Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: merkana

#5728213 Napisano: 31.08.2013 10:54:35
vingag napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

vingag napisał(a):

Ból gardła, który od wczoraj uniemożliwia mi działanie. Przy przełykaniu pali tak, że chce się płakać. Ostatnio tak zaczęła mi się angina, jeśli do jutra nie przejdzie, biegnę do lekarza. emotka emotka emotka

u mnie to samo...

na szczęście dostałam się do lekarza - angina ropna, i to ostre stadium. Fajne tabletki dostałam przecwibólowe, przestało boleć, ale ogłupiające strasznie emotka
No i antybiotyk... standard ;/

To samo u mnie - antybiotyk, angina ropna, dość rozwinięta, bo od trzech dni chodziłam, jęczałam i twierdziłam, "że przejdzie".
Jak zwykle, ciepło na dworze, ładna pogoda, a ja zdycham:(

Rany, dołączam do grona chorych. Od stycznia to już moja piąta angina. Migdały bolą mnie praktycznie bez przerwy, a od tych ciągłych antybiotyków strasznie psują mi się zęby. I jak tu się nie wkurzać?! emotka emotka
0 0

calliope

#5728217 Napisano: 31.08.2013 11:08:00
antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego ludzie zadają pierwsze pytanie "za ile pójdzie?" a gdzie witam, proszę o odpowiedź, dziękuję, do widzenia? Gdzie ludzka kultura?

Skąd ja to znam emotka u mnie jeszcze chcą się wymieniać na różne swoje używane rzeczy czego nie rozumiem bo o możliwości wymiany nie wspominałam, poza tym znaczne zaniżanie ceny itd. emotka
0 0

zaczytana-pola

#5728223 Napisano: 31.08.2013 11:17:54
calliope napisał(a):

antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego ludzie zadają pierwsze pytanie "za ile pójdzie?" a gdzie witam, proszę o odpowiedź, dziękuję, do widzenia? Gdzie ludzka kultura?

Skąd ja to znam emotka u mnie jeszcze chcą się wymieniać na różne swoje używane rzeczy czego nie rozumiem bo o możliwości wymiany nie wspominałam, poza tym znaczne zaniżanie ceny itd. emotka

Ojjj, skąd ja to znam emotka
0 0

79magda

#5728322 Napisano: 31.08.2013 17:14:35
zarania napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt w mojej Rodzince nie lubi i nie pije piwa emotka nie to, żebym marzyła o familijnych libacjach, ale żeby tak ni puszeczki w ramach konkursu...

emotka emotka emotka
To faktycznie może być problem. emotka

Tak, ponieważ sama również nie lubię, a to jednak zbyt kosztowna inwestycja, by rozdawać pod sklepem lokalnemu menadżmentowi emotka

Tak to piwne konki przechodzą mi koło nosa...
0 0

maria1980

#5728356 Napisano: 31.08.2013 19:44:28
79magda napisał(a):

zarania napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt w mojej Rodzince nie lubi i nie pije piwa emotka nie to, żebym marzyła o familijnych libacjach, ale żeby tak ni puszeczki w ramach konkursu...

emotka emotka emotka
To faktycznie może być problem. emotka

Tak, ponieważ sama również nie lubię, a to jednak zbyt kosztowna inwestycja, by rozdawać pod sklepem lokalnemu menadżmentowi emotka

Tak to piwne konki przechodzą mi koło nosa...

u mnie to samo,z tym,że mąż pracuje na browarze i jeśli pije to tylko to co sam nawarzył emotka
0 0

kurlandzki

#5728399 Napisano: 31.08.2013 21:55:12
wkurza mnie jak osoba z forum poucza innych ze nie w tym watku powinny pisac a to samo robia i do tego zamieszcza kilka postow dziennie na forum w dziale.... gdzie jest ograniczenie do jednego dziennie...
0 0

aerdna

#5728407 Napisano: 31.08.2013 22:08:01
eciepecie napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

wkurza mnie jak osoba z forum (...) zamieszcza kilka postow dziennie na forum w dziale.... gdzie jest ograniczenie do jednego dziennie...

To chyba ograniczenie nie działa właściwie, albo ma dodatkowe uprawnienia od Pionasa emotka

Ograniczenie było przyjęte na słowo. Bez technicznej blokady (jak w przypadku wątku kliknijcie). I każdy miał się do tego zastosować.
0 0

kurlandzki

#5728408 Napisano: 31.08.2013 22:10:29
aerdna napisał(a):

eciepecie napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

wkurza mnie jak osoba z forum (...) zamieszcza kilka postow dziennie na forum w dziale.... gdzie jest ograniczenie do jednego dziennie...

