Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: Fresz1234

#5728650 Napisano: 01.09.2013 20:32:52
Wkurza mnie, że zapomniałam o konku Timotei, a paragony leżą emotka
0 0

Gość: goralecka

#5728652 Napisano: 01.09.2013 20:36:20
Adobe Premiere Pro emotka potrzebuję zrzucić w jedną całość kilka zdjęć i chciałabym by to było z efektem przybliżania przy zmianie zdjęć. Od kilkunastu minut szukam i nie mogę znaleźć. Czyżby w Adobe nie było takiej opcji? emotka
0 0

vingag

#5728660 Napisano: 01.09.2013 21:19:28
Strasznie mnie wkurza niedotrzymywanie terminów przez organizatorów konkursów. Ja jestem zobligowana do przestrzegania, prace złożone po terminie się nie liczą, ale jeśli oni spóźniają się z tym po kilka dni - nic się nie stało, czekaj cierpliwie, uczestniku.
0 0

aerdna

#5728662 Napisano: 01.09.2013 21:20:07
dzisiejszy dzień... niech już się skończy.
0 0

mia

#5728705 Napisano: 02.09.2013 00:06:25
Że już któryś raz rzędu zawaliłam sprawę, wysyłając przed samą północą sms i zapominając przy tym, że brak środków na koncie... Zanim doładowałam zabrakło mi dosłownie sekundę. emotka
0 0

joan

#5728772 Napisano: 02.09.2013 09:27:48
W kwestii Tablicy: to i tak najlepszy portal, nikt nie ma mojego nr telefonu ani mejla (mniejszy spam i zawracanie d*), a do tego można zablokować otrzymywanie wiadomości od konkretnego użytkownika (co też czynię) emotka

Wkurza mnie za to notoryczne targowanie się (a już szczególnie wśród znajomych!) Człowiek spędza mnóstwo czasu w necie, porównuje ceny, gdyba, mędrkuje, oblicza, żeby cena była fair i najlepsza dla obu stron, a potem i tak ktoś z jajkami wielkości fistaszków wyskakuje z targowaniem się. Co za debilizm wkradł się w społeczeństwo, kere se pofrunyło na wywczasy do Egyptu i zjarało plery na mahoń emotka

Co do konków piwnych: ubolewam ja również, że u mnie nikt piwa nie pije. W sypialni stoją wygrane piwa Cornelius + wino musujące (z wygranego wypadu). Nie ma komu pić, nie ma komu dać, nie ma jak sprzedać (brak licencji na sprzedaż alkoholu). I tak se to wszystko stoi & kurz zbiera, zniechęcając mnie do kolejnych konków piwnych emotka
0 0

masza

#5728775 Napisano: 02.09.2013 09:35:03
aurorcia napisał(a):

antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego ludzie zadają pierwsze pytanie "za ile pójdzie?" a gdzie witam, proszę o odpowiedź, dziękuję, do widzenia? Gdzie ludzka kultura?

A mnie wkurza, ze kupują , potem nie płaca , nie odpowiadaja na @

0 0

gosia16

#5729062 Napisano: 02.09.2013 14:20:45
Wkurza mnie że ilekroć usiłuję odpowiedzieć komuś na PW ,to z przyzwyczajenia klikam w ikonkę obecnie z napisem USUŃ WIADOMOŚĆ i tym sposobem skasowałam juz niejedną wiadomość emotka
0 0

maribog

#5729064 Napisano: 02.09.2013 14:23:42
joan napisał(a):

W kwestii Tablicy: to i tak najlepszy portal, nikt nie ma mojego nr telefonu ani mejla (mniejszy spam i zawracanie d*), a do tego można zablokować otrzymywanie wiadomości od konkretnego użytkownika (co też czynię) emotka

Wkurza mnie za to notoryczne targowanie się (a już szczególnie wśród znajomych!) Człowiek spędza mnóstwo czasu w necie, porównuje ceny, gdyba, mędrkuje, oblicza, żeby cena była fair i najlepsza dla obu stron, a potem i tak ktoś z jajkami wielkości fistaszków wyskakuje z targowaniem się. Co za debilizm wkradł się w społeczeństwo, kere se pofrunyło na wywczasy do Egyptu i zjarało plery na mahoń emotka

Co do konków piwnych: ubolewam ja również, że u mnie nikt piwa nie pije. W sypialni stoją wygrane piwa Cornelius + wino musujące (z wygranego wypadu). Nie ma komu pić, nie ma komu dać, nie ma jak sprzedać (brak licencji na sprzedaż alkoholu). I tak se to wszystko stoi & kurz zbiera, zniechęcając mnie do kolejnych konków piwnych emotka

Oddaj mi emotka Za kuriera płacę emotka emotka
0 0

joan

#5729065 Napisano: 02.09.2013 14:24:39
maribog napisał(a):

