Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: merkana
Rany, dołączam do grona chorych. Od stycznia to już moja piąta angina. Migdały bolą mnie praktycznie bez przerwy, a od tych ciągłych antybiotyków strasznie psują mi się zęby. I jak tu się nie wkurzać?!
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam u mnie jeszcze chcą się wymieniać na różne swoje używane rzeczy czego nie rozumiem bo o możliwości wymiany nie wspominałam, poza tym znaczne zaniżanie ceny itd.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojjj, skąd ja to znam
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ponieważ sama również nie lubię, a to jednak zbyt kosztowna inwestycja, by rozdawać pod sklepem lokalnemu menadżmentowi
Tak to piwne konki przechodzą mi koło nosa...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo,z tym,że mąż pracuje na browarze i jeśli pije to tylko to co sam nawarzył
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ograniczenie było przyjęte na słowo. Bez technicznej blokady (jak w przypadku wątku kliknijcie). I każdy miał się do tego zastosować.
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale się uśmiałam No cóż, człowiek wierzy, że jak sam się stosuje do reguł, to inni też
W najgorszym przypadku istnieje zielony guzik Zgłoś.
monikar
Postów 2844
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja kiedyś wystawiłam przedmiot wart 350zł i od razu otrzymałam pytanie: "a za 150 pójdzie?"
już chciałam odpisać czy może owy Pan nie wolałby za darmo ale się powstrzymałam...niestety takie oferty otrzymuje praktycznie każdego dnia, rozumiem, że gdyby poprosił np o wysyłkę w cenie to mogłabym sie zastanowić no ale taka "obniżka" to już przesada
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na allegro kiedyś dostałam ofertę "15% taniej i biorę" , chciałam odpisać czy frytki do tego ?
Większość ludzi chyba traktuje tablice jako stronę oddamzadarmo.pl. Dlatego nie korzystam z niej w ogóle.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja często dostaję tekst (np. wystawiając przedmiot za 100 zł)- "Dam 50 zł" (oczywiście bez witam, podpisu). Odpisuję zawsze "Chętnie wezmę". Nie wiem dlaczego, ale potem ta osoba już się nie odzywa
W temacie już mnie nic nie wkurza, bo skończył się sierpień, dla mnie najpaskudniejszy miesiąc tego roku i to pod wieloma względami. Czekam zatem na cudowny wrzesień...
Gość: koza.k90
ale wkurzenie długo nie mija
aurorcia
Postów 4447
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślałam że tylko ja dostaję takie propozycje
Jak wystawiłam pralkę za 600 (w sklepie 900) to zaraz miałam "ofertę" -dam 450, więc odpisałam, że za 450 to wolę ją zostawić mężowi na pranie ubrań roboczych
A ostatnio takie oferty kasuję i nawet nie odpisuję bo i po co.
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym wkurza mnie, że jak zadaję pytanie na allegro o szczegóły oferty, np. o wymiary jakiegoś ubrania, bo w aukcji nie są podane, to ktoś nie raczy odpisać, bo po co?? w końcu widać, co to jest, ale nie ma napisanego nawet, czy to M, L czy co innego, już o szczegółach nie wspominając
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do drugiej części jak najbardziej się zgadzam. Mnie również to wkurza. Grałem kiedyś w klikane, głosowane, wiadomo o co chodzi, więc trzeba było porozsyłać trochę spamu E-konkursowiczom na PW Jednak za każdym razem starałem się witać, żegnać, przepraszać za spam, itd. Sam kliknę komuś jak widzę normalnie napisaną prośbę, a nie tzw. masówkę, a najlepiej jak w temacie tylko "Kliknij" a wiadomości sam link
Odnośnie pierwszej części, to to mogę akurat zrozumieć, wielu ludzi mimo upuszczonej już ceny, może ją opuścić jeszcze bardziej, ponieważ bardzo im zależy na sprzedaży. W końcu zapytać nie zaszkodzi
Wkurza mnie brak polskich liter w niektórych komentarzach.
merp
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.fakt.p...tykuly,228187,1.html
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: bruce
maria1980
Postów 2986