Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

vingag

#5727158 Napisano: 29.08.2013 12:04:49
Ból gardła, który od wczoraj uniemożliwia mi działanie. Przy przełykaniu pali tak, że chce się płakać. Ostatnio tak zaczęła mi się angina, jeśli do jutra nie przejdzie, biegnę do lekarza. emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5727193 Napisano: 29.08.2013 12:49:38
vingag napisał(a):

Ból gardła, który od wczoraj uniemożliwia mi działanie. Przy przełykaniu pali tak, że chce się płakać. Ostatnio tak zaczęła mi się angina, jeśli do jutra nie przejdzie, biegnę do lekarza. emotka emotka emotka

sugeruję iść już dziś, bo jutro będzie bardziej zaawansowane
0 0

luko922

#5727264 Napisano: 29.08.2013 14:08:57
fakt, że W I E L K I M I krokami zbliża się jesień... A zaraz listopad i pół roku paskudnej zimy emotka emotka emotka emotka
0 0

vickichelm

#5727274 Napisano: 29.08.2013 14:21:51
luko922 napisał(a):

fakt, że W I E L K I M I krokami zbliża się jesień... A zaraz listopad i pół roku paskudnej zimy emotka emotka emotka emotka

a niedawno śmiałes się m. in ze mnie jak ciężko przeżywałam upały emotka A teraz mój drogi powiem Ci tak : ten się śmieje kto się śmieje ostatni ! ZIMO przybywaj ! emotka emotka emotka
0 0

Gość: annaszura

#5727278 Napisano: 29.08.2013 14:24:16
vingag napisał(a):

Teściową też złapał ból gardła - nie może mówić emotka
0 0

koper

#5727285 Napisano: 29.08.2013 14:28:54
*luko922 może zamiast wkurzać się pod koniec sierpnia zbliżającym się dopiero listopadem
lepiej jest się cieszyć ostatnimi dniami lata ?
Patrz o ile będziesz szczęśliwszy... emotka
A listopadową pluchą martw się w listopadzie emotka

A w temacie wkurza mnie bolący nadgarstek i nurtujące mnie pytania dotyczące opisu prześwietlenia, a wizyta u lekarza dopiero za tydzień emotka
Może jest na sali ktoś, kto zna się na ortopedii/reumatologii i rozjaśni mi parę kwestii? emotka
0 0

Gość: tato999

#5727291 Napisano: 29.08.2013 14:39:28
vickichelm napisał(a):

luko922 napisał(a):

a niedawno śmiałes się m. in ze mnie jak ciężko przeżywałam upały emotka A teraz mój drogi powiem Ci tak : ten się śmieje kto się śmieje ostatni ! ZIMO przybywaj ! emotka emotka emotka

nie ma co narzekać na pory roku

trzeba cieszyć się każdym dniem czy to słonecznym czy mroźnym czy deszczowym emotka

trzeba cieszyć się z tego co mamy i co nas otacza bo to tylko od nas zależy jak odbieramy świat
0 0

staszek

#5727296 Napisano: 29.08.2013 14:41:53
tato999 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

luko922 napisał(a):

nie ma co narzekać na pory roku

trzeba cieszyć się każdym dniem czy to słonecznym czy mroźnym czy deszczowym emotka

trzeba cieszyć się z tego co mamy i co nas otacza bo to tylko od nas zależy jak odbieramy świat

emotka dokładnie tak
0 0

monikar

#5727373 Napisano: 29.08.2013 15:55:57
annaszura napisał(a):

vingag napisał(a):

mnie natomiast złapał ból zatok, od trzech dni nie mogę głową ruszyć, dosłownie chce mi się płakać z bólu emotka
0 0

vickichelm

#5727375 Napisano: 29.08.2013 15:57:43
alee czym było by zycie bez narzekania emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5727379 Napisano: 29.08.2013 16:01:56
annaszura napisał(a):

vingag napisał(a):

na ból gardła polecam Laryngup emotka
0 0

efelinkaaa

#5727383 Napisano: 29.08.2013 16:06:55
vingag napisał(a):

u mnie to samo...