To chyba ograniczenie nie działa właściwie, albo ma dodatkowe uprawnienia od Pionasa emotka

Ograniczenie było przyjęte na słowo. Bez technicznej blokady (jak w przypadku wątku kliknijcie). I każdy miał się do tego zastosować.

emotka
0 0

aerdna

#5728416 Napisano: 31.08.2013 22:25:41
eciepecie napisał(a):

aerdna napisał(a):

Ograniczenie było przyjęte na słowo. (...) I każdy miał się do tego zastosować.

http://w457.wrzuta.pl/audio/5Wl6uLa9K9Z/

Ale się uśmiałam emotka No cóż, człowiek wierzy, że jak sam się stosuje do reguł, to inni też emotka

W najgorszym przypadku istnieje zielony guzik Zgłoś.
0 0

monikar

#5728421 Napisano: 31.08.2013 22:38:31
antylopia napisał(a):

ja kiedyś wystawiłam przedmiot wart 350zł i od razu otrzymałam pytanie: "a za 150 pójdzie?" emotka
już chciałam odpisać czy może owy Pan nie wolałby za darmo ale się powstrzymałam...niestety takie oferty otrzymuje praktycznie każdego dnia, rozumiem, że gdyby poprosił np o wysyłkę w cenie to mogłabym sie zastanowić no ale taka "obniżka" to już przesada emotka
0 0

aerdna

#5728422 Napisano: 31.08.2013 22:41:27
monikar napisał(a):

antylopia napisał(a):

ja kiedyś wystawiłam przedmiot wart 350zł i od razu otrzymałam pytanie: "a za 150 pójdzie?" emotka
już chciałam odpisać czy może owy Pan nie wolałby za darmo ale się powstrzymałam...niestety takie oferty otrzymuje praktycznie każdego dnia, rozumiem, że gdyby poprosił np o wysyłkę w cenie to mogłabym sie zastanowić no ale taka "obniżka" to już przesada emotka

Ja na allegro kiedyś dostałam ofertę "15% taniej i biorę" emotka , chciałam odpisać czy frytki do tego ?

Większość ludzi chyba traktuje tablice jako stronę oddamzadarmo.pl. Dlatego nie korzystam z niej w ogóle.
0 0

picola

#5728427 Napisano: 31.08.2013 23:18:38
już nic mnie nie wkurza emotka
0 0

asantesana

#5728456 Napisano: 01.09.2013 00:55:05
aerdna napisał(a):

monikar napisał(a):

antylopia napisał(a):

Ja na allegro kiedyś dostałam ofertę "15% taniej i biorę" emotka , chciałam odpisać czy frytki do tego ?

Większość ludzi chyba traktuje tablice jako stronę oddamzadarmo.pl. Dlatego nie korzystam z niej w ogóle.

Ja często dostaję tekst (np. wystawiając przedmiot za 100 zł)- "Dam 50 zł" (oczywiście bez witam, podpisu). Odpisuję zawsze "Chętnie wezmę". Nie wiem dlaczego, ale potem ta osoba już się nie odzywa emotka
W temacie już mnie nic nie wkurza, bo skończył się sierpień, dla mnie najpaskudniejszy miesiąc tego roku i to pod wieloma względami. Czekam zatem na cudowny wrzesień...
0 0

Gość: koza.k90

#5728465 Napisano: 01.09.2013 07:39:08
zazwyczaj piszę, żeby taki "klyjent" do sklepu sobie poszedł, bo rozdają za darmo

ale wkurzenie długo nie mija
0 0

aurorcia

#5728484 Napisano: 01.09.2013 10:01:03
antylopia napisał(a):

A myślałam że tylko ja dostaję takie propozycje emotka
Jak wystawiłam pralkę za 600 (w sklepie 900) to zaraz miałam "ofertę" -dam 450, więc odpisałam, że za 450 to wolę ją zostawić mężowi na pranie ubrań roboczych emotka
A ostatnio takie oferty kasuję i nawet nie odpisuję bo i po co.
0 0

ziolko

#5728514 Napisano: 01.09.2013 11:37:11
też mnie wkurzają takie oferty, jakby ktoś łaskę robił, że kupi

poza tym wkurza mnie, że jak zadaję pytanie na allegro o szczegóły oferty, np. o wymiary jakiegoś ubrania, bo w aukcji nie są podane, to ktoś nie raczy odpisać, bo po co?? w końcu widać, co to jest, ale nie ma napisanego nawet, czy to M, L czy co innego, już o szczegółach nie wspominając emotka
0 0

dawidekk

#5728549 Napisano: 01.09.2013 14:15:41
antylopia napisał(a):

Co do drugiej części jak najbardziej się zgadzam. Mnie również to wkurza. Grałem kiedyś w klikane, głosowane, wiadomo o co chodzi, więc trzeba było porozsyłać trochę spamu E-konkursowiczom na PW emotka Jednak za każdym razem starałem się witać, żegnać, przepraszać za spam, itd. Sam kliknę komuś jak widzę normalnie napisaną prośbę, a nie tzw. masówkę, a najlepiej jak w temacie tylko "Kliknij" a wiadomości sam link emotka

Odnośnie pierwszej części, to to mogę akurat zrozumieć, wielu ludzi mimo upuszczonej już ceny, może ją opuścić jeszcze bardziej, ponieważ bardzo im zależy na sprzedaży. W końcu zapytać nie zaszkodzi emotka

Wkurza mnie brak polskich liter w niektórych komentarzach.
0 0

radosna

#5728552 Napisano: 01.09.2013 14:36:08
Wkurzają mnie ogromnie wszelkiego rodzaju przekręty:
http://www.fakt.p...tykuly,228187,1.html
0 0

Gość: bruce

#5728583 Napisano: 01.09.2013 16:08:48
Powtarzam do znudzenia: wkurza mnie, jak nie wiem co, notoryczne, bezczelne i chamskie łamanie swoich własnych regulaminów konkursowych przez organizatorów. To się staje prawdziwą plagą! emotka emotka
0 0

maria1980

#5728610 Napisano: 01.09.2013 17:49:14
Brak weny ..:(
0 0