Zbankrutujesz na kurierze, ale podjechać po napoje wyskokowe możesz emotka
0 0

madzia34

#5729066 Napisano: 02.09.2013 14:25:24
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie że ilekroć usiłuję odpowiedzieć komuś na PW ,to z przyzwyczajenia klikam w ikonkę obecnie z napisem USUŃ WIADOMOŚĆ i tym sposobem skasowałam juz niejedną wiadomość emotka

mam to samo emotka
0 0

iskierka

#5729073 Napisano: 02.09.2013 14:34:44
wysłałam zapytanie do sprzedawcy o wymiar sukienki asymetrycznej (na jednym ramiączku) czy podana długość na aukcji to długość tego dłuższego boku z ramiączkiem .A ta mi pisze że długość sukienki z dwóch stron jest jednakowa .no ręce mi opadły ..Może mi ktoś podpowie długość "do ramienia" to jest długość całkowita ,czy może być to długość do pachy nie wliczając długości ramiączka?
0 0

maribog

#5729076 Napisano: 02.09.2013 14:37:20
joan napisał(a):

maribog napisał(a):

Zbankrutujesz na kurierze, ale podjechać po napoje wyskokowe możesz emotka

Eee gdzie z Warmii na Śląsk jechać emotka emotka
0 0

antylopia

#5729078 Napisano: 02.09.2013 14:38:05
iskierka napisał(a):

wysłałam zapytanie do sprzedawcy o wymiar sukienki asymetrycznej (na jednym ramiączku) czy podana długość na aukcji to długość tego dłuższego boku z ramiączkiem .A ta mi pisze że długość sukienki z dwóch stron jest jednakowa .no ręce mi opadły ..Może mi ktoś podpowie długość "do ramienia" to jest długość całkowita ,czy może być to długość do pachy nie wliczając długości ramiączka?

może tam gdzie sukienka nie ma ramienia jest dłuższa a tam gdzie jest ramie jest krótsza. Jeśli jest prosta to długości muszą się różnić
0 0

Gość: koza.k90

#5729090 Napisano: 02.09.2013 14:51:52
madzia34 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

mam to samo emotka

jest na to sposób - błyskawicznie trzeba kliknąć na strzałkę w przeglądarce oznaczającą WRÓĆ lub COFNIJ i wszystko wraca

"uratowałam" tak kilka wiadomości

a swoją drogą pionas powinien w innym miejscu usytuować ten przycisk
np z prawej strony, bo po lewej zawsze było ODPOWIEDZ
0 0

calliope

#5729103 Napisano: 02.09.2013 15:01:41
iskierka napisał(a):

ale Ci odpowiedziała emotka Ja bym liczyła długość razem z ramiączkiem. Pokaż mi sukienkę tu lub na PW (link) emotka
0 0

vickichelm

#5729196 Napisano: 02.09.2013 17:09:22
Czekam na przesyłkę już kilka dni. W końcu sie wkurzyłam zadzwoniłam do nadawcy opier... go ale twierdzi , że wysłali przesyłkę w piątek... To dzwonię do firmy kurierskiej i się okazuje , że kurier dziś u mnie był a ja odmówiłam przyjęcia przesyłki... Cały dzień żadnego człowieka w domu u mnie nie było. Ale Pan z infolinii się utwierdza, czy na pewno nikogo nie było mówie , że był pies ale on raczej nie mógł odmówić przyjęcia paczki... I nic nie wiedzą paczka wraca do nadawcy emotka emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5729198 Napisano: 02.09.2013 17:11:57
vickichelm napisał(a):

Czekam na przesyłkę już kilka dni. W końcu sie wkurzyłam zadzwoniłam do nadawcy opier... go ale twierdzi , że wysłali przesyłkę w piątek... To dzwonię do firmy kurierskiej i się okazuje , że kurier dziś u mnie był a ja odmówiłam przyjęcia przesyłki... Cały dzień żadnego człowieka w domu u mnie nie było. Ale Pan z infolinii się utwierdza, czy na pewno nikogo nie było mówie , że był pies ale on raczej nie mógł odmówić przyjęcia paczki... I nic nie wiedzą paczka wraca do nadawcy emotka emotka emotka

chyba podpadłaś temu kurierowi
0 0

calliope

#5729200 Napisano: 02.09.2013 17:15:40
vickichelm napisał(a):

co za burak emotka
0 0

anus

#5729226 Napisano: 02.09.2013 18:11:00
wkurza mnie moje roztargnienie, czy jak to nazwać emotka emotka
po kilkudniowej awarii neta, dziś weszłam na regulamin Pepsi Orlen i doczytałam, że miał być zakup 2x 1 litr lub 4x 0,5 l, a ja kupiłam 2x 2 l i to na 2 paragony emotka
wybrałam się ostatniego dnia, rowerem, stacja na rogatkach mojego miasta - kawał drogi, utargałam się jak dzik i wszystko psu w siedzenie emotka
już sama nie wiem, czy się śmiać, czy płakać...
0 0