Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7496
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
izak1000
Postów 2781
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki za wyjaśnienie........
Gość: goralecka
Moze ktos mnie oswieci czy w kolejach mazowieckich mozna kupic bilet u konduktora i czy jest za to pobierana jakas dodatkowa oplata?
Wkurza mnie jeszcze, ze kogo dzis nie spotkalam to kazdy mowi, ze jedzie na Air Show tym samym pociagiem..a jak tak scisku nie lubie
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, w pociągu doliczają sobie chyba 10zł opłaty manipulacyjnej. Kiedyś jechałyśmy z siostrą i okazało się, że ma za "tani" bilet - zła zniżka i brakowało 8 zł, a zapłaciła 18...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to będzie akurat powód do radości
W temacie: nie cierpię, nie znoszę podkreślania wszędzie końca różnych okresów:
- święta, święta i ...
- ostatni ciepły weekend sierpnia
- ostatni tydzień wakacji
- żegnamy lato
Kurcze, jakie żegnamy???
Jeszcze miesiąc lata... A czuję się już, jakby mi wszystkie letnie chwile (co przede mną) odebrali. Łącznie z paszportem, dowodem i aktem urodzenia.
Wrry.
Gość: Fresz1234
Nie wiem czy na innych trasach KM również, ale na trasie Warszawa Wileńska - Małkinia płaci się 4 zł. Info z doświadczenia, jeżdżenie prawie co tydzień się kłania ...i przyjeżdżanie na stację dwie minuty przed odjazdem pociągu.
W wyjątkowych sytuacjach się nie płaci. Na przykład kiedy kasy biletowe są już zamknięte, a kiedyś się maszyna do drukowania biletów zepsuła i pani wypisała karteczkę, żeby konduktor sprzedał za free. Na ładne oczy mi nigdy nie przeszło
Grunt żeby iść tam na sam przód. (Jakby coś to, jak mówiłam, znam to z tej jednej linii, o innych to nie wiem dokładnie.)
Tak, w regulaminie KM jest, że opłata 4zł.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: goralecka
Dzieki wielkie
Regulamin mi sie nie otwiera na tablecie ja raczej tez z tych co biegna na peron, modlac sie by pociag nie odjechal a gdzie jeszcze kupno biletu dwa lata temu byly masakryczne kolejki do kas wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak doplacic te kilka zl i kupic biket juz w pociagu szkoda tylko, ze miejscowka bedzie pewnie stojaca
A na wilenskim bywam dosc czesto..nie korzystam z pociagow ale moze kiedys sie miniemy
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
jasnoniebieska
Postów 730
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ino1975
Postów 364
Data rejestracji 30.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczegółowe zasady:
http://www.pasaze.../kolej/1688,dok.html
Należy pamiętać o zgłoszeniu knduktorowi braku biletu niezwłocznie po wejściu do pociagu. W przeciwnym razie opłaty sa znacznie znacznie wyższe. Np. W PRegionalnych 60 złotych.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koza.k90
sprawdź czy nie ma opcji zakupu przez internet
Gość: zwierzyniec
to mój rodzinny Sulejówek zadziałali na cmentarzu w Miłośnie - tylko dlatego, że nadal pokutuje pogański zwyczaj wkładania do trumny/urny tego, co zmarły używal/lubił najbardziej - w tym przypadku zabrali paczkę papierosów i małą butelczynę
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taką samą sytuację ma moja córka, od początku lipca kilka razy do niej dzwonili z pytaniem: w jakim rejonie mieszka???
jola29k
Postów 2221
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie to samo zawsze dzwoni nie ten co powinien bo to nie ten rejon
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te chłopy już chyba tak mają. Raz w roku powinni za darmo jeździć na jakiś turnus 3 tygodniowy aby kobiety w całej Polsce mogły odpocząć
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
pionas
Postów 7496
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
klaudia28