na szczęście dostałam się do lekarza - angina ropna, i to ostre stadium. Fajne tabletki dostałam przecwibólowe, przestało boleć, ale ogłupiające strasznie emotka
No i antybiotyk... standard ;/
0 0

antylopia

#5727438 Napisano: 29.08.2013 18:06:59
szkoda słów, wkurzam się na swoją głupotę
0 0

ashley878

#5727884 Napisano: 30.08.2013 14:37:18
efelinkaaa napisał(a):

vingag napisał(a):

u mnie to samo...

na szczęście dostałam się do lekarza - angina ropna, i to ostre stadium. Fajne tabletki dostałam przecwibólowe, przestało boleć, ale ogłupiające strasznie emotka

Ja właśnie przechodzę kolejne zapalenie... 2 antybiotyk mnie uczulił, na pogotowiu rozpoznano mi ospę i po 2 dniach szprycowania się nieskutecznymi lekami trafiłam do dermatologa który stwierdził że to pokrzywka po antybiotykach a nie "znikająca ospa" i przepisał lek przeciwalergiczny który zadziałał w 5 min! Zatoki dalej nie wyleczone emotka
Laryngup bardzo doby na bóle gardła! Popieram emotka jedyne co mi pomaga
0 0

79magda

#5728137 Napisano: 30.08.2013 22:56:34
Wkurza mnie, że nikt w mojej Rodzince nie lubi i nie pije piwa emotka nie to, żebym marzyła o familijnych libacjach, ale żeby tak ni puszeczki w ramach konkursu...
0 0

vingag

#5728142 Napisano: 30.08.2013 23:28:10
efelinkaaa napisał(a):

vingag napisał(a):

u mnie to samo...

To samo u mnie - antybiotyk, angina ropna, dość rozwinięta, bo od trzech dni chodziłam, jęczałam i twierdziłam, "że przejdzie".
Jak zwykle, ciepło na dworze, ładna pogoda, a ja zdycham:(
0 0

notta

#5728151 Napisano: 31.08.2013 00:07:10
wkurzam się że siedzę już chyba 4 godzinę nad pracą mgr.. z czego przez ten czas udało mi się wyskrobać niecałą jedną kartkę satysfakcjonującego tekstu.. Czas zmarnowany już szybciej poszłoby mi z konkursami. W takich chwilach żałuje że zachciało mi się bawić w nieruchomości i przez to nie poszłam na seminarium z marketingu, gdzie pracę pewnie z przyjemnością bym pisała a tak muszę się męczyć emotka
0 0

antylopia

#5728169 Napisano: 31.08.2013 09:13:36
Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego ludzie zadają pierwsze pytanie "za ile pójdzie?" a gdzie witam, proszę o odpowiedź, dziękuję, do widzenia? Gdzie ludzka kultura?
0 0

mia

#5728190 Napisano: 31.08.2013 10:14:50
Wkurza mnie, że przez tydzień niebytności w domu zalęgło mi się w kuchni robactwo... emotka
Na szczęście nie mole, a taki mikroskopijne żuczki, ale i tak cholery dostaję - to już drugi raz w tym roku. Na razie robię kawę i zbieram siły do walki - czeka mnie szorowanie całej kuchni. emotka Szczęśliwie znalazłam już źródło inwazji (suche pieczywo odkładane w koszyczku do starcia) - oby tylko jedno...
Szlag - po toksycznym urlopie u teściowej jeszcze zarobaczona kuchnia. Pełny relaks. emotka
0 0

zarania

#5728210 Napisano: 31.08.2013 10:49:01
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt w mojej Rodzince nie lubi i nie pije piwa emotka nie to, żebym marzyła o familijnych libacjach, ale żeby tak ni puszeczki w ramach konkursu...

emotka emotka emotka
To faktycznie może być problem. emotka
0 0