Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wrrrryyy
Postów 871
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do dziś pamiętam jak pod koniec lat 80 (podstawówka) pijana Pani doktor wyrywała mi na żywca ząb – masakra.
Jej powalający oddech nie działał znieczulająco. Maseczki ochronne nie były wtedy w modzie i nikt nię pędził powiadomić TV, że dzieci przyjmuje pijany lekarz
Dziś bardzo dużo się zmieniło i często wizyta u dentysty przypomina wizytę w SPA.
Ja ostatnio miałem dentystyczny maraton: 8 wizyt w 2 tygodnie i na początku myślałam, że ze strachu dostanę zawału – w pierwszej chwili chciałem brać nawet znieczulenie do wstępnej kontroli stanu uzębienia Jednak po 2 wizycie się rozluźniłem i poczułem prawie jak w domu
Teraz napiszę frazes: Nie ma czego się bać
Gość: czarnygreg
Sens nic tu do rzeczy nie ma, ja MUSZĘ mieć naładowaną MP3-kę, słuchawki na uszy, Freddie na maxa, zero kontaktu ze światem, mój dentysta już przyzwyczajony,
kawałek zęba mi się ukruszył swoją drogą, już trzeci tydzień umawiam się na wizytę, ale to zrobię w końcu...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm... jak zrobić żeby się zachciało?
a przy okazji jestem przerażona przeprowadzką... juz w ten weekend ;/
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację! Ja też pod koniec podstawówki nabawiłam się urazu do dentystów. Pani nie reagowała na nic, tylko wierciła i tym wiertłem podnosiła mnie całą na fotelu. Tak się wtedy zraziłam, że moja następna wizyta była kiedy miałam ok. 22-23 lat. Zęba prawie nie było, byłam pewna, że do wyrwania. Tak się bałam, że poszłam z siostrą. Ale miła dentystka mi go uratowała, zrobiła co było do zrobienia i od tamtej pory jak trzeba to idę do dentysty. Nie lubię tego, ale wiem że trzeba.
A jak mi się przypomni tamta z podstawówki, to aż nóż mi się w kieszeni otwiera...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że te podstawówkowe gabinety rządzą... Też mam ten uraz i od czasów wczesnej podstawówki - kiedy to jeszcze mleczaki były - nie byłam u dentysty, a wyraźnie czuję iż mam dziurę w zębie bo boli na słodkie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę Ci polecić fajną, tanią dentystkę (jest trochę specyficzna, poczucie humoru, gadatliwość itp, ale to rozładowuje stres), tyle że na Marysinie ona przyjmuje.
amif
Postów 2167
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kosztowny luzik boli jak się płaci.
iwona0103
Postów 2424
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: tato999
znam ten ból niestety
z poprzedniej pracy sama się zwolniłam i miałam inne plany na życie
i wyszło jak wyszło
przez prawie pół roku szukałam nowej pracy i znalazłam (lepsza od poprzedniej)
Tobie życzę tego samego i trzymam kciuki
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 13547
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
iwona0103
Postów 2424
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie dziękuję
Gość: kluseczka
Czy ktoś miał taką sytuację, i udało mu się unieważnić rachunek Jutro idziemy do operatora wyjaśniać sprawę, ale czytając teksty na necie jestem sceptycznie nastawiona
znalazłam artykuł z 2012 r. i pisało tam, że Tmobial pracuje nad problemem i co - rok minął a takie sytuacje się dalej powtarzają. No po prostu paranoja, operator chyba się cieszy, że mu się obroty zwiększają
Gość: pola731
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: czarnygreg
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmietana ubiła się dopiero za 4 razem, a i tak ciasto nie wyszło takie jak powinno
najdroższe ciasto w moim życiu, 4 śmietany, masa składników, a i tak nie dobre
wanderlust
Postów 797
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdarza się najlepszym
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehhh zanim znów coś wyrzucę sprawdzę neta czy przypadkiem znów coś cennego nie wyrzuca.
No i wściekła jestem na to, że moja 4 letnia córka przynosi mi patyczki po lodach mówiąc "mamo to do konkursu"
Jakiś czas temu kupiłam Algide i trafiły się na patyczkach znów lody, mała chciała wyrzucić a ja ją skrzyczałam że nie może bo to ważny patyk do konkursu
Boże czego ja ją już uczę
Gram gram i czasami wygrywam )
Wypowiedź była edytowana 1 raz.