasy...
dzasmina
Postów 2313
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem co czujesz. mojego lapka tez szlag trafil, a bardzo się przywiązalam i mialam tam wszystko co mi bylo potrzebne.
a moze ktos mial cos podobnego i powie czy jest dla niego nadzieja zaraz po starcie się wiesza i nic nie dziala, na czystym rozruchu też, jedynie tryb awaryjny go rusza. naprawią mi to?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: czarnygreg
ciekawe czy jutro też się ulotni....
dobrze, że łapa lepiej wygląda
Gość: goralecka
Ja czekalam 4 miesiace na voucher, dostalam w sierpniu po czym w miejscu realizacji vouchera uslyszalam, ze byl wazny do konca czerwca. Musialabym wkleic emotki na cala strone by opisac poziom mojego wkurzenia ale wezme sie za to od poniedzialku i zrobie porzadek
bronxu
Postów 30
Data rejestracji 03.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11326
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby nie.
zaczytana-pola
Postów 11326
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie u mnie Heyah śmiga, Orange śmiga, a Plus żaden
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kur...10 sekund szczescia zawsze mamy pecha
Gość: merkana
anialistopad
Postów 13537
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz nie pozyczam... Raz sie przejechalem i kasy nie zobaczylem a osoba mnie unika... Smieszne to .... Ale coz czlowiek uczy sie na bledach.
wanderlust
Postów 797
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11326
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mateusz, nie ma co marudzić. Czas iść spać Bo jutro rano skrzynkę sobie na stopę upuścisz
Dalej wkur^$%$#^&&*(za mnie PLUS
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz...
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też i moim kumpel z pracy..masakra